مشاهده نسخه کامل
: درایوم با دبل کلیک باز نمیشه
سلام به همگی
من هر وقت رو درایو دبل کلیک میکنم پنجره Open With باز میشه و نمیره تو درایو و مجبورم کلیک راست و open رو بزنم تا وارد درایو بشه
جه طوری میشه این مشکل رو حل کرد؟:11:
خوب ظاهرا مشکل حاد هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبوووود:19:
Satrikon
16-06-2007, 00:16
از منوی tools فولدر آپشن رو انتخاب بفرمائید و به زبانه ی سوم بروید بر روی درایو(تو همون چند تای اول هست) کلیک کنید و تنظیمات لازم را انجام دهید که ساده است(اگر درخواست فرمودید توضیح خواهم داد.)
ممنون
mani_2004_2006
16-06-2007, 00:33
سلام دوستان
آقا منم دقيقا همين مشكل رو دارم . تنظيمات فولد آپشن هم كاملا درسته و بايد با دابل كليك درايو باز شه ولي نميشه . بايد كليك راست كرد و open رو زد . مشكل از تنظيمات tools- folder option نيست
از منوی tools فولدر آپشن رو انتخاب بفرمائید و به زبانه ی سوم بروید بر روی درایو(تو همون چند تای اول هست) کلیک کنید و تنظیمات لازم را انجام دهید که ساده است(اگر درخواست فرمودید توضیح خواهم داد.)
ممنون
لطفا تنظیماتش رو بگو تا انجام بدم
ممنون:11:
H A M E D
16-06-2007, 01:59
احتمالا كامپيوترتون ويروسي شده.
احتمالا كامپيوترتون ويروسي شده.
اتفاقا درسته ویروسی هم شده بود در همون موقع این مشکل پیش اومد ولی من همه ویروس هارو پیدا کردم و کشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان ویروس نداره
M O H S E N
16-06-2007, 10:05
دوستان عزیز تا جایی که من میدونم ویروس " tepm.exe " باعث بروز این حادثه میگردد.
دوستان عزیز تا جایی که من میدونم ویروس " tepm.exe " باعث بروز این حادثه میگردد.
حالا من چیکار کنم ؟
راهی وجود نداره که درست بشه؟
meysam-OK
16-06-2007, 10:29
اي بابا ما اومديم دنبال راهش بگريديم زديم ماله خدمونو هم خراب کرديم
الان ماله من هم با دبل کليک صفحه سرچ باز ميشه
اي بابا ما اومديم دنبال راهش بگريديم زديم ماله خدمونو هم خراب کرديم
الان ماله من هم با دبل کليک صفحه سرچ باز ميشه
پس ممکنه مال ویروس نباشه
دوستانی که مشکل دابل کیلیک روی درایوها دارن
اول ویروس کشی کنن بعد چنتا فال در اول درایوهاشون هست
کلیک راست روی درایو Open فایلهای Autorun.inf-autorun.ini-temp2.exe پاک کنن
Satrikon
16-06-2007, 15:36
با سلام و عرض خسته نباشید
اول یک سوال بعد پاسخ
روش شاهوند جان جواب داد؟
خوب دوست خوبم
MORINIO
شما اول حتمآ از رجیستری تون یک بک آپ بگیرید.
از طریق Run و با وارد کردن regedit وارد رجیستری شوید.
از 5 گزینه گزینه ی اول را باز کنید
سریع و پشت سر هم حرف های D و سپس r را تایپ کنید تا فولدر درایو نمایش داده شود(اگه فاصله بیاندازید اسمی را می آورد که اولش r است)
با زدن + آنرا نیز باز کنید و بر روی shell کلیک کنید...
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
درسمت راست روی Defualt دو بار کلیک کنید و مقدار آنرا از Find به none تغییر دهید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکبار کلید F5 را بزنید.
از رجیستری خارج شوید.
لازم به ذکر است اگر کاربر حرفه ای نیستید حتمآ قبل از انجام هر کاری از رجیستری خود پشتیبان تهیه فرمایید.
ادامه ی آموزش در پیوست....
موفق باشید./.
پیوست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ببخشید که خیلی مبتدی هستم
میشه بگید چه طور میشه با برنامهback up از رجیستری بک آپ تهیه کنم
ممنون
سلام ببخشید که خیلی مبتدی هستم
میشه بگید چه طور میشه با برنامهback up از رجیستری بک آپ تهیه کنم
ممنون
ممنون :40:
حالا این روش ها رو امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه
نه درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی همون عبارت none که گفتی سرجاش بود
نه درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی همون عبارت none که گفتی سرجاش بود
دوست عزیز اگه می خوای از رجیستری بک آپ بگیرید باید برید Run و regedit رو بنویسید و اینتر
دوست عزیز اگه می خوای از رجیستری بک آپ بگیرید باید برید Run و regedit رو بنویسید و اینتر
بابا اینقدر هم مبتدی نیستم که.......
