PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن چک باکس در گریدویو و حذف سطرهای انتخاب شده

fereshte222
09-06-2007, 18:53
سلام
من میخواهم در گرید ویو چک باکس قرار دهم و یک دکمه حذف که سطرهایی که با چک باکس انتخاب میشوند حذف شوند.من در یک نمونه برنامه دیدم که به صورت زیر عمل کرده بود.البته گرید ویوی من سادهتر از اون نمونه برنامه است.
طراحیه من به صورت زیر است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد اون برنامه به صورت زیر بود

حالا سوال من اینه چه قسمت هایی از این کد برای طراحیه من لازمه؟چون وقتی من این کد را اجرا میکنم خطا میگیرد.ایا دوستان راه دیگری بدبن منظور سراغ ندارند؟
ممنون

hamidreza_buddy
13-06-2007, 23:28
اینجا رو ببین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینجا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fereshte222
14-06-2007, 11:50
دوست عزیز از راهنمایی شما ممنون هستم.ببینید من تا حدودی مشکلم با کد بالا حل شد .به این صورت

ولی مشکل اینه که وقتی من گریدویو را به صورت زیر به دیتابیس بایند میکنم مشکلی ندارد.

ولی وقتی اون را به صورت زیر بایند میکنم

خطای زیر را میدهد
Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
Parameter name: index

البته من حتما میخواهم با روش دوم گرید ویو را بایند کنم .
شما نمیدونید مشکل چیه؟

hamidreza_buddy
14-06-2007, 20:10
با vs كدشو توليد كنيد ببينيد خودش چه جوري اين كارو مي كنه. من الان vs جلوم نيست.
اين لينكم نگاه بندازين:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidreza_buddy
14-06-2007, 20:11
اينو ژيدا كردم:

از msdn:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fereshte222
15-06-2007, 10:46
سلام
دوست عزیز از اینکه مشکل بنده را دنبال کردید خیلی ممنون هستم.ولی مسئله ای که هست اینه که مشکل من دربایند کردن دیتابیس نیست بلکه مشکلم اینه که چرا کد حذف که در پست سوم نوشتم با بایند کردن دیتابیس به صورت ویزاردی مشکل دارد و خطا index را میدهد.دلیل اینکه من میخواهم به صورت ویزاردی کارکنم این است که که برای edit خاصیت autognrateeditcolumn را در گرید ویو true کردم و از کد زیر استفاده کردم

حالا وقتی با روش کد نویسی گرید ویو را بایند میکنم EDIT نمیکند و خطای زیر را میدهد.The GridView 'AuthorsGridView' fired event RowEditing which wasn't handledایا با این روش EDIT حتما باید به صورت ویزارد گریدویو را بایند کرد.من البته در چندین صفحه ا ز این روش استفاده کردهام و نمیخواهم روشم را عوض کنم .

در ضمن طراحیه من برای delete به صورت زیر است:

خلاصه من خیلی گیج شدهام و مخصوصا نمیدونم خطای مربوط به حذف سطرها را چه طوری حل کنم.