مشاهده نسخه کامل
: فرق p990 چینی با فرانسه چیست؟
ali_saeedi
08-06-2007, 14:58
سلام چند وقت است می خوام یه 990 بگیرم که همه جا اسمه چینی به گوشم خورده می خواستم بدونم فرق چینی با فرانسه چیه ؟ من می تونم پول 350 تومان جور کنم ولی همه میگن این قیمت 990 چینی تو بازاره حالا موندم من این چینی هارو که بر چسب فرانسه خورده چه جوری تشخیص بدم و اصلا بخرم یا نه
ممنون
ali_saeedi
08-06-2007, 17:48
خوب چند تا فرق که از تو تایپیک های و فروم های مختلف خودم خوندم می نویسم:
1-در جعبه فرانسوی ها هندسفری بلوتوث است ولی در چینی ها خیر
2-چینی ها بعد از آپدیت شدن سیم کارت را نمیشناسد
3-صفحه فرانسوی ها ضد خش ولی صفحه چینی ها خش بر می دارد
4-چینی ها خیلی هنگ میکند ولی فرانسوی ها با رم 1 گیگ کوچکترین هنگی نمی کند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همه این مطالب را من از جاهای مختلف دیده ام و از صحت آن خبر دار نیستم
ali_saeedi
08-06-2007, 17:49
حالا به نظر شما من p990 بگیرم یا نه؟
ali_saeedi
08-06-2007, 17:51
در ضمن اگه کسی p990 داره که فکر می کنه چینی هست لطف کند از روند کار کرد آن ما را مطلع سازد
ali_saeedi
08-06-2007, 17:54
در فروم دیگری کسی رو دیدم که میگفت کیفیت چینی و فرانسوی یکسان است و این ایرادات کار ایرانی هاست و این کار ها رو نوعی کلاه برداری ایرانی ها می دانست و چینی ها رو مقصر نمی دانست تایید میکنید؟
cdplayer
08-06-2007, 18:32
بله دوستان عزیز بهترنی کار این است که دست به خرید گوشی های no name بزنید چون واقعا مفهوم واعی خودشو نشون میده
esfandiyar2002
08-06-2007, 20:03
خوب چند تا فرق که از تو تایپیک های و فروم های مختلف خودم خوندم می نویسم:
1-در جعبه فرانسوی ها هندسفری بلوتوث است ولی در چینی ها خیر
2-چینی ها بعد از آپدیت شدن سیم کارت را نمیشناسد
3-صفحه فرانسوی ها ضد خش ولی صفحه چینی ها خش بر می دارد
4-چینی ها خیلی هنگ میکند ولی فرانسوی ها با رم 1 گیگ کوچکترین هنگی نمی کند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همه این مطالب را من از جاهای مختلف دیده ام و از صحت آن خبر دار نیستم
عجبا!!!
1-هنز فری رو فقط سیتادل میده نه چینی و فرانسوی..
2-علت اینه که روی اولین ورژن خود گوشی که از کارخانه اومده بیرون دستکاری می کنن قبل تحویل به شما و ورژن نیمه نصفه غلم غولوم می زنن..شما هم میایی رو همون اپ می کنی..تمامی زحماتت فرت میشه..باید خودت مستر ریست کنی یا فلاشش کنی و از اول نصب کنی..
3-امکان نداره....تمامی سونی اریکسون ها مونتاژ چینی هستند..احتمالا اونی که صفحه اش خش برداشته در نگهداریش بی دقتی کرده...با یه قاب کریستالی حله..
4-بدلیل همون مورد اول....سیستم عامل ناقص آپ شده که فقط ورژن جدیدو نشون بده کافی نیست...
هنگ گوشی ربطی به چینی و فرانسه نداره به آپ شدن ناقص ربط داره..
فقط یادتون باشه رم های بازار همه چینین....ولی توش تقلبی هم هست...این خیلی خنده داره..
آی ی مدیر بخش...اون پست طلایی و افشاگر منو تو بخش چرا ارزون شده بکش بکنش لوح زرین...
...با یه قاب کریستالی حله..
جان ؟
صفحه تاچ اسکرین رو قاب کریستالی روش بندازیم؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.