مشاهده نسخه کامل
: لطفا این کد رو برام توضیح بدید
@سلام
اگه ممکنه کار خطوط برنامه ی زیر رو توضیح بدین؟
این در اصل چند خط از یک برنامه چند صفحه ای است که داده ها رو مرتب میکنه اما من این قسمتشو نمیفهمم!
علی الخصوص قسمتهایی که bold نوشتم.
آرایه ها رو اول برنامه به صورت یک بعدی تعریف کرده.
حالا این جمله یعنی چی؟
( ReDim
[B] ReDim A(2 ^ c), temp(2 ^ c)
ReDim A(UBound(num1) + UBound(num2) + 1)
نمیدونم چرا متن چپ چین نمیشه و کدها بهم میریزه؟
واسه همین برنامه رو تو یه فایل تکست آپلود کردم لطفا دانلود کنید. همش یک کیلو بایته مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__siavash__
08-06-2007, 00:00
نمیدونم چرا متن چپ چین نمیشه و کدها بهم میریزه؟
واسه همین برنامه رو تو یه فایل تکست آپلود کردم لطفا دانلود کنید. همش یک کیلو بایته مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني دستورهاي به كار رفته توشو ميخواي بدوني ؟
در ضمن اگه ميخواي كدهات مرتب بشه اون پايين حالت پيشرفته رو انتخاب كن بعد كه كدهاتو نوشتي سلكتشون بكن بعد گزينه اي كه علامت # داره رو بزن بعد از سند كردن كدهات مرتب ميشن
peyman1987
08-06-2007, 08:18
با دستور Redim اونطور که من يادمه ميشد آرايههاي ديناميک ( با طول متغير ) تعريف کرد.
بله میخوام بدونم اون جملاتی که bold نوشتم چکاری انجام میدهند.
و در اصل کار دستور redim رو میخوام بدونم
و اینکه چرا بع د این دستور نوشته A(2 ^ c یعنی اون چیه داخل پرانتز A ؟ که علامت ^ هم گذاشته؟
peyman1987
09-06-2007, 08:35
اون يعني يه آرايه اي با نام A و تعداد خانههاي 2 به توان c بساز. ( ^ علامت توان هست ).
کاربرد redim اینه که آرایه ای با هر اندازه ای که هست دوباره تعریف می کنه و طول همون آرایه رو برات بیشتر یا کمتر می کنه. البته اگر درست یادم باشه خاصیتش اینه که بر خلاف کپی کردن ساده در پس زمینه ( یعنی درون خود کامپایلر) با pointer ها کار می کنه برا همین هم خیلی سریع تر از اینه که بخوای یک آرایه جدید تعریف کنی و از اولین تا آخرین رو توش کپی کنی.
__siavash__
09-06-2007, 13:56
UBound هم انديس بالاي آرايه رو برميگردونه !
LBound هم انديس پايين آرايه رو برميگردونه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.