مشاهده نسخه کامل
: HD2900XT --- OR ---Geforce 8800 GTX
با عرض سلام خدمت اساتيد
بنده يك M.B:P5w dh DeluXe و CPU:intel Core DOU2 6700 دارم و ميخواهم يك VGA تهيه كنم .
با توجه به مادربرد كه ATI CroSS Fire Ready هست و چيپست 975 اينتل انتخاب اول كارتهاي ATI هست اما وقتي ريويوهاي R600 را ديدم نااميد شدم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ميخواهم Geforce 8800 GTX با برد مورد تاييد دوستان تهيه كنم نظرتان درمورد بردهاي گيگا وXfx چيه؟ ايا تصميم بنده درست است يا خير؟
قبلا از راهنمايي دوستان متشكرم
بله r600 ضعیفتر از 8800gtx نشاند داده و در حده 8800gts 640mb
به نظر من برد ASUS رو بگیر
masoud123
10-06-2007, 03:24
1- Evga
2- Bfg
3-asus
4- Giga
5- Xfx
با تشكر ازدوستان
مي خواستم بدونم ايا ريويواي از مقايسه برندهاي مختلف در ساخت كارت گرافيك وجود دارد يا نه؟
alirafaat
10-06-2007, 16:06
سلام
اگه عجله نداری می تونی صبر کنر شاید با تقویت درایور این کارت(2900) یه کم قوی تر نشون بده (البته نه اینکه مثل 8800 شه) ویا اینکه چون این کارت تجربه اولیه ati در مورد dx 10 هست شاید با تقویت سخت افزاری اون
( 2900 xtx ) اونو به پای 8800 gtx برسونه
(منظورم مقایسه نیست و اینکه کدوم بهتره. چون صحبت از crossfire شد گفتم)
در نهایت هم اگه به هدفت در مورد ati نرسیدی می تونی 8800 gtx رو ارزونتر بخری
zonealarm
10-06-2007, 21:13
همون طور که می دونین موقع crossfire کردن روی چیپ 975 اینتل دو تا Pci-express بصورت 8x 8x
کار می کنن به همین خاطر crossfire در هر شرایطی روی این برد ارزش نداره
1- Evga
2- Bfg
3-asus
4- Giga
5- Xfx
ببخشيد سوالم رو دوباره تكرار مي كنم .ايا واقعا سرعت يك تراشه گرافيكي روي بردهاي مختلف فرق ميكند يا نه؟
ظاهر تمام كارت هاي گرافيكي (مثلا همين 8800)روي بردهاي مختلف يكي است حتي ظاهر سيستم خنك كنندگي همگي يك جور نشان داده ميشوند بطوريكه ادم خيال ميكنه تنها اختلاف روي برچسب روي بردها هست.
ايا ريويواي درمورد يك تراشه گرافيكي روي بردهاي مختلف در سايتهاي سخت افزاري وجود دارد يا خير؟
با تشكر از دوستان
Mahdi_Moosavi
11-06-2007, 14:05
ببخشيد سوالم رو دوباره تكرار مي كنم .ايا واقعا سرعت يك تراشه گرافيكي روي بردهاي مختلف فرق ميكند يا نه؟
ظاهر تمام كارت هاي گرافيكي (مثلا همين 8800)روي بردهاي مختلف يكي است حتي ظاهر سيستم خنك كنندگي همگي يك جور نشان داده ميشوند بطوريكه ادم خيال ميكنه تنها اختلاف روي برچسب روي بردها هست.
ايا ريويواي درمورد يك تراشه گرافيكي روي بردهاي مختلف در سايتهاي سخت افزاري وجود دارد يا خير؟
با تشكر از دوستان
خود تراشه روي بردهاي مختلف از نظر performance فرقي نداره .
فرقشون اينه كه بعضي از برندها از تجهيزات خنك كننده بهتري استفاده مي كنن و همونطور هم به gpu ولتاژ بيشتري
اعمال مي كنن و مي تونن به فركانسهاي بيشتري برسوننش . به خاطر همينه كه نسبت به برند هاي ديگه
performace بالاتري دارن .
مثل xfx كه 90 درصد كارتهاش رو با خنك كنندهاي fan دار ميده بيرون و چون فن هميشه 10 درجه از heatsing خنكتره
كمپاني مي تونه فركانس بيشتري به gpu بده و از برند هاي ديگه پيش بيفته .
