PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Power Translator با قابلیت ترجمه فارسی !

ramin-ahmadi
05-06-2007, 18:10
سلام دوستان
این هم ورژن جدید Power Translator :

Power Translator 11

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* Extensive improvements to translation dictionaries and grammars
* Plug-Ins for Microsoft Outlook & Mozilla Firefox
* Support for Microsoft Office 2007 and Windows Vista
* Includes one month Translate DotNet subscription
* Simple and intuitive user interface

New Features previously added to Power Translator 9:

* Plug-Ins for Microsoft Internet Explorer & PowerPoint

Translation products for
Arabic,
Chinese,
Dutch,
English,
French,
German,
Hebrew,
Italian,
Japanese,
Korean,
Persian,
Polish,
Portuguese,
Russian,
Spanish,
Turkish,
Ukrainian.

دانلود :

حجم حدود 600 مگابایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا :

این برنامه زبان های چینی ، آلمانی ، فرانسوی ، کره ای ، هلندی، روسی ، اسپانیایی و پرتغالی را به یکدیگر بدون هیچ مشکلی ترجمه میکند اما برای ترجمه متن فارسی و عربی و سایر متن ها باید به سرور وصل شید که پولیه هر کسی از دوستان اگر کرک این برنامه رو پیدا کرد لطفا اینجا بزاره .

در ضمن در این محموعه یک برنامه به نام Translate Dotnet هم وجود داره که قابلیت های بسیاری رو به مرورگرهای IE ، Firefox و opera و ... اضافه میکنه تا بتونید یک سایت یا قسمتی از سایت رو هم ترجمه کنید .

mehdi_vsgh
05-06-2007, 19:45
حجمشم میگفتی عزیز کاشکی؟؟؟

Tornado2800
05-06-2007, 20:13
متن رو هم ترجمه میکنه؟

Tornado2800
05-06-2007, 20:14
حجمشم میگفتی عزیز کاشکی؟؟؟

حجم حدود 600 مگابایت :
دوست من
توی متن گفته که

ramin-ahmadi
05-06-2007, 21:55
متن رو هم ترجمه میکنه؟

بله ترجمه میکنه در واقع کار اصلیش اینه من که خیلی حال کردم باهاش اگر میشد از امکان ترجمه فارسیش هم استفاده کرد که نور الانور میشد . یکی دیگه از ویژگیهاش که خیلی بدرد من خورد ویژگی ترجمه کل یک سایت هست مخصوصا روسی به انگلیسی یا آلمانی و ترکی به انگلیسی و برعکس و .... که خیلی بدرد میخوره

mehdi_vsgh
06-06-2007, 09:19
بچه ها من امروز ---- فردا با يكي دوتا از كركرهاي ايراني (كه تو ادد ليستم هستن)‌ صحبت ميكنم ببينم ميتونن اينو برامون كرك كنن يا خير

البته قول نميدم ولي سعيم را ميكنم

mehdidll
06-06-2007, 11:23
ممنون به خاطر معرفی این برنامه رامین جان
ولی یه سوال آیا اگه این برنامه کرک بشه برای ترجمه انگلیسی به فارسی باز هم باید به سایت متصل بشه و با پرداخت
پول ترجمه رو انجام بده یا نه ؟
ممنون

online-amir
06-06-2007, 11:43
حجم حدود 600 مگابایت

online-amir
06-06-2007, 11:44
ولی یه سوال آیا اگه این برنامه کرک بشه برای ترجمه انگلیسی به فارسی باز هم باید به سایت متصل بشه و با پرداخت

گفتم لااقل یه نرم افزار خارجی پیدا شد که فارسی ترجمه کنه...که این یکی هم... .

ramin-ahmadi
06-06-2007, 14:06
این هم زبان هایی که پشتیبانی میشه همین الان از برنامه عکس گرفتم :

ramin-ahmadi
06-06-2007, 14:12
ممنون به خاطر معرفی این برنامه رامین جان
ممنون

نه عزیز احتیاج به پول نیست
من چند روز از برنامه استفاده کردم و کرک به خوبی کار میکرد اما بعدش یک دفعه یک پیغام بهم داد :

البته قیمت یک سالش ارزون تره :

البته یک چیز رو فراموش کردم بگم و اون اینه که قیمت ماهیانش ارزون شده و الان که نگاه میکردم شده 20$ ! ولی من واقعا از ترجمه کردنش لذت میبرم انگار یکی 100 سال به هر دو زبون فارسی و انگلیسی صحبت کرده و تسلط کامل داره و هر چی بهش میده ترجمه به معنای واقعی کلمه رو بهت برمیگردونه !

online-amir
06-06-2007, 16:41
رامین یه نمونه بزار... .

ramin-ahmadi
06-06-2007, 16:44
متاسفانه همانطور که توی شکلها میبینید دیگه اجازه ترجمه رو بهم نمیده ولی برای تست میتونید به این آدرس برید و یک متن کوتاه بهش بدید تا ترجمه کنه :

ولی به نظر من برنامه رو از دست ندید حتی اگر از قسمت فارسیش هم نتونید استفاده کنید از بقیه زبونهاش میتونید استفاده کنید .

online-amir
06-06-2007, 18:38
ولی فقط کلمه ترجمه میکنه...متن ترجمه می کنه... .

تشکر... .

mehdidll
07-06-2007, 09:45
online-amir نه دوست عزیز متن ترجمه میکنه رفتی تو سایتش ؟
واقعا از مترجم های پارس و پدیده بهتر کار میکنه عزیزان کرکر دست به کار بشن !

online-amir
07-06-2007, 09:58
مهدی تو خودت امتحان کردی
؟

online-amir
07-06-2007, 09:59
یه نمونه بزار... .

دلمون قرص نشده...! تا بگیریمش.. .

mehdidll
07-06-2007, 10:18
امیر جان من این متن رو از انجمن اموزش زبان انگلیسی برداشتم ترجمه دوستان رو هم میزارم و ترجمه سایت رو

We further examined the effect of glucose intolerance and type 2 diabetes on plasma leptin in separate groups of male and female subjects. In these analyses, plasma leptin was expressed in alternative ways based on indexes of body fat. As indicated in Table 3Go, plasma leptin was significantly lower in female diabetic subjects compared with BMI-matched controls when normalized to any measure of adiposity.

ترجمه سایت نرم افزار
ما اثر نابردبارى گلوكز و مرض قند leptin در گروه‌هاى مجزايى را دورتر مذكر و ماده. Leptin در راه‌هاى بر نمودارهايى از چربي بنيان نهاده متناوبى در اينها تحليلها بيان كرده شد. چون نشان داده.

ترجمه ای که دوستان تو سایت کردن
ما تست هامون رو براي تاثير عدم تحمل گلوگز و ديابت نوع 2 روي لپتين پلاسما روي گروه هايي از مردان و زنان ادامه داديم.ر اين اناليز ها لپتين پلاسما به شيوه هاي مختلف و بر اساس چربي موجود در بدن دسته بندي شد...

همونطور که میبنید باز هم زیاد خوب معنی نمی کنه ولی اگه همین رو با مترجم پارس و یا .. ترجمه فکر نکنم بتونه
بخترین از این معنی کنه (حالا شاید تو سایت اینجوری یه خورده ناقص معنی میکنه اگه نرم افزارش کرک بشه واقعا فوق العاده است !)

mehdi_vsgh
07-06-2007, 10:24
من این رفیق کرکرومون را هنوز پیدا نکردم
اگه پیداش کردم در موردش باهاش صحبت میکنم

mehdi_vsgh
07-06-2007, 10:35
اینم ترجمه (همون متن آقای mehdidll) با مترجم پارس نسخه 2.5 (با فرهنگ علوم پزشکی)

We further examined the effect of glucose intolerance and type 2 diabetes on plasma leptin in separate groups of male and female subjects. In these analyses, plasma leptin was expressed in alternative ways based on indexes of body fat. As indicated in Table 3Go, plasma leptin was significantly lower in female diabetic subjects compared with BMI-matched controls when normalized to any measure of adiposity.

مابیشتر امتحان شده اثر عدم تحمل گلوکز و رقم 2 دیابت در پلاسما leptin در گروههای جدا جنس نر مو موضعی ماده. ایندیوم این تجزیه‌ها پلاسما leptin در دومین انگشت دستهای مبنی بر راههای جایگزین بافت چربی بدن نشان داده شد. آرسنیک نشان داد در جدول 3GO پلاسما leptin به طور معنی داری پایین‌تر در موضوع‌های دیابتی ماده کنترلهای BMI-matched مقایسه شد موقعیکه به اندازه‌گیری چاقی عادی شدند

به نظر شما کدوم ترجمه بهتره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

online-amir
07-06-2007, 10:55
ما تست هامون رو براي تاثير عدم تحمل گلوگز و ديابت نوع 2 روي لپتين پلاسما روي گروه هايي از مردان و زنان ادامه داديم.ر اين اناليز ها لپتين پلاسما به شيوه هاي مختلف و بر اساس چربي موجود در بدن دسته بندي شد...

این توی همین سایتی هست که گفتید... .؟

ramin-ahmadi
07-06-2007, 23:33
دوستان یک بار دیگه تاکید میکنم اون چیزی که توی دمو میبینید 1000 درجه با نسخه اصلی تفاوت داره . من خودم چند روز ازش استفاده کردم برای هر گروه دیکشنری مجزا داره یعنی وقتی متن رو وارد میکنید باید بهش بگید که مثلا این یک متن کامپیوتری هست یا پزشکی و ... من چند نمونه از متن کتابهای کامپیوتری بهش دادم واقعا عالی ترجمه میکنه . اون دمو چیز زیادی به شما نمیده چون متنی که وارد میکنید نصفشو در نظر نمیگیره .

CrazyTux
08-06-2007, 05:22
متکشرم عزیزر(رامین احمدی) تو آخر مارا دق می دی تموم.می دونی می خواستم چه قدر پول براش بدم بخرمش.دستت درد نکنه!

online-amir
08-06-2007, 19:27
متکشرم عزیزر(رامین احمدی) تو آخر مارا دق می دی تموم.می دونی می خواستم چه قدر پول براش بدم بخرمش.دستت درد نکنه!

خب حالا کسی کرک پیدا کرده...!؟

ramin-ahmadi
08-06-2007, 20:06
من دارم به یک نتایجی میرسم دعا کنید اینی که دارم دانلود میکنم کار کنه

online-amir
08-06-2007, 20:43
من دارم به یک نتایجی میرسم دعا کنید اینی که دارم دانلود میکنم کار کنه

الهی که جوون باشی همیشه...!

behz@d
08-06-2007, 21:03
ترکی به فارسی رو ترجمه میکنه من در به در دنبالشم 5 Gb هم باشه دانلودش میکنم:40:
البته میدونم 600 تاست

emp-ehsan
08-06-2007, 22:49
به خاطر معرفی نرم افزار ممنون و اگه امکانش هست این فایل های رو جایی آپلود کنید که قابلیت ریزوم داشته باشه.

online-amir
09-06-2007, 23:22
نتیجه : ....؟!

ramin-ahmadi
09-06-2007, 23:30
من که به هر دری زدم نشد ! دوستان دیگر نتونستند کاری بکنند ؟

mehdi_vsgh
10-06-2007, 11:20
ماهم كه اين رفيقمون را ديگه نتونستيم آن پيدا كنيم كه درمورد كركش باهاش بحث كنيم

sara100
10-06-2007, 11:41
از مدير ان محترم بخش كراكينگ نرم افزاري به خصوص soda مي خواهم كه شما را در كرك كردن اين نرم افزار كمك كند چون ايشان در اين كار خبره هستند .
با تشكر .

mehdi_vsgh
10-06-2007, 16:58
از مدير ان محترم بخش كراكينگ نرم افزاري به خصوص soda مي خواهم كه شما را در كرك كردن اين نرم افزار كمك كند چون ايشان در اين كار خبره هستند .
با تشكر

بین اعضای کرکر این جا فقط و فقط سودا قادر به کرک این گونه برنامه هاست که ایشون هم دیگه کار کرک را انجام نمیدن

من خودم دنبال کرکرش هستم ولی متاسفانه نمیدونم برای ایشون هم چه مشکلی پیش اومده که خیلی وقته آن نشده
اگه بتونم آن پیداش کنم................

online-amir
11-06-2007, 12:30
متاسفانه... .

mehdidll
11-06-2007, 13:41
سلام آقا ما این رو با بدختی دانلود کردیم
ولی بعداز نصب به مشکل برخوردم تو قسمت که باید زبان ها رو انتخاب تا کانورت رو انجام بده به جای زبانها علامت سوال هست
و رو علام ت سوال ها که میری اصلا LOCK هست و هیچ کاری انجام نمیده و متنی رو اگه بهش بدم و اینتر بزنم
این پیغام ها میاد
اشکال از چیه ؟ ویندوز هم XP هست
ممنون

ramin-ahmadi
11-06-2007, 14:44
ابتدا روی برنامه راست کلیک کنید و سپس option را انتخاب کنید . به قسمت Language Pairs بروید و تنظیمات زیر را انجام دهید :

mehdidll
11-06-2007, 17:03
ممنون رامین جان مشکل حل شد دوستان کرک کجان ؟!

