مشاهده نسخه کامل
: قطع نشدن از ISP بعد از تمام شدن کارت
meisam317
14-08-2005, 09:27
فرض كنيد از اكانت شما فقط 5دقيقه مانده و بعد از ان اي اس ي شمارا disconect
مي كند اما با بصب اين بر نامه (be faster) و انجام optimize settingدر حالت safe mode
ديگر اي اس پي نميتواند شما را از اينترنت قطع كند :twisted: :twisted: :evil:
K053_LSH_KV90
14-08-2005, 09:40
meisam317جان امتحان كردي
من كه ميگم خالي بنديه نيست
MasterData
14-08-2005, 09:41
به فرض اينكه حرف شما هم صحت داشته باشه
لااقل يه لينك دانلود يا سايت مربوطه رو هم معرفي مي كرديد
Iranian_sports
14-08-2005, 10:09
سلام
پس لینک دانلود کو؟
نکنه شما خیال کردی چون معرفی نرم افزار هست فقط باید معرفی کنی؟ :mrgreen: شایدم :shock: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
فعلا
double_n
14-08-2005, 10:40
Iranian_sports, جان راست میگن .
پس لینکش کو :?: :shock: :shock: :shock:
موفق و سربلند باشید :wink:
termite62
14-08-2005, 13:53
ببخشيد دوست من meisam317 قصد جسارت ندارم ولي تا حا لا ديدي كسي بياد بگه بچه ها اين نرم افزار خيلي خوبه ولي به شما نمي دم
البته يك كم اي كار شبيه بچه ها است
1 يا چنين نرم افزاري وجود نداره
2 اگر هم داشته باشه نگه دار و به هيچ كس نده ولي فكرشو بكن همه همين كار را بكنن
:wink: :wink:
Alireza_Shafaei_PCworld
14-08-2005, 14:23
يك اسمي هم داره كه نميشه حتي توي گوگل سرچ كرد
double_n
14-08-2005, 14:51
یه برنامه بود به نام stay alive که الان دیگه بدرد نمیخوروه . حتی رو آی اس پی های درپیتی هم دیگه مشکلش رو فهمیدن .
این یکی هم که شما گفتید هر چه سرچ کردیم پیدا نشد که نشد .
ضمنا دوست عزیز این کدوم نرم افزاره که تو هیچ Underground در موردش بحث نشده :mrgreen:
موفق و سربلند باشید :wink:
اين نرم افزار براي افزايش سرعت اينترنت هست كه كارايي بالايي هم نداره و اينكه نميزاره تماس قطع بشه صحت نداره خيالتون راحت
locked account
14-08-2005, 15:50
یه برنامه بود به نام stay alive که الان دیگه بدرد نمیخوروه . حتی رو آی اس پی های درپیتی هم دیگه مشکلش رو فهمیدن .
ضمنا دوست عزیز این کدوم نرم افزاره که تو هیچ Underground در موردش بحث نشده :mrgreen:
موفق و سربلند باشید :wink:جناب nbsfucker از شما ديگه بعيده آقا :evil: . من فكر ميكردم شما به عنوان كسي كه كتاب هاي امنيتي مي خونيد هر چي كه بخواهيد از توي اينترنت پيدا ميكنيد. :!: .گروهاي زير زميني ديگه چيه؟ مگه قاچاقه اسلحه ست!!!!!
BeFaster v3.54 - 2.3 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
harrypotter
14-08-2005, 19:37
این Be Faster اینقد در پیته که سرعتو نمیتونه زیاد کنه چه برسه به اینکه از دیس شدن جلوگیری کنه
locked account
14-08-2005, 19:47
مگه دانلود كردي شما :?: :roll: . نخوندي سودا چي نوشته؟
locked account, شما امتحان كردي؟؟؟
meisam317
15-08-2005, 10:56
locked account, شما امتحان كردي؟؟؟من خودم اين برنامه رو امتحان كردو+انجامoptimize settngدر
safe mode(البته با بعضي ispها نميشود)من الان خودم يه
كارت دارم كه فقط تا ساعت 1بعد از ظهر اعتبار دارد ولي با اين برنامه تاساعت 2و3(اگر disconnect)نشوم onlineباقي ميمانم
اول هم گفتم فقط در بعضي از ispها جواب ميدهد :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
خب لینک بده دانلود کنیم دیگه عزیز :lol:
metal gear
15-08-2005, 11:43
مگه ميشه آخه؟؟؟
locked account
15-08-2005, 12:16
عزيزان من امتحان نكردم ولي مي خوام اين كارو بكنم. در ضمن لينك توي صفحه ي اول هست. شما تست بكنيد.