ولي gigabye مياد كاري درست برعكس xfx انجام ميده .
ولي fan داشتن كارت گرافيك هم واسه خودش دردسرهايي داره كه اونا رو هم نميشه ناديده گرفت .
جناب mahdi_moosavi از راهنمايي شما بسيار ممنونم.آيا شما با اين ترتيب موافقيد؟ masoud123)
1- Evga
2- Bfg
3-asus
4- Giga
5- Xfx
نظر شما چيه ؟ايا واقعا Evga از برندهاي ديگه بهتره ؟پيشنهاد شما چيه؟
هفته پيش مهندسي احتمام به طور محدود اقدام به توزيع كارت هاي Club3D كرد با قيمتي در حدود 435 هزار تومن.
salam aslan carte graphix hd2900 ba 8800gts ghabel moghaiese nist albate amd ghol dade ka moshkel hd2900 ro bartaraf kone dar hale hazer 2900 moshkelat ziadi dare yeki az moshkelat in karte graphix ine ka sedaye ziadi dare va zod garm mikoneh dar kol az 8800 gts aslan nabaiad be samte 2900 raft
Mahdi_Moosavi
12-06-2007, 23:39
جناب mahdi_moosavi از راهنمايي شما بسيار ممنونم.آيا شما با اين ترتيب موافقيد؟ masoud123)
1- Evga
2- Bfg
3-asus
4- Giga
5- Xfx
نظر شما چيه ؟ايا واقعا Evga از برندهاي ديگه بهتره ؟پيشنهاد شما چيه؟
من واسه خودم یه قانونی دارم به شما هم پیشنهاد میکنم که همین قانون رو تو زندگیه حرفه ایت به کار ببر :
همیشه نسبت به بودجه ای که داری بهترین رو انتخاب کن . :5: هیچ وقت رو یه برند خاص تعصب نداشته باش .
ولی من خودم از 90 درصد کارت هایی که از کمپانی gigabyte رو سیستم های دیگه بستم 100 درصد راضیم .
به نظر من اگه برات فن داشتن کارت گرافیکت مهم نیست : xfx . evga
ولی اگه مثل من دوست نداری کارت گرافیکت فن داشتع باشه : gigabyte البته نه همه مدل هاش . :10:
من واسه خودم یه قانونی دارم به شما هم پیشنهاد میکنم که همین قانون رو تو زندگیه حرفه ایت به کار ببر :
همیشه نسبت به بودجه ای که داری بهترین رو انتخاب کن . :5: هیچ وقت رو یه برند خاص تعصب نداشته باش .
ولی من خودم از 90 درصد کارت هایی که از کمپانی gigabyte رو سیستم های دیگه بستم 100 درصد راضیم .
به نظر من اگه برات فن داشتن کارت گرافیکت مهم نیست : xfx . evga
ولی اگه مثل من دوست نداری کارت گرافیکت فن داشتع باشه : gigabyte البته نه همه مدل هاش . :10:
عزيزدل انشا الله درتمام شئونات زندگي موفق باشيد .
راستش نظرخودم هم برد گيگا ست چون يكي از مطمئن ترين كمپاني ها دراستفاده ازتراشه هاي ارجينال است ويكي از پارتنرهاي هميشگي غول هاي سخت افزاريست .اما همان طور كه گفتم بيشتر كارتهاي 8800 موجود دربازار را ديدم همگي يك شكل بودند حتي سيستم خنك كنندگي همگي يك جور به نظر مي رسيد.
Mahdi_Moosavi
14-06-2007, 01:29
عزيزدل انشا الله درتمام شئونات زندگي موفق باشيد .
راستش نظرخودم هم برد گيگا ست چون يكي از مطمئن ترين كمپاني ها دراستفاده ازتراشه هاي ارجينال است ويكي از پارتنرهاي هميشگي غول هاي سخت افزاريست .اما همان طور كه گفتم بيشتر كارتهاي 8800 موجود دربازار را ديدم همگي يك شكل بودند حتي سيستم خنك كنندگي همگي يك جور به نظر مي رسيد.
