ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروشگاهاي اينترنتي موبايل واقعيت يا ....؟؟؟

Rjoun
12-06-2007, 16:01
دوستان عزيز امروز به يه سايتي برخوردم كه توي اون گوشي هارو بصورت اينترنتي به فروش مي رسوندن!
من شك كردم چون اصلا اطميناني به اين جور سايتها نيست. خواستم بدونم كسي هست كه تا الان از اين فروشگاها خريدي كرده باشه اگه هست نام اون فروشگاه رو معرفي كنه.
با تشكر.

بیلچه
12-06-2007, 16:25
دوستان عزيز امروز به يه سايتي برخوردم كه توي اون گوشي هارو بصورت اينترنتي به فروش مي رسوندن!
من شك كردم چون اصلا اطميناني به اين جور سايتها نيست. خواستم بدونم كسي هست كه تا الان از اين فروشگاها خريدي كرده باشه اگه هست نام اون فروشگاه رو معرفي كنه.
با تشكر.

همچین فروشگاههایی خیلی هستند .
از خود سایت نوکیا هم می تونی خرید کنی البته با گرین کارت و ....
من یه دفعه می خواستم یه n800 از سایت نوکیا بخرم .

Saman-tci
12-06-2007, 16:29
اره Rjoun جان واقعا اطمینانی نیست .... ادم این مبلغ رو به حسابشون میریزه بعد .....
چطور مگه گوشی میخوای از این طریق بگیری ؟

Rjoun
12-06-2007, 16:44
همچین فروشگاههایی خیلی هستند .
از خود سایت نوکیا هم می تونی خرید کنی البته با گرین کارت و ....
من یه دفعه می خواستم یه n800 از سایت نوکیا بخرم .
سايت نوكيا؟
توي ايران هم داره؟ حالا چي شد خريدي؟

Rjoun
12-06-2007, 16:45
اره Rjoun جان واقعا اطمینانی نیست .... ادم این مبلغ رو به حسابشون میریزه بعد .....
چطور مگه گوشی میخوای از این طریق بگیری ؟
تازه اگه هم بدن ديگه فرصت امتحان كردنش رو هم نداري!!
يعني واقعا يه سايت معتبر هم پيدا نميشه؟

بیلچه
13-06-2007, 10:22
َمن که نخریدم .
رفتم ببیم چجوری می خرن .
اگه دوست داری n800
بخری بیا اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mobiler
13-06-2007, 15:44
با تشكر.
من از سایت دیجی کالا K800 خریدم .
طرز فروششون هم اینطوری که با پیک شرکتشون برات میفرستن وتو هم به پیک پول رو تحویل میدی.برات تست هم میکنه.اگه مشکلی داشته باشه میتونی پس بدی.
امیدوارم استفاده کنی.

Rjoun
13-06-2007, 15:59
من از سایت دیجی کالا K800 خریدم .
طرز فروششون هم اینطوری که با پیک شرکتشون برات میفرستن وتو هم به پیک پول رو تحویل میدی.برات تست هم میکنه.اگه مشکلی داشته باشه میتونی پس بدی.
امیدوارم استفاده کنی.
دوست من از اطلاعاتت ممنون!
ميگم هزينه پستيش چقدر هستش؟
گفتي پيكشون رو ميفرستن؟يعني هر شهري باشه مهم نيست؟

Rjoun
13-06-2007, 16:08
يادم رفت بپرسم هزينه كالا رو بايد به حساب بريزي يا به پيك اون رو ميدي؟

R@R#M@N
13-06-2007, 17:19
سلام رضا جون
برای تهران پیک دارن و مجانی تحویل میدن و پول رو هم در خونه ازت میگیرن (که این برای تهرانیا هیچ مشکلی نداره) چون پول وقت تحویل میدن
ولی برای شهرستان پول رو به حساب واریز میکنی بعد برات با تیپاکس میفرستند و نوشته حداکثر 48 ساعت طول میکشه (که این یه ذره مشکوکه)
راستی برای تهرانیا نوشته بود 3 ساعته تحویل میدن
یه چیز باور نکردنی اینکه دبلیو 850 با گارانتی سیتادل توی این سایت 379 تومن بود (دیروز ) ولی امروز قیمت این گوشی رو برداشتند

Rjoun
13-06-2007, 18:16
سلام رضا جون
برای تهران پیک دارن و مجانی تحویل میدن و پول رو هم در خونه ازت میگیرن (که این برای تهرانیا هیچ مشکلی نداره) چون پول وقت تحویل میدن
ولی برای شهرستان پول رو به حساب واریز میکنی بعد برات با تیپاکس میفرستند و نوشته حداکثر 48 ساعت طول میکشه (که این یه ذره مشکوکه)
راستی برای تهرانیا نوشته بود 3 ساعته تحویل میدن
یه چیز باور نکردنی اینکه دبلیو 850 با گارانتی سیتادل توی این سایت 379 تومن بود (دیروز ) ولی امروز قیمت این گوشی رو برداشتند
راست ميگي!
مني كه توي شهرستانم روي چه اعتباري پول رو واريز كنم 48ساعت بعد تحويلش بگيرم!؟:13:
حق باتو يكم مشكوك ميزنه!

