مشاهده نسخه کامل
: جهت خرید یک سیستم قدرتمند به روز کمک می خوام!
سلام .
کنکور داره می رسه و من هم دارم خودم رو از همین الان برا بازی کردن آماده می کنم !!
و قصد خرید یک سیسنم به روز رو دارم ... از بس این سیستمم تو بازی و حتی تو خود ویندوز کم اورد خسته شدم.
بودجه م هم بالاست ولی نه خیلی...
من رو یک و نیم ...یک و ششصد/ هفتصد و یا کمتر فکر می کنم.
اون سیستمی هم که مد تظرمه براتون می نویسم و ممنون می شم که منو راهنمایی کنید
( تو محلمون آشنا و فامیل هم داریم ولی من فقط به شما ها اعنماد دارم به سه دلیل :1-دوستم هستید! 2- تجربه تون رو بیشتر از واسه اونا قبول دارم 3- چون سیستم رو از شما نمی خرم خیالم راحته که شما بیشتر به من بدبخت فکر می کنید تا پول بی زبون(البته اگه از خود شما هم بخرم باز هم به شما اطمینان دارم ولی اینجوری گفتم بدونید من با چه آدم هایی اینجا طرفم!!))
اگه تو موردی بی عقلی یا اشتباه می کنم جون می تذکر بدید ها !
ترجیحاً با ویستا سازگار باشه!!
CPU:
دوست دارم از CPU های دو هسته ای استفاده کنم...چون شنیدم که بهترن. اگه اطلاعات دارین راجع به این سی پی یو ها لطفا من هم آگاه کنید.
از Intel استفاده می کنم ولی دوست دارم AMD بخرم .... چون یکی از همین آشنا هامون مخمو زده!! اگه اشتباه می کنم توجیحم کنید!
راجع به OverClock و باس CPU هم اطلاعات می خوام اگه دوست داشتین... Cache سی پی یو رو هم همراهش بنویسید لطفاً.
و بالاخره می خوام 3300 یا بالاتر باشه...
MB :
هیچ گونه اطلاعاتی در مورد MB ندارم!!
فقط به ویستا بخوره!!
VGA:
آخ که نمی دونید چقدر دوست دارم بازی ها یی که بازی کردم و گرافیک بالایی داشتن (F.E.A.R) رو دو باره با یه کارت خفن بازی کنم!
کارت هم فقط و فقط nVidia باشه و 256 یا 512(بهتره) زیر 600 /500 هزار.شما یه نمونه بگید با هم بحث می کنیم.
RAM:
نمی دونم چی بگیرم چند تا مارک معروف می شناسم ولی نمی دونم کدوم خوب تره ... بوفالو کینگستون OCZ ....
و نمی دونم 2 تا 512 بندازم یا 1 یک گیگ یا 2 تا یک گیگ؟!؟
H.D.D :
ترجیحاً SATA2 و ترجیحاً Western ... باز هم مخم رو زدن!
دیگه حد اکثر 300 ... 280 خوبه.
Monitor :
ترجیحاً LCD سونی 17" یا 19" ! ولی شما راهنمایی می کنید! هر چی شما بگید!!!
دیگه یه پاور مونده که مهمه.
یه کم تخیلی نشد؟؟ عیب نداره ولی جداً تصمیم خرید دارم.. بودجه هم شما همون 1.700 فرض کنید.
بی نهایت ممنون!
sltavakoli
09-06-2007, 02:00
من اگه 1 ميليون و 700 هزار تومان پول داشتم كه ايرن نميموندم.
ميرفتم كانادا.
با يه همچين پولي نميتوني يه كامپيوتر بخري.بايد پرينتر . ال سي دي و ... بخري تا بشه
اگه بازم كمك خواستي در خدمتم:31:
آره دیشب فهمیدم خیلی زیاده پول در نظر گرفتم!
شما اصلا به پول فکر نکنید .... سیستم که پیشنهاد بدید با هم بحث می کنیم.
cpu :intel core2 e6600
mainboard:asus commando
ram : ocz 2 gb pc800
vga:nvidia 8800 gtx asus
hdd:seagate 320 sata2
dvdrom: asus 16x
dvdrw: asus 1608
monitor:lg lcd 1740p
case :elegance 2201s (سلیقه ای. ولی یا گرین بردار یا الگانس
keyboard: farassoo 8800
power: green 680 watt
...................
میشه 1650
فک میکنم راه داره که گرافیکت رو 250 تومن بایری پایین 8800gts بگیری ورمت رو بکنی 4 گیگ
از باقی دوستان کمک بگیر
بقیش خوبه
siamak5561
11-06-2007, 07:52
متم علاقه مندم بدونم با این پول چه سیستمی رو توصیه می کنید!!!
cpu :intel core2 e6600
mainboard:asus commando
ram : ocz 2 gb pc800
vga:nvidia 8800 gtx asus
hdd:seagate 320 sata2
dvdrom: asus 16x
dvdrw: asus 1608
monitor:lg lcd 1740p
case :elegance 2201s (سلیقه ای. ولی یا گرین بردار یا الگانس
keyboard: farassoo 8800
power: green 680 watt
...................
میشه 1650
فک میکنم راه داره که گرافیکت رو 250 تومن بایری پایین 8800gts بگیری ورمت رو بکنی 4 گیگ
از باقی دوستان کمک بگیر
بقیش خوبه
خیلی آقایی ..!
راجع به CPU که نظری ندارم چون اطلاعاتی ندارم..پس اگه می گی خوبه حتما خوبه ولی اینو بگم شاید بودجه من هم مثل دوستمونHalf_Life3 بیشتر هم شد!
راجع به مادر برد هم همین طور ... تحقیق می کنم...ولی از اسمش پیداس که برا Gaming :5: ساخته شده!!!
RAM هم که خوبه فقط بگو مزیتش نسبت به اینهمه RAM مثل Kingstone GEIL Buffalo و ... که تو بازارن چیه؟و اینکه یه 4 گیگشو بگیرم فکر خوبیه.... خرجش 250 تومنه؟
VGA هم که عالیه !!! حرف نداره ! و همون GTX بزار باشه خیلی لازمم می شه!!:8:
و راجع به هارد ... بگو چرا Western نباشه؟
کومبو لایتون دارم و فقط یه DVD-RW می خوام ... ببینم خوبش همینه؟ Plextor نگیرم؟ خودت می دونی دیگه..
آهان.... مانیتور هم 19" sony دوست دارم!!:31:
کی برد و کیس و ... رو خط بزن چون تحقیق کردم (زیاد!)...
راجع به پاور هم می خوام بپرسم که می تونم OverClock کنم؟؟ اونوقت پاور بهتری نیاز ندارم؟ + فن آبی؟
یه لطفی کن بگو OverClock کردن دقیقاً چطوریه ( خودم حدس می زنم چطوریه ها!!!...ولی چون تا حالا نشنیدم! می خوام روشن تر بشم!).
خلاصه خیلی ممنونتم Actros جان. خیلی لطف داریبه ما که تو مشورت و راهنمایی نیاز به یه نفر امین و با وجدان داریم .... هر طور بتونم جبران می کنم.
Unkn0wn_bit
11-06-2007, 15:10
من چند روز پیش یه سیستم خریدم ، واقعا سیستم خیلی خیلی فوق العاده ایه و الان که ازش استفاده می کنم ، واقعا سرعت و قدرت رو زیر دستام حس می کنم ... دقیقا هم واسم یک و هفتصد دراومد ...
اگه بتونی یه چنین چیزی بخری ، واقعا خوبه و به جرات تا 2 یا 3 سال نیاز به هیچ ارتقایی نداری ( چون خودم تست کردم دارم میگم ) :
CPU : AMD Athlon 64 X2 Series Dual-Core +6000
MotherBoard : MSI K9N Diamond ( In haa Feature Haashe : NVIDIA nForce 590 Chipset / Creative Sound Blaster Audio Chipset / PCI Express / SLI Ready / Dual Gigabit LAN / S/PDIF / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / All Hardware RAID Supported )
Ram : 3 GB of Patriot Dual-Channel DDR II ValueRAM -- Bus : 800
HDD : Seagate Western 320 GB Storage SATA III
VGA : XFX GeForce 8800 GTX 768 MB - 384 Bit - DDR III -- Bandwidth 86.7 GB / sec
Power : ACBell Ultra 600 Watt Real
Unkn0wn_bit
11-06-2007, 15:20
و چند تا توصیه ( البته توهین به نظر دوستان نباشه ) :
اگه کارت گرافیکت رو GTS بگیری ، باید مطمئن باشی 2 ماه دیگه اذیتت میکنه ، حتی اگر شده 7900 بگیری بگیر ولی GTX بگیر ... اگه فقط گیم میخوای ... 2 تا 7600 GT رو با هم SLI کن ... از 8800 Ultra هم واست قویتر کار میکنه ... مارک هم فقط XFX , EVGA ...
رم هم فقط Patriot ... من 5 تا 1 گیگش رو رو 2 تا سیستم تست کردم ، فوق العاده است ... فعلا هم توی بازار ایران ، تقلبی نداره و همشون اصله ...
در مورد CPU : از من میشنوی اصلا سمت Intel نرو ، AMD بگیر ، اونم X2 ، واقعا Intel رو قورت میده ... اگه خواستی واست سر CPU توضیح میدم ...
در ضمن هر چیزی هم خواستی بخری ، فقط مارک و مدل مهم نیست ، اینکه اون قطعات چه جوری با هم Config بشن خیلی بیشتر از اونی که فکرش رو بکنی مهمه ... پس فقطط یه کارت گرافیک خوب رو به یه سی پی یو عالی چسبوندن و روی یه مادربرد عالی گذاشتن واسه سیستم خوب داشتم کافی نیست ، خیلی چیزهای مهمتر رو باید در نظر بگیری ...
اگه دوست داشتی بعدا مفصلا صحبت میکنیم ...
Unkn0wn_bit
11-06-2007, 16:13
راستی اگه 8800GTX برداری برای کیس و پاور محدودیت داری ...
چون : اولا 8800 از کارت های دیگه حدود دو اینچ بزرگتره و به جای هارد و DVD-RW گیر میکنه ...
دوما HeatSink ای که روش تعبیه شده ، به تنهایی 120 تا پاور میخواد ، پس باید حداقل یه دونه 600 یا 780 REAL بگیری
راستی ، من یادمه شنیدم که Seagate ، Western رو خرید ... من خودمم هم Western خریدم ... مشکلی نداره ... مخصوصا اگه 2 تا رو با هم RAID کنی ...
روی این سیستمی که بالا نوشتم واست ، سی پی یو ای که نوشتم که حدود 2700 تا از اونی که خودت گفتی بالا تره و به قول خودت دو هسته ای ... بقیه قطعات رو هم من خودم تست کردم ... چون دقیقا مثل سیستم خودمه ، البته یه سری تست ها مونده که هنوز نگرفتم ، ولی تا الان که خیلی خوب جواب داده ... خیلی ...
Unkn0wn_bit جان خیلی خیلی از شما هم ممنونم!
راهنمایی هات ارزشمند بودن... همین نیم ساعت پیش تو همین فکر بودم که یکی دو میلیون پول کمی نیست! و
نمی شه جدا از محشر و قدرتمند بودن قطعات , از Match بودنشون با همدیگه صرف نظر کرد!
هم این که من تو خرید AMD یا INTEL خیلی دو دل هستم و شک دارم! چون از یکی کلی تعریف از AMD شنیدم ... خودم از INTEL استفاده می کنم راضی نیستم! ولی از طرفی هم می گم که چه بسا در اشتباه باشم چون فرق این دو تا رو نمی شه با مقایسه کردن 2 تا از سی پی یو های نسل قبلیشون به درستی دریافت ... این به خاطر اینه که من اطلاعاتم خیلی کمه و کهنه شدن...
الان یه سرچی زدم دیدم تو این مورد حق با شماست ...AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core +6000 از Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.40 GHz - E6600 بهتره!!
ولی من هنوز بودجه ی مشخصی ندارم ... ممکنه بره رو ی 2 و خورده ای... اونوقت شایدوسعم رسید و Core 2 Quad , 64 bit - 2.4 GHz - Q6600 خریدم!!!!!!
حالا راجع بهش با هم بحث می کنیم.
من سیستم زیر رو با چند سال سابقه ام بهت معرفی میکنم رو انتخاب تک تک قطعاتم دلیل دارم حتی رو هماهنگ بودنشون
در مورد هر قطعه هم از کلی سایت معتبر تست دارم
به این قرار:
در مورد سی پی یو های دو هسته ای AMD مقابل اینتل هیچ حرفی برا گفتن نداره اگه کسی شک داره بگه تاچند جور تست براتون بذارم تا مطمئن شید سی پی یوهای CORE2DUO بسیار بهتر از ATHLON 64X2 هستند
CPU Intel Core 2 Duo E6700 (Conroe 65 nm, 2.67 GHz, 4 MB L2 Cache) 64BIT BOX
در حدود 350 تومان ( گارانتی سازگار ارقام )
در مورد مادر بورد چون اهل بازی هستی یه مادر بورد اورکلاک شده برات معرفی میکنم با چیپست NVIDIA 680i کاملا سازگتر با ویستا و مخصوص سی پی یوهای 2 هسته ای و 4 هسته ای اینتل
گارانتی الماس
ASUS P5N32-E SLI
در مورد رم من نمیدونم چرا شما با وجود انتخاب اول حرفه ای ها --سراغ رمهای دیگه ای میرید PATRIOT و OCZ
رمهای خیلی خوبی هستند ام سلطان بلا منازع در حیطه ی رم CORSAIR ه
اینم رم پیشنهاد شده از طرف سایت CORSAIR برای این مادربورد برای داشتن حداکثر تطبیق و کارایی
CORSAIR TWIN2X2048-6400 C4D
DDR2-DUALL CHANNEL 2GB(2*1 KITBUS 800 DOMINATOR
300هزار توامان گارانتی آسمان رایانه
برای کارت گرافیک بهترین کارت های جیفورس مربوط به XFX است اما کارت های 8800 GTX خیلی گرون اند نزدیک 600 هزار به بالا اگه داری که خوب عالیه
واگر نه از کارت های XFX دنبال همچین کارتی باش
نوع حافظه حتما DDR3 باشه
مقدار حافظه 256 به بالا باشه
نوع رابط کارت بیشتر از 256 بیت باشه
قیمت یه همچین کارتی در حدود 300-400 میتونه تغییر کنه گارانتی سازگار ارقام
Power Supply:OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI - 700W
گارانتی انفورماتیک گستر
HDD WD 320 GB - 16 MB BUFFER 7200 RPM
گارانتی سازگار ارقام
MODEM GIGABYTE
گارانتی آواژنگ
DVD Writer PLEXTOR 716 AL
گارانتی سریر کالا
MONITOR LCD SAMSUNG BF1750
سام سرویس
KEYBOARD RAZER Tarantula
MOUSE RAZER Copperhead Tempset Blue
گارانتی گلسان رایانه
SPEAKER PROBIT LEXUS 2XR
PROBIT
CASE THERMALTAKE SOPRANO DX
گارانتی فونیران
Operating System: WINDOWS Vista Ultimate 64BIT
اگه بودجه کم آوردی یه کم از قیمت قطعات بیرون کیس کم کن اما سعی کن کیس رو کامل ببندی
موفق باشی
خیلی آقایی ..!
راجع به CPU که نظری ندارم چون اطلاعاتی ندارم..پس اگه می گی خوبه حتما خوبه ولی اینو بگم شاید بودجه من هم مثل دوستمونHalf_Life3 بیشتر هم شد!
راجع به مادر برد هم همین طور ... تحقیق می کنم...ولی از اسمش پیداس که برا Gaming :5: ساخته شده!!!
RAM هم که خوبه فقط بگو مزیتش نسبت به اینهمه RAM مثل Kingstone GEIL Buffalo و ... که تو بازارن چیه؟و اینکه یه 4 گیگشو بگیرم فکر خوبیه.... خرجش 250 تومنه؟
VGA هم که عالیه !!! حرف نداره ! و همون GTX بزار باشه خیلی لازمم می شه!!:8:
و راجع به هارد ... بگو چرا Western نباشه؟
کومبو لایتون دارم و فقط یه DVD-RW می خوام ... ببینم خوبش همینه؟ Plextor نگیرم؟ خودت می دونی دیگه..
آهان.... مانیتور هم 19" sony دوست دارم!!:31:
کی برد و کیس و ... رو خط بزن چون تحقیق کردم (زیاد!)...
راجع به پاور هم می خوام بپرسم که می تونم OverClock کنم؟؟ اونوقت پاور بهتری نیاز ندارم؟ + فن آبی؟
یه لطفی کن بگو OverClock کردن دقیقاً چطوریه ( خودم حدس می زنم چطوریه ها!!!...ولی چون تا حالا نشنیدم! می خوام روشن تر بشم!).
خلاصه خیلی ممنونتم Actros جان. خیلی لطف داریبه ما که تو مشورت و راهنمایی نیاز به یه نفر امین و با وجدان داریم .... هر طور بتونم جبران می کنم.
رم 4 گیگ
ocz میشه 350 تومن
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB این رم قیمت 2 گیگ باس 800 میشه 240 تومن که رم توپیه 4 گیگش گرون میشه
البته رمهای gskiil هم حرف نداره ولی من قیمت ندارم
هاردو میتونی وسترن بگیری که کیفیتش خوبه . seagate هم خوبه
پاور ocz یه سری دارخ 800 واتOCZ GameXStream قیمتشم 150 تومنه .عالیه
با این حساب بهتره که مانیتورت هم 17 اینچ باشه چون گرون در میاد. ولی اون مدل lg که معرفی کردم معرکس.زاویه دید 170 کنتراس بالا
اور کلاک یعنی قوی کردن هر قطعه ای که خودت میدونی.
ولی بهت توصیه میکنم که cpu intel core2 بردار که باب بازیه. با چند تا تست که چیزی مشخص نمیشه
پست بالا هم بهش فکر کن خوبه
بای
رم 4 گیگ
ocz میشه 350 تومن
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB این رم قیمت 2 گیگ باس 800 میشه 240 تومن که رم توپیه 4 گیگش گرون میشه
البته رمهای gskiil هم حرف نداره ولی من قیمت ندارم
هاردو میتونی وسترن بگیری که کیفیتش خوبه . seagate هم خوبه
پاور ocz یه سری دارخ 800 واتOCZ GameXStream قیمتشم 150 تومنه .عالیه
با این حساب بهتره که مانیتورت هم 17 اینچ باشه چون گرون در میاد. ولی اون مدل lg که معرفی کردم معرکس.زاویه دید 170 کنتراس بالا
اور کلاک یعنی قوی کردن هر قطعه ای که خودت میدونی.
ولی بهت توصیه میکنم که cpu intel core2 بردار که باب بازیه. با چند تا تست که چیزی مشخص نمیشه
پست بالا هم بهش فکر کن خوبه
بای
سلام دوست عزیز
رم corsair ی که من معرفی کردم از سری dominator است که قیمت بالاتری نسبت به سرس xms2 داره و همون 300 تومانه اما سری xms2 قیمت کمتری داره و قابلیت اورکلاک کمتری رو داره
شما ocz چه سری و با چه باسی رو میگید 4 گیگ میشه 350 تومان
باس که باید برا این سیستم 800 باشه نوعشم یا GOLD GX OR PLATINUM OR TITANIUM که الان 4 گیگ این مدل ها در میآد
Gold Series OCZ25331024ELGEGXT-K 1GB DDR2/533 Gold GX Dual Channel 760,000
OCZ25332048ELGEGXT-K 2GB DDR2/533 Gold GX Dual Channel 1,670,000
OCZ26671024ELGEGXT-K 1GB DDR2/667 Gold GX Dual Channel 820,000
OCZ26672048ELGEGXT-K 2GB DDR2/667 Gold GX Dual Channel 1,730,000
OCZ2G8001G-K 1GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 880,000
OCZ2G8002G-K 2GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 1,790,000
OCZ2G8004G-K 4GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 4,670,000
OCZ2G10001G-K 1GB DDR2/1000 Gold GX Dual Channel 2,100,000
OCZ2G10002G-K 2GB DDR2/1000 Gold GX Dual Channel 3,950,000
OCZ2G11002G-K 2GB DDR2/1100 Gold GX Dual Channel 4,700,000
Platinum Series OCZ2P8001G-K 1GB DDR2/800 Platinum Dual Channel 970,000
OCZ2P8002G-K 2GB DDR2/800 Platinum Dual Channel 1,950,000
OCZ2P10001G-K 1GB DDR2/1000 Platinum Dual Channel 2,200,000
OCZ2P10002G-K 2GB DDR2/1000 Platinum Dual Channel 4,100,000
Titanium Series OCZ2T8001G-K 1GB DDR2/800 Titanium Dual Channel 1,070,000
OCZ2T8002G-K 2GB DDR2/800 Titanium Dual Channel 2,140,000
پاور واقعا 700 وات برا یه همچین سیستمی نه تنها کافیه بلکه من با محاسبات حدود 20 تا 30 درصد بالاتر گرفتم
البته اگه تصمیم دارید رم 4 گیگ بذارید فرق میکنه اما اینجوری قیمت خیلی می ره بالا
مانیتوری که شما معرفی کردید حتما مانیتور خوبیه
اما من تو انتخاب مبنیتور برای دوستمون چون می گفت اهل بازیه زمان پاسخ گویی مد نظرم بود که این مدل از سامسونگ پایین ترین زمان پاسخ گویی یعنی 2 میلی ثانیه رو داره
برا رم 4 گیگ از نظر قیمت به کارایی بهترین انتخاب patriot اه که الان 1 گیگ 800 حدود 70 هزار تومانه
یا حق
Unkn0wn_bit
12-06-2007, 12:39
ببین دوست عزیز ... برای انتخاب بین AMD و Intel ، این تویی که تصمیم می گیری ... Intel هم CPU های بدی نداره ... و این نیست که بگی اینتل اصلا بدرد نمیخوره ... ولی AMD ( به نظر من ) یه چیزی حدود سه سال تو تکنولوژی از اینتل جلوتره و اینتل برای رسیدن به AMD باید حالا حالا ها .....
اصلا تو این طوری در نظر بگیر ... اینتل یه آدمه خیلی پر زور و هیکل دار و بزرگه که با همه چیز رو در برابر زور خودش میبینه ... ولی AMD یه آدم کوچیک و کم زوره ولی در عوض تر و فرز و باهوش و سریعه که از ذهنش استفاده میکنه ... دیگه مقایسه رو میذارم به عهده خودت ...
در ضمن یکی دیگه از مهم ترین قطعات Mainboard ات هست ... به نظر من هر چی هم که خواستی بگیری حتما قبلش Review های سایت های مهم رو بخون ... در ضمن اگه بنویسی که دقیقا سیستمت رو واسه چه کاری میخوای دقیقتر میتونم راهنماییت کنم ... مثلا واسه بازی اگه دو تا کارت پایین تر رو باهم SLI کنی خیلی بهتره تا یک کارت Single بالا ... همه چیز هم تو ظرفیت ها خلاصه نمیشه ، Feature های خیلی مهمتر هم هست ...
Config قطعات با هم دیگه و مچ شدنشون رو هم یادت نره ، مثلا اگه موتور بی ام و رو به بدنه پورشه بچسبونی بذاری روی بقیه قطعاتی که مال یه مرسدس آخرین مدله ، تمام قطعات ماشینت فوق العاده میشه ... ولی بعدش مجبوری بپرسی چرا یه متر هم راه نمیره ... این اشتباهیه که ماها اکثرا موقع خرید سیستم می کنیم ...
در ضمن فکر نکن یکی دو تومن پول کمیه ... می تونی با این پول یه چیزی بخری که تا 5 سال دیگه یکی از بهترین سیستم های به روز بازار باشه ...
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ... باز هم اگه کمکی خواستی ، اگه بتونم ، در خدمتم ...
ببین دوست عزیز ... برای انتخاب بین AMD و Intel ، این تویی که تصمیم می گیری ... Intel هم CPU های بدی نداره ... و این نیست که بگی اینتل اصلا بدرد نمیخوره ... ولی AMD ( به نظر من ) یه چیزی حدود سه سال تو تکنولوژی از اینتل جلوتره و اینتل برای رسیدن به AMD باید حالا حالا ها .....
اصلا تو این طوری در نظر بگیر ... اینتل یه آدمه خیلی پر زور و هیکل دار و بزرگه که با همه چیز رو در برابر زور خودش میبینه ... ولی AMD یه آدم کوچیک و کم زوره ولی در عوض تر و فرز و باهوش و سریعه که از ذهنش استفاده میکنه ... دیگه مقایسه رو میذارم به عهده خودت ...
در ضمن یکی دیگه از مهم ترین قطعات Mainboard ات هست ... به نظر من هر چی هم که خواستی بگیری حتما قبلش Review های سایت های مهم رو بخون ... در ضمن اگه بنویسی که دقیقا سیستمت رو واسه چه کاری میخوای دقیقتر میتونم راهنماییت کنم ... مثلا واسه بازی اگه دو تا کارت پایین تر رو باهم SLI کنی خیلی بهتره تا یک کارت Single بالا ... همه چیز هم تو ظرفیت ها خلاصه نمیشه ، Feature های خیلی مهمتر هم هست ...
Config قطعات با هم دیگه و مچ شدنشون رو هم یادت نره ، مثلا اگه موتور بی ام و رو به بدنه پورشه بچسبونی بذاری روی بقیه قطعاتی که مال یه مرسدس آخرین مدله ، تمام قطعات ماشینت فوق العاده میشه ... ولی بعدش مجبوری بپرسی چرا یه متر هم راه نمیره ... این اشتباهیه که ماها اکثرا موقع خرید سیستم می کنیم ...
در ضمن فکر نکن یکی دو تومن پول کمیه ... می تونی با این پول یه چیزی بخری که تا 5 سال دیگه یکی از بهترین سیستم های به روز بازار باشه ...
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ... باز هم اگه کمکی خواستی ، اگه بتونم ، در خدمتم ...
آخه رو چه حسابی این حرفو می زنی که amd چند سال از نظر تکنولوژی از اینتل جلوتره:18:
اینتل نزدیک 1 ساله سی پی یوهای با تکنولوژی 65 نانومتری تولید کرده ای ام دی هنوز داره 90 نانومتری می زنه
اصلا هم نباید رو یه برند تعصب داشت و اینجوری در موردش قضاوت کرد
تا چند وقت قبل اگه شما از من سی پی یو میخواستی من athlon 64 رو معرفی می کردم اما اون موقع خیلی ها به اشتباه و تعصب روی اینتل penyium4 پرمصرف رو پیشنهاد میدادن
بعد بین athlon64x2 و دوهسته ای های اولیه به اسم pentium d باز هم ای ام دی بهتر ظاهر شد
اما الان قضیه فرق میکنه
سی پی یو های CORE2DUO اینتل از هر نظر بر ATHLON64X2 برتری دارند با کاهش قیمت این سی پی یو ها توسط اینتل الان بهترین انتخابن
ای ام دی هیچ سی پی یوی 2 هسته ای قابل رقابت با CORE2DUO E6800 EXTERME و CORE2DUO E6700 نداره که نداره
ATHLON64 6000+ در حد و اندازهی 6600 است
تازه دقت کن سی پی یو های ای ام دی همشون CACHE پایین تری دارن برا همین برا کسی که احتیاج به پردازش و محاسبات با سرعت بالا داره مناسب نیستند
من الان نزدیک 4 ساله تو بازارم جدید ترین اطالعات رو در مورد تمام قطعات از بزرگترین سایت های دنیا رو دارم
تو انتخاب سیستم های قدرتمند و گرافیکی با یه شرکت همکاری دارم
در مورد مین هم الان بهترین انتخاب ها برای دئو هسته ای های اینتل علاوه بر مین بالایی که گفتم یکی
ASUS STRIKER EXTREME است با چیپ ست NVIDIA 680 I
وبرای سی پی یو های ای ام دی مین منتخب سایت پی سی ورلد pcworld.com
ASUS CROSSHAIR
در مورد مچ بودن قطعات هم کاملا باهات موافقم
یا حق
دوستان ..
بحث AMD و Intel به شدت خلاف قوانين هست . لطفا فقط راهنمايي خريد انجام دهيد . در مورد اين دو تا بحث نكنيد .
ممون /.
دوستان ..
بحث AMD و Intel به شدت خلاف قوانين هست . لطفا فقط راهنمايي خريد انجام دهيد . در مورد اين دو تا بحث نكنيد .
ممون /.
Gabana عزیز
اتفاقا منم توی جملاتم به این موضوع یعنی عدم تعصب رو یه برند اشاره کردم
هدف منم راهنمایی خرید بود و مشخص کردن بهترین سی پی یو ها در هر برهه از زمان
نه ایجاد ناراحتی در مورد یه برند خاص
البته از تو جه شما ممنونم
من سیستم زیر رو با چند سال سابقه ام بهت معرفی میکنم رو انتخاب تک تک قطعاتم دلیل دارم حتی رو هماهنگ بودنشون
در مورد هر قطعه هم از کلی سایت معتبر تست دارم
به این قرار:
در مورد سی پی یو های دو هسته ای AMD مقابل اینتل هیچ حرفی برا گفتن نداره اگه کسی شک داره بگه تاچند جور تست براتون بذارم تا مطمئن شید سی پی یوهای CORE2DUO بسیار بهتر از ATHLON 64X2 هستند
CPU Intel Core 2 Duo E6700 (Conroe 65 nm, 2.67 GHz, 4 MB L2 Cache) 64BIT BOX
در حدود 350 تومان ( گارانتی سازگار ارقام )
در مورد مادر بورد چون اهل بازی هستی یه مادر بورد اورکلاک شده برات معرفی میکنم با چیپست NVIDIA 680i کاملا سازگتر با ویستا و مخصوص سی پی یوهای 2 هسته ای و 4 هسته ای اینتل
گارانتی الماس
ASUS P5N32-E SLI
در مورد رم من نمیدونم چرا شما با وجود انتخاب اول حرفه ای ها --سراغ رمهای دیگه ای میرید PATRIOT و OCZ
رمهای خیلی خوبی هستند ام سلطان بلا منازع در حیطه ی رم CORSAIR ه
اینم رم پیشنهاد شده از طرف سایت CORSAIR برای این مادربورد برای داشتن حداکثر تطبیق و کارایی
CORSAIR TWIN2X2048-6400 C4D
300هزار توامان گارانتی آسمان رایانه
برای کارت گرافیک بهترین کارت های جیفورس مربوط به XFX است اما کارت های 8800 GTX خیلی گرون اند نزدیک 600 هزار به بالا اگه داری که خوب عالیه
واگر نه از کارت های XFX دنبال همچین کارتی باش
نوع حافظه حتما DDR3 باشه
مقدار حافظه 256 به بالا باشه
نوع رابط کارت بیشتر از 256 بیت باشه
قیمت یه همچین کارتی در حدود 300-400 میتونه تغییر کنه گارانتی سازگار ارقام
Power Supply:OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI - 700W
گارانتی انفورماتیک گستر
HDD WD 320 GB - 16 MB BUFFER 7200 RPM
گارانتی سازگار ارقام
MODEM GIGABYTE
گارانتی آواژنگ
DVD Writer PLEXTOR 716 AL
گارانتی سریر کالا
MONITOR LCD SAMSUNG BF1750
سام سرویس
KEYBOARD RAZER Tarantula
MOUSE RAZER Copperhead Tempset Blue
گارانتی گلسان رایانه
SPEAKER PROBIT LEXUS 2XR
PROBIT
CASE THERMALTAKE SOPRANO DX
گارانتی فونیران
Operating System: WINDOWS Vista Ultimate 64BIT
اگه بودجه کم آوردی یه کم از قیمت قطعات بیرون کیس کم کن اما سعی کن کیس رو کامل ببندی
موفق باشی
Nine جان از شما هم ممنونم .... لطف داری!
سیستمی که نوشتی خیلی باحاله ... خوشم اومد ...
هارد رو نمیدونم چطوریاس ... به نطر IDE میاد ؟ درسته؟
هارد رو عوض کن و Seagate یا Western با ظرفیت 320Gb و SATA2 بزار.
حالا Case , کی برد , ماوس , مودم , اسپیکر و دی وی دی رایتر رو حذف کن و قیمت کلی رو بگو.
خیلی ممنون.
Nine جان از شما هم ممنونم .... لطف داری!
سیستمی که نوشتی خیلی باحاله ... خوشم اومد ...
هارد رو نمیدونم چطوریاس ... به نطر IDE میاد ؟ درسته؟
هارد رو عوض کن و Seagate یا Western با ظرفیت 320Gb و SATA2 بزار.
حالا Case , کی برد , ماوس , مودم , اسپیکر و دی وی دی رایتر رو حذف کن و قیمت کلی رو بگو.
خیلی ممنون.
نه دیگه دیگه برا همچین سیستمی که کسی هاررد با رابط IDE نمی ذاره تازه من خیلی دوست داشتم یه هارد دور بالا برات بذارم دیدم قیمتش خیلی می شه هارد وسترن RAPTOR ده هزار دور 150 گیگ که قیمتش نزدیک 300
ابن هاردا معروفن به اسکازی هستن برا دور 10000 دورش قیمت هر گیگش نزدیک 2 هزار تومنه
هستش حالا بگذریم آره منظور منم هارد W(estern)D(igital بود 320 گیگ ساتا2 و 7200 دور سیگسیت هم خیلی خوبه هیتاچی هم خوبه فقط موقع خرید دقت کن بافرت هاردت 16 مگ باشه نه 8 مگ ---- بافر هارد یه چیزی مثل کشه برا سی پی یو
برا مادر بورد اگه اون گیرت نیومد ASUS STRIKER EXTREME هم فوقالعاده است تازگی تو ایران اومده به قیمت 350 هزار با همون چیپست NVIDIA 680I خیلی چیز خفنیه
اما قیمت:
CPU 350
MAIN 350
VGA 350
RAM 300
POWER 150
HARD100
MONITOR 280
نزدیک 1800000 میشه
4 گیگ رم PATRIOT باس 800 هم انتخاب خوبیه میشه 4*65000 تومان با گارانتی ایمانتک
یا حق
nima tavakoli
12-06-2007, 21:40
in harfe shoma dooste azizo mishe do goone hal kard
1-agar bekhayn ba computer bazi konid ke ba 700 toman mitooni ye chize ok jam konid 1 million tomanesham beyzarid too jibetoon
2-agar mikhayd servere yek shabake bazi beshid va yek shabake zir dastetoono edare konid
agar ino bara man moshakhas konid man mitoonam rahnamee kheili khoobi behetoon bokonam ba hade aghale hazine behtarino jam koni
zemnan dooste aziz yadet bashe tooye computer behine masraf kardan melake
montazere payamet hastam
سلام دوست عزیز
رم corsair ی که من معرفی کردم از سری dominator است که قیمت بالاتری نسبت به سرس xms2 داره و همون 300 تومانه اما سری xms2 قیمت کمتری داره و قابلیت اورکلاک کمتری رو داره
شما ocz چه سری و با چه باسی رو میگید 4 گیگ میشه 350 تومان
باس که باید برا این سیستم 800 باشه نوعشم یا GOLD GX OR PLATINUM OR TITANIUM که الان 4 گیگ این مدل ها در میآد
Gold Series OCZ25331024ELGEGXT-K 1GB DDR2/533 Gold GX Dual Channel 760,000
OCZ25332048ELGEGXT-K 2GB DDR2/533 Gold GX Dual Channel 1,670,000
OCZ26671024ELGEGXT-K 1GB DDR2/667 Gold GX Dual Channel 820,000
OCZ26672048ELGEGXT-K 2GB DDR2/667 Gold GX Dual Channel 1,730,000
OCZ2G8001G-K 1GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 880,000
OCZ2G8002G-K 2GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 1,790,000
OCZ2G8004G-K 4GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 4,670,000
OCZ2G10001G-K 1GB DDR2/1000 Gold GX Dual Channel 2,100,000
OCZ2G10002G-K 2GB DDR2/1000 Gold GX Dual Channel 3,950,000
OCZ2G11002G-K 2GB DDR2/1100 Gold GX Dual Channel 4,700,000
Platinum Series OCZ2P8001G-K 1GB DDR2/800 Platinum Dual Channel 970,000
OCZ2P8002G-K 2GB DDR2/800 Platinum Dual Channel 1,950,000
OCZ2P10001G-K 1GB DDR2/1000 Platinum Dual Channel 2,200,000
OCZ2P10002G-K 2GB DDR2/1000 Platinum Dual Channel 4,100,000
Titanium Series OCZ2T8001G-K 1GB DDR2/800 Titanium Dual Channel 1,070,000
OCZ2T8002G-K 2GB DDR2/800 Titanium Dual Channel 2,140,000
پاور واقعا 700 وات برا یه همچین سیستمی نه تنها کافیه بلکه من با محاسبات حدود 20 تا 30 درصد بالاتر گرفتم
البته اگه تصمیم دارید رم 4 گیگ بذارید فرق میکنه اما اینجوری قیمت خیلی می ره بالا
مانیتوری که شما معرفی کردید حتما مانیتور خوبیه
اما من تو انتخاب مبنیتور برای دوستمون چون می گفت اهل بازیه زمان پاسخ گویی مد نظرم بود که این مدل از سامسونگ پایین ترین زمان پاسخ گویی یعنی 2 میلی ثانیه رو داره
برا رم 4 گیگ از نظر قیمت به کارایی بهترین انتخاب patriot اه که الان 1 گیگ 800 حدود 70 هزار تومانه
یا حق
سُلام عزیز خوبی
در مورد رم من منظورمOCZ2G8002G-K 2GB DDR2/800 Gold GX Dual Channel 1,790,000
ولی به نظر منم پاتریوت منطقی تره
نه دیگه دیگه برا همچین سیستمی که کسی هاررد با رابط IDE نمی ذاره تازه من خیلی دوست داشتم یه هارد دور بالا برات بذارم دیدم قیمتش خیلی می شه هارد وسترن RAPTOR ده هزار دور 150 گیگ که قیمتش نزدیک 300
ابن هاردا معروفن به اسکازی هستن برا دور 10000 دورش قیمت هر گیگش نزدیک 2 هزار تومنه
هستش حالا بگذریم آره منظور منم هارد W(estern)D(igital بود 320 گیگ ساتا2 و 7200 دور سیگسیت هم خیلی خوبه هیتاچی هم خوبه فقط موقع خرید دقت کن بافرت هاردت 16 مگ باشه نه 8 مگ ---- بافر هارد یه چیزی مثل کشه برا سی پی یو
برا مادر بورد اگه اون گیرت نیومد ASUS STRIKER EXTREME هم فوقالعاده است تازگی تو ایران اومده به قیمت 350 هزار با همون چیپست NVIDIA 680I خیلی چیز خفنیه
اما قیمت:
CPU 350
MAIN 350
VGA 350
RAM 300
POWER 150
HARD100
MONITOR 280
نزدیک 1800000 میشه
4 گیگ رم PATRIOT باس 800 هم انتخاب خوبیه میشه 4*65000 تومان با گارانتی ایمانتک
یا حق
قربون دستت Nine ... خیلی ممنون
چند تا نقد و بررسی راجع به Intel و 8800 GT S&X و ASUS Strike Extream خوندم خیلی حال کردم! این سه تا با هم مچ مچ اند و فوق العاده ... البته اونجا CPU Core2 سری Quad رو نوشته بودن فکر کنم Q6700 یا Q6800 بود .... که البته من هیچ از Q و E سر در نمی آرم و فقط می دونم که Q گرون تره! می تونی برام توضیح بدی ؟؟
راستی از این Main Board ی که گفتی خیلی خوشم اومده قیمتش چنده جایگزین اون یکی کنم.