من دارم روشی که جناب satrikon گفته انجام میدم ولی تو همون کادر که گفته باید عبارت none باشه از منم بود
یعنی عبارت find ی نبود که تغییرش بدم
Satrikon
16-06-2007, 21:53
شما کلید رجیستری را که آپلود کردم حتمآ دانلود بفرمائید و اجرا کردخ و Yes را بزنید...
من خودم کاری کردم که درایو هایم مثل شما شد! و با این روش درست شد...(روش تست شده هست)
امیدوارم با این روش درست شود
کلید رجیستری:
عین کاری رو که گفتی کردم ولی درست نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم کار ویروس هاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mani_2004_2006
17-06-2007, 02:22
با سلام و عرض خسته نباشید
اول یک سوال بعد پاسخ
روش شاهوند جان جواب داد؟
خوب دوست خوبم
MORINIO
شما اول حتمآ از رجیستری تون یک بک آپ بگیرید بعد این کلید رجیستری رو دانلود بفرمایید و ایمپورت کنید
اگر جواب داد که احتمالآ جواب میده صلواتی بفرستید.
و اگر نه راه های دیگری وجود دارد...
که همین جا بررسی می کنیم:
از طریق Run و با وارد کردن regedit وارد رجیستری شوید.
از 5 گزینه گزینه ی اول را باز کنید
سریع و پشت سر هم حرف های D و سپس r را تایپ کنید تا فولدر درایو نمایش داده شود(اگه فاصله بیاندازید اسمی را می آورد که اولش r است)
با زدن + آنرا نیز باز کنید و بر روی shell کلیک کنید...
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
درسمت راست روی Defualt دو بار کلیک کنید و مقدار آنرا از Find به none تغییر دهید.
یکبار کلید F5 را بزنید.
از رجیستری خارج شوید.
یا کلید زیر را دانلود کنید و با 1 کلیک تمام این اعمال را انجام دهید....(حجم 6 کیلو بایت)
لازم به ذکر است اگر کاربر حرفه ای نیستید حتمآ قبل از انجام هر کاری از رجیستری خود پشتیبان تهیه فرمایید.
موفق باشید./.
سلام ...
با توجه به اينكه سيستم من هم با همين مشكل روبروست همه اين كارها رو انجام دادم ولي درست نشد.
يعني همون مسيري كه گفتي HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell خودش default مقدارش none هست
من يكي رو كه ديوونه كرده اين مشكل مسخره
Satrikon
17-06-2007, 09:03
با سلام مجدد
عجیبه به نتیجه نرسید...
بنده که این کار رو انجام دادم مشکل برطرف شد...
باز هم تلاش میکن تا راه حلی برای شما دوستان عزیز پیدا کنم.
Satrikon
17-06-2007, 09:33
بسم الله الرحمن الرحیم
به علاوه ی اعمال ذکر شده در پست اول توضیحی بنده برای Drive اینکار را نیز برای Directory نیز انجام دهید.
یعنی در HKEY_CLASSES_ROOT\directory\shell نیز كليد Default مقدار none را باید داشته باشد.
در آخر اگر جواب نداد...سیستم خود را Restart کنید.:46:
خیر درست نشد که نشد
به نظر من شما ویندوزتون رو عوض کن بعد با آنتی ویروس جدید چکنی بهتره :5:
Alireza_Shafaei_PCworld
17-06-2007, 17:06
حالا نوبته من
این فایل را داون کنید:
حالا اجراش کن
این فایل میاد و درایو D را درست میکنه
اگر هنوز کامپیوترت ویروسی نباشه وقتی یک بار Explorer را ببندی و باز کنی
درایو D ات درست میشه
حالا اگر درست شد روش کلیک راست کن و بزن Edit
و به جای درایو D درایوای دیگه را دونه دونه جایگزین کن و اجرا کن تا درست شه
Satrikon
17-06-2007, 17:58
دیگه اینم با جستجو بدست آوردم اگه درست نشد دعایی شده!
اینجا 2 تا مدیر کامپیوتر جواب دادند و کاربر نتیجه گرفته...
اگه درست نشد دعایی شده!
