ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : inastalsheuld و قفل کردن sql

soltanmahdi
08-06-2007, 07:52
با سلام خدمت دوستان.
1- برنامه installsheild این امکان رو داره که اگر از بانک اطلاعاتی sql استفاده کنید جوری تنظیمش کنی که بدون احتیاج به نصب sql برنامه کار کند. من خودم این کار رو نکردم . کسی از دوستان هست که کار کرده باشه و نتیجه اونو بگه؟
2- چطوری می شه کاری کرد که از توی خود برنامه sql نشه محتوای جداول را تغییر داد و فقط از توی برنامه این امکان میسر باشه؟

soltanmahdi
09-06-2007, 07:36
واقعا اینقدر سوالم مشکل بود خودم خبر نداشتم؟:13: :18:

مرد مباح
10-06-2007, 10:50
درباره سوال دوم متاسفانه راهی وجود نداره. خیلی در این رابطه قبلا بحث شده و بیشتر در مورد اکسس بوده ولی Sql هم همین مشکلو داره. (البته تا جایی که من میدونم)
1. میتونین روی فایل پسورد بزارین که فقط برنامه بتونه بهش کانکت بشه.
2. یک سرچی بکنین درباره همین موضوع تو همین انجمن اطلاعات خوبی به دست میاری.

soltanmahdi
10-06-2007, 14:01
اولا از راهنمایی هاتون ممون.
در مورد سوال دوم که هیچ. ولی در مورد اولی فقط به من بگویید که فرض کنید ما برنامه ای نوشتیم حالا به صورت پک بخواهیم(مثلا می گم ها ما که از این کارا یاد نداریم) به بازار دهیم. از این هم مطمئین نباشیم که در کامپیوتر میزبان SQL نصب است و اگر هم نصبه بانک ما بهش Attach هست یا نه؟
قبل از سرچ فقط بگین که برای این مشکل راه حلی هست یا نه؟
ممنون.

مرد مباح
11-06-2007, 14:16
متاسفانه من اطلاعاتم در این زمینه کافی نیست که چطوری میشه این کارو کرد ولی پیشنهادم اینه که برنامه رو با اکسس انجام بدین.
اینجوری مطمئن هستید که درایور اون توی ویندوز هست و برنامه حتما کار میکنه.

موفق باشی.

soltanmahdi
12-06-2007, 08:27
من تا حالا اصلا با اکسس کار نکردم و نمی دونم دستورات چطوریه. دوستان دیگه مثله سولجر جان و اساتیده دیگه هم نیمی دونن؟
این طوری که خیلی ظلمه بخواهد هر جا نصب بشه خودمون هم باید باشیم.

مرد مباح
13-06-2007, 08:33
فرامین اکسس همون قرامین Sql هست. به راحتی هم میتونی ازش استفاده کنی
موفق باشی.

soltanmahdi
14-06-2007, 10:00
مرد مباح عزیز.
به لطف خدا تقریبا با SQL یاد دارم کار کنم و بتونم یک پروژه درست و درمون بنویسم. حالا شمایک لطف می کنید با این زمینه آموزش Access رو برای آوردن تو دلفی، Attach کردن و ... رو برام بزارید. چون این طور که شما میگید فکر نکنم نیازی به یاد گیری زبان جدیدی باشه.
ممنون می شم.

مرد مباح
14-06-2007, 13:03
هیچ کاری نداره و برای کسی هم که دیتابیس کار کرده آموزش لازم نیست.
فقط به کمک ADO و Microsoft jet Driver لینکش کن به برنامه و بقیه حله.

soltanmahdi
14-06-2007, 17:21
سلام مرد مباح عزیز. از این که حداقل شما پاسخگوی سوالاته منید ممنونم.
من تو adoconnection برای اتصال گزینه microsift jet4.0 ole db provider رو فقط دیدم این همون گزینه مورد نظر شماست.

MasterData
16-06-2007, 07:53
اميدوارم اينجا بتونيد مشكلتون رو پيدا كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرد مباح
16-06-2007, 09:48
بله
این درایور همونیه که گفتم و به راحتی میتونی باهاش به اکسس لینک بشی.

موفق باشی.

soltanmahdi
17-06-2007, 06:58
اميدوارم اينجا بتونيد مشكلتون رو پيدا كنيد [url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/url
مستر دیتا جان واقعا عجب جای توپی رو معرفی کردی. دمت گرم و واقعا ممنون و متشکر.

بله
این درایور همونیه که گفتم و به راحتی میتونی باهاش به اکسس لینک بشی.

موفق باشی.
مرد مباح عزیز من بااین اکسس ور می رم. اگر به مشکل بر خوردم حتما مزاحمتون می شم.
باز هم ممنون از همه دوستان.