ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال پيام كوتاه (sms) از طريق خطوط ايرانسل و تاليا و سرويس هاي پيام كوتاه صدا و سيما و ...

milad.72
06-06-2007, 18:53
از اونجايي كه ميدونيد در بعضي از جا مانند صدا و سيما يه سرويس هايي هست كه شما بهش اس ام اس ميفرستيد يا جواب سوالي چيزي رو ميگيد حالا گفته بودند كه اين كه از طريق خطوط ايرانسل و تاليا نميشه ولي شدنيه شايد خيلي از شما ها هم بلد باشيد:20:

H A M E D
06-06-2007, 19:42
خوب اينكه معلومه! Ir-tci بهتره! ايرانسل كه Sms ميزني يه ماه ديگه ميرسه! فايده نداره. تاليا رو هم كه من كار نكردم!

Maziar_69
07-06-2007, 01:07
خوب اينكه معلومه! Ir-tci بهتره! ايرانسل كه Sms ميزني يه ماه ديگه ميرسه! فايده نداره. تاليا رو هم كه من كار نكردم!

شما کی امتحان کردی؟ شمارتو پیغام خصوصی بده برات بفرستم ببین چه سریع میرسه. توی نظرسنجی ها هم که ایرانسل اوله!!!!:46:

Clickrast
07-06-2007, 05:05
اتفاقا ، اتفاقا من با ایرانسل به هر خطی sms می زنم 5 تانیه بیشتر طول نمی کشه !!!

BABAKAM
07-06-2007, 07:41
فقط
ايرانسل

mehdi_vsgh
07-06-2007, 07:47
only IRANCELL

H A M E D
07-06-2007, 09:05
شما کی امتحان کردی؟ شمارتو پیغام خصوصی بده برات بفرستم ببین چه سریع میرسه. توی نظرسنجی ها هم که ایرانسل اوله!!!!:46:
خوب بابا ! تسليم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ميرم ايرانسل ميخرم! خودم چشمش زدم! ديشب تا صح يدونه اس ام اس نتونستم بفرستم! نه اينكه آنتن نده اصلا قبول نمي كرد. امروز ايرانسل هم مي خريم!

milad.72
07-06-2007, 11:54
خوب آقايون اگه بخوايم به اين اوضاع احوال نگاه كنيم ايرانسل از همه بهتره من اينو از سايت ايرانسل به دست آوردم ببننيد.
ايرانسل از ام تي ان استفاده ميكنه 49% و 51 % هم از آي اي دي سي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما توجه كنيد زماني كه ايرانسل اومده به شما امكانات GPRS و MMS داده اين خطوطش در حد جهاني داره ميشه هميشه هم در فكر اينكه مشتريانش رو بيشتر آشنا كنه با امكاناتش بشن هر روز جايزه مي ذاره تشويق مذاره .
طبق آخرين آماري كه در ايران گرفته شده ايرانسل به عنوان بهترين شبكه تلفن همراه در اومده .
حالا خيلي ببخشيد صد سال خر شديم رفتيم اين TCI ها رو مصرف هيچ ندونستيم شبكه تلفت همراه GPRS هم ميده!!!!
طي هفته هاي آيندده ايرانسل سرويس GSM خودش رو راهندازي ميكنه .
ايرانسل پوشش شبكش رو داره بيشتر ميكنه ولي TCI بايد در اول با ايرانسل همكاري ميكرد كه وقتي فهميده ايرانسل ميخواد GPRS و ايجور چيزا رو بده باهاش همكاري نكرده (اين كار خلافه) اون اگه همكاري تمام اران تحت پوشش شبكه ايرانسل ميشد مثل TCI حالا با 177 كشور همكاري كرده و شما الان برديد آمريكا شبكتون به T-MOBILE عوض نميشه همون ايرانسل رو رو صفحتون نشون ميده.
باتشكر از همه دوستان ببخشيد خستتون كردم.
اين كد زير رو هم مذارم واسه ايرانسل ها
از 19 خرداد تا ...

سيم كارت دائمي

نام تعرفه
طرح طلايي
طرح آبي
طرح قرمز
هزينه ماهانه طرح تشويقي
150 هزار ريال
50 هزار ريال
25 هزار ريال
مكالمات داخل كشوربين خطوط ايرانسل
رايگان
32/3 ريال/ثانيه (199 ريال/دقيقه)
98/4 ريال/ثانيه (299ريال/دقيقه)
ساير خطوط
15/4 ريال/ثانيه (249 ريال/دقيقه)
48/7 ريال/ثانيه (449ريال/دقيقه)
15/9 ريال/ثانيه (549ريال/دقيقه)
12 شب تا صبحبين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
رايگان
12 شب تا صبحساير خطوط
32/3 ريال/ثانيه (199 ريال/دقيقه)
پيام كوتاهبين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
رايگان
پيام كوتاهساير خطوط
80 ريال
80 ريال
80 ريال
ارسال MMS
رايگان
رايگان
رايگان
سرويس GPRS
رايگان
5 ريال/كيلو بايت
10 ريال/كيلو بايت
نحوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي
براي تغيير تعرفه تان به اين طرح كد زير را شماره گيري نماييد:
#5*7*130*
همچنين مي توانيد 130 را از تلفن همراهتان شماره گيري نموده و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 5 و بعد براي تائيد 1 را وارد كنيد.

#4*7*130*
همچنين مي توانيد 130 را از تلفن همراهتان شماره گيري نموده و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 4 و بعد براي تائيد 1 را وارد كنيد.

#3*7*130*
همچنين مي توانيد 130 را از تلفن همراهتان شماره گيري نموده و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 3 و بعد براي تائيد 1 را وارد كنيد.

سيم كارت اعتباري

نام تعرفه
طرح آبي
طرح قرمز
هزينه ماهانه طرح تشويقي
50 هزار ريال
25 هزار ريال
مكالمات داخل كشوربين خطوط ايرانسل
65/6 ريال/ثانيه (399ريال/دقيقه)
32/8 ريال/ثانيه (499ريال/دقيقه)
ساير خطوط
32/8 ريال/ثانيه (499ريال/دقيقه)
33/10 ريال/ثانيه (620ريال/دقيقه)
12 شب تا صبحبين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
12 شب تا صبحساير خطوط
پيام كوتاهبين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
پيام كوتاهساير خطوط
80 ريال
80 ريال
ارسال MMS
رايگان
رايگان
سرويس GPRS
10 ريال/كيلو بايت
10 ريال/كيلو بايت
نحوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي
#6*2*7*140*
همچنين مي توانيد 140 را از تلفن همراهتان شماره گيري نموده و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 2 و بعد 6 و در آخر براي تائيد 1 را وارد كنيد.

#5*2*7*140*
همچنين مي توانيد 140 را از تلفن همراهتان شماره گيري نموده و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 2 و بعد 5 و در آخر براي تائيد 1 را وارد كنيد.

milad.72
07-06-2007, 11:58
براي اين كار service center sms خودتونو به يكي از شماره هاي زير تغيير بدين البه شماره قبلي رو هم نگه داريد.
09891100500
0981100501
09891100502
توجه به جاي 098 +98 بگذاريد
تشكر
ميلاد

Maziar_69
07-06-2007, 14:11
خوب بابا ! تسليم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ميرم ايرانسل ميخرم! خودم چشمش زدم! ديشب تا صح يدونه اس ام اس نتونستم بفرستم! نه اينكه آنتن نده اصلا قبول نمي كرد. امروز ايرانسل هم مي خريم!

بابا دمت گرم. کاش همه مثل شما باشن. :31:

Maziar_69
07-06-2007, 14:12
اون یه نفر کیه به تالیا رای داده؟؟؟؟؟

milad.72
07-06-2007, 14:52
اون یه نفر کیه به تالیا رای داده؟؟؟؟؟
يك خنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــق

emprator_kochak
07-06-2007, 22:26
فقط ایرانسل !

n_yaghmaei
07-06-2007, 23:58
من خودم به خطوط دولتی رای دادم ولی یک زمانی از تالیا استفاده کردم
تا به حال من از ایرانسل و خطوط دولتی هم استفاده کردم ولی تالیا از نظر کیفیت صدا کیفیت آنتن از ایرانسل و حتی خطوط دولتی بهتره

navid_mansour
08-06-2007, 00:01
ايرانسل اگه رو فرم باشه قبل اينکه سر 3--4 ثانيه دليوري برسه دستت رسيده دست طرف!

iman_s
08-06-2007, 02:46
والا من که هر وقت به ایرانسل SMS زدم خیلی طول کشیده تا بهش برسه حتی بیشتر از یک روز.ولی واسه IR-Tci به غیر از ایام عید مشکلی نداشتم.تالیا هم فقط کیفیت صدای مکالمه خوبی داره.

miliomid
08-06-2007, 02:53
والا ما هر وقت که اس ام اس می زنیم تا می خوایم به بقیه کارا مون برسیم دلیوریش می یاد برامون
شاید شما ها شانس ندارین :31:

ahsanx
08-06-2007, 06:28
دوستان آیا واقعا فرستادن sms با ایرانسلهی معمولی و اعتباری رایگانه ؟

در ضمن من چند روزه که از ایرانسل اعتباری استفاده میکنم واقعا عالیه از لحاظ آنتن دهی و ...

hessam_sz
08-06-2007, 13:58

در ضمن من چند روزه که از ایرانسل اعتباری استفاده میکنم واقعا عالیه از لحاظ آنتن دهی و ...