mehdi_vsgh
11-06-2007, 18:06
مهدی جان همونطور که گفتم هیچکس به جز Soda نمیتونه این گونه برنامه ها را کرک کنه
(ولی از بخت بد ما ... دیگه ایشون کرکو گذاشتن کنار)
===================

آدم بد شانس هم به ما میگن ها....

تا قبل از این ، رفیقمون همیشه آن بود تو یاهو

اما وقتی که کارش داریم ییهو غیبش میزنه

BOROAMOO
11-06-2007, 20:21
مهدی جان همونطور که گفتم هیچکس به جز Soda نمیتونه این گونه برنامه ها را کرک کنه
(ولی از بخت بد ما ... دیگه ایشون کرکو گذاشتن کنار)
===================

آدم بد شانس هم به ما میگن ها....

تا قبل از این ، رفیقمون همیشه آن بود تو یاهو

اما وقتی که کارش داریم ییهو غیبش میزنه

بچه های pcseven هم نمی تونن؟اگه می تونن من تو فروم مطرح کنم

mehdi_vsgh
11-06-2007, 20:57
ببین تو پی سی سون یا انریل اگه بگی تا برنامه کرک بشه و بخواد ریلیز بشه
ممکنه 2-3 ماهی طول بکشه

بهتره فعلا اونجا مطرح نشه تا ببینم این طرفو کی میتونم گیر بیارم

BOROAMOO
12-06-2007, 14:10
ببین تو پی سی سون یا انریل اگه بگی تا برنامه کرک بشه و بخواد ریلیز بشه
ممکنه 2-3 ماهی طول بکشه

بهتره فعلا اونجا مطرح نشه تا ببینم این طرفو کی میتونم گیر بیارم
فقط عجله کن که خیلی گیرم:46:

online-amir
13-06-2007, 12:25
اینجا من مترجم اصل پارس گیر آوردم که خیلی ردیف ترجمه میکنه...! نسخه های کرک بازار که مرخصند...قر و قاطی میزنه... .

55 هزار تومن پول میدی آش میخوری...!

BOROAMOO
20-06-2007, 14:13
نکنه گیر اوردین .لینک رو نمی زارید.:27: شوخی کردم نتیجه ای حاصل نشد:41:

mm_yaghoob
20-06-2007, 19:02
منتظر باشيد به زودي كركش را ميزارم
فقط 2 روز

mx_2dar
20-06-2007, 19:27
اینجا من مترجم اصل پارس گیر آوردم که خیلی ردیف ترجمه میکنه...! نسخه های کرک بازار که مرخصند...قر و قاطی میزنه... .

2.5 یا 2.6 عزیز تخصصی یا عمومی ؟
نسخه اصل 2.6کد تلفنی می خواد اون از کجا اوردی ؟

arash rashno
05-07-2007, 07:38

کدوم ورژن 2.6 دیگه درسته

CodeName.xM
05-07-2007, 18:32
سلام

دوستان من از ورژن قبلی این نرم افزار برای ترجمه متن آلمانی به انگلیسی استفاده کردم، واقعا عالی بود.

ولی این ورژن جدید رو امتحان نکردم.

CodeName.xM
12-07-2007, 22:57
سلام

دوستان من بالاخره این نرم افزار رو دانلود کردم، (ولی از اینجا دانلود نکردم، از eMule دانلود کردم. چون واقعا بدون اکانت از رپیدشر نمی شه دانلود کرد) داخل پوشه ی نرم افزار یه فایل به اسم InstallTranslate هست، وقتی اجراش می کنم سریال می خواد، سریال هم داخل پوشه هست ولی وقتی واردش می کنم و روی OK کلیک می کنم، پیغم خطای زیر رو می ده. لطفا اگه ممکنه کمکم کنید.