و فکر کنم قیمت VGA رو اشتباه گفتی... 8800 GTX به نظرم 600 تومن به بالاست!! پس در این صورت قیمت سیستمم حداقل 2,100,000 بشه !!
هنوز هم مشخص نیست که دقیقاً چقدر پول اضافه می شه....شاید به 2.5 یا 3 تومن برسه ...پس فعلا خیلی باید منو تحمل کنید!
خیلی از شما ها ممنونم ..... از همتون ... از هر کسی که به من لطف کرده و به نحوی راهنمایم کرده! من به همتون مدیونم!
قربون دستت Nine ... خیلی ممنون
چند تا نقد و بررسی راجع به Intel و 8800 GT S&X و ASUS Strike Extream خوندم خیلی حال کردم! این سه تا با هم مچ مچ اند و فوق العاده ... البته اونجا CPU Core2 سری Quad رو نوشته بودن فکر کنم Q6700 یا Q6800 بود .... که البته من هیچ از Q و E سر در نمی آرم و فقط می دونم که Q گرون تره! می تونی برام توضیح بدی ؟؟
راستی از این Main Board ی که گفتی خیلی خوشم اومده قیمتش چنده جایگزین اون یکی کنم.
و فکر کنم قیمت VGA رو اشتباه گفتی... 8800 GTX به نظرم 600 تومن به بالاست!! پس در این صورت قیمت سیستمم حداقل 2,100,000 بشه !!
هنوز هم مشخص نیست که دقیقاً چقدر پول اضافه می شه....شاید به 2.5 یا 3 تومن برسه ...پس فعلا خیلی باید منو تحمل کنید!
خیلی از شما ها ممنونم ..... از همتون ... از هر کسی که به من لطف کرده و به نحوی راهنمایم کرده! من به همتون مدیونم!
علیرضا جان مهم ترین فرق q 6700 با سری e اینه q6700 کش 8 مگ داره
اون دوستمون از قیمت vga منظورش 8800gts بوده
در مورد مینبرد باید بگم قیمتش 330 تومنه و با چیپ 680 انویدیا باب بازیه ASUS Strike Extream
اگه اونو نگرفتی بهترین گزینه اینه ASUS COMMANDO با قیمت 230 تومن
علیرضا جان مهم ترین فرق q 6700 با سری e اینه q6700 کش 8 مگ داره
اون دوستمون از قیمت vga منظورش 8800gts بوده
در مورد مینبرد باید بگم قیمتش 330 تومنه و با چیپ 680 انویدیا باب بازیه ASUS Strike Extream
اگه اونو نگرفتی بهترین گزینه اینه ASUS COMMANDO با قیمت 230 تومن
نه همون Strike Extreame رو می گیرم!!!
پس Q و E فرقشون تو کش هست!! اگه شد به جا E یه Q می گیرم 6700 یا 6800 اگه شما پیشنهاد می کنید.
و شاید رم هم CROSAIR رو به 4GB رسوندم... چون اینطوری بهتره.
راستی موس و کی برد RAZER خیلی گرونه درسته؟! کی برد تارونتولا تقریباً به 100 هزار و خورده ای می رسه!! و موس کوپرهد ش هم به 70 هزار !
خوب پس تا اینجا سیستم مشخص این شد:
CPU : Intel Core2 Due E6700 (Conroe 65 nm, 2.67 GHz, 4 MB L2 Cache) 64BIT BOX
M/B : ASUS Strike Extreame
RAM : CORSAIR TWIN2X2048-6400 C4D
VGA : 8800 GTX
H.D.D : Western 320Gb 7200RPM 16MB Buff
Power Supply : OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI - 700W
DVD Writer : PLEXTOR 716 AL
Monitor : LCD SAMSUNG BF1750
Keyboard : RAZER Tarantula
Mouse : RAZER Copperhead Tempset Blue
فقط امکان داره CPU رو عوض کنم ولی بقیه ثابت هستند.
اسپیکر هم با خودم..فقط لطف کنید و قیمت موس و کی برد و دی وی دی رایتر رو به من بگید که تمومه.
راجع به کیس هم بگم که کارت گرافیکم برام دردسر ایجاد می کنه چون تقریباً 12 اینچه !! کیسی سراغ ندارید که این کارت توش جا شه؟
نه همون Strike Extreame رو می گیرم!!!
پس Q و E فرقشون تو کش هست!! اگه شد به جا E یه Q می گیرم 6700 یا 6800 اگه شما پیشنهاد می کنید.
و شاید رم هم CROSAIR رو به 4GB رسوندم... چون اینطوری بهتره.
راستی موس و کی برد RAZER خیلی گرونه درسته؟! کی برد تارونتولا تقریباً به 100 هزار و خورده ای می رسه!! و موس کوپرهد ش هم به 70 هزار !
خوب پس تا اینجا سیستم مشخص این شد:
[LEFT]CPU : Intel Core2 Due E6700 (Conroe 65 nm, 2.67 GHz, 4 MB L2 Cache) 64BIT BOX
M/B : ASUS Strike Extreame
RAM : CORSAIR TWIN2X2048-6400 C4D
VGA : 8800 GTX
H.D.D : Western 320Gb 7200RPM 16MB Buff
Power Supply : OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI - 700W
DVD Writer : PLEXTOR 716 AL
Monitor : LCD SAMSUNG BF1750
Keyboard : RAZER Tarantula
Mouse : RAZER Copperhead Tempset Blue[/LEFT
]
فقط امکان داره CPU رو عوض
کنم ولی بقیه ثابت هستند.
اسپیکر هم با خودم..فقط لطف کنید و قیمت موس و کی برد و دی وی دی رایتر رو به من بگید که تمومه.
راجع به کیس هم بگم که کارت گرافیکم برام دردسر ایجاد می کنه چون تقریباً 12 اینچه !! کیسی سراغ ندارید که این کارت توش جا شه؟
در مورد کارت گرافیکی آره منظور من 8800GT نبود چون گفتم خیلی گرونه اما خوب فوقالعاده است با همون قیمت 600 و خورده ای البته یه مدل 8800GT ULTRA هم هست که فرکانس بالاتری داره و یه مقدار گرونتره
اسم درست مین هم اینه به معنی فوق العاده تهاجمی
ASUS STRIKER EXTREME
در مورد موس و کیبورد هم قیمت ات درسته همینه اما واقعا یه چیز دیگه اند ها
خصوصا موسش که خوراک بازی است سایت COMPUTERSHOPER هم به عنوان برترین موس انتخابش کرد موس رولوشن (انقلاب ) لاجیتک هم 100 تومنه که خیلی خفنه
در مورد سی پی یو نه عزیز فرق E , Q فقط تو کش نیست
Q مخفف QUAD به معنی 4 تایی است این سی پی یو ها 4 هسته ای هستند و خیلی هم گرونندمثلا Q6600 حدود 600 تومانه وQ6700 بیشتر از یک میلیون تومانه
دی وی دی رایتر هم حدود 80 تومنه ارزونترش هم مارک خوب PIONEER A11XLC است که 60 تومنه
کیس بزرگ هم الان از محصولات گرین
TUNIQ است با ابعادmm 450*200*540
به قیمت 70 تومان
و کیس soprano با قیمت 105 تومان
thermaltace با ابعاد478*210*495
البته در آخر یه UPS هم بگیر که نوسانات برق به سیستم صدمه نزنه من قیمت UPS رو الان ندارم البته بسته به زمانی که مبتونند برق رو ذخیره کنند گرونتر میشن اما شما یه چیز معمولی در حد 1 دقیقه شو بگیر البته باید استابلایزر هم داشته باشه
یا حق
كيس رو براي چي Tt مثال مي زنيد ؟
كيس Tt خريدن ارزش نداره - وقتي كيس هاي مناسبي مثل Silent Storm يا Tuniq از گرين هستن چرا پول بيخودي به اين كيس ها بديد ؟
در ضمن كيس كه تو قدرت سيستم تاثير نمي گذاره !
========
DVD Writer هم با 40 تا 45 ميشه يه مدل خوب گرفت - حتي كمتر از اين .
سعي كنيد سيستمي كه مي بنديد بهينه باشه از لحاظ Price / Performance . حتما كه نبايد پول بيشتر بديد .
==========
پاورت رو هم اكيدا توصيه مي كنم ocz برنداري - وقتي هنوز متولي خوبي تو بازار براي توزيع و پشتيبانيش نيست خريدش اونم تو ايران عاقلانه نيست .
قيمتش حالا چند هست كه حدود همون يه پاور ديگه از گرين يا Ac Bell برداري
========
مادربورد را هم بي زحمت توضيح بديد كه چرا Striker برداشتيد ؟ كماندو مشكلي داشت ؟
Unkn0wn_bit
13-06-2007, 12:52
دوستان عزيز ...
من رو AMD تعصبي ندارم ، محض اطلاع هم بگم لپ تاپي كه دارم هم Intel هستش ... فقط و فقط روي حساب اينكه تونسته باشم به اين دوستمون كمك كنم AMD رو پيشنهاد كردم ... چون سالهاست كه دارم انواع و اقسامش رو تست مي كنم ... و تنها مشكلي كه توي سي پي يو هاش ديدم ، گرماي بالاشه ...
بگذريم ... من از همه عذر خواهي مي كنم ...
در مورد رم هم Corsair كه دوستان پيشنهاد كرده بودن خوبه ... من خودم از Patriot هم خيلي راضيم ...
Unkn0wn_bit
13-06-2007, 12:56
راستي ، واسه DVD-RW بهت Pioneer رو پيشنهاد مي كنم ... شايد خيلي ها ازش بد بگن ولي من بعد از تست كردن 4 - 5 تا برند خيلي خوب به اين نتيجه رسيدم ... بازم خودت مي دوني ...
....در مورد موس و کیبورد هم قیمت ات درسته همینه اما واقعا یه چیز دیگه اند ها
خصوصا موسش که خوراک بازی است سایت COMPUTERSHOPER هم به عنوان برترین موس انتخابش کرد...
...Q مخفف QUAD به معنی 4 تایی است این سی پی یو ها 4 هسته ای هستند و خیلی هم گرونندمثلا Q6600 حدود 600 تومانه وQ6700 بیشتر از یک میلیون تومانه ...
دی وی دی رایتر هم حدود 80 تومنه ارزونترش هم مارک خوب PIONEER A11XLC است که 60 تومنه ...
کیس بزرگ هم الان از محصولات گرین
TUNIQ است با ابعادmm 450*200*540
به قیمت 70 تومان
و کیس soprano با قیمت 105 تومان
thermaltace با ابعاد478*210*495
البته در آخر یه UPS هم بگیر که نوسانات برق به سیستم صدمه نزنه من قیمت UPS رو الان ندارم البته بسته به زمانی که مبتونند برق رو ذخیره کنند گرونتر میشن اما شما یه چیز معمولی در حد 1 دقیقه شو بگیر البته باید استابلایزر هم داشته باشه
یا حق
موس و کی برد خوبند دست بهشون نمی زنم.
سی پی یو همون E خوبه فعلا برا من ولی شاید Q6600 گرفتم البته اگر شما تایید می کنید .
یه دی وی دی رایتر معمولی خوبه ... کارم رو راه می اندازه ... Pioneer فکر کنم کافی باشه.
TUNIQ خیلی قشنگه ولی توش یه کم نسبت به Soprano کم میاره.
UPS ارزون می خوام اگه مدلی دارین در حدود همون یکی دو دقیقه ذخیره کافیه.
كيس Tt خريدن ارزش نداره - وقتي كيس هاي مناسبي مثل Silent Storm يا Tuniq از گرين هستن چرا پول بيخودي به اين كيس ها بديد ؟
========
سعي كنيد سيستمي كه مي بنديد بهينه باشه از لحاظ Price / Performance . حتما كه نبايد پول بيشتر بديد .
==========
پاورت رو هم اكيدا توصيه مي كنم ocz برنداري - وقتي هنوز متولي خوبي تو بازار براي توزيع و پشتيبانيش نيست خريدش اونم تو ايران عاقلانه نيست .
========
سلام GABANA جان ...
می شه سایتی چیزی بدی برم ببینم ؟ آخه از داخل TUNIQ و کلا از SILENT STORM خوشم نیومد!
در مورد دی وی دی رایتر هم حق با شماست.
پاوری که پیشنهاد می کنی چیه ؟ کم نیاره! و زیاد گرون نباشه!!
Commando هم مشکلی نداره ولی من تو سایتی دیدم اینها رو پیشنهاد کرده بود که مچ هستن و ...
در کل از همه ی شما دوستای عزیزم تشکر می کنم ....
شما هر چی بگید من قبول می کنم...
حساب کردم دیدم اگه بخوام QUAD 6600 بندازم تقریباً 2,630,000 تومن برام در میاد.
موفق باشید...
========
==========
========
در مورد کیس این حرف از شما بعیده که اهمیت کیس رو دست کم می گیرید
در ضمن ترمال تیک تو این زمینه یه سر و گردن از بقیه بالا تره -- گرین که فقط یه کپی برداره
کیس تونیک با کیس سوپرانو هم 30 تومان اختلاف قیمت داره - تو کیس گرین تونیک یه سیستم تهویه درست کردن با یه پوشش پلاستیکی اما معمولا محیط کیس اونقدر فشرده می شه که عملا نمی شه ازش استفاده کرد اما سیستم تهویه هوا در کیس های ترمال تیک بهتر طراحی شده
البته اگه به پست من توجه کنید من خودم به عنوان انتخاب ارزونتر و دومی کیس تونیک گرین رو پیشنهاد دادم
وقتی کسی داره نزدیک 2 میلیون برا یه سیستم خرج می کنه برداشتن یه دی وی دی رایتر بسیار خوب پایونیر یا پلکستور و عوض کردن اون با این دی وی دی رایتر های 40-50 تومانی که ممکنه بعدا کلی ادمو با درد سر روبرو کنه به نظر کتر جالبی نیست
دی وی دی رایتر من پایونیره و الان 2 سال دارمش تا حالا بیشتر از 200-300 تا دی ویدی باهاش رایت کردم حتی یه دونه رو هم نسوزوند اما دوستم یه دی وی دی رایتر سونی 40 تومان خریده هر روز یه مشکلی باهاش داره
حالا خود دانی ( هر چند بازم من رو یه مورد نظر نمیدم- حتی پلکستوری که گفتم منخب سایت CNET است هر چند شاید اونا هم خیلی با اطلاع نباشن !!!!!!!!!!!!!!!)
پاور های گرین و acbell خوبن اما فقط خوبن اما پاور های thermaltake corsair ocz پاور های فوق العاده اند
در تمام سیستم های بازی و تست توسط DELL سایت TOMSHARDWARE و تست رم سایت CORSAIR برای اینکه خیالشون از پاور راحت باشه از این پاور استفاده می کنند .پاور سیستم خود من 680 وات گرین بود خیلی وقتا که سیستم ری استارت می کردم نمیتونست سیستم رو بالا بیاره همون پاور رو گذاشتم مثل ساعت کار می کنه
در مورد مادر بورد هم به علت اینکه چیپست مادربورد کماندو p965 است حال جیپست 680i از هر جهت خصوصا تو پهنای باند حافظه بر این چیپست برتری دارن
حتی خود اینتل 965 رو جزو چیپست های متوسط رو به بالا دسته بندی کرده و 975 رو جزوه چیپست های حرفه ای
یعنی اگه به پیشنهاد مادر بورد با چیپست اینتل باشه بازم ASUS P5WDH DELUXE انتخاب بهتری است هر چند من هنوزم STRIKER EXTERME و بعد از اون P5N32-ESLI رو انتخاب های بسیار بهتر ی می دونم
یا حق
mehrdad4970
13-06-2007, 15:30
با سلام
دوستان گرامی من هم یک مهندس ساختمان نه چندان جوان هستم و نیاز به یک سیستم نسبتا قدرتمند از نظر محاسباتی و از نظر گرافیکی دارم و چون اطلاعات کافی در این زمینه ندارم میخواهم از فرصت استفاده کرده و از شما عزیزان کمک بگیرم (در ضمن بتوانم با آن فیلمهای Vhs را تبدیل به Cd نمایم) و هزینه آنهم حدود 1.3 باشد. لطفا در صورت ارسال پاسخ، قطعات را کامل معرفی کنید.
با تشکر
....در مورد مادر بورد هم به علت اینکه چیپست مادربورد کماندو p965 است حال جیپست 680i از هر جهت خصوصا تو پهنای باند حافظه بر این چیپست برتری دارن....
آره این رو یادم رفته بود بگم!
به نظرم سیستمی که Nine جان معرفی کرد و با هم تغییرش دادیم و به اینجا رسید خیلی عالیه!
فقط به عنوان آخرین سوال می خوام بگم که اگه من به جا E برم Quad بخرم یعنی Q6600 (پولشو دارم) آیا خوبه ؟! یعنی با گرافیک و مین و رم و بقیه قطعات اصلی ناسازگاری پیدا نمی کنه؟
خودم این فکر رو نمی کنم...
