مشاهده نسخه کامل
: درخواست : در مورد كنترل حركتها (motion)
سلام يك سوال در مورد كنترل حركتها
من يك چهار راه ميخوام طراحي كنم كه سه تا ماشين تو خيابون هاش هست. چند تاهم دكمه دارم كه ميخوام وقتي روي هر كدوم كليك ميكنم ماشين ها به طريقي حركت كنند(يك دكمه مسيرش در سته و تو دوتاي بعدي ماشينها تصادف مي كنند) حالا مشكل اينجاست كه نميدونم چطوري مسير ها رو با دكمه ها كنترك كنم
اگه شما اين طرح رو واسم اجرا كنيد(رو اشكال ساده هم ميشه) خيلي منو خوشحال و نمك گير خودتون ميكنين
اگه نه لااقل بگين چطوري مسير ها رو با دكمه كنترل ميكنن. ( اگه لينك شبيه به اينم بلديد بگين اونم ببينم)
ممنونم و خيلي هم ممنون ميشم (زود تر باشه خيلي بهتره آخه الان گيره اينم)
flashman
16-06-2007, 09:52
سلام يك سوال در مورد كنترل حركتها
من يك چهار راه ميخوام طراحي كنم كه سه تا ماشين تو خيابون هاش هست. چند تاهم دكمه دارم كه ميخوام وقتي روي هر كدوم كليك ميكنم ماشين ها به طريقي حركت كنند(يك دكمه مسيرش در سته و تو دوتاي بعدي ماشينها تصادف مي كنند) حالا مشكل اينجاست كه نميدونم چطوري مسير ها رو با دكمه ها كنترك كنم
اگه شما اين طرح رو واسم اجرا كنيد(رو اشكال ساده هم ميشه) خيلي منو خوشحال و نمك گير خودتون ميكنين
اگه نه لااقل بگين چطوري مسير ها رو با دكمه كنترل ميكنن. ( اگه لينك شبيه به اينم بلديد بگين اونم ببينم)
ممنونم و خيلي هم ممنون ميشم (زود تر باشه خيلي بهتره آخه الان گيره اينم)
---------
سلام دوسته من
شما برای این کار باید به اندازه تعداد ماشین هایی که میخواید ترسیم کنید مثلا اگه 3 عدد هستش شما باید 3 عدد motion tween درست کنید و با استفاده از دستور GotoAndPlay و استفاده از قسمت Insert Target Path
اونارو فراخوانی کنید
البته برای مسیر دادن به ماشین هاتون هم باید از لایه Guide استفاده کنید
سلام
مرسي از راهنمايي تون اگه ميشه و امكانش هست شما روي دوتا شكل ساده در مسير هاي ساده اينرو درست كنيد تا منم از روي الگوي شما طرحم رو كامل كنم
مرسي
flashman
16-06-2007, 15:35
سلام دوسته من
این هم یه مثال ساده ماشین نیست ولی می تونی منظورمو بفهمی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسي
واسم مشكل همين كنترل حركت بود (شكل ها فرقي نمي كنه)
خيلي لطف كردي
سلام
شرمنده دو باره مزاحم ميشم يك سوال ديگه شبيه اين داشتم با اجازه مطرح مي كنم(اگراينجا نميشه ميخوايد تو تايپيك بگم)
مي خوام يك button بسازم و حركت اجسام رو توش كنترل كنم به اين صورت كه :وقتي روش كليك مي كنم اول شكل 1 مستقيم بره - بعد شكل 2 بياد پايين - در اخر هم شكل 3 به سمت جلو (عكس حركت شكل 1) حركت كنه. (ساده باشه كافيه)(جاي عكس هاش رو ميخوام عوض كنم)
ممنون ميشم واسم درستش كنيد (خيلي فوريه مممممممممممممممنونممممممم مممم)
flashman
17-06-2007, 16:19
سلام
شرمنده دو باره مزاحم ميشم يك سوال ديگه شبيه اين داشتم با اجازه مطرح مي كنم(اگراينجا نميشه ميخوايد تو تايپيك بگم)
مي خوام يك button بسازم و حركت اجسام رو توش كنترل كنم به اين صورت كه :وقتي روش كليك مي كنم اول شكل 1 مستقيم بره - بعد شكل 2 بياد پايين - در اخر هم شكل 3 به سمت جلو (عكس حركت شكل 1) حركت كنه. (ساده باشه كافيه)(جاي عكس هاش رو ميخوام عوض كنم)
ممنون ميشم واسم درستش كنيد (خيلي فوريه مممممممممممممممنونممممممم مممم)
---------------
سلام دوسته من
دوسته عزیز من نمی دونم شما منظورتون چیه ولی خب ببینید این لینک بدردتون می خوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازم ممنونم خيلي آقاييييييييييي
حسابي شرمندم كردي (واقعا كه Flash Mani )
مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.