مشاهده نسخه کامل
: کپی کردن فایلها از یک هاست بر روی هاست دیگر
سلام
من در سایت RipWay یک هاست رایگان داشتم ولی الان چند وقته که هر چی رو لینک فایلهام کلیک میکنم با پیغام "مشترک گرامی دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد" مواجه میشم در صورتی که فایلها داخل هاست وجود داره.
به ناچار هاست دیگری در یکی از سایتها ایجاد کردم . حالا سوالم از دوستان اینه که من چطوری میتونم یک کپی از فایلهام را به هاست جدید انتقال بدم یعنی از روی همون هاست قبلی؟ و آیا این کار اصلا امکان پذیر هست؟
ممنون از دوستان
my friend
07-06-2007, 16:59
میزبان جدیدت از php پشتیبانی میکنه؟
اگه پشتیبانی میکنه بگو تا یه کد برات بنویسم.
میزبان جدیدت از php پشتیبانی میکنه؟
اگه پشتیبانی میکنه بگو تا یه کد برات بنویسم.
اوه اوه اوه اسمع برنامش رو برات بفرستم
خوب بفرست مگه اگه ASP.net باشه نمیشه کد رو براش نوشت ..
my friend
07-06-2007, 19:04
راستی ، با rapidkiller میشه فایل ها رو هم منتقل کرد.
اوه اوه اوه اسمع برنامش رو برات بفرستم
خوب بفرست مگه اگه ASP.net باشه نمیشه کد رو براش نوشت ..
از جمله اولت که هیچی نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این جمله سوالی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد جمله دومت هم باید بگم که با هر زبونی میشه نوشت ، اما من فقط php بلدم فعلا!
هاست جدیدم prohosts هست و از php پشتیبانی میکنه. این کد های که میگید را لطفا توضیح بدید چطوری استفاده کنم.
من بیشتر منظورم این بود که از داخل کنترل پنل هاست ها گزینه ی رایجی برای انجام این عمل وجود دارد؟
Honradez
08-06-2007, 10:54
با اجازهي جناب my friend، من مختصر اطلاعات خودم در اين زمينه رو ارائه بدم... .
نيما جان شما ميتوانيد از ابزار RapidKill استفاده نماييد.
لينك دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبسايت اين ابزار: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
my friend
08-06-2007, 10:55
رپید کیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته روی اکثر فضاهای رایگان بخواطر مسائل امنیتی کار نمیکنه
ویرایش شد:
مثل اینکه جناب فیض 1 دقیقه زودتر از من آدرس این برنامه رو گذاشت...
شرمنده از همه دوستان ولی یکی به من بگه چطوری باید از این ابزار استفاده کنم یعنی اصلا چطوری نصب میشه یا یه همچین چیزی؟من فقط تنها کاری که کردم اینه که اونو توی هاست کپی کردم و بعدش unzip کردم همین.
باید همین کار را میکردم.
من برنامه نویسی بلدم ولی برنامه نویسی وب خیلی بلد نیستم به خصوص Php و اینجور چیزها .خیلی کم html بلدم.
پس لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه.
my friend
09-06-2007, 09:18
فایل رد می رو بخون.
برو به این تاپیک چندتا هاست خوب برات گذاشتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%DA%AF%D8%A7%D9%86
my friend
17-06-2007, 08:40
چه آدرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا لینک ها رو تو code بزارید که بشه کپی کرد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.