PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : XFI Fatal1ty يا XFI Xtreme Music-Gemer

ForceX
12-06-2007, 09:57
سلام بر دوستان
قصد من از اين تاپيك مشاوره خريد هست
به نظر فرق بزرگي كه مدل فتليتي با ميوزيك وگيمر داره داشتن 64 ميگ رم هست
تفوت اين دو محصول هم اينطور كه من سوال كردم بين 60 تومنه البته فتليتي بدون پنل منظورم هست
وديگه اينكه ايا اين كارت صوت ها حرفه اي هستن؟
شما واسه گيم و گوش كردن موزيك و گاهي اوقات كار كردن با برنامه كدوم رو پيشنهاد ميديد ؟
Xtreme Gamer از نظر ضاهري كوچيك تر از مدل ميوزيك هست ولي قيمتشون اينطور كه پرسيدم يكيه چرا ايا واقعا تفوت چنداني با هم ندارم مدل گيمر و ميوزيك
در كل پيشنهاد شما چيه ؟
XFI FATALITY ارزش خريد داره ؟
خودم مدل اكستريم ميوزيك مد نظرم هست شما چي ميگيد؟
منون ميشم اگه تو خريد كمكم كنيد:11:

Mezzo
13-06-2007, 01:53
من يه زماني مي خواستم xtreme music بگيرم ولي يكي از فروشنده ها كه ظاهرا حرفه اي كارت صوت بود گفت كلا creative كارت حرفه اي نيست و برند هاي حرفه اي كارت صوت M-Audio , Juli@ , Audiotrak ,... هستند و قيمتهاشم خيلي بالاست. البته منظورش براي صدابرداري و ميكس و كلا آهنگسازي بود...

من يه جا خوندم كه چيپ Xtreme Audio واقعا x-fi نيست فكر مي كنم Gamer هم همينطور باشه. من همون Xtreme music رو بهتر مي دونم بشرطي كه گارانتيش كامل باشه چون موقعي كه من مي خواستم بگيرم مي گفتند توليدش قطع شده و ديگه گارانتي نميشه...

راه حل ارزونترش هم 7.1 M-Audio Revolution هست كه فكر كنم حدود 60 تومن باشه. (البته اينم مدل حرفه اي نيست)

ForceX
13-06-2007, 16:10
سلام واقعا ممنون كه جواب داديد بايد زنگ بزنم در مورد گارانتي سوال كنم ببخشيد يعني اين كارت ديگه وارد ايزان نميشه يا اينكه خود شركت كريتيو توليدي نداره
باز هم ممنون

Mezzo
14-06-2007, 03:54
والا تو ليست توليداتش كه هست... اسفند كه من دنبالش بودم تو بازار نبود. فقط تو سايت رايان صبا بود كه من زنگ زدم بهشون گفتند اينها گارانتيش تموم شده بيا xtreme audio بگير! منم ديگه از خيرش گذشتم. ممكنه الان تو بازار باشه.