ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : "موزيلا" ماه آينده نگارش ‪ ۱/۵‬از مرورگر اينترنتي "فايرفاكس" را عرضه‌مي‌كند

alirezatmt
13-08-2005, 21:22
بنياد "موزيلا" اعلام كرد نسخه اوليه از نگارش ‪ ۱/۵‬مرورگر اينترنتي "فايرفاكس" در ماه آينده ميلادي و نسخه نهايي اين نگارش در پايان سال ميلادي جاري عرضه خواهد شد.

به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، نگارش فعلي اين مرورگر "فايرفاكس ‪ "۱/۰‬نام دارد و دليل آنكه "موزيلا" به جاي انتخاب نام "فايرفاكس ‪ "۱/۱‬براي نگارش جديد، با حركتي رو به جلو نام "فايرفاكس ‪"۱/۵‬ را برگزيده اين است كه قابليتهاي متنوع و ارزشمند فراواني به نگارش جديد اضافه خواهد شد.

"تريستان نيتوت" مدير حوزه اروپاي بنياد "موزيلا" اعلام كرد كه برنامه‌نويسان اين بنياد در هسته اصلي نگارش فعلي "فايرفاكس" تغييرات اساسي ايجاد كرده‌اند و به همين علت نام "فايرفاكس ‪ "۱/۱‬براي نگارش بعدي مناسب نبوده و نام "فايرفاكس ‪ "۱/۵‬براي آن برگزيده شده‌است.

بنياد "موزيلا" به تازگي يك شركت تجاي به نام "موزيلا" را با هدف رسيدگي به امور مالي و مالياتي و افزايش اعتبار "فايرفاكس" تاسيس كرده و قصد دارد از اين پس علاوه بر كاربران خانگي، سازمانها و به طور كلي كاربران غير خانگي را نيز به استفاده از "فايرفاكس" ترغيب كند.

مرورگر داراي كد باز "فايرفاكس" تاكنون بيش از ‪ ۷۵‬ميليون بار توسط علاقه‌مندان از اينترنت دانلود شده و طبق تخمينهاي صورت گرفته هم‌اكنون حدود ‪ ۱۰‬درصد از كاربران اينترنت از "فايرفاكس" براي گشت و گذار در اينترنت استفاده مي‌كنند.

يكي از مهمترين دلايل روي آوردن كاربران به اين مرورگر، برتري‌هاي امنيتي آن در مقايسه با مرورگر "اينترنت اكسپلورر" شركت "مايكروسافت" است كه سبب حفاظت بيشتر كاربران در برابر حملات ويروسي و همچنين نرم‌افزارهاي مخرب و مزاحم "اسپاي‌ور" مي‌شود.

اقدام جديد "موزيلا" در زمينه تاسيس يك شركت تجاري و كسب درآمد از طريق "فايرفاكس"، اين نگراني را بوجود آورده كه افرادي كه تاكنون به صورت داوطلبانه و بدون چشم داشت براي توسعه و بهبود "فايرفاكس" با "موزيلا" همكاري كرده‌اند، ممكن است از اين پس نحوه همكاري خود را با بنياد "موزيلا" تغيير دهند كه اين امر بر روند رشد كاربران "فايرفاكس" نيز تاثير منفي خواهد داشت.

بر طبق آخرين آمارها، هم‌اكنون ‪ ۸۷/۲‬درصد از كاربران اينترنت از مرورگر "اينترنت اكسپلورر" شركت مايكروسافت استفاده مي‌كنند، ‪ ۸/۰۷‬درصد به "فايرفاكس" روي آورده‌اند، ‪ ۱/۹۳‬درصد از مرورگر "سافاري" شركت "اپل" استفاده مي‌كنند، ‪ ۱/۵۵‬مرورگر "نت اسكيپ" را برگزيده‌اند و ‪ ۰/۴۹‬درصد نيز كاربر مرورگر "اوپرا" هستند.

اين آمار نشان مي‌دهد كه رشد تعداد كاربران "فايرفاكس" براي نخستين بار در طول ماه‌هاي گذشته متوقف شده و سهم بازار آن از ‪ ۸/۷۱‬درصد در ماه گذشته، به ‪ ۸/۰۷‬درصد در وضعيت فعلي كاهش يافته‌است.
.irna.ir

AHT
14-08-2005, 05:57
جز اين آمار كه گفتي فايرفاكس كم شده بقيه اش جالب بود :mrgreen:

Iranian_sports
14-08-2005, 06:09
سلام
مگه الان اینی که من نصب کردم 1.6 نیست؟ :shock: :roll: :?: :arrow: :idea:
موفق باشید
فعلا

AHT
14-08-2005, 06:31
نه خير اين 1.06 است
دقت كن :wink:

Iranian_sports
14-08-2005, 06:51
سلام
ببخشید :oops: :mrgreen:
یعنی اینی که میخواد بیاد خیلی متحول شده؟
چرا کم شده تازه من کلی تبلیغ کردم راجع به فایرفاکس؟
موفق باشید
فعلا

Friend
14-08-2005, 12:15
یعنی میاد :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Navid
14-08-2005, 17:56
این نسخه جدید امکاناتش حرف نداره ! من که لحظه شماری می کنم :D