Highbury
13-06-2007, 23:29
نه عزیز من که دیروز رفتم نگاه کنم قیمتش فکر کنم بالای 450 بود منظورم دبلیو 850 هستش.
خدایا چی میشد بین شهرها هیچ مرزی نبود . آخه من بدبخت چه جوری این همه پول بی زبون رو به اینا بدم تا 48 ساعت من 48 بار سکته میکنم.:31:

R@R#M@N
14-06-2007, 01:14
راست ميگي!
مني كه توي شهرستانم روي چه اعتباري پول رو واريز كنم 48ساعت بعد تحويلش بگيرم!؟
حق باتو يكم مشكوك ميزنه!
درسته بهترین راه اینه که پول بدی فامیل توی تهران و اون بگیره و با خیال راحت واست تیپاکس کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه عزیز من که دیروز رفتم نگاه کنم قیمتش فکر کنم بالای 450 بود منظورم دبلیو 850 هستش.
خدایا چی میشد بین شهرها هیچ مرزی نبود . آخه من بدبخت چه جوری این همه پول بی زبون رو به اینا بدم تا 48 ساعت من 48 بار سکته میکنم.
اگه واسم جالب نبود که نمیگفتم
الانش هم حتی قیمت رو پاک کرده
ولی خدایی سایت خوبی هست و هر روز آپدیت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mobiler
14-06-2007, 13:24
دوست من از اطلاعاتت ممنون!
ميگم هزينه پستيش چقدر هستش؟
گفتي پيكشون رو ميفرستن؟يعني هر شهري باشه مهم نيست؟
همانطور که دوستان گفتن،با پیک می فرستن و تست هم میکنن و به پیک باید پول تحویل بدی(البته برای تهران ،کرج واطراف)
شما در چه شهری هستید؟

mobiler
14-06-2007, 13:31
به نظرم یه کمی دیر جواب دادم!
r@r#m@n کاملا درست میگن.

Rjoun
14-06-2007, 20:56
همانطور که دوستان گفتن،با پیک می فرستن و تست هم میکنن و به پیک باید پول تحویل بدی(البته برای تهران ،کرج واطراف)
شما در چه شهری هستید؟
اهوازم! فكركنم همون راه بهراد از همه بهتر باشه!

Rjoun
14-06-2007, 20:59
درسته بهترین راه اینه که پول بدی فامیل توی تهران و اون بگیره و با خیال راحت واست تیپاکس کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه واسم جالب نبود که نمیگفتم
الانش هم حتی قیمت رو پاک کرده
ولی خدایی سایت خوبی هست و هر روز آپدیت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه داش بهراد مشكل اينه كه رابط ما توي تهران از موبايل كه هيچ دست چپ و راستش رو هم نميتونه تشخيص بده!
در هرصورت از پيشنهادت ممنونم چون بهترين پيشنهاد همين بود كه خودت گفتي.
موفق باشي

R@R#M@N
14-06-2007, 22:29
آخه داش بهراد مشكل اينه كه رابط ما توي تهران از موبايل كه هيچ دست چپ و راستش رو هم نميتونه تشخيص بده!
در هرصورت از پيشنهادت ممنونم چون بهترين پيشنهاد همين بود كه خودت گفتي.
موفق باشي
آهان
میتونی خودت بری تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی با سایت مکاتبه کنی و ازشون بپرسی چه امنیتی هست و مثلآ رسیدی چیزی از سایت بگیری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed_1988
20-06-2007, 11:32
:31: آقا چرا اين قدر تنبليد؟.
شما كه گوشي ميخواين برين بخرين

Rjoun
20-06-2007, 13:29
:31: آقا چرا اين قدر تنبليد؟.
شما كه گوشي ميخواين برين بخرين
ايول بابا!
وقتي كه گوشي ميخوايم توي بازار نيست!!! ربطي به تنبلي ما داره!!!