خیلی خیلی از شما ممنونم که تا اینجا منو تحمل کردید... هر طور جور شه جبران می کنم.
nima tavakoli
13-06-2007, 17:25
سلام می خواستم در مورد Amdوintel بهت بگم دوست عزیز
ای ام دی نسبت به تکنولژی از اینتل جلوتر هست و اصولا حرف اول تو دنیا می زنه اما دلیل مردم برای ترجیح دادن اینتل اینه که همیشه Upولی ای ام دی باید بتونی با کار کردن Up نگه داری یعنی همیشه ای ام دی از 33 در صد سی پی یوش استفاده می کنه ولی اینتل از 100 در صد سی پی یوش می تونی حرف من از طریق تاسک منیجر دنبال کنی (البته اون 100درصدی که تو ان جا نوشته در مورد ای ام دی همون 33درصد چون با اضافه کردن کار می بینی سی پی یو هنگ نمی کنه و تازه از 100 کم می شه ولی این کم شدن همون اضافه شدن به 33درصد) ولی خوب برای کارای گرافیکی از ای ام دی بهتر جواب می گیری اما اگر اپراتور حرفه ای نیستی از این تل استفاده کن چون نمی تونی ای ام دی بالا نگه داری
در مورد کیس این حرف از شما بعیده که اهمیت کیس رو دست کم می گیرید
در ضمن ترمال تیک تو این زمینه یه سر و گردن از بقیه بالا تره -- گرین که فقط یه کپی برداره
کیس تونیک با کیس سوپرانو هم 30 تومان اختلاف قیمت داره - تو کیس گرین تونیک یه سیستم تهویه درست کردن با یه پوشش پلاستیکی اما معمولا محیط کیس اونقدر فشرده می شه که عملا نمی شه ازش استفاده کرد اما سیستم تهویه هوا در کیس های ترمال تیک بهتر طراحی شده
البته اگه به پست من توجه کنید من خودم به عنوان انتخاب ارزونتر و دومی کیس تونیک گرین رو پیشنهاد دادم
وقتی کسی داره نزدیک 2 میلیون برا یه سیستم خرج می کنه برداشتن یه دی وی دی رایتر بسیار خوب پایونیر یا پلکستور و عوض کردن اون با این دی وی دی رایتر های 40-50 تومانی که ممکنه بعدا کلی ادمو با درد سر روبرو کنه به نظر کتر جالبی نیست
دی وی دی رایتر من پایونیره و الان 2 سال دارمش تا حالا بیشتر از 200-300 تا دی ویدی باهاش رایت کردم حتی یه دونه رو هم نسوزوند اما دوستم یه دی وی دی رایتر سونی 40 تومان خریده هر روز یه مشکلی باهاش داره
حالا خود دانی ( هر چند بازم من رو یه مورد نظر نمیدم- حتی پلکستوری که گفتم منخب سایت CNET است هر چند شاید اونا هم خیلی با اطلاع نباشن !!!!!!!!!!!!!!!)
پاور های گرین و acbell خوبن اما فقط خوبن اما پاور های thermaltake corsair ocz پاور های فوق العاده اند
در تمام سیستم های بازی و تست توسط DELL سایت TOMSHARDWARE و تست رم سایت CORSAIR برای اینکه خیالشون از پاور راحت باشه از این پاور استفاده می کنند .پاور سیستم خود من 680 وات گرین بود خیلی وقتا که سیستم ری استارت می کردم نمیتونست سیستم رو بالا بیاره همون پاور رو گذاشتم مثل ساعت کار می کنه
در مورد مادر بورد هم به علت اینکه چیپست مادربورد کماندو p965 است حال جیپست 680i از هر جهت خصوصا تو پهنای باند حافظه بر این چیپست برتری دارن
حتی خود اینتل 965 رو جزو چیپست های متوسط رو به بالا دسته بندی کرده و 975 رو جزوه چیپست های حرفه ای
یعنی اگه به پیشنهاد مادر بورد با چیپست اینتل باشه بازم ASUS P5WDH DELUXE انتخاب بهتری است هر چند من هنوزم STRIKER EXTERME و بعد از اون P5N32-ESLI رو انتخاب های بسیار بهتر ی می دونم
یا حق
خوب خوشبختانه من پست خودم را 2 3 بار خوندم و هر چي دقت كردم نفهميدم كجاي پستم نوشتم كه ( اهميت كيس را دست كم مي گيريم !) ! من فقط گفتم پول دادن به كيس هاي Tt كار بي ارزشيه . كم ترين قيمت كيس هاي Tt همين مدل 90 تومنيش هست .. كه باز هم به نظر من زياده ..
در اينكه Tt يكي از بهترين طراحان كولينگ در كيس هست شكي نيست دوست من .. اما پول خيلي زيادي دادن به نظر من كار درستي نيست . كيس هاي گرين از جمله همين Silent Storm و Tuniq 3 كه قراره بياد از جمله بهترين هان و سايت هاي متعددي Review كردن و Award بهش دادن ..
اين از بحث كيس ..
مورد بعدي در مورد 2 ميليون .. 2 ميليون و آدم بايد بلد باشه درست خرج كنه . شايد من 1 سيستم ببندم 2 ميليون يه نفر ديگه يه سيستم ببنده 1 ميليون ولي همون كارآيي 2 ميليوني را داشته باشه .. خوب اين يعني چي ؟
يعني پول زيادي دادي و دود شد !
در مورد Plextor و Pioneer .. پلكستور به جز مدل 716 بقيه مدل هاش ( كه اكثرا توي ايران هم هست ) OEM هست يعني شركت هاي ديگه براش مي زنن . حالا كلي پول بدي به درايو Plextor و همون OEM اش و بتوني كمتر بگيري چي ؟ باز هم يعني دود ! همين Asus كه شما مي گي .. مدل 1608 در واقع Pioneer DVr 111 هست ! من همينو دارم و فلش كردم الان برام پايونيره .. ! كه چي ؟ كه پول زيادي ندم . كارآيي مناسب بدست بيارم
به قول يكي از دوستان ( به من ربطي نداره من فقط نقل قول مي كنم و قصد جسارت هم ندارم ) بايد بلد باشي چي بخري . 2 ميليون دادن به يه سيستم غول كه هنر نميشه .
در مورد پاور ..
در مورد پاور هاي Tt باز هم شكي نيست ( بماند كه خرابيشو خيلي زياد ديدم ) گرين پاوريه مناسب با ساختار برق ايران . كاملا هم خوب جواب مي ده . Ac Bell امتحانشو پس داده .. مواردي چون كولر مستر و OCZ تازه وارد شدن و اون OCZ هم كه خيلي خيلي كمه و اصلا به نظر من منطقي نيست بري بخري تا خيلي چيزا مشخص بشه . وگر نه در خوب بودنشون شكي نيست ..
اختلاف Perform,ance مادربورد Striker چقدر بالاتر هست ؟ در مقايسه با كماندو و يا برد هاي ديگه ؟
باور كنيد براي من اصلا فرقي نداره - هر چي خواستيد بگيريد - اصلا با 3 ميليون سيستم بگيريد . ولي وقتي ميشه با 1 ميليون تا 1.5 همين سيستمو گرفت اين ميشه پول دور ريختن !
موفق باشيد . /.
دو سري تست هاي مقايسه اي Commando و Striker رو هم انتخاب كردم كه ملاحظه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف اين دو تا رو حتما بررسي كنيد و همينطور Price هر دو /.
و اين :
به نظر منم حیف که 100 تومن بشتر واسه Asus Striker Extereme بدی
کماندو با قیمت کمتر کاراییش تقریبا با این مساویه
خوب خوشبختانه من پست خودم را 2 3 بار خوندم و هر چي دقت كردم نفهميدم كجاي پستم نوشتم كه ( اهميت كيس را دست كم مي گيريم !) ! من فقط گفتم پول دادن به كيس هاي Tt كار بي ارزشيه . كم ترين قيمت كيس هاي Tt همين مدل 90 تومنيش هست .. كه باز هم به نظر من زياده ..
در اينكه Tt يكي از بهترين طراحان كولينگ در كيس هست شكي نيست دوست من .. اما پول خيلي زيادي دادن به نظر من كار درستي نيست . كيس هاي گرين از جمله همين Silent Storm و Tuniq 3 كه قراره بياد از جمله بهترين هان و سايت هاي متعددي Review كردن و Award بهش دادن ..
اين از بحث كيس ..
مورد بعدي در مورد 2 ميليون .. 2 ميليون و آدم بايد بلد باشه درست خرج كنه . شايد من 1 سيستم ببندم 2 ميليون يه نفر ديگه يه سيستم ببنده 1 ميليون ولي همون كارآيي 2 ميليوني را داشته باشه .. خوب اين يعني چي ؟
يعني پول زيادي دادي و دود شد !
در مورد Plextor و Pioneer .. پلكستور به جز مدل 716 بقيه مدل هاش ( كه اكثرا توي ايران هم هست ) OEM هست يعني شركت هاي ديگه براش مي زنن . حالا كلي پول بدي به درايو Plextor و همون OEM اش و بتوني كمتر بگيري چي ؟ باز هم يعني دود ! همين Asus كه شما مي گي .. مدل 1608 در واقع Pioneer DVr 111 هست ! من همينو دارم و فلش كردم الان برام پايونيره .. ! كه چي ؟ كه پول زيادي ندم . كارآيي مناسب بدست بيارم
به قول يكي از دوستان ( به من ربطي نداره من فقط نقل قول مي كنم و قصد جسارت هم ندارم ) بايد بلد باشي چي بخري . 2 ميليون دادن به يه سيستم غول كه هنر نميشه .
در مورد پاور ..
در مورد پاور هاي Tt باز هم شكي نيست ( بماند كه خرابيشو خيلي زياد ديدم ) گرين پاوريه مناسب با ساختار برق ايران . كاملا هم خوب جواب مي ده . Ac Bell امتحانشو پس داده .. مواردي چون كولر مستر و OCZ تازه وارد شدن و اون OCZ هم كه خيلي خيلي كمه و اصلا به نظر من منطقي نيست بري بخري تا خيلي چيزا مشخص بشه . وگر نه در خوب بودنشون شكي نيست ..
اختلاف Perform,ance مادربورد Striker چقدر بالاتر هست ؟ در مقايسه با كماندو و يا برد هاي ديگه ؟
باور كنيد براي من اصلا فرقي نداره - هر چي خواستيد بگيريد - اصلا با 3 ميليون سيستم بگيريد . ولي وقتي ميشه با 1 ميليون تا 1.5 همين سيستمو گرفت اين ميشه پول دور ريختن !
موفق باشيد . /.
با سلام
در مورد اولی که من گفتم منظور من به این جمله ی شما بود
اگه یه کیس سیستم تهویه مناسبی نداشته باشه - فن های جای مناسب و اندازه ی مناسبی نداشته باشن به شدت روی بازدهی کل سیستم تا ثیر می ذاره
منم منظورم همین بود که باید رو این نکات توجه بشه و دید گاه اکثر افراد که به کیس به عنوان یه جعبه نگاه می کنن بگم اشتباه است
راستی بیاییم یه کم از اطلا عات هم استفاده کنیم بدون ناراحتی من اطلا قصد ناراحتی دوست گلی مثل شما رو ندارم
شما مدیر این انجمن هستید و بدون شک کوله باری از اطلا عات دارید منم خوشحال می شم از شما چیز یاد بگیرم اما بذارید در مورد انتخاب هام بیشتر توضیح بدم
درسته که Tt کمی گرونه ولی کیس های tuniq هم الان تو همین رنجن tuniq1,3 نزدیک 70 و 2 اشم نزدیک 95 تومانه برا همین خرید کیس ترمال تیک خیلی هم با اینا فرقی نداره
tuniq 1 از نظر تهویه یه کم مشکل داره چون نمی شه اون پلاستیک تهویه رو به راحتی تو کیس جا داد و اکثرا رو قطعات فشار می آره
tuniq2 خیلی بهتره اما خوب گرون تر هم هشت
مشکل صلی tuniq3 حداقل از نظر من ظا هشه که بیشتر شبیه یخچاله تا کیس چون به هر حال ظاا هر هم تو کیس اهمیت داره
در مورد پلکستور هم با هات موافم اگه هم پست منو ببینی همین 716 رو معرفی کردم اما این دی وی دی رایتر 8 مگ بافر داره اما بقیه همگی 2 مگ بافرن دوستمون هم دنبال یه دی وی دی رایتر عالی بود منم بنا به تجربه ی خودم چون به خیلی از دوستام اینو پیشنهاد دادم و همشون هر وقت منو می بینند ازم تشکر می کنند اینو پیشنهاد دادم شاید بشه با 40 تومان هم یه دی وی دی رایتر خوب خرید اما دقت رایت و عمر مفید این رایتر در دراز مدت به صرفه تر است
در مورد کارایی این سیستم من هم تمام سعی ام اینه که سیستم 2 میلیونی با سیستم 1 میلیونی هم بازده نشن که نخواهند شد
در مورد مادر بورد علت انتخاب هامو براتون می گیم
1- چیپ ست 965 با اینکه بعد از 975 برا 2 هسته ای ها عرضه شد اما هنوزم در رده بندی اینتل در رده ی متوسط به بالا است اما 975 حرفه ای تره و صد البته گرونتر - در این بین چیپ ست های انودیا در بسیاری موارد از اینتل برتری دارن مثلا پهنای باند حافظه معادل حافظه در 965 7.5 گیگا بایته در حالی که در انویدیا 10.5 گیگا بایته
این جمله رو از سایت tomshardware نقل میکنم که برترین سایت سخت افزاری است طوری که لوگویی که این سایت به هر شرکت میده جز افتخارات اون شرکت و اون قطعه است
Our recommendation is simple: Go with the nForce 680i SLI if you want the best platform for Core 2, or stick to the P965 if price/performance is your priority.
و حتی اگه تستی که خودتون گذاشتید رو مرور کنیم
باز هم چیپ ست 680i برتره خصوصا در بازی حتی اینجا p5b deluxe نتایجش بهتره حتی اگه شما به قیمت بالای اstriker حساسید انتخاب دوم باید بر اساس 975 باشه و این انتخاب باید ASUS P5WDH DELUXE باشه الات حتی برترین مادر بورد اینتل D975XBX2 است با چیپ ست 975 نه 965
من بر اساس تحجربه می گیم پول بیشتر رو مادر بورد دادن کار بیهو دهای نیست این کار باعث میشه شما همیشه دستتون تو ارتقا باز باشه
پاور های OCZ که میگین بر اساس برق ما تنظیم نشده اتفاقا من به این نکته هم توجه داشتم و خرید ups همراه استابلایزر رو به دوستمون به همین جهت پیشنهاد دادم
یا حق
اگه مي توني يه سال ديگه صبر كن چون قرار سي پي يو هاي 4 و 8 هسته ي amd بياد و اينكه نسخه ي جديد بعضي از بازي ها كه قرار بياد مثل half life سي پي يو هاي 4 هسته اي مي خوان
در ضمن يه كارت صدا CREATIVE - X-Fi Xtreme Audio با يه اسپيكر CREATIVE - Inspire 7.1 - T7900 بگير كولاك مي كنه
رم اگه خواستي بگيري 4 گيگ باشه رم هاي mushkin رم هاي خيلي خوبي هستن من اين مارك رو پيشنهاد ميكنم
و نكته اخر اين كه من گيگابايت رو به ايسوز ترجيح ميدم
در مورد اينكه پلتفرم 600i برتر از 965 موافقم - اما گاهي اين برتري به حدي نيست كه اختلاف مالي بين دو برد رو قبول كنيم تا كارآيي بيشتر داشته باشيم يعني يه دفعه مي بيني بين دو برد اختلاف كارآيي كمي هست اما قيمت زيادي تفاوت داره //
=======
در مورد تامز هاردور هم بايد بگم كه خيلي ها هستن كه اصلا قبولش ندارن و بعنوان يه سايت حرفه اي بهش نگاه نمي كنن !
خلاصه ..
P965 هم چيپست Mainstream اينتل هست اما با اين وجود كارآيي قابل قبولي داره . الان براي Core 2 ديگه كسي سمت 975 نمي ره چرا ؟
موفق باشي
من از كيس فراسو 8811 خيلي خوشم اومده(البته از قيافش)از دو ستان مي خوام يه اطلاعاتي در مورد اين كيس به من بدن(پاور داره؟) و اينكه توصيه ميكنيد اين كيس رو بگيرم؟
من از كيس فراسو 8811 خيلي خوشم اومده(البته از قيافش)از دو ستان مي خوام يه اطلاعاتي در مورد اين كيس به من بدن(پاور داره؟) و اينكه توصيه ميكنيد اين كيس رو بگيرم؟
با سلام
دوستان گرامی من هم یک مهندس ساختمان نه چندان جوان هستم و نیاز به یک سیستم نسبتا قدرتمند از نظر محاسباتی و از نظر گرافیکی دارم و چون اطلاعات کافی در این زمینه ندارم میخواهم از فرصت استفاده کرده و از شما عزیزان کمک بگیرم (در ضمن بتوانم با آن فیلمهای Vhs را تبدیل به Cd نمایم) و هزینه آنهم حدود 1.3 باشد. لطفا در صورت ارسال پاسخ، قطعات را کامل معرفی کنید.
با تشکر
مهندس جان ..
مي توني يه تاپيك جديد توي همين بخش بزني و در خواستتو مطرح كني - اينطوري بهتر به نتيجه مي رسيد
ای بابا همه چی که قاطی شد به هم!!!
همه چی به هم ریخت ...
CPU که چهار هسته ای نیست و دو تا دو هسته ایه ... نمی دونم چی کار کنم! E6800 Extreame بگیرم گرونه (آیا؟) E6700 بگیرم نمی دونم جواب انتظاراتم رو می ده یا نه! Q6600 هم که می گن دو تا دو هسته ایه و ناجوره! یکی کمک کنه!
MB هم که گابانا جان می گه COMMANDO بگیر NINE جان می گه Striker Extreame بگیر.!!
پاور OCZ هم نمی خوام به جاش یه Ac Bell فکر کنم خوبتر باشه ... یکی یدونه پیشنهاد بده ه ه ه!!!!
رم هم که نمی دونم Corsair وردارم یا OCZ یا Gskill .... هنوز اون مدل DOMINATOR رم CORSAIR رو جایی ندیدم و برام مشخص نیست !
تکلیف کارت گرافیک و هارد و مانیتورم + موس و کی برد معلومه و ثابت موندن..
کیس هم خودم انتخاب می کنم و بعد باهاتون مشورت ... که بگیرم یا نه..
من 2 هفته بعد کنکور دارم .... 3 تا کنکور باید بدم .. سراسری ... آزاد ... منحصراً زبان ....
بعد از اینکه تموم شدن می خوام یکی دو بار برم تهران از هر مغازه ای قیمت بپرسم و راجع به این قطعاتی که شما می دید مشورت کنم...
حالا بعدا با هم حرف می زنیم...
کسی آدرس سایت گرین رو نداره؟
در مورد اينكه پلتفرم 600i برتر از 965 موافقم - اما گاهي اين برتري به حدي نيست كه اختلاف مالي بين دو برد رو قبول كنيم تا كارآيي بيشتر داشته باشيم يعني يه دفعه مي بيني بين دو برد اختلاف كارآيي كمي هست اما قيمت زيادي تفاوت داره //
=======
در مورد تامز هاردور هم بايد بگم كه خيلي ها هستن كه اصلا قبولش ندارن و بعنوان يه سايت حرفه اي بهش نگاه نمي كنن !
خلاصه ..
