ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در مادربورد Abit

marahimi
14-06-2007, 23:12
سلام .
من يه مشكل جالبي اخيرا پيدا كردم.
بعضي مواقع ،اكثرا موقعي كه سيستم بعد از اين كه شب را خاموش بوده ( پاور اصلي پشت كيس روشن است و سيستم به برق وصل است) هنگام رد كردن تستهاي بايوس هنگ ميكند. هيچ بوق غي عادي زده نميشود ولي هيچ دكمه اي كار نميكند. يك بار كه برق سيستم را قطع كنم و بعد از چند لحظه دوباره سيستم را روشن كنم، مشكل حل ميشود. علت به نظرتون چيه؟
مشخصات سيستم :
cpu : amd athlon 64 x2 4400+
motherboard : Abit KN9 SLI
Ram : 1 gig kingston
VGA : Geforce 7300 GS

rasool1
15-06-2007, 00:27
دوست عزیز همیشه جای خاصی توقف می کنه یا هر مرتبه فرق می کنه ضمنا جند راه پیشنهاد می کنم اول اینکه کابل برق را بکش و باطری مادر برد را خارح کن(تا بایوس مادر برد صفر شود ) دوم اینکه در صورت توان بایوس را یک بار update کن البته با احتیاط کامل و اگه واردی در غیر این صورت بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم یا علی

marahimi
15-06-2007, 11:31
سلام علي آقا
خيلي ممنون از جوابتون
والا هميشه يكجا نيست. مثلا بعضي موقعا cpu رو ميشناسه . بعضي موقعا cpu و رم و بعضي موقعا هم موقع شناسايي وسايلي كه با IDE متصلند هنگ ميكنه.
در مورد clear كردن BIOS يا Update آن فكر كرده ام ولي به نظرم مشكل از اونا نيست. فكر ميكنم power‌سيستمم ايراد داره آخه يكبار كه برق كلي سيستم رو قطع ميكنم و دوباره وصل ميكنم درست ميشه. نظرتون چيه؟

rasool1
15-06-2007, 19:21
(علی آقا؟) در هر صورت دوست عزیز در مورد مشکل شما احتمال مشکل داشتن پاور کم است زیرا وقتی شما برق را قطع می کنید در واقع قسمتهایی از مادر برد که در حال عادی ولتاژ دارند را بدون برق می کنید و یا ولتاژ کمتری می دهید به نوعی آشکالات در آن را صفر می کنید (چوت اگه شما برق سیستم را قطع نکنید و باطری سیستم را بردارید بایوس صفر نمی شود و حتما باید برق را قطع کنید تا صفرشود )من احتمال بیشتر را از مادر برد می بینم یا علی