ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه اطلاع از جدیدترین آثار موسیقی

khore mobile
09-06-2007, 22:28
با سلام

دوستان من چون نمیدونستم موضوعم مربوط به کجا میشه پس این تایپیک رو زدم که دوستان راهنمائی کنن.واما موضوع:

چطوری میشه از انتشار هر البوم خواننده ایرانی چه داخل و چه خارج چه مجاز وچه غیر مجاز اطلاع حاصل کرد؟

آیا در این زمینه وبلاگی وجود داره که نام و سال انتشار همه آلبوم های خواننده ها رو داشته باشه و به محض انتشار آلبومهای جدید اونهارو معرفی کنه؟

منظورم از معرفی فقط معرفی آلبوم و نام آهنگ ها هستش نه قرار دادن لینک دانلود!

آیا تو پی سی وورد همچین تایپیکی وجود داره؟

آیا از دوستان کسی هست که بخاد اینکار رو انجام بده ؟چون انجام اون مستلزم وقت گذاشتن و اتصال به اینترنت و پیگیریه از ماهواره هست .

لطفا راهنمائی کنید
:40:

sise
10-06-2007, 00:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sise
10-06-2007, 00:35
با سلام

دوستان من چون نمیدونستم موضوعم مربوط به کجا میشه پس این تایپیک رو زدم که دوستان راهنمائی کنن.واما موضوع:

چطوری میشه از انتشار هر البوم خواننده ایرانی چه داخل و چه خارج چه مجاز وچه غیر مجاز اطلاع حاصل کرد؟

آیا در این زمینه وبلاگی وجود داره که نام و سال انتشار همه آلبوم های خواننده ها رو داشته باشه و به محض انتشار آلبومهای جدید اونهارو معرفی کنه؟

منظورم از معرفی فقط معرفی آلبوم و نام آهنگ ها هستش نه قرار دادن لینک دانلود!

آیا تو پی سی وورد همچین تایپیکی وجود داره؟

آیا از دوستان کسی هست که بخاد اینکار رو انجام بده ؟چون انجام اون مستلزم وقت گذاشتن و اتصال به اینترنت و پیگیریه از ماهواره هست .

لطفا راهنمائی کنید
:40:

برو اینجا شاید بدردت خورد

khore mobile
10-06-2007, 18:57
برو اینجا شاید بدردت خورد

ممنون از راهنمائیت.

اما نتونست کمک کنه.من یه سایت مرجع میخام که اطلاعت آلبوم های خواننده ها رو ارائه بده و به محض انتشار
آلبوم جدید اون رو معرفی کنه.

به هر حال ممنون.

just negin
11-06-2007, 12:13
سلام شما مي تونين از اين جا واسه البوم هاي خارجي استفاده كنين راستش من ايراني ها رو نمي دوونم