PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور میشه تو فتوشاپ یه عکس رو کوچیک کرد اما کیفیت عکس پایین نیاد ؟

Naser_helboy
13-06-2007, 11:47
با عرض سلام خدمت اساتید
می خواستم بپرسم چطور تو فتوشاپ میشه یه عکس رو کوچیک کرد اما کیفیت عکس پایین نیاد

ممنون

Saeed kmss-D
13-06-2007, 12:03
سلام,
معمولا با كوچيك كردن عكس كيفيت پايين نمياد.
بلكه با بزرگ كردنه عكسه كه اين اتفاق ميفته.
شما براي اين كار ميتونيد عكس رو تو فتوشاپ باز كنيد و سپس به منوي Image > Image Size بري و اندازه رو تغيير بدي.

موفق باشي.

Naser_helboy
13-06-2007, 12:10
من وقتی با free transform یه عکس رو کوچیک می کنم کیفیت عکس میاد پایین

Saeed kmss-D
13-06-2007, 12:54
شما اگه بخواي عكسو به ابعاد خيلي كم كوچيك كني اينجوري ميشه.
اينم طبيعيه!
فقط ميتوني بعد از كوچيك كردن به منوي Filter > Sharpen > Sharpen بري تا يكم واضح بشه.

موفق باشي.

Naser_helboy
13-06-2007, 13:01
ممنون از راهنماییت

Saeed kmss-D
13-06-2007, 16:17
خواهش ميكنم.

JUDYABBOT
21-06-2007, 00:24
سلام
کوچیک کردن یه عکس از دوحالت خارج نیست
1 - یا عکسی داریم که باید اونو توی همون صفحه یا بوم خودش کوچک کنیم که در اون صورت دوستان توضیحش رو دادند که کیفیتش افت پیدا میکنه و راهکار اون رو هم سعید جان توضیح دادند
2 - یا اینکه یه عکس بزرگ داریم که میخواهیم فقط سایزواقعی‌اش رو کوچیک کنیم بدون در نظر گرفتن مقدار رزولیشن و اینکه نخواهیم اون عکس رو به داخل یه سند یا صفحه دیگه‌ای انتقال بدیم
که در اینصورت از منوی Image \Image Size رو انتخاب کرده و در پنجره باز شده باید گزینه‌های
Width & height & Resolution با هم کینک باشند تا به همان نسبتی که طول و عرض آن تغییر میکند به همان نسبت هم رزولیشن آن هم تغییر کند در اینصورت حتی اگر سایز عکس (هر چند متر که هست) را به یک سانتیمتر تغییر بدیم هیچ فرقی نمیکنه و کیفیت تصویر همچنان که بوده باقی میمونه و تغییری نمیکنه
و اگر هم Width & height & Resolution با هم لینک نبودند (که از روی کروشه جلوی اونها معلومه و میشه راحت تشخیص داد ) با غیر فعال کردن تیک Resample Image میتونیم اونا رو با هم لینک کنیم
کلید های میانبر:
Alt+I+I برای کادر گفتگوی مربوطه (Image Size ) و Alt+I هم برای لینک کردن Width & height & Resolution با هم ....
سر که نه در پای عزیزان بود بار گرانیست کشیدن بدوش

mahsoft
21-06-2007, 11:50
سلام
بهتر از استفاده کنید استفاده از free transform چون طول و عرض یکسان کم نمیشه با فت کیفیت مواجه میشید

بهتره ctrl + shift + i استفاده کنید

Saeed kmss-D
21-06-2007, 13:02
مهدي جان چرا از ctrl + shift + i ؟
اين كه واسه invers كردن انتخابه!

mahsoft
22-06-2007, 12:01
مهدي جان چرا از ctrl + shift + i ؟
اين كه واسه invers كردن انتخابه!

سعید جان اینورز کردن ctrl +i

منم اشتباه گفنم :27: ctrl + alt + i

Saeed kmss-D
22-06-2007, 13:10
مهدي جان من كه درست گفتم،
ctrl + shift + i واسه اينورس كردن انتخابه.
ctrl + i كه شما ميگي واسه اينورت كردن رنگه.

در ضمن با استفاده از ctrl + alt + i كل تصوير و سند كوچيك ميشه!
اگه بخوايم يه قسمت از عكس توي عكس كوچيك بشه بايد از همون Free Transform استفاده كرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif