مشاهده نسخه کامل
: آرشيو برنامه های Uiq3 به همراه توضیح (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)
سلام به دوستان.
لینکای دیکشنری که گذاشتید باطل شده. ممنون میشم دوباره آپلود کنید.
سلام
اینم اخرین نسخه ی برنامه ی DIVX player
دیگه نیازی به تغییر تاریخ گوشی هم نیست.
DIVX player for UIQ3 v 0.89
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahshahani
30-04-2008, 08:00
سلام به دوستان.
لینکای دیکشنری که گذاشتید باطل شده. ممنون میشم دوباره آپلود کنید.
کدوم رو میگی؟
ببخشین شاید جای این که می گم اینجا نیست ولی واقعا احتیاج به کمک دارم چون می بینم اینجا همه پرفشنالن من یه گوشی p990 دارم یه رم دو گیگ هم براش گرفتم نمی دونم چه مرگشه بعضی وقتا که فایلی از کامپیوتر می ریزم توش مثلا تو گوشی دیگه فایل رو نمی شناسه مثلا آهنگ رو پخش نمی کنه یا مثلا فایل جاوا یا هر چیزیو بصورت علامت سوال میکنه که دیگه گوشی نشناسش چه می دونم مثلا یه فولدر می سازم تو فولدر خود به خود یه فایلای الکی می سازه دیگه نه فولدر پاک میشه نه فایلا تو گوشیم پاک نمی شه هیچ کاریش نمیشه کرد تا کلا فرمتش کنی بعد از یه مدتی خوبه بازم دوباره همین آش و همین کاسست تورو خدا کمکم کنین
ببخشین شاید جای این که می گم اینجا نیست ولی واقعا احتیاج به کمک دارم چون می بینم اینجا همه پرفشنالن من یه گوشی p990 دارم یه رم دو گیگ هم براش گرفتم نمی دونم چه مرگشه بعضی وقتا که فایلی از کامپیوتر می ریزم توش مثلا تو گوشی دیگه فایل رو نمی شناسه مثلا آهنگ رو پخش نمی کنه یا مثلا فایل جاوا یا هر چیزیو بصورت علامت سوال میکنه که دیگه گوشی نشناسش چه می دونم مثلا یه فولدر می سازم تو فولدر خود به خود یه فایلای الکی می سازه دیگه نه فولدر پاک میشه نه فایلا تو گوشیم پاک نمی شه هیچ کاریش نمیشه کرد تا کلا فرمتش کنی بعد از یه مدتی خوبه بازم دوباره همین آش و همین کاسست تورو خدا کمکم کنین
به احتمال 90% به شما مموری تقلبی دادند.هرچند مموری اصل سونی پیدا نمیشه و اگه هم بشه قیمتش خدا تمنه اما همین تقلبی ها هم درجه بندی داره.منم یه دونه برای دوربین داشتم عکس هام خراب می شد عوض کردم درست شد.
خودت گفتی جای سوالت اینجا نبود اما توی کلوپ p990 هم می پرسیدی جواب می گرفتی.
موفق باشید.
hamed1297
01-05-2008, 22:21
ای بابا.چقدر اینجا بازارش کساده.:
ورژن جدید iphone lock رو که کمی تغییرات داشته رو از اینجا بگیرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط باید ساین آنلاین بشه.اینجا:
منبع:
hamed1297
01-05-2008, 22:26
این هم 4 تا از برنامه های handy شامل:
handy clock
handy safe
handy expense
handy day
shahshahani
01-05-2008, 22:35
ای بابا.چقدر اینجا بازارش کساده.:
ورژن جدید iphone lock رو که کمی تغییرات داشته رو از اینجا بگیرید:
فقط باید ساین آنلاین بشه.اینجا:
منبع:
میشه بفرمایین این ورژن چندش هست؟
hamed1297
01-05-2008, 22:52
میشه بفرمایین این ورژن چندش هست؟
iPhoneLock.0.50.TestUID.UnSiGNED
shahshahani
03-05-2008, 07:57
iPhoneLock.0.50.TestUID.UnSiGNED
ممنون. حالا چرا حتما باید آنلاین ساین بشه؟
یعنی با این روش هک که اومده نمیشه ساینش کرد؟
hamed1297
03-05-2008, 13:43
خواهش میکنم.راستش نمیدونم.من خودم با ساین آنلاین هم نتونستم درستش کنم.شما اگر موفق شدید با هر روشی ما رو هم خبر کنید.
hamed1297
03-05-2008, 13:49
برنامه Touch dial ورژن جدید.(واسه من که جدید هست.)دقیقا مثل توی عکس هست:
منبع:
:8::8::8:آخرین ورژن x-plore 1.05:8::8::8:
دوستان لطفا از کیجن برنامه استفاده نکنند. برنامه ای که بدون سریال هم کار میکنه رو کرک نمی کنند.
میشه لینک جدید بزارید
H M R 0 0 7
03-05-2008, 15:34
خواهش میکنم.راستش نمیدونم.من خودم با ساین آنلاین هم نتونستم درستش کنم.شما اگر موفق شدید با هر روشی ما رو هم خبر کنید.
چرا آنلاين؟
برو با همين روش هكي كه گفتم ساينش كن. همينمكاري كه خودم كردم:46:
H M R 0 0 7
03-05-2008, 17:40
اينم از اخرين نسخه نرم افزار پخش Divx
hamed1297
03-05-2008, 18:19
چرا آنلاين؟
برو با همين روش هكي كه گفتم ساينش كن. همينمكاري كه خودم كردم
من توی هر تاپیک که در این مورد هست رفتم ولی زیاد سر در نیاوردم.میشه لینکش رو بگذارید.ممنون میشم.
shahshahani
05-05-2008, 10:01
من توی هر تاپیک که در این مورد هست رفتم ولی زیاد سر در نیاوردم.میشه لینکش رو بگذارید.ممنون میشم.
بفرما:هک UIQ و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی اثر حسین جون:40::40::40:
shahshahani
05-05-2008, 10:07
میشه لینک جدید بزارید
بفرما:
دانلود آخرین ورژن از سایت مربوطه:
hamed1297
05-05-2008, 23:11
بفرما:هک Uiq و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی اثر حسین جون
راستش گوشی رو تازه گرفتم.دلم نمیاد هنوز جراحیش کنم.این شیرین کاری ها رو گذاشتم واسه چند ماه دیگه.باز ممنون.
hamid00009
06-05-2008, 15:52
دوستان سلام نرم افزاری هست که لغت انگلیسی را بهش بدی وبرات تلفظ کنه ؟؟؟ روی n73 دیدم اما روی uiq ندیدم.
H M R 0 0 7
06-05-2008, 16:39
دوستان سلام نرم افزاری هست که لغت انگلیسی را بهش بدی وبرات تلفظ کنه ؟؟؟ روی n73 دیدم اما روی uiq ندیدم.
پست شماره 666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamed1297
06-05-2008, 22:53
یک برنامه برای back up گرفتن از sms ها بر روی کامپیوتر داشته باشید و کارهای دیگه...
برنامه رو به گوشی UIQ 3 منتقل کنید نصب کنید و با یه عدد دلخواه رجیستر کنی
منبع:
hamed1297
06-05-2008, 23:12
پست شماره 666
میشه راهنمایی کنید که چطور باید ساین بشه؟
shahshahani
07-05-2008, 08:01
میشه راهنمایی کنید که چطور باید ساین بشه؟
هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700) اثر حسین خان:
اينم 400 تا آيكن بسيار زيبا شركت كريستال با فرمت PNG
با تشکر فراوان از hmr007 عزیز
خیلی خیلی به این ایکونها احتیاج داشتم داداش...........................ای ول:27:
hamed1297
07-05-2008, 19:37
هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700) اثر حسین خان
راه دیگه ای نیست جز هک گوشی؟
Original Titan
08-05-2008, 00:09
نه پسرم
حالا هم كه سايت سيمبين هم ساين كردن را پوليش كرده
shahshahani
08-05-2008, 22:56
چرا سایت Opda هم هست
بهترین سریعترین و راحت ترین راه همین هک کردن هست.کاره سخت و خطرناکی هم نیست.یه سر برو به همون تاپیک ببین هیچ کاری نداره.
سلام
برنامه core playerشماره سریال کیجن رو قبول نمیکنه
شمارهIMEIرا هم چک کردم
گوشی p1i
mehdi_vsgh
10-05-2008, 18:17
بدون شك SlovoEd Deluxe English-English dictionary كامل ترين ديكشنري انگليسي به انگليسي موجود براي UIQ3 هست. فقط يه مشگل(!) داره اونم اينه كه براي كيجن يا سرياي نيست! كه البته اين هم مشگل نيست! چون اصلآ گير نميده و اصلآ محدود نمي كنه فقط هر چند وقت يه دفعه مي گه رجيستر كن! مام مي گيم چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
اين ديكشنري بر پايه ي لغات Merriam-Webster هست با بيش از 257244 لغت! مي دونيد كه با 30.000 لغت تقريبآ ميشه كامل انگليسي رو فهميد!
يكي ديگه از خصوصيات مهم اين ديكشنري داشتن تلفظ هست! ( قابل توجه كساني كه در به در دنبال ديكشنري با تلفظ مي گردن!) فقط براي تمام لغات تلفظ داره ولي اكثريت رو داره
اين ديكشنري داراي موتور مخصوص به خودش هم هست
دانلود SlovoEd Deluxe English-English dictionary همراه با تلفظ و موتور ديكشنري با حجم 62 مگابايت
DANFORT MGate
DANFORT MGate for UIQ is an SMS auto-reply andfiltering application for mobile phones running UIQ 3.
Make your mobile phone automatically respond to SMS messages with customized replies for people you know.
Filter out those SMS messages you do not want to see.
Quickly toggle auto-reply and message filtering to suit your current activities.
Use password protection to keep unauthorized persons from tampering with your setup.
This application is Symbian Signed.
دوستان متن نیاز به ترجمه نداره (اینو نگم چی بگم:31:)
shahshahani
11-05-2008, 09:17
DANFORT MGate
DANFORT MGate for UIQ is an SMS auto-reply andfiltering application for mobile phones running UIQ 3.
Make your mobile phone automatically respond to SMS messages with customized replies for people you know.
Quickly toggle auto-reply and message filtering to suit your current activities.
Use password protection to keep unauthorized persons from tampering with your setup.
دست شما درد نکنه.
کارش از SMS Spam Manager هم بهتره؟
ممنون.
hamed1297
11-05-2008, 23:57
Word, Excel & PowerPoint Files on your Smartphone
برنامه Document to go یک برنامه هست مثل اون office viewer خود گوشی با این تفاوت که امکانات بیشتری داره و power point رو هم ساپورت میکنه:
این هم لینک واسه دانلود:
بعد از دانلود این موارد رو برای رجیستر کردن وارد کنید:
Registration Number: 9331331-5942
Activation Key: 83Q2-8E004AQDECE7
حروف رو به بزرگ بنویسید.
حالا حالش رو ببرید
hamid00009
12-05-2008, 08:40
DANFORT MGate
سلام لینک دانلود خرابه
hamid00009
12-05-2008, 15:37
بدون شك SlovoEd Deluxe English-English dictionary كامل ترين ديكشنري انگليسي به انگليسي موجود براي UIQ3 هست. فقط يه مشگل(!) داره اونم اينه كه براي كيجن يا سرياي نيست! كه البته اين هم مشگل نيست! چون اصلآ گير نميده و اصلآ محدود نمي كنه فقط هر چند وقت يه دفعه مي گه رجيستر كن! مام مي گيم چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
اين ديكشنري بر پايه ي لغات Merriam-Webster هست با بيش از 257244 لغت! مي دونيد كه با 30.000 لغت تقريبآ ميشه كامل انگليسي رو فهميد!
يكي ديگه از خصوصيات مهم اين ديكشنري داشتن تلفظ هست! ( قابل توجه كساني كه در به در دنبال ديكشنري با تلفظ مي گردن!) فقط براي تمام لغات تلفظ داره ولي اكثريت رو داره
اين ديكشنري داراي موتور مخصوص به خودش هم هست
دانلود SlovoEd Deluxe English-English dictionary همراه با تلفظ و موتور ديكشنري با حجم 62 مگابايت
خیلی ممنون بعد از 4 ساعت دانلود شد . این که تلفظ کل لغات را نداره یا من اشتباه نصب کردم؟؟؟؟؟
H M R 0 0 7
12-05-2008, 17:25
خیلی ممنون بعد از 4 ساعت دانلود شد . این که تلفظ کل لغات را نداره یا من اشتباه نصب کردم؟؟؟؟؟
آره.همينجوريه.فقط تلفظ لغات مهم و كاربردي رو داره.
سلام لینک دانلود خرابه
لینک اصلاح شد :11:
H M R 0 0 7
12-05-2008, 23:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product_info.jpg
زحمت ترجمش رو خودتون بکشید.فقط همینو میگم که یک برنامه خیلی عالی هستش.برای همین روی همه سیستم عاملها اومده:
rovides Hi-Speed Wireless (Wi-Fi,3G) file sharing / access / transfer between mobile phone and computer.
Features:
* share phone's folders or drives such that they can be accessed from any computer on the network;
* access your phone from different operating systems: Windows (Vista, XP, Server 2003, 2000), Mac OS, Linux, UNIX;
* work with your phone's files from a computer through "Network Neighbourhood" or "My Network Places" without additional software installation or configuration on the computer;
* browse network around your phone as you are used to from your favourite desktop;
* get access to the network computers according to your rights and permissions;
* map network drives for easy access;
* do all from the above using any available transport bearer (Wi-Fi, GPRS, 3G, WiMAX, etc.);
Install SymSMB 3.00 and obtain native, platform-level wireless read/write access between your phone and any trusted PC network while still using your phone to make and receive voice calls at the same time.
shahshahani
13-05-2008, 10:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] product_info.jpg
زحمت ترجمش رو خودتون بکشید.فقط همینو میگم که یک برنامه خیلی عالی هستش.برای همین روی همه سیستم عاملها اومده:
rovides Hi-Speed Wireless (Wi-Fi,3G) file sharing / access / transfer between mobile phone and computer.
Features:
* share phone's folders or drives such that they can be accessed from any computer on the network;
* access your phone from different operating systems: Windows (Vista, XP, Server 2003, 2000), Mac OS, Linux, UNIX;
* work with your phone's files from a computer through "Network Neighbourhood" or "My Network Places" without additional software installation or configuration on the computer;
* browse network around your phone as you are used to from your favourite desktop;
* do all from the above using any available transport bearer (Wi-Fi, GPRS, 3G, WiMAX, etc.);
Install SymSMB 3.00 and obtain native, platform-level wireless read/write access between your phone and any trusted PC network while still using your phone to make and receive voice calls at the same time.
وایر لس موبایل قابلیت انتقال فایل و داده رو نداره و فقط میشه باهاش به اینترنت وصل شد.با این برنامه میشه کاری کرد که این قابلیت رو پیدا کنه؟
ممنون.
Original Titan
13-05-2008, 10:58
حسين اين كه مي گه:
This license has expired
قضيه چيه؟
با تشکر از زحمات دوست گرامی hmr007عزیز
از مطالب شما خیلی استفاده کردم......
Features:
با تشکر فراوان از شما hmr007عزیز
shahshahani
13-05-2008, 15:36
حسين اين كه مي گه:
This license has expired
قضيه چيه؟
تاىىد مىشه حسىن خان
ىه فکرى بکن
ممنون
ilovemyp1
13-05-2008, 21:26
دوستان عزیز سلام
نمیدونم این لینکی که میدم تکراری هست یا نه ، اما واقعا نمیشد تمام این 80 صفحه رو بخونم :31:
لیست تمام برنامه هایی که تا الان برای uiq 3 نوشته شده ، مرتبا هم آپدیت میشه
تا حالا که خودم جایی به این مرتبی و فشردگی چنین چیزی ندیده بودم ، امیدوارم بدرتون بخوره :11:
موفق و پیروز باشید
DANFORT MGate
برنامه كامله ؟ يعني نيازي به ساين يا سريال نداره ؟
Original Titan
13-05-2008, 22:27
برنامه كامله ؟ يعني نيازي به ساين يا سريال نداره ؟
نه، همه چيز مرتبه
حسين جان ما هم اين برنامه SymSMB 3.00 Beta 2 رو نصب كرديم ولي موقع اجرا پيغامه this license has expired رو ميده . دليلش چيه ؟
سلام
سریال Capturelt ver 1.01 full رو کسی داره؟
hamid00009
14-05-2008, 13:32
DANFORT MGate
سلام میشه توضیح بدید چطور با این برنامه کار کنم؟؟؟؟
hamed1297
14-05-2008, 13:45
لیست تمام برنامه هایی که تا الان برای uiq 3 نوشته شده ، مرتبا هم آپدیت میشه
تا حالا که خودم جایی به این مرتبی و فشردگی چنین چیزی ندیده بودم ، امیدوارم بدرتون بخوره
عالی بود.دستتون درد نکنه.
دیکشنری مدیکال آکسفورد:
برنامه ها همشون واقعاً توپ بدند مرسی از همه
ilovemyp1
14-05-2008, 23:10
اینم از برنامه Bigben برای uiq3 :46: نداشتن یه ساعت و تاریخ آبرومند همیشه برام یه مشکل بود (p1i) برنامه مال شرکت Cellphonesoft هستش که همه ما با شاهکارشون یعنی SwissManager آشنا هستیم. برنامه رو میتونید جوری تنظیم کنید که با Lock معمولی گوشی فعال بشه ، خیلی هم خوشدست و قابل تنظیمه ، این اولین ورژنش هست البته که به یقین در آینده نزدیک بهتر هم میشه. هنوز کرکی براش نیومده اما تا زمان Trial ش تموم بشه کرکش هم اومده :21: برنامرو میتونید از سایت سازنده یا از لینک زیر دریافت کنید
اسکرین شاتش رو هم در پایین میبینید
موفق و پیروز باشید :11:
H M R 0 0 7
15-05-2008, 00:12
اینم از برنامه Bigben برای uiq3 :46: نداشتن یه ساعت و تاریخ آبرومند همیشه برام یه مشکل بود (p1i) برنامه مال شرکت Cellphonesoft هستش که همه ما با شاهکارشون یعنی SwissManager آشنا هستیم. برنامه رو میتونید جوری تنظیم کنید که با Lock معمولی گوشی فعال بشه ، خیلی هم خوشدست و قابل تنظیمه ، این اولین ورژنش هست البته که به یقین در آینده نزدیک بهتر هم میشه. هنوز کرکی براش نیومده اما تا زمان Trial ش تموم بشه کرکش هم اومده :21: برنامرو میتونید از سایت سازنده یا از لینک زیر دریافت کنید
اسکرین شاتش رو هم در پایین میبینید
موفق و پیروز باشید :11:
با تشکر از شما،
فایل ضمیمه شد.لطفا پستتون رو ویرایش کنید و ادرس فایل ضمیمه رو جایگزین کنید.
ilovemyp1
15-05-2008, 13:20
امر شما اجرا شد آقا حسین :11:
برنامه دیگه ای که فکر کنم براتون جالب باشه Qflash Light هستش ، از اسمشم معلومه ، از فلاش دوربین به عنوان چراغ قوه میتونید استفاده کنید ، برای P990 ، p1 و w960 کاربرد داره ، البته باید دکمه شاتر رو نگه دارید :13:تا جایی که خوندم در ورژن بعدی این مشکلشم حل میشه ، الان آخرین ورژن اون یعنی 1.04 رو میتونید از آدرس زیر دریافت کنید :
فقط هر وقت کاری باهاش نداشتید حداقل بطور نرم افزاری Off کنیدش ، چون درواقع داره camera دوربین رو فعال میکنه پشت پرده و باطری رو زیاد مصرف میکنه ، حتی اگه flash دوربین خاموش باشه :46: برنامه احتیاج به ساین داره البته .
این هم اسکرین شات برنامه :
حسين جان اون برنامه اي كه گفتي سرعت گوشيو تو باز كردن مي بره بالا كجاست ؟ گفتي تو برنامه هاي uiq3 قبلا گذاشتي . اگه ميشه بذار
كرك juck box 2.17 رو اگه دارين بذارين . ممنون
hamed1297
16-05-2008, 18:45
یک برنامه برای گذاشتن مطالب مهم بر وری صفحه standby برای یادآوری
دانلود:
Original Titan
17-05-2008, 15:08
سلام دوستان
اين هم يه برنامه براي استفاده از موبايل به جاي webcam
حالا ديگه نميدونم تكراري هست يا نه.
تكراري هم باشه ضرري نداره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](يكي از a ها را برداريد دركلمه gsmariaa)
منبع هم كه معلومه
GsmAria
سريال برنامه تحت ويندوز:S8VX-Y5TR-AHB4
چرا من نتونستم اسم صحيح را ذخيره كنم؟
ali_saeedi
18-05-2008, 10:22
بچه ها 1 نرم افزار office خوب قبلا شنيده بودم براي uiq3 آمده ولي من هنوز نگرفتمش اگه لطف كنيد بگيد تو كدوم پست معرفي شده ممنون
shahshahani
18-05-2008, 11:31
بچه ها 1 نرم افزار office خوب قبلا شنيده بودم براي uiq3 آمده ولي من هنوز نگرفتمش اگه لطف كنيد بگيد تو كدوم پست معرفي شده ممنون
بفرما:
فقط باید عضو بشی.
با تشکر از حسین خان.:40:
hamed1297
18-05-2008, 16:23
2 تا برنامه براش من دیدم.
یکی Document to go که توی پست 784 همین بخش iهست.
یک نمونه دیگه هم هست که در واقع آپدیت Quick office ی هست که روی خود گوشی هست.ارتقاء از 3 به 4.
به نظر من همون document to go خیلی خوبه.
ولی متاسفانه فارسی رو ساپورت نمیکنه.
shahshahani
19-05-2008, 08:33
برنامه Advanced Device Lock برای رمز گزاری بر روی قسمت های مختلف گوشی.
کرکش باید ساین بشه.
برنامه Advanced Device Lock برای رمز گزاری بر روی قسمت های مختلف گوشی.
کرکش باید ساین بشه.
ممنون کلی وقت بود میخواستم نامحدود ازش استفاده کنم.
ولی لینکش خراب هست.
ACM رو نامحدود نیست ماله من کرکش مشکل داره.
H M R 0 0 7
19-05-2008, 13:03
برنامه اي براي بالا بردن سرعت گوشي.
اين برنامه به عنوان يك برنامه نصبي نيست كه هر دفعه بخواد اجراش كني.بلكه روي فايلهاي سيستمي نصب ميشه و ديگه نيازي به اجرا كردن نداره.فقط يكبار ريستارت كنيد.
NimoOol.HD2
19-05-2008, 13:06
امر شما اجرا شد آقا حسین :11:
برنامه دیگه ای که فکر کنم براتون جالب باشه Qflash Light هستش ، از اسمشم معلومه ، از فلاش دوربین به عنوان چراغ قوه میتونید استفاده کنید ، برای P990 ، p1 و w960 کاربرد داره ، البته باید دکمه شاتر رو نگه دارید :13:تا جایی که خوندم در ورژن بعدی این مشکلشم حل میشه ، الان آخرین ورژن اون یعنی 1.04 رو میتونید از آدرس زیر دریافت کنید :
فقط هر وقت کاری باهاش نداشتید حداقل بطور نرم افزاری Off کنیدش ، چون درواقع داره camera دوربین رو فعال میکنه پشت پرده و باطری رو زیاد مصرف میکنه ، حتی اگه flash دوربین خاموش باشه :46: برنامه احتیاج به ساین داره البته .
این هم اسکرین شات برنامه :
سلام
خسته نباشید. چقدر اینجا راه افتاده
این برنامه ی پسوردمی خواد یعنی فایلش زیپه و پسورد می خواد . پسوردش چیه ؟؟؟
اون برنامه ، آها دیکشنریه رو کسی استفاده کرد . من هنوز دارم دانلود می کنم الانسه ساعت و نیم گذشته و 57% دانلود شده !! حال می کنید سرعت اینترنتم رو ؟؟!؟؟!؟! انشالله معدلم اگه امسال خوب شه یه مودم Adsl برام می خرن !!
من این ADL رو نصب کردم ورژن 1.01،
ولی من همین برنامه رو گوشی یکی دیدم که میشد رو file manger , messaging و. . . کد بذاری ولی این یکی این طور نبود،
.
جریان چیه.
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
ilovemyp1
19-05-2008, 22:24
سلام
خسته نباشید. چقدر اینجا راه افتاده
این برنامه ی پسوردمی خواد یعنی فایلش زیپه و پسورد می خواد . پسوردش چیه ؟؟؟
اون برنامه ، آها دیکشنریه رو کسی استفاده کرد . من هنوز دارم دانلود می کنم الانسه ساعت و نیم گذشته و 57% دانلود شده !! حال می کنید سرعت اینترنتم رو ؟؟!؟؟!؟! انشالله معدلم اگه امسال خوب شه یه مودم Adsl برام می خرن !!
انشاالله :31:
شرمنده ، چون خودم از یه فروم گرفته بودم اینو دیگه پسوردشو چک نکردم ، خودم مجدد فایلمو upload کردم ، اینم لینکش :
پست قبلیرم لینکشو درست کردم ، qflashlight ورژن 1.04 رو بدون پسورد از لینک بالا بگیرید :11:
ilovemyp1
19-05-2008, 22:48
دوستان نرم افزاری که می خوام معرفی کنم .sis نیست ، اما از صد تا .sis بهتر جواب میده رو uiq3 :31:
با رهیاب تهران که کار کردید چه طور بود ؟ در واقع از همون موتور رهیاب استفاده کردن و نقشه ایران رو روش گذاشتن ، جا داره از بچه های فعال سایت کمیاب آنلاین هم تشکر کنیم که این نرم افزارو به صورت رایگان آماده کردن. لینک دانلودش :
پسورد فایل :
www . kamyabonline . com
اسکرین شات برنامه :
capitan black
20-05-2008, 00:20
برنامه اي براي بالا بردن سرعت گوشي.
اين برنامه به عنوان يك برنامه نصبي نيست كه بخواد اجراش كني.بلكه فقط روي فيالهاي سيستمي نصب ميشه.
مرسی حسین جون...فقط لطف کن برنامه هایی رو که نیاز دارند ساین بشند رو حتما موقع معرفی اعلام کن...یه دنیا ممنوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahshahani
20-05-2008, 13:35
من این ADL رو نصب کردم ورژن 1.01،
ولی من همین برنامه رو گوشی یکی دیدم که میشد رو file manger , messaging و. . . کد بذاری ولی این یکی این طور نبود،
.
جریان چیه.
باید اون دکمه edit protected application رو بزنی و هر جا رو که خواستی مثل مسیج ، کانتکت یا برنامه هایی که خودت نصب کردی رو تیک بزنی.کد پیش فرضش هم 0000 هست.
موفق باشی.
shahshahani
20-05-2008, 13:38
ممنون کلی وقت بود میخواستم نامحدود ازش استفاده کنم.
ولی لینکش خراب هست.
ACM رو نامحدود نیست ماله من کرکش مشکل داره.
اینم کرکش باید ساین بشه.
بفرما:
(چرا URL میذاره؟ هر کاری هم می کنم نمیره.اَه)
فقط باید اونجا عضو بشی.
با تشکر از حسین خان.
موفق باشی.
H M R 0 0 7
20-05-2008, 15:18
سلام دوستان،
اينو به سفارش يكي از دوستان ميزارم براتون.شايد به درد خيلي هاتون نخوره.
كامپايلر برنامه هاي پايتون روي گوشي هاي UIQ3
پایتون به زبان برنامه نویسی هستش که ساختار بسیار ساده ای داره وهمچنین کوتاه.
این برنامه در سال 1990 توسط گیدوون روسوم معرفی شد.
پایتون این زبان یکی از آسان ترین زبان ها برای یادگیری و استفاده هستش و از آن به عنوان یک زبان سریع برنامه نویسی یاد می کنند . این زبان نیازی به کامپایل ندارد و شما مستقیما می توانید پس از نوشتن کد و با یک دستور آن را اجرا کنید . دستورات این زبان بسیار نزدیک به زبان انسان هستش .
زبان پایتون و برنامه نویسی اپن سورس جدیدا وارد دنیای سیمبیان و برنامه نویسی موبایل شده . مفسر ها و ابزاری مثل py2sis (برای تبدیل کد پایتون به فایل sis) هم توسط شرکت نوکیا ارائه شده . الان ، برنامه های نوشته شده با پایتون بخوبی بر روی سری 60 نوکیا اجرا می شه ....
فقط چون برنامش يكمي قديميه شايد مجبور بشيد تاريخ گوشيتون رو به عقب بررگردونيد و نصب كنيد.بين 12/09/2007 و 12/09/2006
capitan black
20-05-2008, 16:38
یک دنیا مرسی !حسین جون...فکر نمیکردم واسه uiq3 پیدا بشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid127
21-05-2008, 21:40
اگر کسی برنامه best crypto البته هک شده رو داره لطف کنه بزاره!
parsibox
22-05-2008, 13:32
شرمنده ی دوستان
این برنامه ی Advanced Call Manager را اگه میشه یه نسخشو بزارید.
اون لینک قبلی پاک شده.
shahshahani
23-05-2008, 13:35
شرمنده ی دوستان
این برنامه ی Advanced Call Manager را اگه میشه یه نسخشو بزارید.
اون لینک قبلی پاک شده.
لینک سالمه...
همین الان تست کردم.
اینم کرکش باید ساین بشه.
بفرما:
(چرا URL میذاره؟ هر کاری هم می کنم نمیره.اَه)
فقط باید اونجا عضو بشی.
با تشکر از حسین خان.
موفق باشی.
hamed1297
23-05-2008, 13:49
دانلود:
ايجاد شرتكات در گوشی های UIQ3 به وسیله Link Boy
دانلود:
منبع:
shahshahani
23-05-2008, 15:48
خیلی برنامه جالبی نیست یعنی مزخرفه:31: برنامه ADL خیلی بهتره و کارایی بیشتری هم داره.
پیشنهاد میکنم اونو نصب کن.
Remote Professional by mobileways.de lets you operate your S60 or UIQ3 phone from your Windows computer. You can access and control all applications on your phone by using your PC's keyboard while watching the screen of your phone in a virtual window in real time.
Connect your phone with the USB cable or by Bluetooth Serial Port
* Support for multiple skins (showing different mobile phone models)
* Customizable (HTML) fullscreen mode (with zoom feature)
* 3 different zoom levels (2x, 3x and 4x)
** Use your keyboard to control your phone in realtime
** Use your mouse to control your phone in realtime (UIQ 3.0 only!)
** Make screenshots, copy them to the clipboard or save them to your PC
** Create AVI movies while navigating on your phone
* Profiles for quickly switching between different performance settings
* Advanced options for balancing performance vs. power consumption:
Reduced color modes, different compression levels, application priority, sampling frequency
* Multiple devices connected to the same PC by using multiple instances of Remote Professional
Antivirus AVG Mobile Security Beta
-Approximately 2050 full-length articles, more than 8,500 full-colour images ---and over 3.5 million words (equivalent to a 4,000+ page book in text alone)
-Storage Card & Phone Memory Compatibility
-Keyword Search
-Adjustable font sizes and styles
-Cross Reference Links - tap on a link to easily go to the related article
-An easy-to-use alphabetical index for all articles
-Compatibility with ALL UIQ devices
-Compatibility with ALL S60 devices, from the Nokia 7650 to the N95
How To Install:
1- install DC.Co.iSilo.v5.0.UIQv3 (full versin provided in the package)
2- transfer "wikip.pdb" to your phone; preferably to your memory card
3- use and enjoy
For convinience of dial-up users, file's divided into 5 parts: (4x20MB + 11.4MB)
pass: uiq3-apps
- Control iTunes, PowerPoint, Mouse, WinAMP, Windows Media Player and much more
- See the actual desktop in your phone
- No Bluetooth setup! Just connect from your phone
- Create your own applications via Keymaps or VB and JScripts
- Supports all PC Bluetooth solutions Toshiba, Windows, BlueSoleil and Widcomm/Brodacom
password: uiq3-apps
You'll need "microsoft framework 1.1" to be installed on your pc.
tested and works fine on p990i
in case you decided to buy this app after giving it a try, here is the official website:
h++p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid127
24-05-2008, 08:49
دانلود:
ايجاد شرتكات در گوشی های UIQ3 به وسیله Link Boy
دانلود:
منبع:
ممنون :11:
خیلی برنامه جالبی نیست یعنی مزخرفه:31: برنامه ADL خیلی بهتره و کارایی بیشتری هم داره.
پیشنهاد میکنم اونو نصب کن.
اگر لینکش رو داری لطف کن بزار! :11:
shahshahani
24-05-2008, 15:37
اگر لینکش رو داری لطف کن بزار! :11:
پست 813 رو ببین. اونجا گذاشتم.
موفق باشی.
H M R 0 0 7
24-05-2008, 16:12
-Approximately 2050 full-length articles, more than 8,500 full-colour images ---and over 3.5 million words (equivalent to a 4,000+ page book in text alone)
-Storage Card & Phone Memory Compatibility
-Keyword Search
-Adjustable font sizes and styles
-Cross Reference Links - tap on a link to easily go to the related article
-An easy-to-use alphabetical index for all articles
-Compatibility with ALL UIQ devices
-Compatibility with ALL S60 devices, from the Nokia 7650 to the N95
How To Install:
1- install DC.Co.iSilo.v5.0.UIQv3 (full versin provided in the package)
2- transfer "wikip.pdb" to your phone; preferably to your memory card
3- use and enjoy
For convinience of dial-up users, file's divided into 5 parts: (4x20MB + 11.4MB)
pass: uiq3-apps
ممنون، خودتون اينو تست كردين؟
اگه تونستيد توضيح فارسي هم بزاريد
ممنون، خودتون اينو تست كردين؟
اگه تونستيد توضيح فارسي هم بزاريد
:11::11::11:
به خاطر حجم نسبتا بالا و اینکه زیاد به کارم نمیاد تست نکردم
توضیح خاصی ندارن فکر کنم همه چیز مشخص باشه :46: ولی چشم
سلام دوستان این برنامرو کسی داره؟ Smartmovie برای p1i? با تشکر
vahid_civil
25-05-2008, 02:25
برنامه adl بسیار برنامه خوبی بود. ممنون.
مدتها بود دنبال همچین برنامه ای میگشتم.
ساین شدش رو ندارین ؟ نمیشه کاریش کرد که از 7 روز بیشتر بشه ؟
Lidaflex
25-05-2008, 06:24
سلام .
لطفا یکی از قوی ترین و بهترین برنامه هک رو برام بگذارید .
لطفا یه آموزش کوچیک هم بهم بدید .
ممنون .
H M R 0 0 7
25-05-2008, 08:21
هك ساين : نصب همه برنامه ها ساين نشده بدون نياز به ساين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamid00009
25-05-2008, 11:29
SMS Spam Manager کرک شدس و ساین شده
اول فایل اصلی رو نصب کنید و بعد فایل کرک و ساین شده را.
گوشی های uiq مشکل ساعت inbox دارنو این برنامه این مشکل رو هم حل میکند.
AriA jOhaRi
25-05-2008, 12:20
سلام...
ممنون این یکی رو خیلی لازم داشتم
ترکوندی:11:
^موفق باشی^
saeid127
25-05-2008, 21:54
این برنامه کار میکنه؟(اگر درست بشه خیلی محشره)
این برنامه کار میکنه؟(اگر درست بشه خیلی محشره)
آره كار ميكنه . يكي از كاراش اينه كه ساعت اس ام اس رو تو inbox درست ميكنه . كاره اصليش جلوگيري از وروده sms ناخواسته يا بلك ليست sms
saeid127
26-05-2008, 15:32
آره كار ميكنه . يكي از كاراش اينه كه ساعت اس ام اس رو تو inbox درست ميكنه . كاره اصليش جلوگيري از وروده sms ناخواسته يا بلك ليست sms
برای من که کار نکرد!!!!!!!! :41:
ساعت inbox اشتباه میزنه!
باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
vahid_civil
26-05-2008, 15:44
هك ساين : نصب همه برنامه ها ساين نشده بدون نياز به ساين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من اون فایل exe رو ریختم اونجایی که گفتیت ولی فایده نداشت.
یعنی برنامه adl رو همون 7 روز اعلام میکنه.
دوباره هم نصب کردم بازم همینطور بود. آیا کار خاصی بجز خاموش روشن کردن باید انجام بدم ؟
hamed1297
26-05-2008, 22:32
برای من که کار نکرد!!!!!!!!
ساعت inbox اشتباه میزنه!
باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
واسه من هم همینطور.
کرکش که اصلا نصب نمیشه.
ساعت هم درست نشد.
vahid_civil
27-05-2008, 12:58
انشاالله :31:
شرمنده ، چون خودم از یه فروم گرفته بودم اینو دیگه پسوردشو چک نکردم ، خودم مجدد فایلمو upload کردم ، اینم لینکش :
پست قبلیرم لینکشو درست کردم ، qflashlight ورژن 1.04 رو بدون پسورد از لینک بالا بگیرید :11:
این لینک دوم خرابه و اون اولی هم پسورد میخاست
من نميتونم smart movie رو،روگوشيم نصب کنم.
ميگه the package uses protected uid.
چاره چيه؟
چاره چيه؟
H M R 0 0 7
27-05-2008, 15:53
چاره چيه؟
به نظر من تا وقتي كه Core Player هست، دنبال نرم افزارهاي پخش ديگه نريد.Core Player به اين خوبي:40:
حداقل يكم درمورد تنظيماتش توضيح ميدادي:31:
ما كه مثل شما حرفه اي نيستيم:46:
ramin2020
29-05-2008, 12:54
سلام به همگی
بچه ها می خواستم بدونم کسی اینجا فول ورژن برنامه im+ 4 رو داره؟ یا سریالشو.
مرسی
ly.comeng
29-05-2008, 23:27
سلام
لطفا اگر نرم افزار اطلاعات دارویی رو که روی p990 نصب بشه،داره رم اینجا آپلود کنه
ممنونم
hamed1297
30-05-2008, 00:13
این هم لینک اطلاعات دارویی ایران
amirnadi
30-05-2008, 18:51
سلام دوستان , میدونم اینجا تاپیک نرم افزاره ولی فکر کردم اگه 2 تا سوالم رو اینجا بپرسم خیلی بهتر جواب بگیرم !!!!!!!!!!
1.من میخوام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم ولی نمیدونم چطوری باید این کار رو بکنم , البته SMS DIARY رو امتحان کردم ولی چون تعداد اس ام اس هام زیاده یه دفعه وسط کار EROR میده و برنامه بسته میشه , من چطوری حالا میتونم از اس ام اس هام بک آپ بگیرم تا اگه بعدا خواستم اونا رو داشته باشم و بتونم بخونمشون ؟
2.سوال دوم هم اینکه وقتی با Pc Suit از گوشی بک آپ میگیریم اطلاعاتش کجا ذخیره میشه و گذشته از اون از اس ام اس ها هم میشه با این برنامه بک آپ گرفت یا نه ؟ و اگه میشه این اس ام اس ها حتما باید توی inbox باشه یا اگه توی Messaging یه فولدر بسازیم و sms ها رو اونجا Move کنیم بازم میشه بک آپ گرفت ؟
خیلی ممنون ...
hamed1297
30-05-2008, 21:46
ورژن جدید برنامه SMS Diary برای بک اپ گیری اس ام اس ها در UIQ 3
برنامه خیلی خوبیه..میتونید از اس ام اس هاتون رو کامپیوتر بک اپ بگیرید اس ام اس ها رو یکسان سازی کنید و...
The SMS diary application reads all SMS messages that you have in your phone and creates a diary from them. The diary consists of three web pages (a web page is an HTML file. Such files are displyed best in an Internet browser but you can also open them in, for instance, Microsoft Word); one page with a table of contents and statistics on how many messages you have sent and received, one page lists all your messages sorted by date and the third page lists all messages sorted by name.
The web pages are saved on the memory card if there is a memory card available, otherwise the pages are saved in the internal phone memory. After the diary has been created you can transfer the web-pages to your pc and store them for future use.
لینک دانلود:
منبع:
hamed1297
30-05-2008, 22:29
برنامه برای گرفتن screen shot از LCD گوشی های UIQ3:
وقتی برنامه در حل اجرا باشه یک ایکن سبز رنگ روی صفحه دیده میشه.زمانی که روی اون کلیک کنید عکس گرفته میشه و توی فولدر اصلی مموری کارت قرار میگیره .
amirnadi
30-05-2008, 23:17
من که گفتم , SMS Diary رو امتحان کردم , EROR میده و وسط کار قطع میشه !!!
hamed1297
31-05-2008, 14:02
این ورژن جدیدش هست.این هم جواب نداد؟
ببین توی لینک پایین چیزی پیدا میکنی؟
این برنامه core player رو نصب کردم ولی دیگه همه فایلها اعم از عکس موزیک فیلم میخوام باز کنم از طریق برنامه اجرا میکنه.
.
ولی من اینو نمیخوام از قسمت تنظیماتشم جیزی پیدا نکردم.
.
حال باید چه کرد.!؟
دوستان جوابی برا سوال من هست.!؟
.
من این برنامه رو نصب کردم ولی از طریق فایل منیجر که میرم فایلهارو باز کنم از پلیر گوشی استفاده نمیکنه core player رو باز میکنه.
.
hamed1297
02-06-2008, 12:55
ادیت شد.........
hamed1297
02-06-2008, 13:04
بابا این چه وضعشه.خوب ما چطور لینک دانلود بگذاریم.
hamid00009
02-06-2008, 15:15
M-shell زبان برنامه نويسي براي سيستمهاي سيمبيان ورژن 3
با كمك اين برنامه حداكثر استفاده را از سيستمهاي بينظير سيمبيان داشته باشيد!
در ارسالهاي بعد نمونه هاي از قبل نوشته شده ي اين برنامه قرار داده مي شود!
سايت سازنده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نكته: براي فعال كردن برنامه در اولين بار استفاده از شما مي خواد كه با sms برنامه رو فعال كنيد شما مي تونيد yes يا no رو انتخاب كنيد!
(اگر no رو انتخاب كرديد بعد شماره تلفن گوشيتون رو وارد كنيد)!
روش ديگه اي كه واسه فعالسازي برنامه هست اينه كه به لينك زير مراجعه كنيد و اطلاعات رو وارد كنيد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگرم كه نخواين برنامه رو فعال (ريجيستر) كنيد، مشكلي پيش نمياد!
براي اجراي برنامه هايي كه توي ليست اصلي خود برنامه هست كافيه روشون كليك كنيد و از صفحه اي كه باز ميشه مطابق عكس گزينه صاعقه رو انتخاب كنيد:
موفق باشيد!
کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه برنامه براشBT Radar
به كمك اين برنامه ميتونيد مشخص كنيد كه يه Bluetooth كه روشنه كدوم طرف شماست!
خيلي جالبه!
بعد از بيرون آوردن فايلها از zip اونا رو تو c:\document\mShell كپي كنيد!
کد
فونت iphone برای گوشی های UIQ3 با ساپورت فارسی
فولدر با نام resource موجود در فایل فشرده را در فولدر resource مموری کارت کپی کنید.
برای گوشی های W950 و W960 کل فولدر را در مدیا مموری کپی کنید.
به هیچ وجه فولدر resource را در فون مموری کپی نکنید.
لینک دانلود:
پسورد :
( به کوچک بودن تمام حروف دقت کنید )
منبع:
حامد جان اگه ممکنه یه جای بهتر آپلود کنی ممنونت میشم :11: مثال 2shared.com
hamed1297
02-06-2008, 19:33
فولدر با نام resource موجود در فایل فشرده را در فولدر resource مموری کارت کپی کنید.
به هیچ وجه فولدر resource را در فون مموری کپی نکنید
لینک دانلود:
پسورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به کوچک بودن تمام حروف دقت کنید
hamed1297
02-06-2008, 19:38
بچه ها شما چطوری لینک واسه دانلود میگذارید که سیستم اون رو به هم نمیریزه.
من هرچی سعی میکنم جواب نمیده
nakhordemast
02-06-2008, 21:30
به هیچ وجه فولدر resource را در فون مموری کپی نکنید
لینک دانلود:
پسورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید به کوچک بودن تمام حروف دقت کنید
اقا این لینکا که سانسور شده
بگو جای نقطه چین ها چی بذاریم
دستت درد نکنه دررررررررر به درررررررررررر دنبال فونت های آیفون بودم.
منتظرم
nakhordemast
02-06-2008, 21:34
ویرایش شد .خودم جوابشو فهمیدم
hamed1297
02-06-2008, 22:24
snake deluxe for UIQ3
hamed1297
02-06-2008, 22:31
اینم یه برنامه براشBT Radar
خيلي جالبه!
کسی برنامه رو استفاده کرده؟
اینکه باید توی c:\document\mShell کپی بشه یکم عجیب نیست؟
جسارت نشه البته .
hamed1297
02-06-2008, 22:32
فونت آیفون برای گوشی های UIQ3
Download:
hamid00009
03-06-2008, 09:20
سايت سازنده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نكته: براي فعال كردن برنامه در اولين بار استفاده از شما مي خواد كه با sms برنامه رو فعال كنيد شما مي تونيد yes يا no رو انتخاب كنيد!
روش ديگه اي كه واسه فعالسازي برنامه هست اينه كه به لينك زير مراجعه كنيد و اطلاعات رو وارد كنيد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اجراي برنامه هايي كه توي ليست اصلي خود برنامه هست كافيه روشون كليك كنيد و از صفحه اي كه باز ميشه مطابق عكس گزينه صاعقه رو انتخاب كنيد:
موفق باشيد!
کد
خيلي جالبه!
کد
دوستان یکم توضیح در مورد این برنامه:
این برنامه را من خودم تست کردم روی گوشیم ( p1i )
اصل برنامه M-shell و bt radar یه برنامه جانبی برای m-shell است وبه خاطر این گفته شده در c:\document\mShell کپی شود تا m-shell بتونه اونا باز کنه حالا اگه برنامه را روی رم اینستال کردی( منظورم m-shell ) اون وقت bt radar را توی d:\document\mShell
کپی کن خیلی برنامه باحالی مطمئنم بعد از نصب حال میکنید راستی گفته شده این نرم افزار قدرت سیمبین uiq را نشون میده .
nakhordemast
03-06-2008, 12:45
Download:
لطفا در مرود چیزی که میزارید یه کم توضیح بدید.
این همون فونته است؟
nakhordemast
03-06-2008, 12:52
کسی برنامه رو استفاده کرده؟
اینکه باید توی c:\document\mShell کپی بشه یکم عجیب نیست؟
جسارت نشه البته .
من استفاده کردم خیلی جالبه اصلا شاخم در اومد . خیلی دقیق نسیت ولی چپ و راست رو درست نشون میده
یه برنامه است که یه سری امکانات تو خودش داره اون دوتا فایل که باید بریزی توی مموری هم مثل یه پلاگ این باهاش برخورد کنید ( هرچند که پلاگین نیست) باید توی اون درایوی بریزید که توش برنامه رو نصب کردین (مموری یا فون) بعد که برنامه رو باز کنین اسم بلوتوث رادار رو توی صفحه اصلی برنامه میتونین بببینین. اجراش کنین و لذت ببرین:8:
capitan black
03-06-2008, 14:38
مرسی حمید جون بابت برنامه...این واسه دانشگاه خوبه مچ بعضیها رو بگیرم با این ردیاب ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamed1297
03-06-2008, 15:36
لطفا در مرود چیزی که میزارید یه کم توضیح بدید.
این همون فونته است
ببخشید ولی چون توی چند پست بالا این فونت رو گذاشته بودم ونشده بود دیگه گفتم شای لازم نباشه بنویسم.
ادیت شد.
فونت آیفون برای گوشی های UIQ3
Download:
مرسی حامد جان خیلی ممنون واقا جالب بود من که خیلی خوشم آمد :10:
hamid00009
03-06-2008, 16:33
مرسی حمید جون بابت برنامه...این واسه دانشگاه خوبه مچ بعضیها رو بگیرم با این ردیاب ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم واقعا خیلی به درد میخوره:21::21::27::27:
babakmehr
03-06-2008, 16:58
بد نبود اگه يه دسته بندي براي ... (نرمافزار ، بدافزار، ... ) موجود انجام ميشد اونم با ورن هاي متفاوتش
nakhordemast
03-06-2008, 17:06
ببخشید ولی چون توی چند پست بالا این فونت رو گذاشته بودم ونشده بود دیگه گفتم شای لازم نباشه بنویسم.
ادیت شد.
اره بعد که دانلود کردم دیدم فونته
ممنون دست گلت درد نکنه ولی یه مشگلی هست . فونت ها بولد نمیشه.
یعنی توی اینباکس که مسیج های جدید باید بولد نشون داده بشه نمیشه. نمیفهمیم کدون جدیده کدون قدیم
:31:
nakhordemast
03-06-2008, 17:09
بد نبود اگه يه دسته بندي براي ... (نرمافزار ، بدافزار، ... ) موجود انجام ميشد اونم با ورن هاي متفاوتش
خوش آمدی
بد افزار چیه؟
hamed1297
03-06-2008, 22:18
اره بعد که دانلود کردم دیدم فونته
ممنون دست گلت درد نکنه ولی یه مشگلی هست . فونت ها بولد نمیشه.
یعنی توی اینباکس که مسیج های جدید باید بولد نشون داده بشه نمیشه. نمیفهمیم کدون جدیده کدون قدیم
آره.درست میگی.من هم همین مشکل رو دارم.یکسری دیگه فونت دارم.
از اینها که خسته شدم میریزم روی گوشی و اینجا ازش screen shot میگذارم.
hamed1297
03-06-2008, 23:05
بچه ها من يك سايت پيدا كردم براي دانلود فونت.
كسي ميدونه چطور ميشه اونها رو براي استفاده روي موبايل تنظيم كرد؟
سايتش هم اينه:
nakhordemast
04-06-2008, 00:59
آره.درست میگی.من هم همین مشکل رو دارم.یکسری دیگه فونت دارم.
از اینها که خسته شدم میریزم روی گوشی و اینجا ازش screen shot میگذارم.
کاش زودتر خسته میشدییییی!!!!!!!:31::31::31:
یه سوال دارم. من برنامه آیفون لوک رو نصب کردم روی 990 ولی وقتی قفل میکنم توی صفحه علامت اس ام اس میاد و یه 4 هم کنارش نوشته . یعنی 4تا اس ام اس خوانده نشده دارم در صورتی که حتی یک اسم ام اس خوانده نشده هم ندارم. بعد اگر 1 اس ام اس برام بیاد اون 4 میشه 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
کاش زودتر خسته میشدییییی!!!!!!!:31::31::31:
یه سوال دارم. من برنامه آیفون لوک رو نصب کردم روی 990 ولی وقتی قفل میکنم توی صفحه علامت اس ام اس میاد و یه 4 هم کنارش نوشته . یعنی 4تا اس ام اس خوانده نشده دارم در صورتی که حتی یک اسم ام اس خوانده نشده هم ندارم. بعد اگر 1 اس ام اس برام بیاد اون 4 میشه 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
ورژن جدیدشو دارین شما؟ چون لازمه بگم خدمتتون که ورژن های قدیمیش مشکل دارن! یا شاید روی p990 مشکل داره روی p1i من تست کردم این مشکلو نداشت :46:
باید توی اون درایوی بریزید که توش برنامه رو نصب کردین (مموری یا فون) بعد که برنامه رو باز کنین اسم بلوتوث رادار رو توی صفحه اصلی برنامه میتونین بببینین. اجراش کنین و لذت ببرین:8:
چيزي براي نصب نيست . فايلي كه دانلود كردم 2 تا فايل توش داشت كه دوتاش با پسوند m. هست . اينا رو بايد كپي كني تو اون مسير ، برنامه نصبش چيه؟
nakhordemast
04-06-2008, 11:32
چيزي براي نصب نيست . فايلي كه دانلود كردم 2 تا فايل توش داشت كه دوتاش با پسوند m. هست . اينا رو بايد كپي كني تو اون مسير ، برنامه نصبش چيه؟
ای بابا انگار توی باغ نیستید. قضیه خیلی ساده تر از این حرفاس:9:
پست اون دوستمون رو دوباره بخون میفهمی.:41:
باید mShell-UIQ3.sis رو نصب کنی بعد....
hamed1297
04-06-2008, 13:28
کاش زودتر خسته میشدییییی!!!!!!!
یه سوال دارم. من برنامه آیفون لوک رو نصب کردم روی 990 ولی وقتی قفل میکنم توی صفحه علامت اس ام اس میاد و یه 4 هم کنارش نوشته . یعنی 4تا اس ام اس خوانده نشده دارم در صورتی که حتی یک اسم ام اس خوانده نشده هم ندارم. بعد اگر 1 اس ام اس برام بیاد اون 4 میشه 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چشم.سعي ميكنم زود به زود خسته شم.
همونطور كه رضا جون (smoking) گفتن اين مربوط به ورژنهاي قديمه.جديدش رو نصب كنيد.
NimoOol.HD2
04-06-2008, 14:39
موفق باشيد!
کد
خيلي جالبه!
کد
سلام
میشه در مورد این برنامه ی بوتوث رادار یه کم توضیح بدید ؟؟
آخه این فایله که برای دان گذاشتید ، کلا دو تا فایل توش هست که باید توی c یا d کپی بشه . پس فایل اینستالیش چی میشه ؟؟
hamid00009
04-06-2008, 18:05
سلام
میشه در مورد این برنامه ی بوتوث رادار یه کم توضیح بدید ؟؟
آخه این فایله که برای دان گذاشتید ، کلا دو تا فایل توش هست که باید توی c یا d کپی بشه . پس فایل اینستالیش چی میشه ؟؟
دوستان یکم توضیح در مورد این برنامه:
این برنامه را من خودم تست کردم روی گوشیم ( p1i )
اصل برنامه M-shell و bt radar یه برنامه جانبی برای m-shell است وبه خاطر این گفته شده در c:\document\mShell کپی شود تا m-shell بتونه اونا باز کنه حالا اگه برنامه را روی رم اینستال کردی( منظورم m-shell ) اون وقت bt radar را توی d:\document\mShell
کپی کن خیلی برنامه باحالی مطمئنم بعد از نصب حال میکنید راستی گفته شده این نرم افزار قدرت سیمبین uiq را نشون میده .
nakhordemast
04-06-2008, 19:38
ورژن جدیدشو دارین شما؟ چون لازمه بگم خدمتتون که ورژن های قدیمیش مشکل دارن! یا شاید روی p990 مشکل داره روی p1i من تست کردم این مشکلو نداشت :46:
من آخرین ورژن رو نصب کردم. مشکل داشت. بعد از حرف شما رفتم یه ورژن قدیمی تر رو هم تست کردم. به کل هنگ می کرد..شاید به خاطر رم بالای پ1 مشکل نداره.
به هر حال مرسی
من آخرین ورژن رو نصب کردم. مشکل داشت. بعد از حرف شما رفتم یه ورژن قدیمی تر رو هم تست کردم. به کل هنگ می کرد..شاید به خاطر رم بالای پ1 مشکل نداره.
به هر حال مرسی
خواهش می کنم اما اگه نسخه ای از لوک ایفون خواستین یا هر چی بخواین ساین کنین حتما بگین یا من یا داش حامد که از ما حرفه ای ترن توضیح بدن که برنامه هاتون راحت نصب بشن :11:
hamed1297
04-06-2008, 22:28
خواهش می کنم اما اگه نسخه ای از لوک ایفون خواستین یا هر چی بخواین ساین کنین حتما بگین یا من یا داش حامد که از ما حرفه ای ترن توضیح بدن که برنامه هاتون راحت نصب بشن
شما استاد ما هستي رضا جان.
hamed1297
04-06-2008, 22:52
wallpaper هاي iphone.فقط يكم بايد سايزشون رو عوض كنيد.خيلي خوشكل هستن.
مثلا اين يكيشه:
منبع هم سايتي كه ميبينيد:
nakhordemast
05-06-2008, 01:10
خواهش می کنم اما اگه نسخه ای از لوک ایفون خواستین یا هر چی بخواین ساین کنین حتما بگین یا من یا داش حامد که از ما حرفه ای ترن توضیح بدن که برنامه هاتون راحت نصب بشن :11:
از تمام اساتید موتوشکرم.
من از هک ضد ساین استفاده کردم. همون هک دومی که حسین خان گفته بودند.
هیچ مشکل یا اروری موقع نصب مبتنی بر ساین نداد.
راستش من تا حالا برنامه ای که ساین بخواد نصب نکردم. ولی مستقیم و سر راست نصبید!
از تمام اساتید موتوشکرم.
من از هک ضد ساین استفاده کردم. همون هک دومی که حسین خان گفته بودند.
هیچ مشکل یا اروری موقع نصب مبتنی بر ساین نداد.
راستش من تا حالا برنامه ای که ساین بخواد نصب نکردم. ولی مستقیم و سر راست نصبید!
خوب خدارو شکر :11: و ما مخلص شما هستیم و داش حامد که هر چی بگم کم گفتم :10:
wallpaper هاي iphone.فقط يكم بايد سايزشون رو عوض كنيد.خيلي خوشكل هستن.
مثلا اين يكيشه:
منبع هم سايتي كه ميبينيد:
مرسی واقا زیباست . اما من یک سوالی از دوستان که p1 دارن داشتم نه اینکه حالا منظورم حامد باشه نه کلی هستش من خودمم شاید اینجوری باشم. سوال: چرا ما p1 دارها گوشیمونو هر روز بیشتر شبیه iphone می کنیم!؟ من فکر میکنم تم ها و آیکنهای p1 orginal شاید اون چیزی نبوده که ما و شما می خواستیم؟ البته این سلیقه ای هستش ...
H M R 0 0 7
05-06-2008, 08:54
سلام، ميبينم كه بعد از مدتها اينجا فعال شد.خوشحالم.ممنون حميد جان به خاطر اون برنامه بلوتوث.:11:
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
برنامه احتیاج به ساین دارد.
براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد
این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
این گوشی به تازگی در بعضی از کشورها عرضه شده و فایل های سیستمیش بر روی اینترنت و در دسترس هکرها قرار گرفته که اونا هم لطف کردن و فعلا برنامه Torch رو برای سایر گوشی های UIQ3 که فلاش دارن پورت کردن
اما شما باید اول این برنامه رو نصب کنین که برای گرفتن این برنامه به این پست برین
وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین
hamid00009
05-06-2008, 09:42
HMR007 خواهش میگنم وظیفه است
Best Message Storer v1.02.sis
ین برنامه که برای ذخیره کردن اس ام اس هاتون به یک فایل متنی استفاده میشه
ako.2007
05-06-2008, 13:46
یه برنامه ی پلیر پیشرفته و قوی که نیاز به توضیح من نداره ولی هنوز باید رجیستر بشه.
Meet our product Syntrax. It has all the modern musician wants when away from the studio! A sequencer, sound synthesis and sample editor all wrapped up in a nice little package!
Never again will you be bored in the train, never again will you whistle that tune and be not able to write it down. Mobile composing is here!
Features:
Upto 8 stereo audio channels simultaneously (previously only 6)
Playback of samples with bi-directional looping support
Realtime sound synthesis with 15 sound generation effects
Realtime effects like filters, morphs and echoes
A built in small sample editor
A full featured sequencer
Dynamic playback options (songspeed, groove, muting etc..)
Realtime instrument parameter changing
Full library of preset songs and sounds for you to start working with
User adjustable sound quality for slower devices
MIDI compatibility
لینک دانلود:
پسوورد:
ee.6687
ako.2007
05-06-2008, 13:57
اینم یه بازی بسیار قشنگ و گرافیکی.محصول EA Games
شرمنده چون دیدم کسی تاپیک بازی ها نمیره اینجا گذاشتم حالا حسین خان خودشون می دونن چیکار باهاش م میکنن.
واسه راحتی دو قسمتش کردم تا بتونید به راحتی از rapidbaz استفاده کنید.
pass:
ee.6687
H M R 0 0 7
05-06-2008, 15:00
snake deluxe for UIQ3
شرمنده چون دیدم کسی تاپیک بازی ها نمیره اینجا گذاشتم حالا حسین خان خودشون می دونن چیکار باهاش م میکنن.
pass:
ee.6687
مجموعه بازی های Uiq3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Original Titan
05-06-2008, 17:01
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
يعني چي پورت شده؟
چه فرقي داره يا برنامه هاي ديگه؟
ساين هم كه مي گي داره منظور همون ساين از طريق هك ديگه؟
Eclipse.Co
05-06-2008, 17:09
سلام دوستان.
ببخشید یه درخواستی داشتم. خیلی این پست ها رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم.
یه دیکشنری فارسی به انگلیسی و همچنین انگلیسی به فارسی میخوام واسه P990
Mobi Dict رو نصب کردم برای انگلیسی به فارسی ولی چون فلیپه گوشی رو برداشتم کار کردن باهاش خیلی سخته
یه چیزی میخوام که بشه با قلم باهاش کار کرد.
لطفا کمکم کنید. :41:
nakhordemast
05-06-2008, 21:18
HMR007 خواهش میگنم وظیفه است
Best Message Storer v1.02.sis
ین برنامه که برای ذخیره کردن اس ام اس هاتون به یک فایل متنی استفاده میشه
نصب کردم روی 990 کار میکنه. سیو هم میکنه به صورت تکست. مرسی:10:
nakhordemast
05-06-2008, 21:32
یه برنامه ی پلیر پیشرفته و قوی که نیاز به توضیح من نداره ولی هنوز باید رجیستر بشه.
