مشاهده نسخه کامل
: فرمان فتحعلیان نیز رفت
فرمان فتحعلیان خواننده و آهنگساز توانا در آخرین اخبار سایت خود اعلام کرد که به دلیل محدودیت های بی مورد در انجام فعالیت ها و اجرا ی کنسرت عطای این کشور را به لقایش بخشیده و قصد مهاجرت از ایران را دارد.
آخرین کنسرت گروه ایلیا به سر پرستی فرمان در مرداد ماه 1386 در وزارت کشور اجرا خواهد شد.
با این امید که او با یک اقدام نادرست به شادمهر ها و ... تبدیل نشود.
عکس هایی از کنسرت شهریور ماه او در کاخ سعد آباد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آلبوم جدید فرمان فتحعلیان با نام مردم بیگانه تا تاریخ آول تیر ماه 1386 در بازار منتشر خواهد شد.
از علاقه مندان به این خواننده خواهش میکنم که به من در تهیه ی آخرین اخبار از فرمان تا زمان حضورش در ایران
کمک کنند.
سلام دوست عزیز
امیدوارم که اینطوری نشه و ایشون از ایران نره بهر حال سبک خوانندگی و موسیقی منحصری داره و اهنگهاشم اکثرا مذهبیه .......
اگه ادرس سایت ایشونو یا جاییکه خبرو ازش نقل کردی رو بزاری هم ممنون میشم
سلام دوست عزیز
امیدوارم که اینطوری نشه و ایشون از ایران نره بهر حال سبک خوانندگی و موسیقی منحصری داره و اهنگهاشم اکثرا مذهبیه .......
اگه ادرس سایت ایشونو یا جاییکه خبرو ازش نقل کردی رو بزاری هم ممنون میشم
البته من ذکر کردم که اطلاعاتم از سایتشونه. آدرسش هم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fathalian.com
عزیزم کاملا بهش حق میدم
اینجا نمیشه زندگی کرد
عزیزم کاملا بهش حق میدم
اینجا نمیشه زندگی کرد
ولی من معتقدم سبک ایشون اون طرف طرفدار زیادی نداره. ممکنه مجبور بشن سبکشون رو عوض کنن.:41:
ولی من معتقدم سبک ایشون اون طرف طرفدار زیادی نداره. ممکنه مجبور بشن سبکشون رو عوض کنن.:41:
چرا نداره
؟
چرا نداره
؟
مطمئن باش نداره. اول آخرش هم کاراش به ناچار به شکلی عوض میشه.
بهتر از اینه که اینجا بمونه
درسته ترک ایران اشتباه محضه ایشون توی ایران کم طرفدار ندارن همونطوری که می بینید توی همین p30world خودمون چند نفر اومدن و دربارش دارن صحبت می کنن
درسته ترک ایران اشتباه محضه ایشون توی ایران کم طرفدار ندارن همونطوری که می بینید توی همین p30world خودمون چند نفر اومدن و دربارش دارن صحبت می کنن
بله ببینید من میگم خیلی از خواننده ها الان تو شرایط سختی هستن. نه میتونن کنسرت بذارن و نه حتی با خیال راحت آلبوم بدن. ولی تو ایران میمونن چون میدونن موفقیتشون تو ایران تضمینه و طرفداراشون رو دارن. من تو آخرین اخبار برگزاری کنسرت های تابستانی تو مجله ی همشهری جوان حتی آگهی همین کنسرتی رو که گفتم تو مرداد میده رو هم ندیدم. یعنی همینم مالید. به هر حال من میگم بمونه بهتره.:41:
masoud908
23-06-2007, 13:23
بهترين كار ممكن كرد...وقتي كشوري كه هنوز ندونه چه كاري خوبه و چه كاري بد همين هم حقشه...
