مشاهده نسخه کامل
: چرا صدای k750 من کمه؟
سلام دوستای عزیز راستش من یه مدتی k750 گرفتم ولی موقع گوش دادن آهنگ صداش کمه ولی وقتی وارد قسمت صداش میشم و آخر میبرمش صداش خیلی خوب میشه ولی وقتی ذخیره میکنم پیغام (صدا ممکن است به شنوایی شما آسیب برساند)رو میده و دوباره به حالت اول برمیگرده چیکار کنم صداش موقع آهنگ گوش دادن زیاد باشه:13:
S a f a 6 4
14-06-2007, 02:07
سلام دوستای عزیز راستش من یه مدتی k750 گرفتم ولی موقع گوش دادن آهنگ صداش کمه ولی وقتی وارد قسمت صداش میشم و آخر میبرمش صداش خیلی خوب میشه ولی وقتی ذخیره میکنم پیغام (صدا ممکن است به شنوایی شما آسیب برساند)رو میده و دوباره به حالت اول برمیگرده چیکار کنم صداش موقع آهنگ گوش دادن زیاد باشه:13:
فلشش کن برنامه w800 رو روش بریز درست میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr.Afzali
14-06-2007, 04:46
دوست عزيز اوني كه ميگه صداش ممكنه به گوشت اسيب بزنه صداي زنگشه.شما براي بالابردن صداي اهنگ در هنگام پخش اهنگ از دكمه هاي كنار گوشي كه زده + و - بايد استفاده كني.دقت كن كه اگر اهنگي در حال پخش نباشه اون دكمه ها صدا رو بالا و پائين نميبرند.
Dr.Afzali
14-06-2007, 04:50
راستي يادم رفت بگم كه وقتي كه صداي زنگشو بالا ميبري و اون پيغام رو ميده حتما اوكي رو بزن تا برنگرده حالت قبل.
The_matrix
15-06-2007, 04:05
سلام
کپسول اکسیژن باند رو عوض کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.