Meet our product Syntrax. It has all the modern musician wants when away from the studio! A sequencer, sound synthesis and sample editor all wrapped up in a nice little package!
Never again will you be bored in the train, never again will you whistle that tune and be not able to write it down. Mobile composing is here!
Features:
Upto 8 stereo audio channels simultaneously (previously only 6)
Playback of samples with bi-directional looping support
Realtime sound synthesis with 15 sound generation effects
Realtime effects like filters, morphs and echoes
A built in small sample editor
A full featured sequencer
Dynamic playback options (songspeed, groove, muting etc..)
Realtime instrument parameter changing
Full library of preset songs and sounds for you to start working with
User adjustable sound quality for slower devices
MIDI compatibility
لینک دانلود:
پسوورد:
ee.6687
مرسی عزیزم اما این برنامه که خیلی قدیمیه. دمو ورژنه خودت باهاش کار کردی؟
در ضمن پلیر هم نیست:31: برنامه ساخت موسیقیه به درد آهنگ سازا میخوره. یه چیزی تو مایه های اف ال استودیو اما خوب با بضاعت موبایل.
hamed1297
06-06-2008, 13:43
سلام دوستان.
ببخشید یه درخواستی داشتم. خیلی این پست ها رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم.
Mobi Dict رو نصب کردم برای انگلیسی به فارسی ولی چون فلیپه گوشی رو برداشتم کار کردن باهاش خیلی سخته
لطفا کمکم کنید.
بهترين ديكشنري انگليسي به فارسي PMD هست كه كيبورد مجازي هم داره و كار باهاش خيلي راحت هست.
توي گوگل هم سرچ كني راحت ژيدا ميكني.
دوستان اگر ميشه برنامه هايي رو كه براي اجرا نياز به حك گوشي داره رو توي همون تاپيك هك بزارن.فكر ميكنم اينطوري بهتر بشه.
البته فقط يك نظر بود.
مرسی واقا زیباست . اما من یک سوالی از دوستان که p1 دارن داشتم نه اینکه حالا منظورم حامد باشه نه کلی هستش من خودمم شاید اینجوری باشم. سوال: چرا ما p1 دارها گوشیمونو هر روز بیشتر شبیه iphone می کنیم!؟ من فکر میکنم تم ها و آیکنهای p1 orginal شاید اون چیزی نبوده که ما و شما می خواستیم؟ البته این سلیقه ای هستش ...
خوب رضا جان همونطور كه ميگيد سليقه اي هست.من خودمم هم زياداز اينها استفاده نميكنم.
واسه بقيه ميگذارم كه شايد به كارشون بياد.
vahid_civil
06-06-2008, 17:40
برنامه m shell جای دقیق رو نمیگه. من چند بار تست کردم. گوشی ها رو ثابت گذاشتم ولی هر بار که سرچ رو ریست میکردم یه جای دیگه رو نشون میداد.
تازه خود گوشی نامردی کرد یه اس ام اس زد واسه شرکتش تو خارج واسه رجیستری!
saeid127
06-06-2008, 20:26
برنامه m shell جای دقیق رو نمیگه. من چند بار تست کردم. گوشی ها رو ثابت گذاشتم ولی هر بار که سرچ رو ریست میکردم یه جای دیگه رو نشون میداد.
تازه خود گوشی نامردی کرد یه اس ام اس زد واسه شرکتش تو خارج واسه رجیستری!
برای من هم همین درست کار نمیکنه!!!!!
Original Titan
06-06-2008, 22:54
Core Player 1.2.5 هم release شده
من جايي لينك نديدم
بگرديد... پيدا كنيد... دانلود كنيد...
من خيلي خسته مي شم!!
hamed1297
06-06-2008, 22:55
me 2......
Core Player 1.2.5 هم release شده
من جايي لينك نديدم
بگرديد... پيدا كنيد... دانلود كنيد...
من خيلي خسته مي شم!!
1.2.4 . هنوز كرك يا سريالي براش نيست.من اون رو دارم.ميخواين بگذارم؟
NimoOol.HD2
07-06-2008, 00:08
pass:
ee.6687
سلام
ممنون که اینو گذاشتی . این رپیدشیر نامرد ، حالمو داره بهم میزنه . این کدی که باید بزنی پدرمو دراورد .
گفته فقط کاراکترهای گربه دار. اصلا معلوم هم نیست
اگه میشه یه جا دیگه آپلود کن
چند مگ هست مگه که دو قسمته ؟
ویرایش :
سلام مجددا . تو رو خدا اینو یه جای بهتر آپلود کن. 4شیرد خیلی خوبه یا این سایتا که فایله مورد نظر رو ترنسفر میکنن به دانلودر . اینجا اصلا نمیشه دان کنی.
H M R 0 0 7
07-06-2008, 02:05
سلام
ممنون که اینو گذاشتی . این رپیدشیر نامرد ، حالمو داره بهم میزنه . این کدی که باید بزنی پدرمو دراورد .
گفته فقط کاراکترهای گربه دار. اصلا معلوم هم نیست
اگه میشه یه جا دیگه آپلود کن
چند مگ هست مگه که دو قسمته ؟
ویرایش :
سلام مجددا . تو رو خدا اینو یه جای بهتر آپلود کن. 4شیرد خیلی خوبه یا این سایتا که فایله مورد نظر رو ترنسفر میکنن به دانلودر . اینجا اصلا نمیشه دان کنی.
از این سایت استفاده کنید تا لینک مستقیمش رو بگیرید:
shahshahani
08-06-2008, 10:41
سلام به همه ی دوستان
این برنامه bigben که دوستمون ilovemyp1 گذاشته بودن برای من اکسپایر شده کسی کد رجیسترش رو داره؟
ممنون.
hamed1297
08-06-2008, 22:45
نرم افزار Easy Search - ابزار جستجو پیشرفته در UIQ3
download:
capitan black
08-06-2008, 23:10
حامد جون این لینکش که کامل نیست...سایت فییلترش کرده ..
hamed1297
08-06-2008, 23:38
نميدونم بايد چيكار كنم.راهي هست؟
tehranboys
09-06-2008, 00:02
سلام
من نزدیک به 10 ماه تا 11 ماه کهp1 دارم و از اونم کاملا راضی هستم
ولی 2 هفته هست که اون رو هک کردم و فقط والکمن نصب کردم و مشکل ساین حل کردم.
نمی دونم چرا ما از هک می ترسیم.
من اخرن بروز رسانی اون رو هم دارم.
اگه از به خواهی از هک خارج شی هم می تونی ریست کنی هم اپدیت
به همه نصیهت می کنم این کارو انجام بدن
که مشکل ساین حل شه و با والکمن 3 حال کنن که صدای هنسفی توش به ترکون هست
هرکی مشکلی داشت من هستم البته با اجازه اساتید.
NimoOol.HD2
09-06-2008, 00:09
تهران بوی جان ببخشید که اینو می گم ولی خیلی بد نوشته بودی من که هیچی نفهمیدم
ولی ورودتو به سایت خوش آمد می گم . امید وارم لحظات خوبی رو در این سایت داشته باشی و به یه عضو مفید تبدیل بشی !!
سلام
دوستان عزیز این بازی ssx روی فلیپ باز میاد یا نه ؟؟
من که قسمت یکشو دانلودیدم. قسمت دومشم 95%ش رفته . نکنه رو فلیپ باز نیاد ؟؟ کلا 3ساعت طول کشید
راستی حسین جان بابت اون سایته دستت درد نکنه
ضمنا من تو امضام تبلیغه همین سایت پی سی ورلد رو کرده بودم چرا نوشته تبلیغاتی؟؟
rajermax
09-06-2008, 07:28
با سلام
چند سوال دارم
1:آيا ارزش داره p1 بخرم
2"با گارانتي يا بدون گارانتي
3:مظور از هك گوشي چيت توضيحيح دهيد
4:p1 اصلش مال كدام كشور ساخته ميگن مثل p990 فرانسه است
H M R 0 0 7
09-06-2008, 09:51
با سلام
چند سوال دارم
1:آيا ارزش داره p1 بخرم
2"با گارانتي يا بدون گارانتي
3:مظور از هك گوشي چيت توضيحيح دهيد
4:p1 اصلش مال كدام كشور ساخته ميگن مثل p990 فرانسه است
مشاوره خريد گوشي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسين جان اون برنامه كه گفتي اينجا گذاشتي اسمش چيه ؟ تو كدوم پسته ؟
برنامه صفحه داس
hamed1297
09-06-2008, 18:41
H M R 0 0 7 جان تكليف ما واسه گذاشتن لينك دانلود توي سايت چي هست؟سايت به صورت نقطه چين نشونش ميده.
NimoOol.HD2
09-06-2008, 20:54
با عرض سلام و خسته نباشید .
این بازیه خیلی باهال بود ولی دکمه های کیبوردمو بدجوری خراب کرد . دکمه ی H پاک شد !!! نمیشه کاری بکنی ؟؟
اگه میشه یه آموزشی به دکمه هاش بده ، اینا چجوری انقدر میپرن توی هوا
.
.
.
بچه ها ، 20:30 گفت توی خارج یه برنامه ای باب شده با اس ام اس ، به صورت کامل ردیابی میکرد ، توپ××!!!××
اسمش فکر کنم Sniff بود که طرف داشت توی موتور جست و جو سSearch میکرد ، یعنی توی ایران کار میکنه ؟؟؟
NimoOol.HD2
09-06-2008, 21:00
اینم سایته این Sniff
بدبختیش اینه که با اس ام اس پیدا میکنه ولی باید اس ام اس خارج بفرستی تازه باید اون یو رو هم یا بار ازش اجازه گرفته باشی .
فضاهای خالی رو پاک کنید
ht tps: // w ww.s niffu . c om/in dex . j sp
shahshahani
10-06-2008, 09:50
سلام به همه ی دوستان
این برنامه bigben که دوستمون ilovemyp1 گذاشته بودن برای من اکسپایر شده کسی کد رجیسترش رو داره؟
ممنون.
کسی نبود به من بینوا کمک کنه.:19::46:
D o l f i n
11-06-2008, 15:15
دو تا برنامه لازم دارم
یه بلک لیست
و اگه برنامه واسه نشون دادن تصویر تماس گیرنده به صورت تمام صفحه هم اومده
ممنون میشم
hamed1297
11-06-2008, 16:47
واسه black list ميتونيد 2 تا برنامه استفاده كنيد:
1-MCleaner
2-advance call manager
hamed1297
11-06-2008, 18:22
برنامه mcleaner:
اين برنامه امكانات زيادي رو به شما ميده:
1.ايجاد black list
2ايجاد white list
3.ارسال Flash sms كه كلاس 0 sms هست و بدون زدن هيچ دكمه اي روي صفحه طرف باز ميشه.و به صورت خود به خود بعد از خوندنش پاك ميشه.(تنها برنامه موجود براي ارسال flash sms براي uiq3
4.....
برنامه trialهست براي 15 روز ولي ميتونيد با پاك كردن اين فايل كه گذاشتم از توي مسير مشخص شده اون رو براي مدت بيشتري يا شايد نا محددود داشته باشيد.
C: / system / data / mcleaner.ini
دانلود:
nakhordemast
12-06-2008, 13:46
برنامه mcleaner:
1.ايجاد black list
2ايجاد white list
3.ارسال Flash sms كه كلاس 0 sms هست و بدون زدن هيچ دكمه اي روي صفحه طرف باز ميشه.و به صورت خود به خود بعد از خوندنش پاك ميشه.(تنها برنامه موجود براي ارسال flash sms براي uiq3
4.....
برنامه trialهست براي 15 روز ولي ميتونيد با پاك كردن اين فايل كه گذاشتم از توي مسير مشخص شده اون رو براي مدت بيشتري يا شايد نا محددود داشته باشيد.
دانلود:
واقعا دستت درد نکنه . چیز حیلی خوبی به نظر می رسه.
خودت تستش کردی؟
دارم می دانلودمش.
hamed1297
12-06-2008, 23:50
سلام.
اره خودم دارمش و مثل بنز كار ميكنه.
خيالت راحت.
cool20063
13-06-2008, 00:00
حامد جان ممنون برنامهش خیلی توپ بود
یک برنامه پلیر می خوام به غیر از کر پلیر چون رو گوشم کار نمیکنه
یک برنامه هم می خوام برای قفل گذاری روی فولدر کسی داره ممنون میشم کمک کنه
ako.2007
13-06-2008, 08:19
واسه پلیر میتونی از smart movie استفاده کنی که تو همین تاپیک هست.