اس ام اس ایرانسل فقط واسه مشترکین اعتباری در استان خراسان از نیمه اسفند تا حالا مجانی بوده و هست.من خودم ساکن مشهدم و الان سه ماهه که اس ام اس هام مجانیه.ولی چند روز پیش رفتم مسافرت وقتی از استان خارج شدم پولی شد.یعنی واسه تمام مشترکین اعتباری اس ام اس در خراسان رایگانه حالا دیگه نمیدونم جای دیگه هم هست که مثل خراسان باشه یا نه.حتی اس ام اس به خطوط دیگه هم رایگانه.ولی اگه شما تو استان دیگه ای هستی با طرح تابستونه میتونی 2500 تومن بدی و به خطوط ایرانسل اس ام اس مجانی بدی و به خطوط غیر ایرانسل هر اس ام اس 8 تومان

mohammad hamed
08-06-2007, 14:47
وقتی مشکلی از ایرانسل ندیدم چرا زیرآبشو بزنیم

nima_949
08-06-2007, 15:21
دوست عزیز همچین تایپیکی زده شده نظر سنجی در مورد 3 اپراتور

milad.72
09-06-2007, 12:37
والا من که هر وقت به ایرانسل SMS زدم خیلی طول کشیده تا بهش برسه حتی بیشتر از یک روز.ولی واسه IR-Tci به غیر از ایام عید مشکلی نداشتم.تالیا هم فقط کیفیت صدای مکالمه خوبی داره.
با سلام
دوستان عزیز این حرف بسیاری از شما ها بوده است
ایرانسل در ایران به عنوان اولین و بهترین شبکه مخابراتی تلفن همراه هستش
اگه شبکه به شبکه اس ام اس میزنید حتما این جور میشه ولی اگه مخابرات اومده در اول درخواست ایرانسل رو پذیرفته بود الان به این وضع نیفتاده بودیم
باتشکر
میلاد72:11:

milad.72
09-06-2007, 13:00

با سلام
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navid_mansour
09-06-2007, 23:51
خدايي آنتن دهس ايرانسل برا من از 091 بهتره!اس ام اس هاشم اگه نره اينقدر فوروارد ميکني که بره :دي

vahid_mota
10-06-2007, 00:16
ایرانسل به نظر منم بهتره ولی این نظر سنجی تکراریه عزیزم

jackhammer
12-07-2007, 20:18
ایرانسل ولا غیر!!!

arman4459
13-07-2007, 11:29
بچه ها به نظرتون اسم شبکه تی سی آی رو میشه گذاشت اپراتور.اپراتوری که بعد از 13 سال هنوز داره ثبت نام میکنه

و بازم میگه برای تحویل سیم کارت بید قرعه کشی بشه و زمان دقیق واگذاریش معلوم نیست.و بعد این همه مدت

حتی یک اس ام اس نمیشه زد باید فاتحه اش رو خوند.من نمی گم ایرانسل اخرشه ولی خداییش ظرف 9 ماه 180 شهر رو پوشش دادن هنر میخاد.ایرانسل فقط نیاز به زمان داره.

جوجه رو اخر پاییز میشمارن

S E V E N
13-07-2007, 18:52
ادامه بدید !!!!

aram_nfs
14-07-2007, 11:27
به نظر من هم آرانسل بهترین شبکه موبایل ایران هستش

هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات

ولی این مردم ایران عقلشون به چشمشونه وقتی می بینن که مردم برای گرفتن همراه اول!!!!!!!!!!!! این همه صف می کشن و این همه پول می دن فکر می کنن چه خبریه و اگه به کسی بگی پیش شمارت 0935 میگه بروبابا ..............

