ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشـــکــل با فــــلــــش مـــــمــــــوری، آیا این ویروس است؟

mir@
13-06-2007, 11:47
سلام :20:

اخیراً موقعی که این حافظه را وصل می کنم، بعد می رم توی My Computer و روش کلیک می کنم میگه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعد که روش کلیک راست می کنم منویی به این صورت باز میشه:

همون طور که دیده میشه ، به جای Open یه چیزایی با فونت خراب نوشته.

مشکل از کجاست؟

سپاس گزارم :11:

p30vahid
13-06-2007, 13:00
امیر جات سلام
این مشکل به راحتی قابل حل است
قبل از برطرف کردن این مشکل برای ورود به مموری خود می توایند از آدرس بار بالای صفحه استفاده کنید و برای اینکار این مشکل را برطرف کنید می بایست برنامه Nero یا برنامه مشابهی که تمامی فایل ها (مخصوصا فایل های مخفی) را نشان می دهد را نصب کنی سپس به کمک آن برنامه وارد دریو مموری بشی و در آنجا یک فایل مخفی وجود دارد به نام AUTORUN.ini که می بایست آن را پاک کتی بعد از طی این مراحل این مشکل از بین می رود .

mir@
13-06-2007, 13:27
امیر جات سلام
قبل از برطرف کردن این مشکل برای ورود به مموری خود می توایند از آدرس بار بالای صفحه استفاده کنید و برای اینکار این مشکل را برطرف کنید می بایست برنامه Nero یا برنامه مشابهی که تمامی فایل ها (مخصوصا فایل های مخفی) را نشان می دهد را نصب کنی سپس به کمک آن برنامه وارد دریو مموری بشی و در آنجا یک فایل مخفی وجود دارد به نام AUTORUN.ini که می بایست آن را پاک کتی بعد از طی این مراحل این مشکل از بین می رود .
خیلی محبت کردید وحید عزیز،

ولی من چنین فایلی رو پیدا نکردم.

حالت نشان دادن فایل های Hidden رو هم فعال کردم و Search هم کردم ولی چنین فایلی وجود نداشت.

البته می تونم وارد بشم همون طور که فرمودید.

:11:

hossein_xxxx
13-06-2007, 13:43
خیلی محبت کردید وحید عزیز،

ولی من چنین فایلی رو پیدا نکردم.

حالت نشان دادن فایل های Hidden رو هم فعال کردم و Search هم کردم ولی چنین فایلی وجود نداشت.

البته می تونم وارد بشم همون طور که فرمودید.

شما برای اینکه بتوانید آن را پاک کنید ابتدا از سمت بالا tools را انتخاب کرده سپس folder option بعد view سپس
operating system files hide prodected را که تیک خورده تیکش را ور میداری الان باید وارد memory stick خود شده و نامی با autorun میبینید آن را پاک کنید و یک مرتبه memory خود را در آورده سپس وصل کنید مشکل رفع شده است
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :31: :31: :31:

mir@
13-06-2007, 16:00
امیر جات سلام

شما برای اینکه بتوانید آن را پاک کنید ابتدا از سمت بالا tools را انتخاب کرده سپس folder option بعد view سپس
operating system files hide prodected را که تیک خورده تیکش را ور میداری الان باید وارد memory stick خود شده و نامی با autorun میبینید آن را پاک کنید و یک مرتبه memory خود را در آورده سپس وصل کنید مشکل رفع شده است
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :31: :31: :31:

واقعاً ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسین آقای عزیز از تذکر ارزنده تون جداً سپاس گزارم :10:

graphmax
13-06-2007, 16:04
سلام
کاری که آقا حسین گفتند رو اجرا کنید اما توجه داشته باشید که فایل Autorun رو پاک نکنید.
در واقع فلش کارت شما احتمالا آلوده به ویروس شده. پس از اینکه قسمت نمایش فایلهای مخفی رو هم فعال کردید دنبال فایلی به نام service.exe و server.rar بگردید و هر دوی اونها پاک کنید تا مشکل شما حل بشه.
اگر هم به طرز کار فایل autorun که داخل خود فلش مموری وجود داره نگاه کنبد متوجه میشید که کار مخربی انجام نمیده اما اگه فایل آتورانی که داخل فایل rar شده ی server قرار گرفته دقت کنید میبینید که الگوریتم متفاوتی رو دنبال میکنه.
موفق و پیروز باشید.

بیلچه
13-06-2007, 16:50
سلام :20:

اخیراً موقعی که این حافظه را وصل می کنم، بعد می رم توی My Computer و روش کلیک می کنم میگه:

یعد که روش کلیک راست می کنم منویی به این صورت باز میشه:

همون طور که دیده میشه ، به جای Open یه چیزایی با فونت خراب نوشته.

مشکل از کجاست؟

سپاس گزارم :11:

اگه مشکلتون حل شده که هیچی.
اگه نه این پستو بخون.

اگه منظورتون اینه که نمی تونید وارد شاخه ی مموریتون بشید.........
مموری گوشی من هم همین طوری شده . اگه مموریتو تو بعضی کافی نت ها استفاده کنی اینطوری می شه.
می تونی از این قسمت وارد مموری بشی
روی گزینه ی folder که کنار گزینه ی search در قسمت بالایی پنجره ی my computer هست کیلیک کن.
بهد تو اون صفحهی که در حاشیه باز می شه روی مموریت کیلیک کن.

به همین سادگی.:18:

graphmax
13-06-2007, 17:09
بیلچه جان شما درست میفرمایید والبته دلیل آلوده شدن فلش مموری شما ممکنه همین کافی نت ها باشندر واقع من فکر میکنم شما بهتره که اون فایل مخرب رو پاک کنید.
یا حق...

mir@
13-06-2007, 22:10
از graphmax عزیز بیلچه بزرگوار هم ممنونم.

graphmax جان، چک کردم اون دوتا فایل نبودن. یعنی قبلاً Kaspersky یه چیزایی پیدا کرده بود و ترتیبشون رو داده بود. فقط اثرش توی autorun باقی مونده بود که اونم فرستادیم به امان خدا. ممنون از تذکر مشفقانه تون.

بیلچه جان مشکل حله عزیز. دستت طلا.
خداوند به همه عزیزان دلسوز این انجمن اجر خیر بدهد.