درسته حق با شماست :10: این سری 8800 رو اصلآ بی فن نمیشه کنترل کرد . :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلب تپنده کارت گرافیک جدیدی که توسط nVIDIA معرفی شده است، چیزی جز تراشه قدرتمند قبلی nVIDIA یعنی GeForce 8800 GTX نیست. با این تفاوت که nVIDIA با استفاده از خنک کننده ای کارا و افزایش ولتاژ تراشه گرافیکی و استفاده از تراشه حافظه با تاخیر پایین تر توانسته است از تراشه G80 هیولایی جدید بسازد. حرفه ای های سخت افزار حتما متوجه نکته موجود در عنوان مقاله نیز شده اند، nVIDIA همان سیاست عرضه کارت های گرافیک GeForce 2Ultra گرقته تا 6800GT و 6800Ultra را دوباره مفید دانسته و با استفاده از روش هایی که توضیح داده شد با آورکلاک کردن تراشه مرجع G80 این محصول جدید را به بازار معرفی کرده است.
از جمله تغییراتی که توسط آورکلاک در این کارت گرافیک انجام شده است میتوان به افزایش سرعت هسته به بیش از 612 مگاهرتز، افزایش سرعت سایه زن های متحد (Unified Shader Processors) به 1500 مگاهرتز و سرعت حافظه به 2160 مگاهرتز یعنی بیش از 350 مگاهرتز افزایش سرعت حافظه نسبت به G80 GTX اشاره نمود. کارت گرافیک جدید همچنان از مقدار مشابه G80 GTX یعنی 768 مگابایت حافظه از نوع GDDR3 استفاده می نماید.
nVIDIA از هنگام عرضه سری 7800، به کارگیری سرعت تپش (Clock Speed) مختلفی را در اجزای تشکیل دهنده GPU را در محصولات خود آغاز نموده است که دلیل اصلی آن اطمینان از حاصل شدن حداکثر کارایی هر بخش تشکیل دهنده GPU می باشد و این به آن معناست که اعمال آورکلاک در این نوع از تراشه ها نیاز به محاسباتی برخلاف مدل های پیشین دارد.
سرعت کار سایه زن های متحد در تراشه G80 همواره مضربی از 2.3 است به این معنا که هرچقدر سرعت هسته اصلی تراشه افزایش یابد سرعت کار سایه زن های متحد 2.3 برابر آن خواهد بود. با این حال به نظر می رسد nVIDIA با انجام تغییرات کوچکی در تراشه G80، این مضرب را از 2.3 به حدود 2.5 در تراشه G80 Ultra افزایش داده است. همانطور که بالاتر اشاره شد سرعت هسته و سرعت سایه زن های متحد در تراشه G80 Ultra به ترتیب 612 و 1500 مگاهرتز می باشد. در کنار آن کارت گرافیک جدید به خنک کننده ای با توان دفع حرارت به مراتب بیشتری نسبت به خنک کننده G80 GTX مجهز شده که وظیفه آن نگاه داری دمای تولید شده توسط این تراشه و در نهایت اطمینان از پایداری و ثبات کاری کارت گرافیک جدید است که اکنون به دلیل ولتاژ اضافه و سرعت هسته بیشتر طبعا دمای بیشتری تولید خواهد نمود.
با توجه به موارد گفته شده و تغییر ضریب کاری سایه زن های متحد در تراشه G80 Ultra، به نظر می رسد دارندگان کارت های GeForce 8800 GTX با فرض برخورداری از خنک کننده های معمولی توانایی دستیابی به سرعت هایی در حد G80 Ultra را نخواهند داشت. با این وجود احتمالا تعداد زیادی از کارت های G80 GTX 768MB با اندکی افزایش ولتاژ و استفاده از خنک کننده قدرتمند و حتی خنک کننده های آبی قادر خواهند بود به سرعت 1458/612 برای هسته و سایه زن های متحد دست یابند که اختلاف چندانی با G80 Ultra نخواهند داشت.
اما همانطور که گفته شد G80 Ultra از تراشه های حافظه جدیدتر و با امکان دستیابی به سرعت های بالاتر از G80 GTX استفاده می کند. تراشه های GDDR3 با سرعت فوق العاده 0.8 نانو ثانیه سامسونگ G80 Ultra ،K4J52324QE-BJ1A را قادر می سازد تا به سرعت 2160 مگاهرتز یعنی بیش از 360 مگابایت بالاتر از G80 GTX دست یابد. در حالی که بیشترین رکورد سرعت حافظه برای G80 GTX با تراشه های حافظه استاندارد، تابحال 2050 مگاهرتز بوده است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.