PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست ادیتور پیشرفته برای wordpress و mybb

Only 50#3!14
13-06-2007, 13:58
سلام
ادیتور پیشرفته برای وردپرس و mybb میخواستم
خیلی جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم

Mohsen khan
14-06-2007, 13:15
توي تاپيك وردپرس معرفي شده است
اگر نبود بفرمايين تا براتون يكي پيدا كنم

pouria007
18-05-2008, 17:53
سلام من براي mybb يه اديتور پيشرفته ميخوام

MATRIX reloaded
21-05-2008, 13:09
mybb من هم اديتور مي خوام اگه بذارين ممنون مي شم

mehdi_p
03-10-2008, 10:54
سلام . من هم ميخوام

Bill Gates
03-10-2008, 11:44
06-13-2007, 01:58 PM

عجب تاپیکی رو کشوندین بالا:31:

در وردپرس ۲/۱ ( چه بر روی هاست نصب شده باشه و چه بر روی wordpress.com ) برای پیشرفته تر کردن ادیتورش کافیه در فایرفاکس دکمه های Alt+Shifit+V و در اینترنت اکسپلورر Alt+v را فشار دهید . بله شما یه ادیتور پیشرفته تر دارید …

===========

اولین نسخه ای که آپلود میکنم یک ادیتور Tinymce هست + یک پلاگین که قراره بخش عمده کار رو انجام بده اما فعلاً کار خاصی نمیکنه.

برای تست این کار ها رو با دقت و با رعایت اولویت انجام بدید:

1. این فایل زیپ شده رو دانلود کنید و در پوشه jscripts ، از حالت فشرده خارج کنید. به عبارت دیگه باید پوشه tiny_mce رو که در داخل فایل زیپ شده قرار داره به پوشه jscripts روی هاست منتقل کنید.

دانلود ادیتور :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این پلاگین رو به پوشه plugins انتقال بدید و بعد از پنل مدیریت فعالش کنید.

دانلود :

3. در تمپلت New Reply Templates » newreply کد زیر رو پیدا کنید:

و این کد رو جایگزینش کنید:

4. انجمن شما حداقل باید یک پست داشته باشه. به یکی از تاپیک ها برید و روی دکمه ارسال پاسخ کلیک کنید. اگه کار ها رو درست انجام داده باشید، ادیتور جدید رو میبینید. توجه داشته باشید که منظورم ارسال موضوع (تاپیک) نیست.
پاسخ جدید (newreply) و موضوع جدید (newthread) دو تمپلت جداگانه دارند. ما در اینجا تمپلت صفحه پاسخ جدید رو ویرایش کردیم. بنابراین ادیتور پیشرفته رو فقط در اون صفحه می بینید.

ادیتوری که با این روش به انجمتون اضافه میشه پیشفرض Tinymce هست و به جز راست چین کردن تغییر خاصی در اون داده نشده. یک فایل en در پوشه langs ادیتور وجود داره که اگه کسی تمایل داشت میتونه اون رو ترجمه و با نام fa ذخیره بکنه تا ادیتور فارسی بشه. این ادیتور از این نسخه تا آخرین نسخه ای که براتون آپلود میکنم نیاز به فعالسازی کد html نداره!

* اگه در کپی کردن تمپلت مشکل داشتید، کد ها رو مستقیم به ویرایشگر قالب مای بی بی انتقال ندید. اول در یک فایل متنی paste کنید و بعد، از اونجا کپی کنید و در ویرایشگر مای بی بی paste کنید.

** مشکلی که در این نسخه وجود داره اینه که تصاویر هاست خودتون رو احتمالاً درست نشون نمیده. علاوه براین امکانات محدودی هم داره که ان شاءالله در نسخه های آتی این ایرادات رفع میشه.

adrenalin
03-10-2008, 12:16
برای phpbb3 هم ادیتور پیشرفته پیدا میشه

Bill Gates
03-10-2008, 12:32
برای phpbb3 هم ادیتور پیشرفته پیدا میشه

سوالی بود یا ...؟ :31: