PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر چند وقت يه بار قفل ميكنه اين سي دي رايترم

jak_1300
11-06-2007, 17:11
سلام من يه سي دي رايتر سوني خريدم يك سال و نيم پيش الان يه چند وقتيه كه هي قفل ميكنه هر چي ميزنم كه سي دي رو بده بيرون نميده تا مجبور ميشم دست بسوزن بشم و سون رو بكنم تو اون سوارخه تا بياد بيرون يكي از بچه ها ميگه كثيف شده يكي از بچه ها ميگه تسمه اش خراب شده به نظره شما مشكلم چيه
آيا اگه بازش كنم از گارانتي در نمياد اگه بازش كنم متوجه اشكالش ميشم

rasool1
14-06-2007, 01:03
دوست عزیز اگه یک سال و نیم پیش گرفتی که الان گارانتی نداره ضمنا نمی دونم اطلاعات شما در زمینه تعمیر سخت افزار چقدر است و اینکه اگر بعضی وقتها کار میکنه و بعضی وقتها گیر می کنه شک نکن که کشی که باعث باز شدن در می شه شل شده و باید تعویض بشه که البته تشخیص مقدار شل و سفتی این کش مستقیما به تجربه شما بستگی داره که من از اون بی اطلاعم یا علی

jak_1300
14-06-2007, 01:18
مرسي كه بلاخره پس از چند روز جواب گرفتم
دوسته عزيز امروز اومدم خونه در كي رو باز كردم و سيدي رايترم رو در آوردم دوباره جا زدم سالم شد نميدونم چيه جريانش؟

rasool1
14-06-2007, 01:30
دوست عزیز عرض کردم خدمتتون این مربوط به مقدار کشش کش درب سی دی رام است و با تغییر گرما و سرماو خشکی و رطوبت ممکنه مشکل تا حدی حل بشه حتی ممکنه شما سی دی رام رو کمی شلتر بستید و فشار کمتری برای خروج درب لازم است و مشکل هم حل شده است علی

jak_1300
14-06-2007, 01:46
مرسي ولي من زياد ازش استفاده هم نكردم ميگم شايد ماله اون سوزنهاي پشتش باشه شايد جابجاشون كنكم
اونجا كه نوشته slave يا master

rasool1
15-06-2007, 00:13
نه اصلا به اونا مربوط نمیشه نمی دونم توجه کردی یا کش یا هر چیز لاستیکی بعد از یک مدت خود به خود فرسوده میشه و فرقی نمیکنه که کار بکشی یا ثابت بمونه یا علی