locked account
15-08-2005, 19:26
آقا براي من كار نكرد :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen:
hamilton
15-08-2005, 19:33
بچه ها یه نکته را بگم و اون اینکه داخل این برنامه یه تروجان وجود داره که کاسپر به راحتی اون را پاک کرد.گفتم که اطلاع داشته باشید.
فرض كنيد از اكانت شما فقط 5دقيقه مانده و بعد از ان اي اس ي شمارا disconect
مي كند اما با بصب اين بر نامه (be faster) و انجام optimize settingدر حالت safe mode
ديگر اي اس پي نميتواند شما را از اينترنت قطع كند :twisted: :twisted: :evil:
چرا مخ كار ميگيري اگه واقعا يك چنين برنامه اي داري يا لينك دانلود بده و يا آپلودش كن
meisam317
15-08-2005, 20:36
صص[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :mrgreen: :mrgreen: .com
بابا این برنامه رو(ورژن های قدیمیشو)من یک سال و نیم پیش امتحان کردم،و به نظرم چیز مالی نیست.همون موقع که واسه من درست کار نکرد.
double_n
18-08-2005, 21:14
موفق و سربلند باشید :wink:جناب nbsfucker از شما ديگه بعيده آقا :evil: . من فكر ميكردم شما به عنوان كسي كه كتاب هاي امنيتي مي خونيد هر چي كه بخواهيد از توي اينترنت پيدا ميكنيد. :!: .گروهاي زير زميني ديگه چيه؟ مگه قاچاقه اسلحه ست!!!!!
BeFaster v3.54 - 2.3 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تو Underground مطلبهایی که حتی به گوش بعضی ها هم نرسیده رو میذارن و در موردش بحث های بسیار مفیدی میشه - بیشتر نمیشه بنویسم باقیشو از هاتف جان بپرسید بهتره .
دوست عزیز من کتاب امنیت میخونم درست - که نگفتم که خدای کامپیوترم یا هیچ ادعایی که نداشتم . امیدوارم فکر نکنید زیاد بلدم من از همه افراد این انجمن سوادم کمتره و اگه نگاهی به تاپیک درخواست کتاب بندازید می بینید که من هم مثل بقیه اونجا درخواست کتاب به SPY جان دادم که اون هم لطف کرده برام پیدا کرده یه نمونش کتابهای پرل. این درخواستهای من به این معنیه که سوادم قد نداده دیگه .
امیدوارم منظور حرفهای من رو خوب گرفته باشید و سوء تعبیری نباشه .
موفق و پیروز باشید :wink:
mehdidll
31-08-2005, 12:19
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
MOHAMMAD_SAT
31-08-2005, 13:58
بابا جون اينا همه خالي بنديه
مگه ميشه :shock: :shock:
صص[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :mrgreen: :mrgreen: .com
من رفتم اين برنامشو گرفتم و به جز كاهش شديد سرعت اينترنت كاري نكرد.
