مشاهده نسخه کامل
: مشکل با پروفایل Offline در گوشی N73 خیلی فوری
من پروفایل آف لاین رو تو گوشی ان73 فعال کردم تا احیانا در حین فیلمبرداری اگه کسی زنگ زد، فیلمبرداری قطع نشه ولی الان هر کاری میکنم پروفایل گوشی عوض نمیشه و به حالت General یا silent یا ... نمیره.
با هیچ طریقی هم گوشیم ریست نمیشه نه با #7370#* نه با سه کلید 3 و سبز و *
نمیدونم چیکار کنم، دارم دیوونه میشم.
البته چون ترسیدم این بحث در لابلای سایر مطالب کلوب N73 گم و گور بشه به طور جداگانه آوردم.
Saman-tci
12-06-2007, 09:40
اونجا هم گفتم شما اگه کلید # رو 3 ثانیه نگه داری به حالت Silent میره
من پروفایل آف لاین رو تو گوشی ان73 فعال کردم تا احیانا در حین فیلمبرداری اگه کسی زنگ زد، فیلمبرداری قطع نشه ولی الان هر کاری میکنم پروفایل گوشی عوض نمیشه و به حالت General یا silent یا ... نمیره.
با هیچ طریقی هم گوشیم ریست نمیشه نه با #7370#* نه با سه کلید 3 و سبز و *
نمیدونم چیکار کنم، دارم دیوونه میشم.
خوب گوشی رو خاموش کن وقتی روشن شد از شما می پرسه گوشی باز هم در حالت آفلاین باشه شما هم می زنی نه !
اگه هم گوشی خاموش نمی شه کلید پاور رو 10-15 ثانیه که نگر داری گوشی ری استارت میشه.
اگه بازم ری استارت نشد باطری رو در بیار.
تو گوشی های سیمبین از این چیز ها زیاده . نگران نباش.
P-R-I-N-C-E
12-06-2007, 11:42
دقیقا من همین مشکل رو داشتم کاری که بیلچه جان گفته کردم درست شد
با سلام و تشکر
من تو قسمت پروفایل ها، general ، silent و بقیه پروفایلها رو انتخاب و فعال می کنم، گوشی کمی به فکر فرو میره و بعد میگه : unable to change profile
# رو هم که نگه میدارم همین موضوع تکرار میشه و چندین بار هم گوشی خودبخود ری استارت کرده.
بعد از روشن شدن گوشی، میپرسه که آیا میخوام در حالت آف لاین ادامه بدم یا به شبکه برگرده، no رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.
و ...
در ضمن سیم کارتم سالمه و روی گوشی های دیگه کار میکنه ولی سیم کارتهای دیگه روی گوشی من کار نکردند.
از کجا بفهمیم که مخابرات یک گوشی رو از شبکه خارج کرده یا نه؟!
با برگردوندن Back up هم کاری از پیش نبردم.
بیابید پرتقال فروش را !
با سلام و تشکر
من تو قسمت پروفایل ها، general ، silent و بقیه پروفایلها رو انتخاب و فعال می کنم، گوشی کمی به فکر فرو میره و بعد میگه : unable to change profile
# رو هم که نگه میدارم همین موضوع تکرار میشه و چندین بار هم گوشی خودبخود ری استارت کرده.
بعد از روشن شدن گوشی، میپرسه که آیا میخوام در حالت آف لاین ادامه بدم یا به شبکه برگرده، no رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.
و ...
در ضمن سیم کارتم سالمه و روی گوشی های دیگه کار میکنه ولی سیم کارتهای دیگه روی گوشی من کار نکردند.
از کجا بفهمیم که مخابرات یک گوشی رو از شبکه خارج کرده یا نه؟!
مژده، مژده
مشکلم حل شد، به توصیه دوست خوبم Reza1103 پروفایل گوشی رو در حال شارژ تغیییر دادم و از حالت آف لاین در اومد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.