واسه قفل گذاری هم از برنامه ی زیرمی تونی استفاده کنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه اینکه راحت دانلود کنی از سایت rapidbaz استفاده کن.
اگه فایل کیجن اجرا نشد میتونی از فایل pdf داخل پوشه کمک بگیری.
سلام دوستان.
لطفا کمکم کنید. :41:
میتونی از pmd v.2 استفاده کنی خوب. همون برنامه هست که با قلم و فلیپ باز هم کار میکنه .
alenkita
13-06-2008, 14:53
من ىه برنامه واسه p1 مى خوام که بشه در قسمت sms روى inbox ىا sent پسورد گذاشت ىا مخفى کرد۰
ممنون
nakhordemast
13-06-2008, 18:44
سلام حامد جان کار میکنه ولی بعضی وقتا ایراد تریال بودن رو میگیره ولی کار میکنه.
این برنامه سوسیس منیجر (swiss )ما از کار افتاده. یعنی رجیستر میخواد . چکارش کنم؟
برنامه mcleaner:
1.ايجاد black list
2ايجاد white list
4.....
دانلود:
چه جوری میشه این sms رو فرستاد میشه یه راهنمایی بکنین ممنون
alil1369
13-06-2008, 21:47
برنامه mcleaner:
1.ايجاد black list
2ايجاد white list
4.....
دانلود:
ممنون ولی من نتونستم باهاش Flash SMS ارسال کنم !!
بیشتر برای کنترل روی ورودی خروجی (پیام / تماس) هست !
hamed1297
13-06-2008, 22:56
خواهش ميكنم دوست عزيز.اگر براي فايتهاي صوتي ميخواي برنامه juckbox از lonely cat games هست كه اون پلير خوبي هست.
واسه تصويري ميگردم ببينيم چيزي پيدا ميكنم.
این برنامه سوسیس منیجر (swiss )ما از کار افتاده. یعنی رجیستر میخواد . چکارش کنم؟
چه ورژني هست.من با x-ploe كار ميكنم خيلي بهتره.
در مورد برنامه Mcleaner و ارسال flash sms:
اول اينكه مستقيما نميشه فلش س م س فرستاد.بايد براي اين كار يك نفر روي به ليست سياه اضافه كنيد.بعد با يك ترفند ميتونيد براي همه فلش س م س بفرستيد:
اول يك شماره بايد به ليست سياه اضافه بشه.بعد از توي my logs و تب msg received روي شماره يا اس م اس ي كه از اون طرف اومده برين و دكمه more رو بزنيد.و از اونجا send flsh sms رو.
حالا ميشه مثل زماني كه ميخواين متن رو بنويسيد.و بالاي محل نوشتن متن شماره طرف هست كه با اديت كردن اون ميتونيد به هر كسي فلش اس م اس بديد.
شايد ظاهرا سخت باشه اين كار ولي 1 بار بيشتر نياز نيست اين مراحل رو انجام بدين.
اميدوارم درست توضيح داده باشم.
alenkita
13-06-2008, 23:06
من ىه برنامه واسه p1 مى خوام که بشه در قسمت sms روى inbox ىا sent پسورد گذاشت ىا مخفى کرد۰
ممنون
کسى نبود جواب بده
nakhordemast
14-06-2008, 01:04
چه ورژني هست.من با x-ploe كار ميكنم خيلي بهتره.
.
swiss mgr pro 1.41
نه خوب خیلی کارای دیگه هم میشه انجام دارد . مثل بستن تسک ها و مشاهده جزئیات برنامه ها و سیستم
اون که شما گفتی فقط فایل منیجره
بچه ها این ورژن که من دارم جدیده یا قدیمی؟ حالا اکسپایر شده رجیستر میخواد چه کنم؟:41:
کسى نبود جواب بده
برنامه advance device lock هست که میشه رو مسیج ها password بزاری ولی نمیشه اون فولدر ها رو جدا قفل کنی
D o l f i n
14-06-2008, 11:22
حامد جان بابت معرفی برنامه ممنونم
واسه اون نشون دادن تصویر تماس گیرنده برنامه نیست؟
ako.2007
14-06-2008, 20:20
برنامه mcleaner:
1.ايجاد black list
2ايجاد white list
4.....
دانلود:
سلام دوست عزیز.
من این فایلی رو که گفتین پاک کردم ولی بازم میگه که trial هستش و تا 15 روز دیگه غیرفعال میشه راه دیگه ای نیست؟
cool20063
14-06-2008, 23:32
کسی از دوستان هست برنامه کرک شده advnced divce lock داشته باشه ؟؟
nakazaki
15-06-2008, 14:32
سلام دوست عزیز.
من این فایلی رو که گفتین پاک کردم ولی بازم میگه که trial هستش و تا 15 روز دیگه غیرفعال میشه راه دیگه ای نیست؟
با یکی از 2 کد زیر ریجستر کنین:10:
55092411
46998375
ako.2007
15-06-2008, 16:35
55092411
46998375
این کدی رو که گذاشتین نمیشه کامل بزنم چون خود برنامه نمیزاره و میگه که بیشتر از مقدار مجازه.
nakazaki
15-06-2008, 19:16
این کدی رو که گذاشتین نمیشه کامل بزنم چون خود برنامه نمیزاره و میگه که بیشتر از مقدار مجازه.
دوست عزیز برنامه رو پاک کنین و دوباره نصب کنین و اگه باز نشد با این ورژن تست کنین:10:
ako.2007
15-06-2008, 21:05
دوست عزیز برنامه رو پاک کنین و دوباره نصب کنین و اگه باز نشد با این ورژن تست کنین:10:
اقا خیلی ممنون درست شد ظاهرا" مشکل از ورژنش بود.:33::10:
NimoOol.HD2
15-06-2008, 22:28
سلام
راهی بلد نیستید که بشه از مسیج ها ( مسیج چیه ، پیامک ، فرهنگ سازی ) ها بک آپ گرفت ؟؟
hamed1297
15-06-2008, 23:00
اگر با رجيستر كردن برنامه mcleaner مشكل دارين همون فايل مورد نظر رو اگر پاك كنيد جواب ميده.فقط error رو ميده.
سلام.ببخشيد اين چه ورژني هست؟
hamed1297
15-06-2008, 23:02
برنامه براي مديريت alarm ها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید Show More Sharing Options
hamed1297
15-06-2008, 23:30
راستي يه قابليت جالبي كه اين برنامه داره اي هست كه ميشه برنامه رو طوري زمان بندي كرد كه توي يك ساعت معين و از پيش تعيين شده تماسها رو رد يا جواب بده.
nakazaki
16-06-2008, 12:41
سلام.ببخشيد اين چه ورژني هست؟
سلام دوست عزیز
ورژنی که من گذاشتم 1.041 هست که برای ریجستر به 8 رقم نیاز داره و فکر کنم ورژنی که قبلا دوستان گذاشتن 1.040 هست که برای ریجستر به 6 رقم نیاز داشت:11:
shahshahani
16-06-2008, 12:45
دست شما درد نکنه آقا ناکازاکی.....
shahshahani
16-06-2008, 12:46
سلام
راهی بلد نیستید که بشه از مسیج ها ( مسیج چیه ، پیامک ، فرهنگ سازی ) ها بک آپ گرفت ؟؟
با پی سی سوئیت گوشیت می تونی بک آپ بگیری.
shahshahani
16-06-2008, 12:47
کسی از دوستان هست برنامه کرک شده advnced divce lock داشته باشه ؟؟
پست 813 رو ببین تو همین تاپیک.خودم گذاشتم.
shahshahani
16-06-2008, 12:52
سلام حامد جان کار میکنه ولی بعضی وقتا ایراد تریال بودن رو میگیره ولی کار میکنه.
یه فایل رجیستر موقع نصب باید تو درایو D پوشه document کپی بشه.
مال من که خیلی وقته داره کار میکنه و اکسپایر هم نشده.
اگه فایل رجیسترش رو توی مموریت نداری یا اگه اون ورژنی که من دارم استفاده می کنم رو می خوای بگو تا من برات آپ کنم.
موفق باشی.
nakhordemast
16-06-2008, 14:07
ممنون از توجهت
توی اون مسیر که گفتی دوتا فایل دارم با پسوند obml
نمیدونم ایناس. اصلا نمیدونم مال کدوم برنامه هستن
فکر نمیکنم فایل رجیستر باشه
اگر بذاری ممنون میشم/
nakhordemast
16-06-2008, 14:12
سلام دوست عزیز.
55092411
46998375
سلام این ورژن جدید رو نصب کنین بعد اون کد رجیستری 8 رقمی رو بزنین ساکسسفولی اکتیویت میشه
به همین سادگی به همین خوشمزگی
NimoOol.HD2
17-06-2008, 06:21
با پی سی سوئیت گوشیت می تونی بک آپ بگیری.
نمیشه . تا حالا امتحان کردم ولی گوشی یه تیکه باید ریستارت بشه و بعدش میگه نمیشه بک آپ بگیری
تو خودت تا حالا تونستی ب آپ بگیری؟
shahshahani
17-06-2008, 08:56
نمیشه . تا حالا امتحان کردم ولی گوشی یه تیکه باید ریستارت بشه و بعدش میگه نمیشه بک آپ بگیری
تو خودت تا حالا تونستی ب آپ بگیری؟
بععععععععلهههههههههههه بک آپ گرفتم تپل.:20:
گوشی ریستارت میشه ولی این پیغامی که گفتی نمیاد برای من.
روی یه سیستم دیگه نصب کن شاید شد.
رو سیستمت پی سی سوئیت سلولار فون هم داری؟
اگه باقی مباحث رو بیاری تو کلوپ بهتر میشه.
موفق باشی.
shahshahani
17-06-2008, 09:12
ممنون از توجهت
توی اون مسیر که گفتی دوتا فایل دارم با پسوند obml
نمیدونم ایناس. اصلا نمیدونم مال کدوم برنامه هستن
فکر نمیکنم فایل رجیستر باشه
اگر بذاری ممنون میشم/
بفرما
با تشکر از ناکازاکی خان.:40:
nakhordemast
17-06-2008, 12:04
بفرما
با تشکر از ناکازاکی خان.:40:
سلام خوبی رفیق. میگم این برنامه سوییس منجره که گذاشتی. منظورت اینه که این ورژن رو نصب کنم؟
آخه گفته بودی یه فایل ریستر رو باید بریزم توی درایو d :20:
shahshahani
17-06-2008, 13:25
سلام خوبی رفیق. میگم این برنامه سوییس منجره که گذاشتی. منظورت اینه که این ورژن رو نصب کنم؟
آخه گفته بودی یه فایل ریستر رو باید بریزم توی درایو d :20:
علیک سلام رفیق.شما چطوری؟
من نمیدونم این ورژنش چنده اون ورژنش چنده؟ اصلا مگه چند تا ورژن داره؟
اینو که نصب کنی اکسپایر نمیشه.یعنی برای من که تا حالا نشده.اگرم شد موقع نصب این که من گذاشتم یه فایل تکست توی مموری خود به خود سیو میشه که یه کد توش نوشته.من تا حالا ازش استفاده نکردم چون اکسپایر نشده.
موفق باشی.:10:
nakhordemast
18-06-2008, 03:52
علیک سلام رفیق.شما چطوری؟
من نمیدونم این ورژنش چنده اون ورژنش چنده؟ اصلا مگه چند تا ورژن داره؟
اینو که نصب کنی اکسپایر نمیشه.یعنی برای من که تا حالا نشده.اگرم شد موقع نصب این که من گذاشتم یه فایل تکست توی مموری خود به خود سیو میشه که یه کد توش نوشته.من تا حالا ازش استفاده نکردم چون اکسپایر نشده.
موفق باشی.:10:
مرسی عزیزم. درست شد .نصب کردم خودش رجیستر شده بود!:31:
سلام به دوستان
از آقايون کسى هست که تاحالا opera mini رو روى p990 اجرا کرده باشه؟
آخه من هر وقت بازش ميکنم بعد از کمى لود کردن اين دوتا پيغام رو ميده البته جدا جدا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahshahani
19-06-2008, 09:51
احتمالا مشكل از ايرانسلته...
فكر نكنم ربطي به برنامه داشته باشه.
تا حالا با واير لس هم امتحان كردي؟
اپراي خود گوشي مگه چشه كه ميخواي اپرا ميني استفاده كني؟
savalan_sahand
19-06-2008, 16:23
یه برنامه برای p990میخواستم که بشه باهاش تماس ها رو ضبط کنه.یعنی در عین حال صحبت کردن ضبط کنه.