rasool_bbc
01-09-2005, 08:43
مرسي از معرفي تون
armin_goooodboy
01-09-2005, 14:10
دوستان
من بدون هیچ نرم افزاری dc نمی شم
البته تا موقعی که خودم نخوام
مثلا یک شب که از کارتم فقط 15 دقیقه مونده بود تا 6 ساعت استفاده کردم
تازه آخرش خودم کم آوردم و dc شدم
راهی نداره که شما هم این کارو بکنید
:?:
چرا؟
خوب آخه آی اس پی من واسه رقابت با یه آی اس پی دیگه این کارو میکنه که مشتریاش بیشتر بشن
:lol: :lol:
خوش به حالم
نه؟
forsnake
02-09-2005, 02:37
يه برنامه هم بود وقتي نصب مي كردي هر يوزر پسوردي ميدادي كانكت مي شد وdc نمي شد
تاپيك منتقل ميشه به قسمت بحث نرم افزاري
چيز جالبيه ولي ISP هايي كه من استفاده ميكنم نميشه به هيچ طريقي بهشون كلك زد :roll:
Hady_Savant بله درسته ديگه هيچ كجا به جز بربرستان آي اس پي اين چنيني پيدا نميشه.
من كه هر كار كردم آي اس پيم فهميد و از اون جالبتر زنگ زد بهم گفت بيخودي تلاش نكن.
من از كتابخونه مركزي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه اينترنت گرفتم تو اون آدم روزي دو ساعت مي تونه تو اينترنت باشه ولي با اين برنامه قطع نمي شم ديروز تا 8 ساعت آنلاين بودم :lol: و دانلود كرم بدون اينكه قطع بشم :!:
خوب اگه برا شما كار داد روش كارو مفيد و مختصر بگيد .
STAYWITHME
06-09-2005, 05:43
سبحاني جان خالي نبند اگه اونا اونقدر پرو باشن بگو تا كل پيسيورد رو روسرشون خراب كنيم ( بد برداشت نكنيد ها چون پي سيورد سايت وزيني اينو گفتم تا اي اس پي زير اين وزن له بشه)
هومنت ادرس كتابخونه رو بده تا ما هم بريم بگيريم ( 2ساعت هم غنيمته)
در كل هر چي گفتم شوخي بود .... :lol: :lol:
staywithme
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kolubive
08-09-2005, 07:03
در حالت معمولي زماني كه شما به سرور ISP خود كانكت مي شويد، سيستم Real Step كارت اشتراك شما در ISP به كار افتاده و به هر اندازه كه كار كنيد، از سهم اشتراك شما كم مي شود تا تمام خواهد شد. ولي اگر شما مراحل دستورات زير را انجام دهيد، سيستم Real Step به سيستم Shock Step تبديل خواهد شد و شما مي توانيد به ميزان حدوداً ده برابر از كارت اشتراك خود استفاده كنيد كه البته اين ميزان بستگي به ISP شما دارد.
مراحل زير را دنبال كنيد:
در ويندوز كليد هاي تركيبي Win+R را با هم بزنيد، در كادر آمده تايپ كنيد: system.ini
سپس Enter را زده و از پنجره آمده، اين بار كليد هاي تركيبي Ctrl+A را باهم زده سپس كليد Del يا Back Space را زده تا تمام محتويات آن پاك شود.
حالا كسي اين كدها رو سراغ نداره :evil:
Kolubive
08-09-2005, 07:07
بعد از اين مراحل و پاك كردنشون بايد يه سري كد رو وارد كرد . اينو هم دوستم بهم داد و خواست تو خماري بذاري منو .
در مورد صحتش هم خبر ندارم!!!!
اين كدهاي هيچ تاثيري ندارند.
STAYWITHME
11-09-2005, 06:07
این کدها قدیما تاثیر داشت حالا جای کند کردن سرعت رو زیاد میکنه
Tornado2800
14-09-2005, 12:31
حالا بچه ها یه راه باحال بگین
Tornado2800
14-09-2005, 12:33
بچه ها ای اس پی که ما استفاده می کنیم قبلا سرویس دیال آپ می داد حالا وایرلس هم می ده من در تهران نیستم سرویس دیال آپش فورا به محض تمام شدن یوزر دیسکانکت می شدیم ولی سرویس وایرلس فعلا که داریم نمی شیم می ترسم این درست کنن و دیسکانکت بشیم مثل دیال آپ حالا بچه ها راهی هست که ما دیسکانکت نشیم
Tornado2800
14-09-2005, 12:34
در ضمن من همه چیز ای اسپی که سرویس می گیرم می دونم از چه برنامه اکانتینگ استفاده می کنه و.........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.