P965 هم چيپست Mainstream اينتل هست اما با اين وجود كارآيي قابل قبولي داره . الان براي Core 2 ديگه كسي سمت 975 نمي ره چرا ؟
موفق باشي
در مورد سایت tomshardwae به هر حال سایت معتبریه حتی اگه یه عده ا ی قبولش نداشته باشن همین الان پتریوت تو سایتش این رو که این سایت از رم هاش تو سیستم تستش استفاده کرده به عنوان یه موفقیت یاد کرده وتو سایتش اینو گذاشته.
چیپست 965 مسلما بد نیست اما برا کارهای حرفه ای تر - بازی های سنگین- استفاده بهتر از رم- اورکلاک- 680i خیلی بهتره این دوست ما هم بهترین ها رو می خواست قابلیت پرداخت این اختلاف رو هم داشت از اول هم دنبال یه سیستم 2 میلیون به بالا بود منم همیشه بر اساس بودجه به دوستان پیشنهاد میدم و سعی میکنم این پیشنهاد طوری باشه که واقعا پولشون هدر نره - مسلما اگه الان کسی بخواهد یه سیستم قوی با پول کم برداره مثلا E6300 یا E6400 با یه مین 965 یه کارت XFX7300 یه پاور گرین و کیس تونیک یا TRIO رو پیشنهاد می دم
به هر حال من این بحث ها رو دوست دارم
همه ی ما هم به تاپیکا سر می زنیم تا از هر کسی که تو یه زمینه اطلاعات داره چیز یاد بگیریم
باشد که چنین باد
یا حق
ای بابا همه چی که قاطی شد به هم!!!
همه چی به هم ریخت ...
CPU که چهار هسته ای نیست و دو تا دو هسته ایه ... نمی دونم چی کار کنم! E6800 Extreame بگیرم گرونه (آیا؟) E6700 بگیرم نمی دونم جواب انتظاراتم رو می ده یا نه! Q6600 هم که می گن دو تا دو هسته ایه و ناجوره! یکی کمک کنه!
MB هم که گابانا جان می گه COMMANDO بگیر NINE جان می گه Striker Extreame بگیر.!!
پاور OCZ هم نمی خوام به جاش یه Ac Bell فکر کنم خوبتر باشه ... یکی یدونه پیشنهاد بده ه ه ه!!!!
رم هم که نمی دونم Corsair وردارم یا OCZ یا Gskill .... هنوز اون مدل DOMINATOR رم CORSAIR رو جایی ندیدم و برام مشخص نیست !
تکلیف کارت گرافیک و هارد و مانیتورم + موس و کی برد معلومه و ثابت موندن..
کیس هم خودم انتخاب می کنم و بعد باهاتون مشورت ... که بگیرم یا نه..
من 2 هفته بعد کنکور دارم .... 3 تا کنکور باید بدم .. سراسری ... آزاد ... منحصراً زبان ....
بعد از اینکه تموم شدن می خوام یکی دو بار برم تهران از هر مغازه ای قیمت بپرسم و راجع به این قطعاتی که شما می دید مشورت کنم...
حالا بعدا با هم حرف می زنیم...
کسی آدرس سایت گرین رو نداره؟
احتمالا این آخرین پست من باشه چون یه کاری برام پیش اومده شاید نتونم دیگه زود سر بزنم ببینم چه میشه
در مورد cpu - E6700 واقعا عالیه به قیمتش الانش نگاه نکن دو ماه پیش نزدیک 600 تومان بود هنوزم یکی از بهترین هاست بعید میدونم کم بیاره - اما می گم 4 هسته ای های اینتل هنوز کامل نیستند
در مورد مین گابانا نمی گه مین کماندو بهتر از STRIKER اه فقط می گه چون قیمت بالاتری داره کماندو با این که ضعیف تره اما به قیمتش می ارزه حتی تو تست هایی که خودشون گذاشتن و منم گذاشتم الان بهترین چیپست برا CORE2DUO چیپست 680I است شک نکن - اما کارایی به قیمت 965 چون مادر بورد های بر پایه این چیپ ست ارزون ترن
پاور هایACBELL خوبن مشکلی نداره
اما در مورد رم اولا GSKILL اصلا در حد و اندازه های CORSAIR یا OCZ نیست دورشو خط بگیر
رم های OCZ وCORSAIR هم قیمتن اما من بازم همون کرسیر رو برتر می دونم اگه دامینیتور نبود XMS2-6400C4
بگیر
اگه نه هم PATRIOT باس 800 با توجه به قیمت مناسبش انتخاب بهتری از رم های گرون قیمت OCZ است چون تو با همون پول میتونی 4 گیگ از این رم برداری
در ضمن مشورت کردن با فروشنده گاهی اینطوریه که فروشنده به نفع خودش به تو پیشنهاد میده اما اینجا کسی نفعی نمی بره
'گارانتی رم های CORSAIR رو آسمان رایانه هم داره اینم شماره ی تهرانش 88968886
اینم گرین
یه نگاهی هم به TUNIQ2 بنداز
اما در مورد رم اولا GSKILL اصلا در حد و اندازه های CORSAIR یا OCZ نیست دورشو خط بگی
شرمنده - من باز هم سر اين جمله گير دارم !
ميشه يه دليل قانع كننده براي من بياري كه GSKill رم مناسبي نيست ( در حد و اندازه هاي OCZ يا كورسير )
فقط خواهشا بر اساس قيمت مقايسه كنيد ( يعني GSKill و با Dominator مقايسه نكنيد ! )
Nine جان خیلی ممنون از کمک هات .
Gabana جان من تصمیم گرفتم همون Striker Extreme رو بگیرم ... اختلاف پولش با Commando برام مهم نیست فقط می خوام یه سیستم بگیرم که تا وقتی یه کار و درآمد ندارم باهام راه بیاد و کم نیاره...چون دیگه خیلی خسته شدم ... از خیلی چیز ها که یکیش کم آوردن سیستم جلو بازی هاس.
شرمنده ولی سوء تفاهم نشه و یه وقت فکر نکنی حرفتو قبول ندارم .
برا همین به کمکت احتیاج دارم که یه مدل خوب از پاور های Ac Bell برام معرفی کنی با قیمت که برم ببینم.
و در مورد اون DVD-RW که Nine جان پیشنهاد داده بودن... اون رو بگیرم یا یه پایونیر ارزونترشو؟
خودم موقعی که Combo خواستم بخرم رفتم یه LiteOn 36 هزار دادم خریدم....فکر نکنم انقدر نیاز باشه برا یه DVD-RW یعنی با همون 60-70 تومن هم می شه دی وی دی رایت کرد و خوند... درست نمی گم؟
در مورد رم هم یه کم کمک می خوام ... اگه می تونی قانعم کنی که به جز Corsair یه چیز دیگه بردارم خوب بگو چی کارکنم.
و فکر می کنید که به UPS و همچنین Water Cooling احتیاج پیدا می کنم؟؟
لطفا یه نفر اگه زحمتی براش نیست برام توضیح بده که فرق CPU های CORE2 با Dual-Core اینتل چیه؟
و اینکه مثلا تو مشخصات E6700 نوشتن 2.66Ghz یعنی چی؟ با توجه به اینکه دو هسته ایه آیا معنیش اینه که هر هسته 2.66 سرعت پردازششه؟ من که نمی فهمم لطف می کنید اگه توضیح بدید.
شرمنده - من باز هم سر اين جمله گير دارم !
ميشه يه دليل قانع كننده براي من بياري كه GSKill رم مناسبي نيست ( در حد و اندازه هاي OCZ يا كورسير )
فقط خواهشا بر اساس قيمت مقايسه كنيد ( يعني GSKill و با Dominator مقايسه نكنيد ! )
سلام
منظور من مقایسه بهترین ها با هم بود نه براساس فاکتور قیمت که اینجوری باشه من بازم همون patriot رو از نظر بازدهی به قیمت انتخاب خوبی میدونم اما در اینجا من منظورم رم های دامینیتور کورسیر و سری های پلاتینیوم و یا گولد ocz بود
Nine جان خیلی ممنون از کمک هات .
Gabana جان من تصمیم گرفتم همون Striker Extreme رو بگیرم ... اختلاف پولش با Commando برام مهم نیست فقط می خوام یه سیستم بگیرم که تا وقتی یه کار و درآمد ندارم باهام راه بیاد و کم نیاره...چون دیگه خیلی خسته شدم ... از خیلی چیز ها که یکیش کم آوردن سیستم جلو بازی هاس.
شرمنده ولی سوء تفاهم نشه و یه وقت فکر نکنی حرفتو قبول ندارم .
برا همین به کمکت احتیاج دارم که یه مدل خوب از پاور های Ac Bell برام معرفی کنی با قیمت که برم ببینم.
و در مورد اون DVD-RW که Nine جان پیشنهاد داده بودن... اون رو بگیرم یا یه پایونیر ارزونترشو؟
خودم موقعی که Combo خواستم بخرم رفتم یه LiteOn 36 هزار دادم خریدم....فکر نکنم انقدر نیاز باشه برا یه DVD-RW یعنی با همون 60-70 تومن هم می شه دی وی دی رایت کرد و خوند... درست نمی گم؟
در مورد رم هم یه کم کمک می خوام ... اگه می تونی قانعم کنی که به جز Corsair یه چیز دیگه بردارم خوب بگو چی کارکنم.
و فکر می کنید که به UPS و همچنین Water Cooling احتیاج پیدا می کنم؟؟
لطفا یه نفر اگه زحمتی براش نیست برام توضیح بده که فرق CPU های CORE2 با Dual-Core اینتل چیه؟
و اینکه مثلا تو مشخصات E6700 نوشتن 2.66Ghz یعنی چی؟ با توجه به اینکه دو هسته ایه آیا معنیش اینه که هر هسته 2.66 سرعت پردازششه؟ من که نمی فهمم لطف می کنید اگه توضیح بدید.
سی پی یو ها تو سیستم های لپ تاپ اول به اسم coreduo بودن که بعدش نسل بعدی به اسم core2duo اومد
در سیستم های دسکتاپ اسم سی پی یوهای اولیه دوهسته ای اینتل PENTIUM D بود وبعد CORE2DUO الانم بعضی ها به اشتباه همون پنتیوم د رو به اسم DUAL CORE میشناسند که سی پی یو های پرمصرفی بود و خیلی کارا نبود
در CORE2DUO فرکانس هر هسته 2.6 است با 4 مگ حافظه ی نهان سطح 2 به صورت اشتراکی
ولی عجب تاپیک فعال شده ها من که فکر میکردم امروز کسی دیگه اینجا چیزی ننویسه و منم اخرین پستم باشه امروز
ایول
سلام
منظور من مقایسه بهترین ها با هم بود نه براساس فاکتور قیمت که اینجوری باشه من بازم همون patriot رو از نظر بازدهی به قیمت انتخاب خوبی میدونم اما در اینجا من منظورم رم های دامینیتور کورسیر و سری های پلاتینیوم و یا گولد ocz بود
نه من كلا مي خوام بدونم چرا بايد GSKill و ناديده بگيريم براي يه سيستم حرفه اي ؟
در مورد Dual Core ....
Dual Core يعني دو هسته اي .. حالا هم Pentium D در واقع Dual Core هست هم Core 2 Duo /.
اين دو تا نسل پردازنده هستن و Dual Core معرف دو هسته اي بودن اونها /.
نه دیگه سوالت عوض شد
چون گفتی gskill رو با dominator مقایسه نکنم و براساس قیمت به بازده صحبت کنم منم می گم gskill نسبت قیمت به بازده اش خوبه و در اندازه ی dominator نیست
اي بابا ..
شما اونجا گفتي GSKill و دورشو خط بكش !
خب .. چرا ؟ مگه چي از OCZ و Corsair كمتر داره ..!؟
دقيقا باز سوالم همينه .. چرا براي اين سيستم حرفه اي داريد GSKill و ناديده مي گيريد ؟
اي بابا ..
دقيقا باز سوالم همينه .. چرا براي اين سيستم حرفه اي داريد GSKill و ناديده مي گيريد ؟
سلام
آره بازم می گم
اگه فقط کیفیت رو در نظر بگیریم – به نظر من رم های GSkill (با گارانتی فونیران) ضعیف تر از ocz (گارانتی انفورماتیک گستر)و corsair است کیفیت این حافظه یه کم بگیر نگیر داره مثلBUFFALO ( گارانتی الماس آوران) تو بعضی مدل ها خیلی باکیفیته و تو بعضی مدل ها نه
اما من الان باکیفیت ترین رم رو corsair dominator میدونم که 2 گیگ باس 800 رو با تایمینگ 12-4-4-4 با گارانتی آسمان رایانه یا داما گستر میشه در حد 300 تا 350 خرید
بعد از اون هم به نظرم رم های سری gold یا platinum او سی زد از بعد کیفی واطمینان انتخاب دومه که 2 گیگ باس 800 چیزی نزدیک 190 تومانه
اما اگه بخوایم بازده/قیمت رو در نظر بگیریم اونوقت باز patriot انتخاب مناسب تریه چون به نظر من کیفیت ثابت و مطمئنی ارائه میده – چیپست این حافظه ها از شرکت pdp آمریکا تهیه می شه و ناسا هم مشتری ثابتشه جدیدا هم سایت tomshardware جزو بهترین اتخابها شناختش – گارانتی خوبی هم داره البته (ایمانتک ) که 1 گیگ باس 800 الان هست 65 تومان که خیلی خوبه
از این هم ارزونتر که کیفیت قابل قبولی داره PNY است که تولید کننده حرفه ای کارت های گرافیکی QUADRO است با گارانتی اهتمام و 1 گیگ باس 800 به قیمت 53 تومان
اما من رم های GEIL رو زیاد نمیپسندم اما چون ظاهرزیبایی دارن خیلی ها فکر میکنن چه رم تاپی است
GSKILL و SUPER TALENT (گارانتی صبا راهبر)و A-DATA (گارانتی سیم تک)همه رم های خوب و باکیفیتی هستند اما تو انتخاب مدل این رم ها باید دقت بیشتری کرد
و البته رم کانادایی ما شکین (گارانتی گلسان رایانه ) که از نظر کیفی درجه 1 محسوب میشه و قابلیت اورکلاک بالایی هم داره
CRUCIAL (گارانتی آسمان رایانه )هم رم با کیفیتی است قابلیت اورکلاک خوبی هم داره اما بعضی از سری هاش اصلا جالب نیستند.
رم های TRANSCEND (گارانتی امرتات) نسبت به قیمت کارایی خوبی دارند
اما به هر حال من هنوزم برترین شرکت تولید کننده رم تو دنیا رو CORSAIR میدونم که همیشه هم تو تولید پیشروی بقیه است
و بعد هم OCZ – چون تو خیلی از موارد این دو شرکت تو تولیداتشون مرتب تغییر و خلاقیت دارن
همیشه هم سریعترین حافظه دنیا از تولیدات این دو شرکته
دیگه خرید رم های KINGSTON خصوصا سری VALUE با دصد تقلبی بودن بالا و همینطور APACER که البته الان با گارانتی سازگار ارقام داره بهتر میشه یا حتی رم معمولی KINGMAX خیلی توجیه پذیر نیست .
برا انتخاب رم مناس با مادربوردتون باید دقت کنید الان اکثرتولید کننده های معتبر رم تو سایتسون بر اساس نوع مادربورد انتخابی شما رم مناسب و باس مناسب رو به شما میدن حتما از هماهنگی رم با مادربورد قبل از خرید اطمینان حاصل کنید
هماهنگ نبودن رم با مادربورد علاوه بر افت شدید بازده در بعضی موارد باعث ناپایداری سیستم و CRASH کردن اون میشه
البته بعد از اطمینان از این موضوع داشتن گارانتی معتبر خودش عامل مهمی است با توجه به اینکه رم ها معمولا گارانتی LIFETIME دارند.
الان هم قیمت رم حسابی افت کرده و فصل مناسب خریده چون زمزمه هایی مبنی بر افزایش قیمت تا چندی به گوش می رسه بهتره عجله کنید.
یا حق
ببینم این قیمتی که شما گفتید( 300 تومن) یک Dual Channel رم Corsair سری Dominator می شه که هر کدوم از رم ها 1GB هست ؟ درسته ؟ اونوقت 4گیگ کلی یعنی هر کدوم 2 گیگ چقدر می شه؟
FX64 Dual Core
14-06-2007, 23:48
با سلام
پیشاپیش عذرخواهی بنده را برای جسارت در محضر اساتید سخت افزار پذیرا باشید. بعد از مطالعه تمام پست ها ( 1 تا 55 ) تنها نکته مبهم و ضعف در نظر نداشتن UPS برای این سیستم بوده ، که در شرایط بحرانی منجر به آسیب های جدی و پرهزینه نشود. البته جناب Nine اشاره فرمودند :
ولی برای سیستم کاملا حرفه ای بکار بردن UPS معمولی کاملا اشتباه است.
UPS ارزون می خوام اگه مدلی دارین در حدود همون یکی دو دقیقه ذخیره کافیه.
و فکر می کنید که به UPS و همچنین Water Cooling احتیاج پیدا می کنم؟؟.
نه تنها برای این سیستم بلکه برای هر سیستم ( حتی در حدود 400 - 500 تومان !! ) هم به نوسانگیر ولتاژ نیازمندیم. زیرا با آسیب دیدن قطعات ( که به ترتیب پاور - مادر بورد و CPU آسیب خواهند دید ) هزینه ای برابر قیمت UPS مناسب و یا بیشتر از آن به دنبال خواهد داشت ( که این هزینه شامل گارانتی نیز نخواهد بود ! )
برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و نیز داشتن چند دقیقه ولتاژ پشتیبان برای خروج از برنامه ها و ذخیره تغییرات استفاده از UPS با توان حقیقی 10% بالاتر از مجموع توان حقیقی پاور سیستم و توان مصرفی مونیتور پیشنهاد می شود.
برای این سیستم 1000 وات حقیقی پاسخگو بوده و محصولات شرکت ماکلسان ( به نمایندگی آلجا) با داشتن مدار تثبیت ولتاژ مدت زمان 10 تا 40 دقیقه ( وابسته به مصرف لحظه ای سیستم ) بدون نیاز به باتری اضافه پشتیبانی خواهند کرد.
لینک مقاله ای برای آشنایی با UPS در امضای بنده موجود است ، لطفا مطالعه بفرمایید.
با تشکر
با سلام
پیشاپیش عذرخواهی بنده را برای جسارت در محضر اساتید سخت افزار پذیرا باشید. بعد از مطالعه تمام پست ها ( 1 تا 55 ) تنها نکته مبهم و ضعف در نظر نداشتن UPS برای این سیستم بوده ، که در شرایط بحرانی منجر به آسیب های جدی و پرهزینه نشود. البته جناب Nine اشاره فرمودند :
ولی برای سیستم کاملا حرفه ای بکار بردن UPS معمولی کاملا اشتباه است.