وزارت ارشادي كه به كارهاي جلفي همچون بنيامين مجوز ميده و به كارهايي مثل محسن چاووشي نه لايق صحبت كردن دربارش نيست...
boys_won
23-06-2007, 13:24
فرمان طرفدار كم نداره
كنسرت كاخ سعد آبادشو ما با اينكه بليط دستمون بود به زور تو راهمون دادند
به هر حال اميدوارم رفتنش شايعه باشه
واقعا" تو سبكه خودش بي نظيره ما خواننده درويش و عشق به علي كم داريم به هر حال بايد صبر كرد ببينيم چي ميشه
فرمان طرفدار كم نداره
كنسرت كاخ سعد آبادشو ما با اينكه بليط دستمون بود به زور تو راهمون دادند
به هر حال اميدوارم رفتنش شايعه باشه
واقعا" تو سبكه خودش بي نظيره ما خواننده درويش و عشق به علي كم داريم به هر حال بايد صبر كرد ببينيم چي ميشه
آره. البته اگه شایعه بود تو سایت نمیزد. میزد؟ برید ببینید. من هم کنسرت کاخ سعد آبادش رو رفتم شلوغ بود چه جور. خدا کنه نره:42:
Armita_amini
23-06-2007, 14:44
منم فرمان رو خيلي دوست دارم
ولي آهنگ هاش موردي نداره كه بخواد به خاطره اونا بره ؟
منم فرمان رو خيلي دوست دارم
ولي آهنگ هاش موردي نداره كه بخواد به خاطره اونا بره ؟
من همیشه میگفتم وضع فرمان از بقیه بهتره. هر سال 2 تا کنسرت داشت یکی تو شهریور و یکی تو بهمن. ولی حتما براش مشکل ایجاد کردن. تو این مملکت به نوحه خون ها هم گیر میدن.
بچه ها بر خلاف خبر های قبلی آلبوم فرمان هنوز در نیومده! یعنی مشکلی پیش اومده؟
به به
دیدید که تیتراز یک ویزه برنامه فرمان رو نشون میده؟
در حال خوندن یه آهنگ معرکه؟
4شنبه اولین برنامشه
خانوما.. اقایون... کنسزت فرمان قطعی شد. 19 و 20 مرداد تالار وزارت کشور. به سایتش سر بزنید.
سلام
آهنگ ناجی از ایشون را کسی نداره؟
ممنون
masoud908
09-08-2007, 19:13
سلام
آهنگ ناجی از ایشون را کسی نداره؟
ممنون
درخواست اهنگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کنسرت فرمان در همون تاریخ 19 و 20 مرداد به بهترین شکل اجرا شد. من روز شنبه رفتم. عالی بود. فوق الاده جالب و پر انرزی. در ضمن ایشون خودش گفت که قصد مهاجرت داره و اقدام کرده ولی به این زودی نمیره.
tanhatarin mard
22-08-2007, 11:19
من خیلی فرمان خان رو دوست دارم.
فکر کنم چون زیاد از امیرالمومنین تعریف می کنه و بعضی اشعارشم از مرحوم محمدرضا آغاسیه باهاش مخالفت می کنن. چون تعریف زیاد از امیر المومنین باعث میشه پته هموشون بریزه رو آب.
به هر حال امیدوارم بره اون ور تا اونوریام باهاش آشنا بشن و مطمئنم که اونجام طرفداراش رو پیدا می کنه.
من خیلی فرمان خان رو دوست دارم.
فکر کنم چون زیاد از امیرالمومنین تعریف می کنه و بعضی اشعارشم از مرحوم محمدرضا آغاسیه باهاش مخالفت می کنن. چون تعریف زیاد از امیر المومنین باعث میشه پته هموشون بریزه رو آب.
به هر حال امیدوارم بره اون ور تا اونوریام باهاش آشنا بشن و مطمئنم که اونجام طرفداراش رو پیدا می کنه.
ببین تعریفاش از حضرت علی تو ذوق نمیزنه که. خیلی با شکوه و قشنگه.در ضمن فقط قطعه ی قصه ی نجف از مرحوم آغاسی بوده دیگه از شعرای اون نخونده.
آقا این آلبوم جدید فرمان چرا در نمیاد؟ پوسیدیم بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.