ظاهرا همین طوره :27:
در ضمن این آدرسی کهAlireza_Shafaei_PCworld داده اصلا باز نمیکنه صفحه رو
شما یه امتحانی بکنید ببینید باز میکنه یا نه
Alireza_Shafaei_PCworld
17-06-2007, 23:38
ظاهرا همین طوره :27:
در ضمن این آدرسی کهAlireza_Shafaei_PCworld داده اصلا باز نمیکنه صفحه رو
شما یه امتحانی بکنید ببینید باز میکنه یا نه
درست میگید
فایل پاک شده
شما فرمانهای زیر را به ترتیب در CMD بزنید:
سلام دوستان عزيز ،
در ابتدا از راهنمايي هاي بسيار عالي و كامل تك تك دوستان عزيز ، مخصوصا آقا وحيد عزيز ( Satrikon ) و Alireza_Shafaei_PCworld عزيز بسيار تشكر و قدر داني مينمايم ... :20:
و اما در مورد اين مشكل شما دوست عزيز ( MORINO ) ، بنده يك سوال از شما دارم كه ممنون ميشوم دقيقا به آن پاسخ دهيد :
شما آن ويروسي كه اشاره كرديد يافتيد و احتمال ميدهيد مشكل از آن باشد را به چه نحوي از سيستم خود حذف نموديد ؟ آيا از حذف كامل آن اطمينان داريد ؟
ببينيد دوست عزيز ، اين مشكل از يك WORM با نام WORM_SETROX.A كه با نام هاي W32/Naras, W32/Trojan.HWH, Win32/Setrox.5cj!Trojan نيز شناخته ميشود ، ايجاد ميشود و دقيقا همين مشكلي كه به آن اشاره نموديد را ايجاد مينمايد. اين ويروس از طريق Malware ها منتقل ميشود.
اما اين كه چرا اين سوال را از شما پرسيدم اين است كه به نظر ميرسد شما تنها در ظاهر موفق به حذف اين ويروس شده ايد !!! اين ويروس در واقع پس از فعال شدن خود را در STARTUP ويندوز جاسازي ميكند و كليدهاي بسيار مختلفي را براي اين آغاز در رجيستري ايجاد ميكند كه با هر بار شروع ويندوز خود را به صورت خودكار اجرا نمايد.
اما نكته اصلي اينجاست كه براي پاكسازي اين ويروس بايد حتما از طريق SAFE MODE وارد عمل شويد ، چرا ؟
به اين علت كه اين ويروس به محض فعال شدن خصيصه خود را با دستور ATTRIB +S +R +H به حالتهاي سيستمي و Read Only و Hidden در مي آورد ، و اين بدان معني است كه سيستم عامل پس از اجراي اين دستور با فايل آلوده به ويروس همانند فايلهاي سيستمي برخورد ميكند ، بنابراين پاكسازي ظاهري آن زياد سودمند نخواهد بود !!! ( حتي با آنتي ويروس ها اگر در حالت عادي بخواهيد آن را پاكسازي نماييد ).
فايل اجرايي اين ويروس معمولا با نام Rose.exe در سيستم ها ظاهر ميشود ( البته هر نام ديگري را نيز ميتواند به صورت Random انتخاب نمايد ، از جمله temp.exe كه يكي از دوستان عزيز نيز به آن اشاره داشتند ).
در هر صورت دوست عزيز راهنمايي هاي دوستان كاملا صحيح و بي نقص هستند و علت اينكه در سيستم شما مشكل با اين روشها برطرف نميشود ، تنها ميتواند بيانگر اين نكته باشد كه با هر بار شروع ويندوز اين ويروس مجددا فعاليت خود را آغاز ميكند و به درستي پاكسازي نگرديده است ...
بنابراين توصيه ميكنم قبل از اينكه بخواهيد روشي را امتحان نماييد ، ابتدا مطمئن شويد ويروس در سيستم شما وجود ندارد و كاملا پاكسازي شده است. سپس روشهاي دوستان را كه كاملا صحيح ميباشند را مجددا بررسي نماييد.
اگر مشاهده نموديد مشكل از همان ويروس ميباشد و ويروس هنوز در سيستم شما فعال است ، اعلام نماييد تا روش پاكسازي كامل آن را بنده و يا ساير دوستان عزيزم براي شما شرح دهيم.
نتيجه را بررسي و اعلام نماييد.
اميدوارم مشكل شما هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .
Alireza_Shafaei_PCworld
18-06-2007, 12:26
سلام دوستان عزيز ،
در ابتدا از راهنمايي هاي بسيار عالي و كامل تك تك دوستان عزيز ، مخصوصا آقا وحيد عزيز ( Satrikon ) و Alireza_Shafaei_PCworld عزيز بسيار تشكر و قدر داني مينمايم ... :20:
و اما در مورد اين مشكل شما دوست عزيز ( MORINO ) ، بنده يك سوال از شما دارم كه ممنون ميشوم دقيقا به آن پاسخ دهيد :
شما آن ويروسي كه اشاره كرديد يافتيد و احتمال ميدهيد مشكل از آن باشد را به چه نحوي از سيستم خود حذف نموديد ؟ آيا از حذف كامل آن اطمينان داريد ؟
ببينيد دوست عزيز ، اين مشكل از يك WORM با نام WORM_SETROX.A كه با نام هاي W32/Naras, W32/Trojan.HWH, Win32/Setrox.5cj!Trojan نيز شناخته ميشود ، ايجاد ميشود و دقيقا همين مشكلي كه به آن اشاره نموديد را ايجاد مينمايد. اين ويروس از طريق Malware ها منتقل ميشود.