نه تنها برای این سیستم بلکه برای هر سیستم ( حتی در حدود 400 - 500 تومان !! ) هم به نوسانگیر ولتاژ نیازمندیم. زیرا با آسیب دیدن قطعات ( که به ترتیب پاور - مادر بورد و CPU آسیب خواهند دید ) هزینه ای برابر قیمت UPS مناسب و یا بیشتر از آن به دنبال خواهد داشت ( که این هزینه شامل گارانتی نیز نخواهد بود ! )
برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و نیز داشتن چند دقیقه ولتاژ پشتیبان برای خروج از برنامه ها و ذخیره تغییرات استفاده از UPS با توان حقیقی 10% بالاتر از مجموع توان حقیقی پاور سیستم و توان مصرفی مونیتور پیشنهاد می شود.
برای این سیستم 1000 وات حقیقی پاسخگو بوده و محصولات شرکت ماکلسان ( به نمایندگی آلجا) با داشتن مدار تثبیت ولتاژ مدت زمان 10 تا 40 دقیقه ( وابسته به مصرف لحظه ای سیستم ) بدون نیاز به باتری اضافه پشتیبانی خواهند کرد.
لینک مقاله ای برای آشنایی با UPS در امضای بنده موجود است ، لطفا مطالعه بفرمایید.
با تشکر
کاملا با نظر شما موافقم
علت عدم توجه به این امر کمبود اطلاعات اکثر ما هاست
حالا شما که در این زمینه اطلاعات دارید در این مورد بیشتر توضیح بدید - در مورد نحوهی انتخابش و مدلش
وهمچنین معرفی بهترین هاش به همراه قیمت هر کدومشون نوشته امضاتون باز نمیشه
ممنونم
ببینم این قیمتی که شما گفتید( 300 تومن) یک Dual Channel رم Corsair سری Dominator می شه که هر کدوم از رم ها 1GB هست ؟ درسته ؟ اونوقت 4گیگ کلی یعنی هر کدوم 2 گیگ چقدر می شه؟
من شماره آسمان رایانه رو بهتون دادم یه زنگ بزن دقیقشو بگیر
اگه دیدی دامینیتور خیلی گرون برات در میآد این رم رو بپرس XMS2 DDR2 6400C4
آره منظورم تو معرفی این بود
CORSAIR DDR2 DUAL CHANNEL 2GB (2*1 ) BUS 800 -6400 C4D-TIMING 4-4-4-12
فکر کنم نزدیک 600 برات درآدو سری XMS2 نزدیک 450
اینم رم های سازگار با مادربردت از کورسیر
خب من جواب نگرفتم - من دليل مي خوام براي اينكه GSKill رم هاش كيفيت مناسبي نداره .
اين توضيحات منو قانع نمي كنه ( يعني توضيح شخصي و نمي دونم گارانتي و اين موارد قانع كننده نيست )
آخه 300 پول دادن به Dominator منطقيه خدايي ؟!!
سوال من هنوز بي جوابه ... كدوم سري GSKill و شما داشتي كه ميگي كيفيت مناسبي نداره ؟ اين حرف كه بگير نگير داره كجاش علميه ؟
بعدش هم شما دسته بندي كن .. داري به رمهاي Value گير مي دي يا كل سري ها رو داري مي بري زير سوال ؟
دليل ..
600 تومن پول برا 4گیگ رم باس 800 !!!!
بابا خیلی زیاده
همون 2 تا 2گیگ باس 800 ocz gold seris
بگیر میشه حدود 370 تومن
من هنوزم میگم مادربردتو commando بردار
100 تومن رو جای دیگه سیستم هزینه کن
cpu رو مثلا همون e6700 کافیه
600 تومن پول برا 4گیگ رم باس 800 !!!!
بابا خیلی زیاده
همون 2 تا 2گیگ باس 800 ocz gold seris
بگیر میشه حدود 370 تومن
من هنوزم میگم مادربردتو commando بردار
100 تومن رو جای دیگه سیستم هزینه کن
cpu رو مثلا همون e6700 کافیه
نه بابا نمی گیرم خیلی زیاده Actros جان!!
چرا OCZ گرونتره؟
جان خودم مادر برده باحاله ... می خوام مادر بردم رو یه چیز بردارم که بعدا مثلا خواستم یه چیزی رو ارتقا بدم بتونم.
اون 100 تومن هم زیاد ناراحتم نمی کنه ..
CPU ام هم همینه که نوشتی.
یه بار من مشخصات سیستم رو با همه ی اجناس و با همه ی توضیحات می نویسم:
CPU : Intel Core2 Due E6700 (Conroe 65 nm, 2.67 GHz, 4 MB L2 Cache) 64BIT BOX حدود 350 هزار تومن
MB : ASUS Striker Extreme ( Chipset nVidia nForce 680i SLI) 350هزار تومن
RAM : CORSAIR DDR2 DUAL CHANNEL 2GB (2*1 ) BUS 800 -6400 C4D-TIMING 4-4-4-12 300هزار تومن
VGA : nVidia XFX 8800 GTX 635هزار تومن
H.D.D : Western Digital 320GB 7200RPM SATA2 16MB Buffer خودم قیمت 84 هزار دارم دوستان 150 هزار
Power Supply : Ac Bell هنوز مدل مشخص نیست!
Modem : GIGABYE قیمت مشخص نیست
F.D.D : اصلا قطعه(آدم) حسابش نکردیم!
Case : Green TUNIQ 2 100هزار تومن
Monitor : SAMSUNG BF1750 265هزار تومن
Mouse : RAZER Copperhead Tempest Blue 70هزار تومن
KeyBoard : RAZER Tarantula Black 100هزار تومن
Speaker : راجع بهش صحبت نکردیم و فکر نکنم نیاز باشه....سلیقه ایه
UPS : امضای دوستمون خراب بود اطلاعات پیدا نکردیم!!
Water Cooling : می خواد یا نه؟! برا OverClock کردن لازم می شه ها!
نظر؟
پسر تو 170 هزار تومن مي خواي پول موس و كيبرد بدي !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش هم كه رم 300 هزار تومني برداشتي ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:45: آخه باحالن ! :37:
آخه این موس و کی برد رو می بینم و اونهای دیگه و خوب .... شما از کدومشون خوشتون میاد؟
هیچ کس به من مدل رم نداد!
رم هاي ماشكين, هم دسته كمي از ديگر رم هاي حرفه اي ندارد و فقط با گارانتي تعويض بي قيد و شرط بگير و برو حالشو ببر و ديگه خيالت از بابت خرابي رم و درد سرهاش راحت باشه.(البته اين فقط يه پيشنهاد هست )
Mushkin - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) THP2-6400 / 45411 / 2GD / 800MHz : 240000 T
دور رم هاي خيلي گرون رو خط بكش .
در ضمن مونيتوري كه انتخاب كرديد SAMSUNG BF1750 290000 تومن هست .
يك مدل كيبورد و موس هم من معرفي ميكنم البته مثل انتخاب هاي شما زياد لارج نيستن ولي جوابگوي اكثر نيازها هستن.
(البته انتخاب در اين موارد ليقه اي هستن و ممكن هست براي شما جالب نباشن ولي منم با گابانا موافقم پول اضافه براي چيزي دادن "اين ميشه پول دور ريختن !")
keyboard: Logitech
Model : EX 110
Kind keyboard: Spillproof
Key Num : 138
Key Multimedia : yes
Color Key : Silver-Black
44000 تومن
Mouse: Genius
Model : RS ERGO 525
دقت : 2000DPI
نوع رابط : USB/PS2
تعداد كليد : 8 KEY
امكانات : Resolution Switch
رنگ : Silver/ Dark Blue
29000 تومن
ebru_gundes_206
15-06-2007, 20:35
گابانا جان برای من هم سواله که چرا دوستان وقتی یه جنسی تو بازار کمتره هزار و یه عیب روش میزارن
من خودم هم که وقتی این رم رو خریدم اولش اعصابم خراب بود که یارو جنس آشغال به من انداخته ولی الان که باهاش کار مینم خیلی چیزه را دستیه
در ضمن آنچنان قدرت اوری داره که خیلی از رمهایی که اسم در کردن اصلا به پاش نمیرسن
ebru_gundes_206
15-06-2007, 20:36
اي بابا ..
تایید میشه .
Edited By Gabana
خوب لا اقل یه مدلشو با قیمت بگید !
ترجیحاً یک Dual Channel که هر کدوم از رمها به ظرفیت 1 یا 2 گیگ باشند معرفی کنید که به مادربردم Asus Striker Extreme و CPU ام که Intel Core2 Due E6700 هست بخوره.
من اگه جايه تو بودم يه موس و كيبورد فراسو ور ميداشتم كه مجموع هر دوشون 50 تومن شه حداقل خوبي شون اينه كه مي توني تويه مسابقه ي پيشبيني نتايج فوتبال شركت كني ما بقي پولمو پاي كارت صدا و اسپيكر مي دادم
كل كامپيوتر به صداشه با كارت گرافيك
اينم بهت بگم كه اگه به جاي يه سي پي يو 350 تومني يه سي پي يو 250 تومني ور داري هيچ تغير محسوسي تو عملكرد سيستمت نمي بيني
اين دوستان رو كه مي بيني اين قطعات رو پيشنهاد مي كنن ميرن تويه اين سايتايه خارجي چارتا نمودار و جدول نگاه مي كنن بعد فكر مي كنن كه خيلي قطعاتي كه با هم مقايسه شدن با هم فرق مي كنن(مثل همين مقايسه ماربورد كماندو با اين مادر بردي كه انتخاب كردي)
از ما گفته باشن كه تغيير محسوسي با هم ندارن(حداقل تويه بازي) چه بازي سنگين باشه چه سبك
رم هاي ماشكين, هم دسته كمي از ديگر رم هاي حرفه اي ندارد و فقط با گارانتي تعويض بي قيد و شرط بگير و برو حالشو ببر و ديگه خيالت از بابت خرابي رم و درد سرهاش راحت باشه.
سعي كن رمي رو انتخاب كني كه علاوه بر ظرفيت و بسته جيبت اول كيفيت از خوب و خيلي خوب به بالا رو انتخاب كني و بعد كيفيت ماژول ها و ميزان تاخير , پهناي باند.
دور رم هاي خيلي گران رو خط بكش بجاش ظرفيت رو ببر بالا.
به توصيه اين دوستمون نيز گوش كن پشيمون نمي شي
اين دوستان رو كه مي بيني اين قطعات رو پيشنهاد مي كنن ميرن تويه اين سايتايه خارجي چارتا نمودار و جدول نگاه مي كنن بعد فكر مي كنن كه خيلي قطعاتي كه با هم مقايسه شدن با هم فرق مي كنن(مثل همين مقايسه ماربورد كماندو با اين مادر بردي كه انتخاب كردي)
منظورتون از اين حرف چيه ؟
شما چرا بي دليل اظهار نظر مي كنيد !
منظورتون از اين حرف چيه ؟
شما چرا بي دليل اظهار نظر مي كنيد !
'گابانا جان چرا بي دليل ناراحت مي شي من كه مي بيني اين حرف رو مي زنم بر اساس تجربه اي هست كه پارسال توي ارتقا سيستم خودم كسب كردم
من پارسال روزنامه اي تي مثل علم روز و عصر ارتباط زياد مي خوندم كه همشون مي گفتن كه رابط pci-e تو بازي خيلي تاثير دار منم رفتم ي ه300 هزارتومني خرج كردم مادر بورد و كارت گرافيك(توجه كن كه كارت گرافيكم انبورد 128 بود) با سي پي يو(2.4 سلرون بود) با يه مادر بورد 100 و كارت گرافيك 130 هزار تومني(radeon-x70 256d) با يه سي پي يو 2.8 فول عوض كردم ولي هيچ تفاوت محسوسي(توجه كن كه گفتم محسوس شايد اگه ذره بين ور ميداشتم و ميذاشتم روي مانيتور يه تفاوتي در رنگ پردازي مي ديدم) احساس نكردم
اون روزنامه ها هم ور دشته بودن چارتا جدول و نمودار زده بودن من هم وقتي اختلاف زيادي كه در اين نمودار ها ديدم فكر كردم تويه گرافيك بازي هم ميشه اين اختلاف رو حس كرد
'گابانا جان چرا بي دليل ناراحت مي شي من كه مي بيني اين حرف رو مي زنم بر اساس تجربه اي هست كه پارسال توي ارتقا سيستم خودم كسب كردم
من پارسال روزنامه اي تي مثل علم روز و عصر ارتباط زياد مي خوندم كه همشون مي گفتن كه رابط pci-e تو بازي خيلي تاثير دار منم رفتم ي ه300 هزارتومني خرج كردم مادر بورد و كارت گرافيك(توجه كن كه كارت گرافيكم انبورد 128 بود) با سي پي يو(2.4 سلرون بود) با يه مادر بورد 100 و كارت گرافيك 130 هزار تومني(radeon-x70 256d) با يه سي پي يو 2.8 فول عوض كردم ولي هيچ تفاوت محسوسي(توجه كن كه گفتم محسوس شايد اگه ذره بين ور ميداشتم و ميذاشتم روي مانيتور يه تفاوتي در رنگ پردازي مي ديدم) احساس نكردم
اون روزنامه ها هم ور دشته بودن چارتا جدول و نمودار زده بودن من هم وقتي اختلاف زيادي كه در اين نمودار ها ديدم فكر كردم تويه گرافيك بازي هم ميشه اين اختلاف رو حس كرد
دوست من ! هر گردی گردو نمی شه!...و نمی شه گفت این حرفی که شما زدید برا همه ی قطعه ها ی دیگه هم صدق می کنه.
من مخلصتم .
رابط PCI-e هم مسلما تاثير گذاره منتها شايد به قول شما محسوس نباشه ( همه چي باتست و امتياز گيري مشخص ميشه )
در ضمن اين تست هايي كه توي سايت ها ديده ميشه همه تست هاي عمليه يعني دو تا مين و كاملا با هم مقايسه كردن و نتيجه گرفتن كه اين مادربورد با قيمت كمتر هم سطح اون يكي جواب مي ده .
بالاخره يه جايي بايد باشه كه آدم بهش اعتماد كنه و پول الكي نده ديگه دوست من ..
رم رو قیمت کردم شد 300 هزار تومن
CPU هم شد 320 هزار تومن (E6700)
البته سه شنبه 6800 Extreme می رسه قیمت می کنم.
XFX 8800 GTX فعلا موجود نبود... شاید برسه
ولی فکر کنم که غیر XFX اش باشه ... به اسم EN8800 GTX با برد ASUS.
لنگ فلاپی دیسک , مودم , UPS , Power و اسپیکر هستم!
كدوم رم رو قيمت كردي؟
pes68 از ما گفته باشن كه تغيير محسوسي با هم ندارن(حداقل تويه بازي) چه بازي سنگين باشه چه سبك
دوست عزيز مگه ميشه تفاوتي نداشته باشن همه ي تغييرات رو كه نميشه با چشم متوجه شد
سرعت فريم ها و سرعت از يه حدي به بالا ديگه قابل تشخيص نيست و فقط با نرم افزار و تست مشخص ميشه.
حداكثر نياز شما رو E6600 جواب گو هست و بيشتر خرج كردن پيشنهاد نميشه.
بابا من می خوام کار رو یه سره کنم!!! شاید هم 6800 Extreme گرفتم..
امروز از دهنم در رفت به یکی گفتم دارم سیستم می گیرم...گفت CPU ات چیه ... گفتم Intel .... گفت وای خاک به سرم!!..........من هم به کلی اعصابم ریخت به هم!! برا همین (بازی کردن) می خوام یه سیستم بگیرم تا چند سال زیر دست و پای من دوام بیاره(انقدر از سیستم هایی که پاشون می شینم کار می کشم که ...
كدوم رم رو قيمت كردي؟
Corsair Dual Channel C4D Dual-Channel 2GB (Dominator) pc 800
در جواب اون دوستمون هم بگم که من دارم یه کارت 630 هزار تومنی می گیرم (غیر از بقیه ی قطعات) ... اگه قرار بود تغییراتش محسوس نباشه مطمئن باش این کار رو نمی کردم!
pes68 از ما گفته باشن كه تغيير محسوسي با هم ندارن(حداقل تويه بازي) چه بازي سنگين باشه چه سبك
دوست عزيز مگه ميشه تفاوتي نداشته باشن همه ي تغييرات رو كه نميشه با چشم متوجه شد
سرعت فريم ها و سرعت از يه حدي به بالا ديگه قابل تشخيص نيست و فقط با نرم افزار و تست مشخص ميشه.
حداكثر نياز شما رو E6600 جواب گو هست و بيشتر خرج كردن پيشنهاد نميشه.
دوست عزيز من هم دارم حرف تو رو ميزنم
من منكر تاثير گذاريش نمي شم ولي اين تاثير گذاري اون قدر نيست كه بشه درك كرد
با سلام
دوستان بهتره اين بحث تغيير محسوس و غير محسوس رو همين جا تموم كنيم و بيشتر به اين دوست عزيز در ارتقا سيستمش كمك كنيم
باشه من تسليم شدم
اما من هنوز سر حرف خودم هستم-فقط خواستم بگم به اين دوست عزيز اگه يه موقعي ديدي پسر همسايتون يه سيستم 1.300 داره(سيستم خودت فكر كنم بالاي 2.200 در بياد) بعد توي بازي تفاوت محسوسي (تورو خدا به اين واژه محسوس دقت كنيد) بين سيستم اون با خودت نديدي زياد تعجب نكني
اما در مورد اسپيكر
اون مدلي كه چند صفحه ي پيش بهت پيشنهاد كردم مدل خوبيه البته يه كارت صدا هم مي خواد
شايد براي تو لازم نباشه كارت صدا بخري به هر حال 350 تومن داري پول مادر بورد ميدي حتما چنين مادر بردي كارته
صدايه خوبي داره
این سیستمی که من الان دارم باهاش سر می کنم مشخصاتش اینه:
CPU : Intel 2.6 Full
MB : Gigabyte مزخرف
VGA : nVidia 5200 128MB GAINWARD آشغال
RAM : Kingmax 512 افتضاح
H.D.D : Maxtor 40GB IDE نکبت
کافی نیست؟... باز هم بگم؟؟
اونوقت تغییری که حس خواهم کرد آیا محسوس نیست؟
به نظرم خیلی بیشتر از حس کردنه.
کار من بازیه...
بازی برا من حکم اکسیژن رو داره...
بعد از این که این سیستم رو انشا الله تهیه کردم... بازی هایی که از DOOM3 به بعد اومدن رو یک بار دیگه بازی می کنم...چون بازی کردن با این سیستم اصلا بهم حال نداد.
حالا ممکنه بقیه ی دوستا بفهمن که من چه اصراری دارم که مثلا حتما مادربرد رو Striker Extreme بردارم...
چون دیگه خسته شدم... زدم به سیم آخر
قصد هیچ جسارتی ندارم ولی شما نمی تونید درک کنید که بازی کردن برای من حکم چه چیزی رو داره...
شاید بگید که" خوب با 200 -- 300 تومن کمتر هم می تونی بازی کنی!! چرا پول حروم می کنی..؟"
اونوقت من هم می گم که...نمی تونم جوابشو بدم.
امیدوارم کسی رو ناراحت نکرده باشم تو این مدت مزاحم خیلی از بچه ها شدم... خیلی به من لطف کردن و منت سر بنده گزاشتن... اطلاعاتم افزایش یافت ... این اون چیزیه که من به خاطر اون بیشتر ممنونشونم.
انشا الله که موقعیتش پیش بیاد و جبران کنم.
دوباره سلام
الان که سیستم اینقدر برات حیاتیه
یه هارد دور بالا هم لازم داری
یه هارد ده هزار دور یا 15 هزار دور بردار
قیمتش بیشتر هست اما برای شما با این دیدگاه لازمه
مثلا raptor x از وسترن انتخاب خوبیه
علیرضا ASUS چند سال پیاپی که برنده بهترین سازنده کارت گرافیک میشه
ASUS به نظر من بهترین برد VGA هست قیمت این مدلشم 600 تومنه
مودم اگه adsl نمیندازی یه creative بنداز 10 تومن
فلاپی دیسک سونی یا تیاک
power که معلوم نشد چی میندازی ocz_acbell_thermaltake
thermaltake من 2مدل دیدم
یکی 750 وات با فن 14 سانتی
یکی دیگه 680 وات با 2تا فن معمولی
قیمتاشو نمیدونم
اسپیکر تا چه قد میتونی بدی
اگه زیره 100 تومن میدی
creative 7.1 عالیه
...
یه هارد ده هزار دور یا 15 هزار دور بردار
قیمتش بیشتر هست اما برای شما با این دیدگاه لازمه
مثلا raptor x از وسترن انتخاب خوبیه
...
باشه خوبه ...قیمت چنده؟؟
علیرضا ASUS چند سال پیاپی که برنده بهترین سازنده کارت گرافیک میشه
ASUS به نظر من بهترین برد VGA هست قیمت این مدلشم 600 تومنه
مودم اگه adsl نمیندازی یه creative بنداز 10 تومن
فلاپی دیسک سونی یا تیاک
power که معلوم نشد چی میندازی ocz_acbell_thermaltake
thermaltake من 2مدل دیدم
یکی 750 وات با فن 14 سانتی
یکی دیگه 680 وات با 2تا فن معمولی
قیمتاشو نمیدونم
اسپیکر تا چه قد میتونی بدی
اگه زیره 100 تومن میدی
creative 7.1 عالیه
سه شنبه قیمت XFX می رسه دستم ... یه بررسی می کنم.
ADSL باشه هروقت اشتراکشو گرفتم... برا همین سیستمم یه Dial-Up نیاز دارم ... تحقیق می کنم... شما چی سراغ داری؟
فلاپی دیست سونی باشه.
Power هم از AcBell خوب شنیدم... فوقش همون موقع که سیستم رو خریدم یه پاور هم می خرم... مدل پیدا نکردم.
برا اسپیکر 100 تا 150 تومن می دم.
سلام
هارده های 15000 دور گیگی نزدیک 4 هزار تومان و هارد های 10000 دور هر گیگ 2 هزار تومان تقریبا قیمت دارن
مثلا هارد با رابط scsi
73 گیگ 10000 دور نزدیک 160 تومانه و15000 درو 300 تومانه
یه هارد اسکازی 10000 دور با ظرفیت 150 گیگ نزدیک 300 انتخاب خوبیه فقط باید توجه کنی بعضی از این هاردهای دور بالا صدای بیشتری تولید میکنند.
کارت گرافیک هم XFX تو تولید کارت بر اساس چیپ ست های انودیا تبحر داره الانم FATAL1TY که یکی از برترین گیمیر های دنیا ست کارت XFX رو برا بازی انتخاب کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم های dialup اینترنال قیمت پایینی دارن بین 7 تومان تا 16 تومان
گیگا بایت مودم خوبیه و مزیتش بر بقیه فعلا اینه که تو ویستای 64 بیتی هم به صورت پلاگ اند پلی کار میکنه
قیمتش هم 9 تومانه با گارانتی آواژنگ
اسپیکر هم مدل های logitech کیفیت خوبی دارن کریتیو هم خوبه
اگه وافعا به فلاپی درایو نیاز نداری میتونی نذاری
راجع به هارد ... منصرف شدم... خیلی خیلی گرون در میان!!!!
خودم هم دنبال XFX هستم ... اگه پیدا کنم که عالیه... چند روز پیش زنگ زدم سازگار ارقام گفت موجود نداریم تو بازار هم نیست و فکر نکنم پیدا کنی!! در حالی که تو سایتشون دارن!
مودم گیگا خوبه فقط شما لطف کنید مشخصات و مدلشو بدید من اینجا سفارش بدم برام بیارن...
برا خرید اسپیکر هم اول به کیفیت فکر می کنم ( Vker نمی خوام!!! چون مثل هم کلاسی هام کیفیت رو تو بوم بوم کردن نمی دونم) برا همین Logitech که شما گفتی انتخاب خوبیه...
دوم می خوام چند کاناله بگیرم... البته ممکنه نیاز به کارت صدا هم پیدا کنم... اونشو دیگه شما می دونید و از عهده ی من خارجه...
سوم به زیبایی ...
فلاپی درایو هم کلی نیاز می شه! من به سی دی های بوت اطمینان کامل ندارم!
راجع به هارد ... منصرف شدم... خیلی خیلی گرون در میان!!!!
خودم هم دنبال XFX هستم ... اگه پیدا کنم که عالیه... چند روز پیش زنگ زدم سازگار ارقام گفت موجود نداریم تو بازار هم نیست و فکر نکنم پیدا کنی!! در حالی که تو سایتشون دارن!
مودم گیگا خوبه فقط شما لطف کنید مشخصات و مدلشو بدید من اینجا سفارش بدم برام بیارن...
برا خرید اسپیکر هم اول به کیفیت فکر می کنم ( Vker نمی خوام!!! چون مثل هم کلاسی هام کیفیت رو تو بوم بوم کردن نمی دونم) برا همین Logitech که شما گفتی انتخاب خوبیه...
دوم می خوام چند کاناله بگیرم... البته ممکنه نیاز به کارت صدا هم پیدا کنم... اونشو دیگه شما می دونید و از عهده ی من خارجه...
سوم به زیبایی ...
فلاپی درایو هم کلی نیاز می شه! من به سی دی های بوت اطمینان کامل ندارم!
در مورد هارد آره گرون هست اما فکر کنم هارد 7200 جلوی بقیه قطعاتت کم می آره
گیگا بایت همین یه مدل رو داره بگو یه مودم اینترنال v92 گیگابایت با گارانتی آواژنگ به قیمت 9 تومان
سایت computer shoper مدل logitech Z-10 رو انتخاب کرده بود به قیمت 140 دلار اما من خودم کیفیت صداشو نشنیدم
بهترین کارت صداها هم اکثرا محصولات کریتیو هستند بهترینش هم CREATIVE SOUND BLASTER x-Fi ELITE PRO
که متاسفا نه قیمتش خیلی بالاست 350 تومانه اما خیلی ها اونو بهترین کارت صدای موجود میدونن
FX64 Dual Core
19-06-2007, 01:02
با سلام
کاملا با نظر شما موافقم
علت عدم توجه به این امر کمبود اطلاعات اکثر ما هاست
حالا شما که در این زمینه اطلاعات دارید در این مورد بیشتر توضیح بدید - در مورد نحوهی انتخابش و مدلش
وهمچنین معرفی بهترین هاش به همراه قیمت هر کدومشون نوشته امضاتون باز نمیشه
ممنونم
آشنایی با UPS
در مورد قیمت و مدل با در نظر گرفتن توان مصرفی سیستم ( ها ) و مدت زمان لازم برای پشتیبانی بدون ورودی ( کارکرد با باتری ) و البته کیفیت محصول بهترین انتخاب را خواهید داشت.
شرکت های داخلی :
فاراتل - پرسو - هژیر - زینر - آلجا ( نمایندگی ماکلسان آمریکا )
برای مصارف شخصی و خانگی شرکت های خارجی مناسب نیستند !!
و چند پیشنهاد برای شما
فقط در صورت نیاز به فلاپی دیسک از این قطعه استفاده کنید ، و در غیر این صورت از حافظه فلش با حجم متوسط یا پایین استفاده کنید.
مودم های Dialup تفاوت چندانی با هم ندارند ولی Gigabyte با گارانتی آواژنگ ، Zoltrix 3chip با گارانتی الراقی و USRobotic کیفیت نسبتا بالاتری دارند.
ALJA MiniGuard 1600 (1120W Real) UPS قیمت تقریبی 250.000 تومان ( در صورت نیاز به مشخصات کامل پیغام بگذارید )
اسپیکر Edifire X600 قیمت تقریبی 45.000 تومان ( 3 تکه با قدرت حقیقی 14ٌW+8W+8W )
اسپیکر من اینو پیشنهاد میدم
CREATIVE - Inspire 7.1 - T7900
اینم لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارین امروز یا فردا تکلیفم با قیمت Cpu مشخص شه ... اونوقت از نظر قیمتی بهتر می تونم راجع به اسپیکر , Ups ,کارت صدا و هارد دور بالا صحبت می کنیم.
قیمت پاور هم هنوز (مدلش) مشخص نیست ... فرض می کنم حدود 100 - 120 هزار بشه... تا یه قیمت دستم بیاد.
UPS ای که شما گفتید خیلی گرونه .... یه 120-160 تومنی ش رو بگید ... نمی خوام خیلی بک اپ داشته باشه..!! 100 تومنی فاراتل .. حدود 10-15 دقیقه پشتیبانی داره... فکر کنم من اول باید تکلیف Power و توان مصرفی ام رو مشخص کنم و بعد بیام سر UPS.
CREATIVE - Inspire 7.1 - T7900 خیلی باحاله ... کیفیت ؟
FX64 Dual Core
20-06-2007, 01:33
با سلام
بزارین امروز یا فردا تکلیفم با قیمت Cpu مشخص شه ... اونوقت از نظر قیمتی بهتر می تونم راجع به اسپیکر , Ups ,کارت صدا و هارد دور بالا صحبت می کنیم.
قیمت پاور هم هنوز (مدلش) مشخص نیست ... فرض می کنم حدود 100 - 120 هزار بشه... تا یه قیمت دستم بیاد.
UPS ای که شما گفتید خیلی گرونه .... یه 120-160 تومنی ش رو بگید ... نمی خوام خیلی بک اپ داشته باشه..!! 100 تومنی فاراتل .. حدود 10-15 دقیقه پشتیبانی داره... فکر کنم من اول باید تکلیف Power و توان مصرفی ام رو مشخص کنم و بعد بیام سر UPS.
ALJA MiniGuard 700V.A ( 490W ) با قیمت 90.000 تومان با مدت زمان پشتیبانی 12 تا 20 دقیقه !!
برای مقایسه به توان خروجی ( حقیقی ) سیستم توجه کنید نه مدل و توان نامی.
برای اطمینان بیشتر ، بعد از انتخاب پاور و CPU و اسمبل شدن سیستم توان UPS را انتخاب کنید.
موفق باشید.
شما درست می گی ... اول باید سیستم بسته شه بعد ....
یه سوال دارم ... وقتی UPS وصل می کنی ... برقی که به سیستم می ده محدود می شه دیگه ؟ ... مثلا شما نوشتی 700V.A 490W مثلا اگه این رو بین برق شهری و سیستم بزاری مثلاً فقط به اندازه ی 490 وات برق به پاور می ده؟؟ نمیدونم چطور بگم.! یعنی اگه UPS ضعیف باشه ... برق کمی به دستگاه می ده؟
راستی زنگ زدم سازگار ارقام.... گفت که 6800 Extreme تو بازار نیست و قرار بوده بیاد هنوز نیومده.
از دوستان کسی نمیدونه Creative GigaWorks S750 چنده؟؟ خودم فکر می کنم بالای 300 تومن باشه.
FX64 Dual Core
20-06-2007, 22:35
با سلام
شما درست می گی ... اول باید سیستم بسته شه بعد ....
یه سوال دارم ... وقتی UPS وصل می کنی ... برقی که به سیستم می ده محدود می شه دیگه ؟ ... مثلا شما نوشتی 700V.A 490W مثلا اگه این رو بین برق شهری و سیستم بزاری مثلاً فقط به اندازه ی 490 وات برق به پاور می ده؟؟ نمیدونم چطور بگم.! یعنی اگه UPS ضعیف باشه ... برق کمی به دستگاه می ده؟
خیر ، در صورت وجود مصرف کننده بالاتر از توان UPS ( اضافه بار ) برای جلوگیری از آسیب های احتمالی خاموش خواهد شد.
کارکرد سری MiniGuard در شرایط اضافه بار :
Power Overload 200% => 3ms ---- Power Overload 120% => 5 min
مدل 700V.A برای سیستم های معمولی ، کم مصرف و اداری مناسب بوده و برای سیستم شما کاربردی ندارد ، فقط به عنوان مقایسه با نمونه معرفی شده از محصولات فاراتل عنوان و معرفی شد.
راستش من تست نکردم
ولی خدایی اسپیکرهای کرتیو همیشه سلطانه کیفیت بودن
راستی چه پاوری مد نظرته؟
x6800
commando
2GB G.Skill 8000 HZ
XFX PVT80USHD9 GeForce 8800Ultra 768MB البته اینجا ٣ مدل داره Core clock: 675MHz بگیر
WD Raptor 74
یه هارد دیگه 320 یا 400 نمیدونم چیا باید ایران باشه بردار
بغیش با خودت اینا به روز هستند
x6800
commando
2GB G.Skill 8000 HZ
XFX PVT80USHD9 GeForce 8800Ultra 768MB البته اینجا ٣ مدل داره Core clock: 675MHz بگیر
WD Raptor 74
یه هارد دیگه 320 یا 400 نمیدونم چیا باید ایران باشه بردار
بغیش با خودت اینا به روز هستند
قیمتش چند میلیون می شه؟
راستش من تست نکردم
ولی خدایی اسپیکرهای کرتیو همیشه سلطانه کیفیت بودن
راستی چه پاوری مد نظرته؟
من الان NEC 360W دارم.....از صداش که راضی بودم تا حالا... اگه این مدلی که گفتی از اون حتی یه زره هم بهتر باشه می خرمش!! اونوقت GigaWorks خوبه چند باشه؟؟ 440 هزار تومن!!!!!
در صورت وجود مصرف کننده بالاتر از توان UPS ( اضافه بار ) برای جلوگیری از آسیب های احتمالی خاموش خواهد شد.
کارکرد سری MiniGuard در شرایط اضافه بار :
Power Overload 200% => 3ms ---- Power Overload 120% => 5 min
مدل 700V.A برای سیستم های معمولی ، کم مصرف و اداری مناسب بوده و برای سیستم شما کاربردی ندارد ، فقط به عنوان مقایسه با نمونه معرفی شده از محصولات فاراتل عنوان و معرفی شد.
خوب دوست من ... برا سیستم من که مثلا یه پاور 750 وات یا 800 واتی می خواد (شک دارم) چی به درد می خوره؟؟ خیلی گرون نباشه
البته گفتیم که اول باید سیستم بسته بشه بعد ارزیابی در مورد اینکه چه UPS ای براش مناسبه .. و من فقط محض اطلاع از حدود قیمت پرسیدم.
به نظر من پاور یا Acbell یا Thermaltake یا Ocz
700 وات
تا دو هفته دیگه ... کنکور آزادم هم میدم و میرم تهران ....
راستی مانیتور بهتر از این نبود ؟؟ مشکی باشه بهتره.
تا دو هفته دیگه ... کنکور آزادم هم میدم و میرم تهران ....
راستی مانیتور بهتر از این نبود ؟؟ مشکی باشه بهتره.
LG - 17" - L1760TR
اینم لینکش رنگشم مشکیه
خیلی خوشگله
LG - 17" - L1760TR
اینم لینکش رنگشم مشکیه
خیلی خوشگله
خیلی خوشگل تره ...
35 تومن از مدل سامسونگ ه بیشتر داره ... مشکلی نیست.
فقط بین این LG و اون سامسونگی که اشاره شد کدوم بهتره؟؟
این هم مشخصات ال جی:
TFT Panel Spec Size 17"
Resolution 1280 x 1024 @ 75Hz
Brightness 300 cd/m2 (Typical)
Contrast Ratio 2000 : 1 (DFC)
Viewing Angle H: 160°, V: 160°
Supported Colors 16.2 M Colors
Display Features Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Physical Features
Video Signal Type RGB Analog/Digital (Separate, Composite, SOG, Digital)
Input Connector 15 pin D-Sub, DVI
Power Supply 90 ~ 246 Vac (47~63Hz), Power Adapter
Net Dimensions (WxDxH) 393 x 226 x 391 mm
Net Weight 3.7 Kg
Wall / Arm Mount Type VESA
Power Consumption Normal Operation Less than 30 watts
Suspend / Standby Less than 1 watts
Power Off mode Less than 1 watts
Plug Play
DDC DDC CI
USB NA
OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function
Regulation Compliance
TCO-99, UL, TUV-GS, SEMKO, CE, FCC-B, EPA Energy Star
Special Features
FLATRON f-Engine, HDCP, DFC, 2ms, Tilt
این سری از سری جدید Lg هستش
زاویه دید مناسب و کنتراس بالا
گزینه خوبیه
قیاقش که عالیه
شنبه دارم می رم بازار ... یه چند تا چیز می خوام بخرم... به احتمال زیاد می رم که قیمت هم بگیرم...
قربون همه ی شما..
لا 900تومن چی میشه جور کرد با مانیتور ال سی دی و کیبوردو موس و اسپیکر
Oracle_Eldorado
13-08-2007, 01:13
دوست عزیز اگه تا 3 میلیون میخوای ، میتونی این سیستم زیر رو بخری :
VGA : 8800 GTX Geforce با برد Gigabyte
Ram 2GIG OCZ
CPU : 4.2 Full Or 2.13 Dual Core
مادربورد هم بالاترین مدل دیگه .
کیس و کیبورد و مانیتور و بقیه مخلفات هم دیگه به سلیقه ی خودت بستگی داره .
keylogger
16-08-2007, 15:01
cpu اينتل از مدل exterem (نميدونم درست نوشتم يا نه !) بگيري خوبه ! قيمت در حدود 1 ميليون!
كات گرافيك 8800 اولترا xfx
رم : sli nvidia 2gb
مادر بورد : elitegrub p133 x one sli tech ddr 3
مانيتور21 اينچ benQ با كنتراست بالا!
كيس هم take tower با پاور green 550 output
Delusive1
14-10-2007, 12:52
سلام:
با عرض معذرت که من این وسط به میون اومدم :)
مشخصات سیستم من به شرح زیر هست :
CPU : Intel Core™2 Duo E6420 @ 2300Mhz 4Mb L2 Cach
HDD : 2x750GB Hitachi (32Mb Buffer) + 320GB Maxtor
DVD-Writer : Pioneer 16X
Cooling : ThermalTake Ram Cooling
Cooling : ThermalTake BlueOrbFX @ full Load 59c CPU
MainBoard : Asus Striker Exterme Bios Update 1303 Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready/nForce® 680i SLI™
Ram : 2 x 1GB OCZ Bus 800 Platinum
VGA : ASUS 8800GTX Ultra 768Mb HTDP 1.8GHz 384-bit 2048x1536 OC
Monitor : LG 19" Wide L19WRT
Case : Green 6c2c
Power : Green 780 Watt Real
Speaker : Creative 2600 2.1ch
یه سیستم قدری با این مشخصات اون موقع که من خریدم یه چیزی حدود 3 میلیون و خورده ای برام در اومد! ولی صد حیف که مشکل هارد دیسک دارم! بخاطر دور پایین هارد دیسک ام وقتی که ویندوز میخواد بیاد بالا لودینگ XP حداقل 10 12 دور رد میشه! در صورتی که رو یه دستگاه دیگه که CPUش 4400 هست! این مسئله 3 با هست!!!! و به هنگام بالا اومدن ویندوز حداقل 5 دقیقه طول میکشه که سیستم بالا بیاد و راحت کار کنه! من به این حجم هارد نیاز دارم! میخواستم ببینم نظرتون با خرید یک هارد 1 ترابایتی چیه؟! به نظرتون سرعتش خوب میشه؟! من میخوام 400 هزار تومان دیگه خرج این سیستم کنم که بهتر بشه! به نظر شما چکار کنم؟
وحید
سلام:
با عرض معذرت که من این وسط به میون اومدم :)
مشخصات سیستم من به شرح زیر هست :
CPU : Intel Core™2 Duo E6420 @ 2300Mhz 4Mb L2 Cach
HDD : 2x750GB Hitachi (32Mb Buffer) + 320GB Maxtor
DVD-Writer : Pioneer 16X
Cooling : ThermalTake Ram Cooling
Cooling : ThermalTake BlueOrbFX @ full Load 59c CPU
MainBoard : Asus Striker Exterme Bios Update 1303 Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready/nForce® 680i SLI™
Ram : 2 x 1GB OCZ Bus 800 Platinum
VGA : ASUS 8800GTX Ultra 768Mb HTDP 1.8GHz 384-bit 2048x1536 OC
Monitor : LG 19" Wide L19WRT
Case : Green 6c2c
Power : Green 780 Watt Real
Speaker : Creative 2600 2.1ch
یه سیستم قدری با این مشخصات اون موقع که من خریدم یه چیزی حدود 3 میلیون و خورده ای برام در اومد! ولی صد حیف که مشکل هارد دیسک دارم! بخاطر دور پایین هارد دیسک ام وقتی که ویندوز میخواد بیاد بالا لودینگ XP حداقل 10 12 دور رد میشه! در صورتی که رو یه دستگاه دیگه که CPUش 4400 هست! این مسئله 3 با هست!!!! و به هنگام بالا اومدن ویندوز حداقل 5 دقیقه طول میکشه که سیستم بالا بیاد و راحت کار کنه! من به این حجم هارد نیاز دارم! میخواستم ببینم نظرتون با خرید یک هارد 1 ترابایتی چیه؟! به نظرتون سرعتش خوب میشه؟! من میخوام 400 هزار تومان دیگه خرج این سیستم کنم که بهتر بشه! به نظر شما چکار کنم؟
وحید
سرعت پایین بخاطر 2 تا هارده یکیشو جدا کنی میبینی که سرعتت زیاد میشه این تجربه منه
Delusive1
14-10-2007, 13:04
سرعت پایین بخاطر 2 تا هارده یکیشو جدا کنی میبینی که سرعتت زیاد میشه این تجربه منه
خب! حالا میخوام ببینم که باید چیکار کنم؟!
سرعت رو با یه هارد 1 ترابایتی میتونم درست کنم؟!
و راستی قیمت 1 ترا واسه هیتاچی چنده؟
750 هامو چند میخرن؟
راستی من الان رو کیس ام مجبور شدم 3تا فن اضافه نصب کنم! به علت کوچیکی و گرمای بیش از حد! الان صدا خیلی زیاد شده! در حدی که وقتی کامپیوتر رو توی اتاق 9 متری روشن می کنم صداش تو کل خونه میپیچه! (75 متر خونه) میخواستم ببینم اگه من یه کیس Thermaltake مدل Suprano بخرم بازم صدا تو این حد و اندازه هست؟! یا نه!؟
وحید
خب! حالا میخوام ببینم که باید چیکار کنم؟!
سرعت رو با یه هارد 1 ترابایتی میتونم درست کنم؟!
و راستی قیمت 1 ترا واسه هیتاچی چنده؟
750 هامو چند میخرن؟
راستی من الان رو کیس ام مجبور شدم 3تا فن اضافه نصب کنم! به علت کوچیکی و گرمای بیش از حد! الان صدا خیلی زیاد شده! در حدی که وقتی کامپیوتر رو توی اتاق 9 متری روشن می کنم صداش تو کل خونه میپیچه! (75 متر خونه) میخواستم ببینم اگه من یه کیس Thermaltake مدل Suprano بخرم بازم صدا تو این حد و اندازه هست؟! یا نه!؟
وحید
Thermaltake Soprano به درد کارت 8800GTX/Ultra نمیخوره. اصلا کارت توش جا نمیشه.
اگه دو تا هارد 750 داری خب نیازی به تعویض نیست از Raid استفاده کن.
Delusive1
14-10-2007, 14:40
Thermaltake Soprano به درد کارت 8800GTX/Ultra نمیخوره. اصلا کارت توش جا نمیشه.
اگه دو تا هارد 750 داری خب نیازی به تعویض نیست از Raid استفاده کن.
سلام
بدبختی اینه که اگه اینکار رو بکنم فایلام پاک میشه و الان هم 450 گیگ فایل دارم!!!!
وحید
Delusive1
15-10-2007, 14:46
آقا من هارد 2 و 3 رو که دوتا 750 گیگابایت بودن raid0 کردم! اما از نظر سرعت هیچ اتفاقی نیافتاد!!!!
هنوز سرعت کم هست! اول ویندوز 14 بار لود می کند و بار 14 صفحه پسورد ویندوز میاد!!
وحید
ویندوز باید روی هاردهای Raid شده نصب بشه. فکر کنم شما روی اون هاردتون نصب کردید.
دوستان من !
پیشنهاد می کنید که کل سیستمم رو یه جا بخرم یا تیکه تیکه ؟
مثلاً اول مانیتور.... بعد موس و کی برد ... بعد کیس و قطعات داخلش ...
دوستان من !
پیشنهاد می کنید که کل سیستمم رو یه جا بخرم یا تیکه تیکه ؟
مثلاً اول مانیتور.... بعد موس و کی برد ... بعد کیس و قطعات داخلش ...
ترجیحا کیس رو کلا بخری بهتره. حالا مانیتور و موس و ... فرقی نمیکنه!!
imanprjr
17-10-2007, 14:50
آقا يون عزيز من مي خوام 1 سيستم براي 1 ار دوستام جمع كنم به نظر شما اين چطوره روي 1 ميليون و 500 چطوره
البته با پرينتر ليزري
m/b: p5b or p5b deluxe
cpu: E6550 گارانتي الماس آوران
GRAPH: 8600GT XFX 256
RAM: CRUCIAL 2GB CL5 OR PATTRIOT 2GB
POWER &CASE : 480W GREEN رو نمي دونم چي بگيرم مي خوام خوش تيپ مشكي باش هCASE
DVDRW: LG H55G OR LITEON 20X
MONITOR : BW 1931 SAMSUNG
HDD : 320 SAMSUNG SPIRINT T
1 پرينتر ليزري چند كاره خوب هم مي خوام
موس كيبرد اسپيكر FARASSOO OK چطــــــــــوره؟؟؟؟؟؟؟
فوري...فوري....فوري....
سلام بچه ها
من يه سيستم مي خوام جمع كنم حدود 500 تا 600 تومن
تقريبا اينا رو داشته باشه :
سي پي يو : 2 هسته اي AMD
main : مناسب با amd
VGA > 256 m ddr 2 ya ddr3
رم 2 تا 512 مگ
مانيتور سي آر تي 17
اسپيكر 6 قطعه
هارد 160 يا 200 و بقيه مخلفات...
مي خواستم ببينم چه مارك و مدلهايي رو بگيرم كه مچ باشن و از كجا بگيرم ؟
راستي جايي قسطي سراغ دارين بدن ؟
بچه ها ازتون خواهش می کنم که یه بار دیگه بیاین بشینیم با هم یه نگاهی به لیست سیستم خریداری نشده ی من بندازیم . بزودی می خوام برم سیستم رو جمع و جور کنم . اگه در جریان بوده باشین ، 4 ماه پیش پول سیستم از دستم پرید برا همین تا الان معطل بودم و الان دیگه خریدش قطعی شده .
لیست از این قرار بود :
(از نوشتن جزئیات اضافی خودداری می کنم)
CPU : Intel Core2 Due E6700
M/B : ASUS Striker Extreme
RAM : CORSAIR 2*1GB dominator
VGA : BFG nVIDIA 8800 GTX 768MB OC2
H.D.D : Western Digital 320GB 16Mb Buffer 7200RPM
Case : Toniq2
Power : مشخص نشد.
Monitor : LG L-1960
Speaker : Crative Inspire T7900
Keyboard : RAZER tarantula
Mouse : RAZER cooperhead
با UPS و ...
اون موقع جمع کردم شد :
2,960,000 تومن
می خوام بگم تو این مدت ، اگه قطعه ای بهتر از قطعه های بالا اومده به شرطی که قیمت نهایی با این قیمتی که دادم تفاوت چندانی نداشته باشه ، لطفاً اون قطعه ها رو معرفی کنید تا با هم مشورت کنیم .
یک دنیا ممنون .
علیرضا جان الان سیستم بهتری میتونی برداری:20:
نهایت بودجه رو برای کیس بگو
yasser1680
01-02-2008, 00:28
چرا میخوای این کارت از رده خارج شده رو بگیری؟
چرا میخوای این کارت از رده خارج شده رو بگیری؟
این سیستمو 4 ماه پیش قرار بود جمع کنه که نشد
الان یکی دیگه میبنده
yasser1680
01-02-2008, 00:54
خوب حالا سیستم مورد نظر جدیدت رو بزار ....
فوري...فوري....فوري....
سلام بچه ها
من يه سيستم مي خوام جمع كنم حدود 500 تا 600 تومن
تقريبا اينا رو داشته باشه :
سي پي يو : 2 هسته اي AMD
main : مناسب با amd
VGA > 256 m ddr 2 ya ddr3
رم 2 تا 512 مگ
مانيتور سي آر تي 17
اسپيكر 6 قطعه
هارد 160 يا 200 و بقيه مخلفات...
مي خواستم ببينم چه مارك و مدلهايي رو بگيرم كه مچ باشن و از كجا بگيرم ؟
راستي جايي قسطي سراغ دارين بدن ؟
CPU AMD ATHLON 64X2 4400
main abit AN52S
VGA XFX 8500 GT
RAM patriot PDC21G6400LLK
2*512
Monitor LG FLATRON T730BH
Hard Western Digital
بچه ها ازتون خواهش می کنم که یه بار دیگه بیاین بشینیم با هم یه نگاهی به لیست سیستم خریداری نشده ی من بندازیم . بزودی می خوام برم سیستم رو جمع و جور کنم . اگه در جریان بوده باشین ، 4 ماه پیش پول سیستم از دستم پرید برا همین تا الان معطل بودم و الان دیگه خریدش قطعی شده .
لیست از این قرار بود :
(از نوشتن جزئیات اضافی خودداری می کنم)
CPU : Intel Core2 Due E6700
M/B : ASUS Striker Extreme
RAM : CORSAIR 2*1GB dominator
H.D.D : Western Digital 320GB 16Mb Buffer 7200RPM
Case : Toniq2
Power : مشخص نشد.
Monitor : LG L-1960
Speaker : Crative Inspire T7900
Keyboard : RAZER tarantula
Mouse : RAZER cooperhead
با UPS و ...
اون موقع جمع کردم شد :
2,960,000 تومن
می خوام بگم تو این مدت ، اگه قطعه ای بهتر از قطعه های بالا اومده به شرطی که قیمت نهایی با این قیمتی که دادم تفاوت چندانی نداشته باشه ، لطفاً اون قطعه ها رو معرفی کنید تا با هم مشورت کنیم .
یک دنیا ممنون .
CPU رو با CORE2QUAD Q6600 یا CORE2DUO E6850 عوض کن هر دو حدود 300 هزار تومان قیمت دارن - کارایشون هم خیلی نزدیک هم است اما تو برنامه ها و بازی هایی که برای 4 هسته ای ها بهینه شده اند Q6600 سریعتره و تو قسمت هایی که فرکانس مهمتره 6850 سریعتره
Q6600
8 مگ کش داره و FSB ایش 1066 است و فرکانسشم 2.4 است
E6850
4مگ کش داره و FSB ایش 1333 است و فرکانسشم 3 گیگ است
هر دو شونم 65 نانومتری اند.
------------------------------------------------------------------------------------
مادربورد رو می تونی از چیپست P35 انتخاب کنی که با رم های DDR2 پایداری و کارکرد خیلی خوبی رو نشون می ده
این دو مدل هر دو خوبن
abit IP35PRO با قیمت 200.000
و ASUS Blitz formula با قیمت حدود 300.000 تومان
(( اگه پیدا نشد asus P5K DELUXE با قیمت حدود 270.000)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رم های CORSAIR خیلی خوبن اما الان رم های پاتریوت خیلی قیمت های خوبی دارن و می تونی 4 گیگ رم باس 800 رو به قیمت حدود 160 تومان بخری
از سری EP (با هدسینگ قهوه ای )
این مدل
PDC22G6400LLK(DDR2-6400-2*1)DUALL CHANEL
2 تا کیت 2 گیگا بایتی از رم بالا رو بگیری خوبه
(البته بعدش بهتره از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنی )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کارت گرافیک رو هم من برند XFX و EVGA رو می پسندم همین 8800GTX هم مناسبه اگه ULTRA گرفتی باید بتونی خوب خنکش کنی چون گاهی دماش خیلی می ره بالا
(((البته کارت های 8800GT با قیمت حدود 350.000 , 8800GTS البته 512MB با قیمت حدود 400 تا 450 هم بسیار قدرتمند ظاهر شده اند و با وجود قیمت کمتر در حد GTX ظاهر شده اند - در واقع نسبت کارایی به قیمت بهتری دارند)))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2هارد رو RAID0 ببند
اگه صدا تولیدی سیستم برات مهم نیست 150 گیگ وسترن دیجیتال 10.000 دور بگیر
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مانیتور 206BW یا SAMSUNG 226BW
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موس و صفحه کلیدتم که یادمه خودم معرفی کردم هر چند رم و مینت هم کار من بود - هنوزم این موس و صفحه کلید بهترینن برای یکی از دوستام که خیلی اهل بازیه گرفتم خیلی راضیه
----------------------------------------------------------------------------------------------------
پاور هم از سری پاور های گیم OCZ بگیر که کیفیتش مثال زدنیه -گارانتی انفورماتیک گستر-
این مدل 700 واتش حتی برای SLI هم کافیه
OCZ700GXS SLI-
حدود 160.000
-------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس هم به ابعادش و تهویه اش دقت کن الان TUNIQ3 تهویه بهتری داره و البته کیس tsunami از ترمال تیک رو هم گرچه کمی گرونه (150.000) مد نظر داشته باش - این قسمت رو بهتره خودت بگردی و کیس رو از نزدیک ببینی
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیشتر از این هم رو سیستم پول نده پون 3 میلیونی که الان خرج کنی یه سال دیگه می شه 1 میلیون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه سوالی بود در خدمتم
موفق باشی
آقا يون عزيز من مي خوام 1 سيستم براي 1 ار دوستام جمع كنم به نظر شما اين چطوره روي 1 ميليون و 500 چطوره
البته با پرينتر ليزري
m/b: p5b or p5b deluxe
cpu: E6550 گارانتي الماس آوران
GRAPH: 8600GT XFX 256
RAM: CRUCIAL 2GB CL5 OR PATTRIOT 2GB
POWER &CASE : 480W GREEN رو نمي دونم چي بگيرم مي خوام خوش تيپ مشكي باش هCASE
DVDRW: LG H55G OR LITEON 20X
MONITOR : BW 1931 SAMSUNG
HDD : 320 SAMSUNG SPIRINT T
1 پرينتر ليزري چند كاره خوب هم مي خوام
موس كيبرد اسپيكر FARASSOO OK چطــــــــــوره؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به سی پی یوی انتخابیت که fsb ایش 1333 است بهتره از مادربوردی با چیپست p35 استفاده کنی چون الان مادربورد انتخابیت از چیپست p965 استفاده می کنه که fsb ایش به طور رسمی 1066 است
بهترین انتخاب با توجه به قیمتش abit IP35 PRO است که دیروز قیمت 195.000 رو براش دارم با گارانتی یونیکام یا شاب
رم پاتریوت بگیر همون مدلی که بالا معرفی کردم با تایمینگ 12-4-4-4 باس 800 - 2 گیگش می شه نزدیک 70.000 تا 80.000 با گارانتی مهندسی فرآیند
کیس SILENT STORM از گرین با توجه به قیمتش امکانات و تهویه مناسبی داره 65.000
موس LIGITECH LX3 با قیمت نزدیک 23 تومان یکی از خوش دست ترین موس های بازاره
صفحه کلید XPIRE K-100 با قیمت 16 توامن هم برای تایپ عالیه و بسیار شیک
رو بقیه قطعات اگه بخوای باید ببینم تا چقدر میتونی خرج کنی رو هر قطعه باز اگه بخوای در خدمتم
imanprjr
14-02-2008, 15:42
با توجه به سی پی یوی انتخابیت که fsb ایش 1333 است بهتره از مادربوردی با چیپست p35 استفاده کنی چون الان مادربورد انتخابیت از چیپست p965 استفاده می کنه که fsb ایش به طور رسمی 1066 است
بهترین انتخاب با توجه به قیمتش abit IP35 PRO است که دیروز قیمت 195.000 رو براش دارم با گارانتی یونیکام یا شاب
رم پاتریوت بگیر همون مدلی که بالا معرفی کردم با تایمینگ 12-4-4-4 باس 800 - 2 گیگش می شه نزدیک 70.000 تا 80.000 با گارانتی مهندسی فرآیند
کیس SILENT STORM از گرین با توجه به قیمتش امکانات و تهویه مناسبی داره 65.000
موس LIGITECH LX3 با قیمت نزدیک 23 تومان یکی از خوش دست ترین موس های بازاره
صفحه کلید XPIRE K-100 با قیمت 16 توامن هم برای تایپ عالیه و بسیار شیک
رو بقیه قطعات اگه بخوای باید ببینم تا چقدر میتونی خرج کنی رو هر قطعه باز اگه بخوای در خدمتم
ممنون nine جون اگه به تاریخش نگاه کرده باشی مال خیلی وقت پیشه این سیستم رو همینجوری اینجا نوشتم ولی دوری جمش کردم البته از این بهتر رو.......از توضیحاتتون ممنون....
در ضمن از زحمات شما توی قسمت آنتی خیلی خیلی تشکر می کنم عزیز........:40::11:
این تاپیک مال خیلی وقت پیشه... مشاوره بیشتر از یک هفته دیگه معنی نداره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.