ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش فرمت mp4

BMW-M5
10-06-2007, 21:39
سلام دوستان.ما بعد از مدتها بالآخره يه گوشي دوربين دار خريديم يعني گوشي كه فرمت فيلمش mp4 هست.گوشي قبلي كه داشتم فرمت فيلم گرفتنش 3GP بود.حالا يه لطفي بكنين بگين با چه نرم افزاري ميشه فرمت mp4 رو تو كامپيوتر ديد.ممنون ميشم.فقط مسخره نكنيد!

ali_chenger
10-06-2007, 22:25
سلام دوستان.ما بعد از مدتها بالآخره يه گوشي دوربين دار خريديم يعني گوشي كه فرمت فيلمش mp4 هست.گوشي قبلي كه داشتم فرمت فيلم گرفتنش 3GP بود.حالا يه لطفي بكنين بگين با چه نرم افزاري ميشه فرمت mp4 رو تو كامپيوتر ديد.ممنون ميشم.فقط مسخره نكنيد!
مبارکت باشه دوست من با برنامه QUICK TIME PLAYER میتونی فیلمهای گوشیت را درکامپیوتر ببینید
موفق باشید:10:

Actros
11-06-2007, 02:17
من با همون مدیا پلایر 10 نگاه میکنم

.............................
ضمن bmw m5 که نشد ماشین
فقط mercedes sl65 amg

shavci
11-06-2007, 03:30

مبارکت باشه .
تقریبا با تمام نرم افزار های ورژن جدیدتر مثل Jetaudio 6.5 - wma10 , 11 - Winamp 5.3 - PowerDvd Deluxe میتونه ببینی یا به عبارتی من که با همهشون تونستم ببینم .

Dr.Afzali
11-06-2007, 04:20
km player رو نصب كن و تماميه فرمتهاي كمياب صوتي و تصويري رو باهاش با بهترين كيفيت ممكن نگاه كن.اينو بهت معرفي كردم كه ديگه از اين مشكلات بعدا نداشته باشي.