تشکر.
nakhordemast
19-06-2008, 20:51
سلام به دوستان
از آقايون کسى هست که تاحالا opera mini رو روى p990 اجرا کرده باشه؟
آخه من هر وقت بازش ميکنم بعد از کمى لود کردن اين دوتا پيغام رو ميده البته جدا جدا!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا مشكل از ايرانسلته...
فكر نكنم ربطي به برنامه داشته باشه.
تا حالا با واير لس هم امتحان كردي؟
اپراي خود گوشي مگه چشه كه ميخواي اپرا ميني استفاده كني؟
بعد از نصب اولین بار که میری توی برنامه انگار باید یه سری دیتا رو دانلود کنه و با سایت اپرا مچ بشه که اگر سرعت اینترنت گوشیت پایین باشه اینجوری میشه.
یه وقتی که آنتن فوله و نسرعت خوبه تست کن. بعد از بار اول همه چیز ردیف میشه
مشکل برنامه نیست
hamed1297
20-06-2008, 13:46
Best MessageStorer v1.02
اين يه برنامه هست براي ذخيره كردن SMS, MMS, emails به فرمت text يا CSV (comma-separated values).و در نهايت روي كمپيوتر هم با notepad باز ميشه.فرمت CSV هم با برنامه هايي مثل Excel باز ميشه.
----- هم داره براي دسته بندي SMS, MMS, emails و دسته بندي بر اساس فرستنده و تاريخ و غيره.
دانلود:
shahshahani
20-06-2008, 14:08
آقا دست شما درد نکنه من این برنامه رو دارم ولی کیجنش کار نمیکنه.
اینی که شما گذاشتی با کیجنه یا نه؟
ممنون.
Blacklord
20-06-2008, 14:09
آقایون هر کی یه لیست از بهترین برنامه های واقعا کاربردی با یه خط توضیح -هر کس ورژن خودش- رو پست کنه ما تازه کارا ببینیم دنبال چی باید بگردیم؟!!
Blacklord
20-06-2008, 14:38
یه سوال دیگه، آقایون برای UIQ3 یه دیکشنری مثل Babylon وجود نداره که با یک کلیک معنی رو برگردونه؟؟
سلام میشه یه برنامه منشی تلفونی برای p1 بزارید ممنون
shahshahani
20-06-2008, 19:36
آقایون هر کی یه لیست از بهترین برنامه های واقعا کاربردی با یه خط توضیح -هر کس ورژن خودش- رو پست کنه ما تازه کارا ببینیم دنبال چی باید بگردیم؟!!
سلام جناب لرد سیاه...:5:
بفرما لیست کامل برنامه های موجود برای UIQ3 :
یا به عبارتی پست 795 همین تاپیک.
دست آقای ilovemyp1 درد نکنه.:40:
یه برنامه برای p990میخواستم که بشه باهاش تماس ها رو ضبط کنه.یعنی در عین حال صحبت کردن ضبط کنه.
سلام میشه یه برنامه منشی تلفونی برای p1 بزارید ممنون
فعلا بيخيال اين برنامه ها بشين ، براي uiq3 از اين برنامه ها نداريم
hamed1297
21-06-2008, 14:39
آقا دست شما درد نکنه من این برنامه رو دارم ولی کیجنش کار نمیکنه.
اینی که شما گذاشتی با کیجنه یا نه؟
ممنون.
كي جن داره.
hamed1297
21-06-2008, 15:19
Magic Message Manager Pro
با قابليت ذخيره sms روي مموري كارت.
دانلود.
منبع:persiantools
tehranboys
21-06-2008, 15:40
سلام و خسته نباشی به همه دوستان
برنامه ای هست که بشه گوشی تبدیل webcam کرد.
uiq3 = king
با سلام خدمت دوستان من تا حالا سوالم رو چند جا مطرح كردم ولي همه هي منو به اينور و اونور پاس ميدن :13:
من مي خوام بدونم آيا نرم افزاري هست كه بشه باهاش پيكچر مسيج هاي رسيده براي W950 رو باز كرد
فقط همين و ديگر هيچ:19:
آقايون شرمنده چون تعداد پست ها زياد بود نشد سرچ خوبي انجام بدم
من يك نرم افزار ميخوام كه بتونه روي مسيج هام قفل بزاره يعني توي اينباكس ديده نشن
قبلا كه نوكيا داشتم يك نرم افزار به اسم sms guard اين كارو انجام ميداد
hamed1297
21-06-2008, 20:05
اگر درست بگرديد توي حد اكثر 10 صفحه قبل پيداش ميكنيد.
tehranboys
21-06-2008, 20:17
سلام دوستان
اين هم يه برنامه براي استفاده از موبايل به جاي webcam
حالا ديگه نميدونم تكراري هست يا نه.
تكراري هم باشه ضرري نداره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](يكي از a ها را برداريد دركلمه gsmariaa)
منبع هم كه معلومه
GsmAria
سريال برنامه تحت ويندوز:S8VX-Y5TR-AHB4
چرا من نتونستم اسم صحيح را ذخيره كنم؟
سلام
سریال کار نمی کنه
کمک
shahshahani
22-06-2008, 07:47
با سلام خدمت دوستان من تا حالا سوالم رو چند جا مطرح كردم ولي همه هي منو به اينور و اونور پاس ميدن :13:
من مي خوام بدونم آيا نرم افزاري هست كه بشه باهاش پيكچر مسيج هاي رسيده براي W950 رو باز كرد
فقط همين و ديگر هيچ:19:
سلام بفرما:
اماترفند دوم براي كسايي كه سوني اريكسون سري uiq3 دارن و نمي تونن picture message هايي كه از نوكيا براشون مي رسه ببينن و با پيغام Operator logo مواجه مي شن و دوست دارن اين نوع اس ام اس هارو ببينن
براي اين كار بايد برنامه X-plore داشته باشين و وقتي از اين نوع اس ام اس ها براتون اومد وارد اين برنامه ميشين و از Menu وارد Tools و از اونجا Messaging مي زنين بعد اونجا اس ام اس هايي كه با اين فورمت براتون اوده با اسم operator logo مي بيني
هركدوم كه مي خواين تويه يه جايي از مموريتون كپي مي كنين بعد با نشانگر روي فايلي كه مي خواين ميرين و اين مسير دنبال مي كنين
Menu>File>Hex viewer
اونجا 3تا ستوون هست كه تغييرات در ستون سوم انجام ميشه
از Menu گزينه Edit مي زنين و بعد دنبال اولين H در ستون سوم مي گردين كه بايد قبل از نقطه قبل از H) H.) هرچي هست پاك كنين و بعد كه back مي زنين از شما درباره سيوش مي پرسه كه اونو سيو مي كنين
حالا بايد اسمشو به اين نام X.otb تغيير بدين (به جاي X هر اسمي كه بخواين مي تونين بزارين)
تموم شد حالا مي تونين picture message ببينين
به نقل از گلستان تاک و دوست خوبم ناکازاکی عزیز:40::40::40:
shahshahani
22-06-2008, 07:51
آقايون شرمنده چون تعداد پست ها زياد بود نشد سرچ خوبي انجام بدم
من يك نرم افزار ميخوام كه بتونه روي مسيج هام قفل بزاره يعني توي اينباكس ديده نشن
قبلا كه نوكيا داشتم يك نرم افزار به اسم sms guard اين كارو انجام ميداد
پست 813 رو یه نگاه بندازید.
با این برنامه روی کل مسیج ها قفل میزارید و نمیشه مثل اون برنامه ای که فرمودین فقط روی اینباکس یا .... پسوورد گذاشت.
موفق باشید.
سلام بفرما:
نقل قول:اماترفند دوم براي كسايي كه سوني اريكسون سري uiq3 دارن و نمي تونن picture message هايي كه از نوكيا براشون مي رسه ببينن و با پيغام Operator logo مواجه مي شن و دوست دارن اين نوع اس ام اس هارو ببينن
براي اين كار بايد برنامه X-plore داشته باشين و وقتي از اين نوع اس ام اس ها براتون اومد وارد اين برنامه ميشين و از Menu وارد Tools و از اونجا Messaging مي زنين بعد اونجا اس ام اس هايي كه با اين فورمت براتون اوده با اسم operator logo مي بيني
هركدوم كه مي خواين تويه يه جايي از مموريتون كپي مي كنين بعد با نشانگر روي فايلي كه مي خواين ميرين و اين مسير دنبال مي كنين
Menu>File>Hex viewer
اونجا 3تا ستوون هست كه تغييرات در ستون سوم انجام ميشه
از Menu گزينه Edit مي زنين و بعد دنبال اولين H در ستون سوم مي گردين كه بايد قبل از نقطه قبل از H) H.) هرچي هست پاك كنين و بعد كه back مي زنين از شما درباره سيوش مي پرسه كه اونو سيو مي كنين
حالا بايد اسمشو به اين نام X.otb تغيير بدين (به جاي X هر اسمي كه بخواين مي تونين بزارين)
تموم شد حالا مي تونين picture message ببينين:40::40::40:
اين رو بلدم اما اينو نمي خوام چون مطالب زير اون يعني متن زيرش رو نميتوني بخوني
من يك چيزي ميخوام كه بشه متن زيرشم بخونم:27:
shahshahani
22-06-2008, 07:59
Best MessageStorer v1.02
اين يه برنامه هست براي ذخيره كردن SMS, MMS, emails به فرمت text يا CSV (comma-separated values).و در نهايت روي كمپيوتر هم با notepad باز ميشه.فرمت CSV هم با برنامه هايي مثل Excel باز ميشه.
----- هم داره براي دسته بندي SMS, MMS, emails و دسته بندي بر اساس فرستنده و تاريخ و غيره.
دانلود:
كي جن داره.
آقا این لینکش خرابه
ارور 404 not found میده.
میشه یه جای بهتر مثلا 4shared آپ کنی؟
ممنون.
Blacklord
22-06-2008, 13:49
یه سوال دیگه، آقایون برای UIQ3 یه دیکشنری مثل Babylon وجود نداره که با یک کلیک معنی رو برگردونه؟؟
دوستان؟؟!!
shahshahani
22-06-2008, 15:50
نه عزیز همچین چیزی نیست.
بهترین دیکشنری در حال حاضر همون برنامه ی جاوای Pmd ورژن 2 هست که کیبورد مجازی داره و از قلم هم میشه درش استفاده کرد.
بگردی پیدا میکنی.
موفق باشی.
hamed1297
22-06-2008, 22:40
آقا این لینکش خرابه
ارور 404 not found میده.
میشه یه جای بهتر مثلا 4shared آپ کنی؟
ممنون.
من چك كردم مشكلي نداشت كه.دوباره شما هم يه بررسي كنيد اگر مشكلي بود يه جاي ديگه آپلود كنم.
Alireza_aar
23-06-2008, 01:32
من برنامه می خوام واسه فارسی کردن p990 فقط یه راحتشو بگین ممنون میشم
shahshahani
23-06-2008, 07:30
من برنامه می خوام واسه فارسی کردن p990 فقط یه راحتشو بگین ممنون میشم
امضای من را بدانلود همه چی دستت میاد.
موفق باشی.
shahshahani
23-06-2008, 07:31
من چك كردم مشكلي نداشت كه.دوباره شما هم يه بررسي كنيد اگر مشكلي بود يه جاي ديگه آپلود كنم.
ممنون میشم اگه این کار رو بکنی...:11:
البته فقط کیجنش رو هم آپلود کنی کافیه.
ممنون.
سلام
جان مادرتون 1کی کمکم کنه
من m600 دارم 4000 تا اس ام اس توشه میخوام گوشیمو فلش کنم 1کی اقایی کنه بگه من چه جوری میتونم اس ام اس امو بریزم تو کامپیوترم خیلی ممنون
برنامه ی best message store میشه برام توضیح بدین از اول چیکار باید بکنم mersi:11:
Blacklord
23-06-2008, 20:01
نه عزیز همچین چیزی نیست.
بهترین دیکشنری در حال حاضر همون برنامه ی جاوای Pmd ورژن 2 هست که کیبورد مجازی داره و از قلم هم میشه درش استفاده کرد.
بگردی پیدا میکنی.
موفق باشی.
متشکر، دیکشنریای آکسفورد چی؟ غیر جاوا؟
hamed1297
23-06-2008, 23:08
من يه آكسفرد دارم ولي medical هست.به كارت مياد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.