مشاهده نسخه کامل
: Creative Zen V Plus
چند سوال دارم!:8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:
1.کیقیت پخش و ضبط دستگاه چه جطوره؟ (مثلا با چه فرمتی ضبط میکنه؟)
2.کنار دستگاه یه دکمه وجود داره(سمت راست، زیر دکمه های تنظیم شدت صدا) آیا اون مربوط به ضبط صدا است؟
3.کیفیت LCD و تمایش فیلمش چه جوریه؟
ممنون می شم جواب ابن سوالات رو به اضافه هر اطلاعاتی که فکر می کنید می تونه کمک کنه در اختیارم بذارید.
با تشکر:40:
becareful
12-06-2007, 12:51
میخای بخری یا میخای اذیت کنی:31: !! اگه میخای بخری فروشی نیست.
جناب بانمک خان اگر اطلاعاتی داری بگو!
من می خوام یک دستگاه Z-ling Stuio رو که دارم بفروشم یه ZEN V PLUS بخرم!!!!
becareful
12-06-2007, 19:16
کیفیت ال سی دیش بد نیست ولی توی نور آفتاب زیاد خوب نیست .با چیزایی که قبل بهت تو یاهو گفتم.
saeed_h1369
13-06-2007, 09:55
manam shanbe mikharamesh fekr konam khoob bashe faghat moshkel safashe ke kheili koochike
AKBAR132
15-06-2007, 09:52
1-..صفحه با كيفيت بالا ولي كوچيك
2-..... كيفيت ضبط صداي واقعا بد (wav 8 khz )
3-...... دكمه قرمز مال ضبط صداس
و اينك بزرگترين مشكل
نرم افزار تبديل فيلمش وقتي فيلم مورد نظر رو تبديل ميكنه ...حجم فيلم تبديل شده كمتر از فيلم اصلي نيست بلكه بيشتره!!!!!!!!
saeed_h1369
15-06-2007, 21:32
یعنی واقعا این طوریه اینکه اصلا خوب نیست؟
saeed_h1369
16-06-2007, 14:43
من یه v plus خریدم بعد سی دیشو نمیخونه برای ریختن اطلاعات چی کار کنم
میشه مشخصات کلیشو بگین چیه؟
میشه مشخصات کلیشو بگین چیه؟
صفحه 1.5 اینچی ... ( با وضوح 128 در 128) - یعنی کوچیک اما با کیفیت
باتری شارژی ..
عکس و فیلم ... (هرچند با توجه به سایز صفحه و اینکه فیلم ها نیاز به تبدیل به یه فورمت ویدئویی خاص دارن ، یه قابلیت جانبی به حساب میاد ... یعنی فقط واسه سرگرمی ... نه واسه فیلم دیدن !)
ضبط صدا و Line in داره ... (کیفیت متوسط و بالاتر)
یادت باشه که خیلی از محدودیت ها و معایب zen z plus ، با توجه به قیمتش و ضمنا با توجه به رقبای این مدل، در واقع مزیت محسوب میشن ! ... یعنی توی اون بازه قیمت (زیر 120 تومن )، تقریبا بهترینه ...
شما بودجه ات چقدره ؟ شاید بشه مدل های بهتری پیشنهاد کرد ...
AKBAR132
29-06-2007, 01:13
سلام
به به.....جناب سیمور ...خیلی خیلی خوش اومدید ....اینجا خیلی به شما احتیاج دارن ....من که هرکسی رو تونستم فرستادم تو پی تی سراغتون
به نظر من اینجا هم یه تاپیک برای خودتون بزنید و به سوالات جواب بدید....
من که از خرید v plus پشیمونم ...چراشو تو pt براتون میگم
becareful
30-06-2007, 23:06
چرا همین جا نمیگی لطفا؟
AKBAR132
01-07-2007, 14:56
باشه برات میگم ولی اگه دلت شکست برام دعا کن تا این قضیه حل بشه :10:
اگه یادت باشه من دو ماه نیم پیش یه v plus 'گرفتم حالا چقدر ....128 هزار تومن
اولش وصل نمیشد ولی با راهنمایی های جناب سیمور که استاد بزرگ این بحثا هستن وصل شد :20:
بعد از دو هفته دو باره وصل نمیشد ....هر کاری کردم وصل نشد ....تا این که دستگاه رو هنوز یه ماه نشده فرستادیم گارانتی بعد از یه ماه اومد و جالب اینجاس که واقعا مشکل داشت و تعویض شد و یه هفته پیش رفتم و دستگاه جدید رو تحویل گرفتم .....اما بعد از یک هفته متوجه شدم اینم مشکل داره و موقع ضبط صدا زمانی که استارت رو میزم هنگ میکنه ....بعد متوجه شدم در جاهای دیگه ای هم هنگ میکنه خلاسه بردمش نمایندگی واونا هم در حالی که خودشون متعجب بودن بهم گفتن باید بره گارانتی .....حالا کدوم مارک ...کریتیو
الان من بعد از دو ماه نیم وبا یه ماه دیگه که جمعا بشه سه ماه و نیم هیچ استفاده ای از دستگاهم نکردم ....الان هم که قیمتش 110 تومنه..... تا یه ماه دیگه میشه 100 تومن
تو رو خدا گریه نکن ..... من راضی نیستم
اما علت پشیمانی من اینه که اصلا مدل v plus به درد من نمیخوره چون اون چیزایی رو که من میخوام نداره....یه جورایی گول مارک رو خوردم
saeed_h1369
09-07-2007, 15:29
مال من line in اش کار نمیکنه چی کار کنم
مال من line in اش کار نمیکنه چی کار کنم
اینجا جواب دادم دوست من ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا ما این تاپیک رو زده بودیم و سوال های شخصی خودمون رو نوشته بودیم.
با با اصلا من Zen V Plus نمی خوام.
پول میذارم روش و یه Zen Vision M خوشگل و مامانی...................................... ................
becareful
10-07-2007, 21:07
حالا چرا جوش میاری san206 ...
اره سیمور تجربه زیادی داره
واقعا متاسفم اکبر حالا همینی هم که داری یه جوری ازش استفاده کن بالاخره هر چی هست mp3 player که هست ولی اگه مجبور نبودی از اون مغازه بخری میشد با یه گارانتی بهتر مثل شاب و رایان بدر بگیری.
آقای Becareful کم کم داری ...
من جوش میارم یا شما که هرچی میشه میگی فلان و ...:5: :5:
استغفروالله ربی و اتوب الیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.