اما اين كه چرا اين سوال را از شما پرسيدم اين است كه به نظر ميرسد شما تنها در ظاهر موفق به حذف اين ويروس شده ايد !!! اين ويروس در واقع پس از فعال شدن خود را در STARTUP ويندوز جاسازي ميكند و كليدهاي بسيار مختلفي را براي اين آغاز در رجيستري ايجاد ميكند كه با هر بار شروع ويندوز خود را به صورت خودكار اجرا نمايد.
اما نكته اصلي اينجاست كه براي پاكسازي اين ويروس بايد حتما از طريق SAFE MODE وارد عمل شويد ، چرا ؟
به اين علت كه اين ويروس به محض فعال شدن خصيصه خود را با دستور ATTRIB +S +R +H به حالتهاي سيستمي و Read Only و Hidden در مي آورد ، و اين بدان معني است كه سيستم عامل پس از اجراي اين دستور با فايل آلوده به ويروس همانند فايلهاي سيستمي برخورد ميكند ، بنابراين پاكسازي ظاهري آن زياد سودمند نخواهد بود !!! ( حتي با آنتي ويروس ها اگر در حالت عادي بخواهيد آن را پاكسازي نماييد ).
فايل اجرايي اين ويروس معمولا با نام Rose.exe در سيستم ها ظاهر ميشود ( البته هر نام ديگري را نيز ميتواند به صورت Random انتخاب نمايد ، از جمله temp.exe كه يكي از دوستان عزيز نيز به آن اشاره داشتند ).
در هر صورت دوست عزيز راهنمايي هاي دوستان كاملا صحيح و بي نقص هستند و علت اينكه در سيستم شما مشكل با اين روشها برطرف نميشود ، تنها ميتواند بيانگر اين نكته باشد كه با هر بار شروع ويندوز اين ويروس مجددا فعاليت خود را آغاز ميكند و به درستي پاكسازي نگرديده است ...
بنابراين توصيه ميكنم قبل از اينكه بخواهيد روشي را امتحان نماييد ، ابتدا مطمئن شويد ويروس در سيستم شما وجود ندارد و كاملا پاكسازي شده است.
نتيجه را بررسي و اعلام نماييد.
اميدوارم مشكل شما هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .
سلام
از توضیحاتت کاملتون بسیار ممنونم
ولی ویروسی که فکر کنم تاحالا بش برنخوردید
ویروسهای یوخته \یشرفته! با یک کلک ساده خودشون را در SafeMode هم باز میکنن
و این یعنی این که به اندازه کافی Safe نیست
این دوستان علی ظاهر به FolderOptions دسترسی دارن
یعنی احتمال اینکه هنوز ویروس فعال باشه خیلی کمه
ولی یک روش دیگه هم هست که گزینه های
Hidden را در فولدر آ\شنز قفل میکنه که این بعیده
برای همین از دوستان خواهش میکنم که تست کنن که آیا فایلهای مخفی را میتونن ببینن یا نه
اگر جواب بله باشه
به احتما 93.5 ٪ ویروس دیگه فعالیت نمیکنه
برای همین همون فرمان باید به دردتون بخوره
اگر خودم اونجا بودم ترتیبشون را میدادم! : دی
درست میگید
فایل پاک شده
شما فرمانهای زیر را به ترتیب در CMD بزنید:
براوو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم حل شد. بالاخره حل شد
از تمام افرادی که اینجا زحمت کشیدند تا این مشکل حل شود تشکر می کنم
سلام ...
با توجه به اينكه سيستم من هم با همين مشكل روبروست همه اين كارها رو انجام دادم ولي درست نشد.
يعني همون مسيري كه گفتي HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell خودش default مقدارش none هست
من يكي رو كه ديوونه كرده اين مشكل مسخره
شما هم همین روش جنابAlireza_Shafaei_PCworld رو انجام بده درست میشه
Satrikon
18-06-2007, 19:40
خوشحالم از اینکه مشکلتان حل شد و ناراحت از اینکه راه حل به ذهن من نرسید.
Alireza_Shafaei_PCworld
18-06-2007, 21:42
خوشحالم از اینکه مشکلتان حل شد و ناراحت از اینکه راه حل به ذهن من نرسید.
سلام
خدا را شکر که مشکل حل شد
با بقیه درایو ها هم به همین ترتیب کار کنید
=-=-=-=-
ناراحتی نداره دوست عزیز
کم کم تجربه هات بیشتر میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.