PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل فیلم 90 دقیقه ای با حجم 20 گیگ به dvd

ta_hamisheh
16-06-2007, 11:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل فیلم 90 دقیقه ای با حجم 20 گیگ به dvd
سلام بر همگی من علی هستم
من 1 فیلم 90 دقیقه ای dv رو با کارت 1394 با پسوند avi کپچر کردم که حجم آن 20 گیگابایت شده است
حالا می خواهم
1- یا حجم فیلم رو با تبدیل به dvd کمتر کنم
و چون موقع کپچر تصویر بصورت widescreen بود با کانوپوس4 که کانورت کردم تصویر جمع شد ---- از کار کانوپوس راضی ام ولی این مشکل رو داره ------

2- با یک نرم افزار فایل رو فشرده کنم که حجمش پایین بیاد و در کیفیت تاثیر نذاره

3- یا اون فیلم رو splite ( تیکه تیکه ) کنم تا بصورت دیتا دی وی دی رایت کنم
چون کیفیت فیلم برام مهم بود اونو به avi تبدیل کردم و فکر نمی کردم که اینقدر حجمش بالا بره
و الآن مشکل کمبود جا در هارد دارم که حتی درایو xp من 7 گیگه

golmohammadi
16-06-2007, 16:18
دوست عزيز AVI فكر نميكنم فرمت مناسبي باشه
خلاصه حالا كه داريش برو تبديل كن به DVD or MPEG2 به نظر من بهترين برنامه كه افت تصوير هم كم داره
Ulead Media Stadio هست من ار ورژن 7 استفاده ميكنم
خيلي هم راضي هستم
اگر به DVD تبديل كني فكر كنم همه 90 دقيقه تو يك DVD جا بشه
حالا اگه جا نشه ميتوني چند تيكه كني
بازم سوالي داشتي در خدمتيم

mohammad021
25-06-2007, 03:50
عزیز دل برادر یک کار دیگه هم میتونی انجام بدی
برامه یوبد دی وی دی ورکشاپ می تنه تام کرها رو برات انجام بده از فایل AVI هم که روشاخشه پشتیبانه کنه...

اما همون طور که دوست عزیزمون Gol mohammad i فرمودند شما می تونید برای راحت تر شدن کارتون از یکی از دو نوع فرمت شبیه به هم mpeg و یا DVD اسفاده کنی که بهترین برنامه هم برای اینکار با تصدیق گفته این دوستمون یولید ویدئو استادیو می تونید استفاده کنید...

در ضمن یولید دی و دی ورکشاپ مخصوص پروژه های سخت دیسک دی وی دی هست و مامی امکانات ساخت یک دیسک دی وی دی رو راختیار شما قرار می دیده مثل ساخت منو و...
از این آدرس هم می تونی دانلودش کنی

دانلود یولید دی وی دی ورکشاپ: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

golmohammadi
25-06-2007, 23:47
البته در موقع كپچر كردن بهتره كه فرمت براي ضبت كردن را درست تعيين كني تا بعدا دچار مشكل نشي
اگر ميخواهي به CD رايت كني فرمت VCD PAL
و براي رايت در DVD فرمت DVD PAL
اين دو گزينه مناسب هستند
حتي موقعي كه ميخواهي تيكه تيكه كني ديگه لازم نيست كه برنامه تبديل كنه
يا موقع رايت به CD or DVD Encoding بياره كه كلي وقت لازمه
چون من از رسيور به كامپيوتر برنامه ضبت ميكنم منظورم شو واسه خاطر همين بهترين راه را برات پيشنهاد ميكنم
البته ظاهرا از ايجاد كننده تاپيك خبري نيست
:27: