PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری در مورد security code

maxbabak
08-06-2007, 11:50
سلام دوستان
security code گوشیم رو عوض کردم ولی الان وقتی کد جدید رو میزنم error میده وگوشی باز نمیشه.
اینم بگم که بعد از عوض کردن کد، یک نفر دیگه، چند بار کد اشتباه وارد کرده بود
حالا چیکار میشه کرد؟
کد دیگه ای وجود داره (یه چیزی مثل کد مادر) یا باید گوشیو فلش کرد؟

Rjoun
08-06-2007, 12:04
سلام دوستان
security code گوشیم رو عوض کردم ولی الان وقتی کد جدید رو میزنم error میده وگوشی باز نمیشه.
اینم بگم که بعد از عوض کردن کد، یک نفر دیگه، چند بار کد اشتباه وارد کرده بود
حالا چیکار میشه کرد؟
کد دیگه ای وجود داره (یه چیزی مثل کد مادر) یا باید گوشیو فلش کرد؟
گوشي رو روشن كني اولش بهت ميگه كد رو وارد كن يا اگه 1دقيقه باهاش كا رنكني اينطور ميشه؟

maxbabak
08-06-2007, 12:57
وقتی صفحه کلید قفل میشه برای باز شدنش security code میخواد که به طور پیش فرض 12345 بود ولی دیروز عوضش کردم وحالا اون کد جدید رو قبول نمیکنه. دیروز قبول میکرد ولی بعد از اینکه یه نفر چند بار کد اشتباه بهش داد دیگه اون کد جدید رو قبول نمیکنه
در ضمن برای reset factory هم همون کد رو میخواد.

Rjoun
08-06-2007, 13:22
وقتی صفحه کلید قفل میشه برای باز شدنش security code میخواد که به طور پیش فرض 12345 بود ولی دیروز عوضش کردم وحالا اون کد جدید رو قبول نمیکنه. دیروز قبول میکرد ولی بعد از اینکه یه نفر چند بار کد اشتباه بهش داد دیگه اون کد جدید رو قبول نمیکنه
در ضمن برای reset factory هم همون کد رو میخواد.
والا من نميتونم از اينجا بگم چي بايد بكني. ببرش پيش يه تعميركار درست حسابي خودش درستش ميكنه!
يعني حالا گوشي توي چه حالتيه؟ خاموشه يا قفل شده؟

maxbabak
08-06-2007, 14:07
بعد قفل شدنش، یه بار باطریشو در آورد دوباره جا زدم، بعدش auto lock رو غیر فعال کردم .بعدش خواستم reset factory کنم دیدم کد میخواد .کد جدید و قدیم رو بهش دادم عمل نکرد.
به هر حال ،ممنون دوست عزیز

Rjoun
09-06-2007, 16:57
بعد قفل شدنش، یه بار باطریشو در آورد دوباره جا زدم، بعدش auto lock رو غیر فعال کردم .بعدش خواستم reset factory کنم دیدم کد میخواد .کد جدید و قدیم رو بهش دادم عمل نکرد.
به هر حال ،ممنون دوست عزیز
والا من براي اولين بار چنين مشكلي رو ميبينم ولي يه بار گوشيه خودم اينطور شد اونقدر دست دستش كردم تا پين سيم ازم خواست اونجا هم قاط زد و سيمم سوخت. فكر كنم يه تعمير موبايل ببريش مشكلت حل ميشه!
موفق باشي