ولی من نظرم همون ایرانسله امیدوارم هرچه زودتر آنتن دهی رو توی کل ایران راه بندازه

masihe
05-12-2007, 09:49
دوستان عزيز
ما از خط موبايل چيه امكاني ميخواهيم
يك ارتباط موفق, هزينه اش هم هر چقدر باشه ميپردازيم.
ولي mtn-irancell امكاناتي فراوان ولي با كيفيتي پايين
مگر چقدر از امكان اينترنت موبايل بهره ميگيريم؟
با اون همه محدوديت صفحه نماييش موبايل مگر چقدر ميشود از اينترنت ايرانسل لذت برد كه ظرف يك هفته استفاده از اينترنت gprs ده هزار تومان از حساب اعتباريم كم كنه؟
در صورتي كه بر اساس قيمت كيلوبايت 15 ريال تصوري بيش از دوهزار تومان برايم غير ممكن بود
من كه به غير از سايت نوكيا و يكي دوتا سرچ گوگل كار ديگه اي نكرده بودم

چند بار سعي كردم MMS بين خطوط ايرانسل ارسال كنم كه ارسال نشد حال هزينه محاسبه شد يا نشد نمي دونم. ولي كلي وقت GPRS درگير ارسال اين پيام بود كه آخرشم ارسال نشد.

بنابر اين ميگم خط مخابراتم كه به كنار
خط ايرانسلم را به نصف قيمت فروختم
ولي خط تاليا م را هنوز بعد سه سال دارم

در ضمن اينترنت GSM تاليا به صورت """رايگان""" به مشتركان ارائه شد.

MILIN3M
06-12-2007, 02:00
ولی ......بهر حال باید یه فرقی بین سیم کارت 15هزار تومن با 300 هزار تومنی از احاظ انتنو کیفیت شبکه باشه

arash n
07-12-2007, 22:32
بهترین سیم کارت=اعتباری ایرانسل

نمی دون واسه چی 300 هزار میدین به یه سیم کارت در حالی که همون 15 هزاری بهتره هیچ مشکلی هم نداره

من که خیلی راضیم

reza41
09-12-2007, 14:24
سلام
فكر مي كنم تاپيك از موضوع خودش خارج شده و به يك مساله ديگه پرداخته
اما در مورد ايرانسل مي بينم بيشتر دوستان از ايرانسل تعريف كردن من فكر مي كنم اين دوستان ساكن تهران هستن و احتمالا در تهران ايرانسل وضعيت بهتري داره
اما من در قم خط ايرانسل دارم باور كنيد نه مي شه با اون تماس گرفت و نه تماس مي گيره يعني با تلفن ثابت بايد 10 بار بگيري و اگه شانس بياري بتونه بگيره
با موبايل 0912 هم كه عمرا خودتو بكشي نمي توني ايرانسل رو بگيري
با خود ايرانسل هم نمي توني موبايل 0912 رو بگيري و تلفن ثابت رو به سختي
اگر هم موفق بشي و تماس بر قرار بشه حالا چه دو تا ايرانسل با هم يا يكي ايرانسل صدا دائما قطع و وصل ميشه و بعد از چند ثانيه قطع ميشه
واقعا افتضاحه و اين مال الان هم نيست از وقتي ايرانسل نوشته پوشش شبكه در قم كامل هست همين وضعيت بوده و روز به روز هم بدتر مي شه كه حدودا يك سال و نيمه
در مورد اينترنت هم كه مگه تو خواب بشه الان باهاش متصل شد
در مورد ام ام اس هم همينطور
يعني توي قم من اينو با چند خط ايرانسل و چند گوشي مختلف تست كردم هميشه و همشون همينطوري بودن
و جالب اينه كه هيچ جايي وجود نداره كه تو بتوني اعتراض كني
بنابراين فكر مي كنم دوستان طرفدار ايرانسل فقط تهران يا شهرهايي رو مي بينند كه آنتن ايرانسل خيلي قويه مثل همدان
و گرنه تو همه جاي ايران اينطور نيست
ما كه خيري از ايرانسل نديديم
و واقعا فرق اون و اپراتور دولتي از زمين تا آسمون يه كم بيشتره
در هر حال نظر همه محترمه

