مشاهده نسخه کامل
: چه برنامه ای برای فرستادن ایمیل بهتره
shahrdartoope
13-08-2005, 22:47
بنظر شما کدوم برنامه بهتره
من خودم از آوتلوک نتونستم استفاده کنم
شهردار
در حال حاضر فقط بهتر بودن در فرستادن ایمیل شرط نیست بلکه نکته ای که امروز در دنیای اینترنت خیلی اهمیت داره امنیت است و بعد نقاط دیگه برنامه .
تقریبا اکثر e-Mail Client هایی که وجود دارند همگی بصورت حرفه ای ساخته شده اند و روز به روز هم بهتر میشند .
به نظر شخصی من Mozillia Thunderbird هم ظاهری زیبا داره . هم اینکه میتونید چندین آدرس ایمیل رو یکزمان با هم باز کنید. و از لحاظ کار کردن باهاش هم فقط کافیه که از POP3 و smtp یکم سر در بیاری که هر کاربری که میخواد از E-Mail Client استفاده کنه خوب معلومه که باید این چیز ها رو بدونه.
بهر حال استفاده کردن از E-Mail Clinet ها بستگی به نوع نیاز کاربر هم داره . مثلا اگر شما در یک شرکتی کار میکنید و میخواهید صفحات HTML تبلیغاتی برای مشتریاتون بفرستید خوب مسلما The Bat Professional بهتر میتونه که جوابگو باشه .
ولی خوب اگر یک کاربر خانگی هستید و برای نیاز روزمره شخصی خودتون میخواهید که استفاده کنید Mozillia Thunderbird بهترین انتخاب و امن ترین E-Mail Client خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
shahrdartoope
14-08-2005, 01:04
از راهنماییت ممنون امتحان میکنم بعد نظر میدم
shahrdartoope
14-08-2005, 01:09
عزیز جان این یه برنامه جداست یا با مرور گر Mozillia
مرورگر Mozillia از ااسمش معلومه که برای استفاده از چه کاری بکار برده میشه . کارش اینه که بشه توسط اون صفحات اینترنتی رو با امنیت و سرعت بیشتری باز کرد.
Mozillia Thinderbird یک برنامه دیگه از شرکت Mozillia هستش که کارش اینه که شما بتوانید توسط اون به دریافت و ارسال ایمیل بپردازید.و یک برنامه کاملا جدا از مرورگرش است.
در اینجا من اطلاعات بیشتری رو در زمینه ایمیل نوشتم که شما با مراجعه کردن به این لینک زیر میتونید که اطلاعات بیشتری رو در این زمینه کسب کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.