ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور در #c

aliarc2003
12-06-2007, 00:26
با سلام

من یک برنامه در #C نوشتم .حالا که می خواهم اجراش کنم چنین پیغامی می ده. این پیغام یعنی چی ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

anvar.net
12-06-2007, 01:37
شما در پروژه خود از یک فایل Dll یا Ocx استفاده کرده اید, این فایل خود نیاز به حضور فایل یا ماژولهای دیگری دارد که در حال حاضر برنامه به آنها دسترسی ندارد.

مثلا شما برنامه ای را نصب میکنید که یکسری فایلهای Ocx دارد. شما در برنامه خود از این فایل استفاده میکنید. غافل از اینکه این فایل وابسته به یکسری از فایلهای دیگر است و ما هیچ گونه اطلاعی از آنها نداریم. تا زمانیکه برنامه نصب شده بر روی سیستم هست هیچ مشکلی پیش نمی آید اما بعد از اینکه برنامه حذف شد این برنامه فایلهای ضمیمه خود را نیز حذف میکند و این جا است که فایل Ocx شما به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد.

aliarc2003
12-06-2007, 10:50
حالا باید چی کار کنم ؟ از کجا بفهمم کدوم فایل حذف شده ؟

anvar.net
12-06-2007, 16:57
معمولا شرکتهای بزرگ برای توزیع برنامه های خود راهنماهایی همراه با نرم افزار میگذارند. ببین همچنین چیزی داره یا نه, اگر داشت مشخص میکنه که برای توزیع نیاز به چه کامپوننت هایی در سیستم کاربر هست.

بعضی از فایلهای نصب لیستی از ایتمهای نصب شده را در سیستم کاربر در پوشه نصب قرار میدهند. ببین همچنین چیزی دیده میشه یا نه؟

یک حالت دیگه که ممکنه پیش بیاد اینه که : ما فایل Ocx رو از محل نصب به پوشه دیگه ای کپی میکنیم و بعد از نصب برنامه اصلی از آن استفاده میکنیم. ممکنه در داخل پوشه نصب برنامه یکسری فایلهای وابسته باشه که حذف بشند. با نصب برنامه سعی کن آنها را شناسایی کنی.

راه آخر :

سعی کن برنامه رو دوباره نصب کنی و بفهمی چه فایلهایی و کجا نصب میشند. (فیلمبرداری از صفحه)