m_pixel
10-12-2007, 14:07
سلام
فكر مي كنم تاپيك از موضوع خودش خارج شده و به يك مساله ديگه پرداخته
اما در مورد ايرانسل مي بينم بيشتر دوستان از ايرانسل تعريف كردن من فكر مي كنم اين دوستان ساكن تهران هستن و احتمالا در تهران ايرانسل وضعيت بهتري داره
اما من در قم خط ايرانسل دارم باور كنيد نه مي شه با اون تماس گرفت و نه تماس مي گيره يعني با تلفن ثابت بايد 10 بار بگيري و اگه شانس بياري بتونه بگيره
با موبايل 0912 هم كه عمرا خودتو بكشي نمي توني ايرانسل رو بگيري
با خود ايرانسل هم نمي توني موبايل 0912 رو بگيري و تلفن ثابت رو به سختي
اگر هم موفق بشي و تماس بر قرار بشه حالا چه دو تا ايرانسل با هم يا يكي ايرانسل صدا دائما قطع و وصل ميشه و بعد از چند ثانيه قطع ميشه
واقعا افتضاحه و اين مال الان هم نيست از وقتي ايرانسل نوشته پوشش شبكه در قم كامل هست همين وضعيت بوده و روز به روز هم بدتر مي شه كه حدودا يك سال و نيمه
در مورد اينترنت هم كه مگه تو خواب بشه الان باهاش متصل شد
در مورد ام ام اس هم همينطور
يعني توي قم من اينو با چند خط ايرانسل و چند گوشي مختلف تست كردم هميشه و همشون همينطوري بودن
و جالب اينه كه هيچ جايي وجود نداره كه تو بتوني اعتراض كني
بنابراين فكر مي كنم دوستان طرفدار ايرانسل فقط تهران يا شهرهايي رو مي بينند كه آنتن ايرانسل خيلي قويه مثل همدان
و گرنه تو همه جاي ايران اينطور نيست
ما كه خيري از ايرانسل نديديم
و واقعا فرق اون و اپراتور دولتي از زمين تا آسمون يه كم بيشتره
در هر حال نظر همه محترمه
داداش منم ساکن قم هستم وحرف شما رو در مورد دیر فرستادن اس ام اس قبول دارم
ولی اون اولا که گفتن GPRS مجانی واقعا سرعت خوبی داشت و من یه آهنگ 1مگابایتی رو در عرض 1دقیقه دانلود می کرد ولی الان اگه بهش وصل بشه باید خدارو شکر کنی

htotti2006
15-12-2007, 09:24
سلام من خط اعتباری ایرانسل دارم وقتی به خطوط دیگر پیام میفرستم زود میرسه ولی وقتی به مسابقات شبکه سه پیام میزنم پیام رو نمیفرسته لطفا کمک کنید

masihe
19-12-2007, 03:34
سلام من خط اعتباری ایرانسل دارم وقتی به خطوط دیگر پیام میفرستم زود میرسه ولی وقتی به مسابقات شبکه سه پیام میزنم پیام رو نمیفرسته لطفا کمک کنید

سلام

امكان ارسال مسيج به شماره هاي 3000 و2000 و... از طريق ايرانسل در حال حاضر امكانپذر نیست

Milad8
27-12-2007, 11:07
سلام به همه دوستان
دو ساله که تالیا دارم - در بعضی از مناطق دائما خط رو خط میشه و تماس ناموفق درصد بالایی داره
در مورد ایرانسل هم باید بگم هزینه GPRS غیر منصفانه س
از همون ابتدای راه اندازی این سرویس از خدماتش استفاده کردم که البته مدتی رایگان بود
چت رومهای زیادی وجود داره که خیلی از ایرانیها عضو اونها هستن مثل : Reporo - Morange - Bluepulse - Avacs Live - MXit , ... که بهترینشReporo س
به طور کلی کانکت شدن به صرفه نیست - تمام صفحاتی که لود میشه هزینه داره و بعضی از خدمات که از طرف سرورهای خارجی ارائه میشه شارژ مضاعف داره که گاهی خودشون هشدار میدن - بعضی از نرم افزارهای چت که به منظور ارتباط با سرور از شما اجازه میگیرن پیامهایی که به سرور ارسال میکنن هزینه اس ام اس خارج از کشور برای شما میندازه
دفعه آخر که برای من قبض موبایل اومد هزینه استفاده از GPRS بیشتر از 40 هزار تومن بود
این با ADSL برابری میکنه ( کل دانلودهام با ایرانسل یه مگابایت هم نشد )
اما
گذشته از هزینه اینترنت
ایرانسل از نظر من هم بهترینه
تنها برتری همراه دولتی پوشش شبکه در سطح کشوره - که بعد از این همه سال کار خارق العاده ای نیست
مشترکانش هم باید از ایرانسل ممنون باشن که با ورودش باعث شد یه میلیون تومن بالای خط دولتی ندن
ضمنا تفاوت بین یه شرکت دولتی و یه شرکت غیر دولتی ... ساپورتهای ارزی و غیر ارزی و امتیازهای مختلف رو هم در نظر داشته باشید.

BABAKAM
28-12-2007, 22:10
Lll;'l;l;''l;'l;'ll'l;'l

Gladiator King
29-12-2007, 17:56
Lll;'l;l;''l;'l;'ll'l;'l

بچه ها کسی میتونه اینو برام ترجمه کنه:18:! هنوز واحده خط میخی رو پاس نکردم:31:!