مرسی

CodeName.xM
16-07-2007, 16:53
سلام

دوستان مشکل بالایی حل شد. تقصیر فایروال بود. ولی حالا به یه مشکل جدید برخوردم، این بار پیام خطای زیر رو نشون می ده، معنیش هم اینه که این سریال توسط یک نفر دیگه استفاده شده و معتبر نیست.
کسی کرک درستی برای این برنامه پیدا نکرد؟

مرسی

yashar8000
28-07-2007, 00:32
100% كركش ميكنم

تضميني

yashar8000
28-07-2007, 00:43
فقط جاي ديگه مطرح نكنيد كرك پخش نشه

arash rashno
28-07-2007, 02:28
فقط جاي ديگه مطرح نكنيد كرك پخش نشه
قیمت های شما خیلی بالا هست

yashar8000
28-07-2007, 08:05
من كه هنوز قيمت ندادم

فقط اين پاور 11 را يه جاي ديگه آپلور كنيد

بدبختيه اينارو از رپيد دانلود كردن

yashar8000
29-07-2007, 12:26
دوستان برنامه كرك شد

ولي چون دوستان علاقه اي ندارن آپ نمي كنم

sara100
29-07-2007, 12:59
دوست عزیز اگر امکان دارد کرک Power 11 را در اینجا قرار بده .
با تشکر فراوان .

ramin-ahmadi
29-07-2007, 13:01
چرا باید علاقه نداشته باشیم ؟ میدونید چند هفته ست که منتظر کرک هستیم ؟

ramin-ahmadi
29-07-2007, 13:02
در ضمن یک چیزی یادم رفت اگر واقعا کرک کار کنه ، من هم یک مژده به تمام دوستان عزیز دارم که به زودی اعلام خواهم کرد ( در مورد ترجمه هست )

yashar8000
29-07-2007, 17:33
كرك 100 در صد كار ميكنه

ramin-ahmadi
29-07-2007, 18:20
كرك 100 در صد كار ميكنه

خوب دوست عزیز نمیخوای به ما بگی چطور کار میکنه ؟ یا اینکه نمیخوای آپلودش کنی ؟ اگر نه پس چرا مطرح میکنید ؟
اگر به تعداد بازدید این تاپیک نگاه کنید می بینید که برای همه مهمه . پس لطفا در مورد کرک به ما هم بگو ممنون:11:

IcY
29-07-2007, 22:43
فقط یه سوال برنامش بیرون هست من برم بخرم چون اگه کرکش باشه زیادی زیاد بدرده من میخوره:46:

Maximillion
31-07-2007, 09:34
دوستان برنامه كرك شد

ولي چون دوستان علاقه اي ندارن آپ نمي كنم

سلام
ملت تو کف یه کرک موندن :19:
حالا شما میگید بقیه علاقه ای ندارن :21::27:
زود باش بزارش
ممنون :10::46:

F.E.A.R XP
02-08-2007, 03:27
عزيزان از pars ياpadidehاستفده كنين بهتره منت هم نمي خواد كشيد

mehdidll
02-08-2007, 09:15
سلام
یاشار جان اگه برنامه رو کرک کردین خوب کرک رو ریلیز کنید تا دوستان استفاده کنند ممنونم به خاطر زحمت کرک کردن
این برنامه
یا حق

ramin-ahmadi
02-08-2007, 11:52
دوستان عزیزی که فرمودند کرک کردند احتمال میخواستند شوخی کنند یا اینکه شاید نیتشون مسخره کردن ما باشه ؟ از مدیران عزیز این انجمن درخواست میکنیم به این موضوع رسیدگی کنند .

Saghachi
06-08-2007, 05:22
پس چی شد ؟

7 تا صفحه رو نشستیم خوندیم حالا هم ...

Gilopa
06-08-2007, 22:33
به کل سرکاری بود دیگه!

Amjader
07-08-2007, 11:02
به قول اين دوست عزيزمون (( سقاچي)) 7 صفحه رو خونديم رسيديم اينجا كه آخرشم... ... ...
بابا ايول داره
شما ها خيرتون ميرسه و دست به خير داريد چرا مضايقه ميكنيد
خداييش خدا رو خوش نميادا
به هر حال
اميدوارم كه نظرتون برگرده و كرك رو بذاريد

...ياحق...

yashar8000
07-08-2007, 12:31
دوستان من اين برنامه را با emule دانلود كردم . چون فايل ها با ويروسي بودن ؟ يك درايوم بكل نابود شد

كرك هم كار ميكنه ولي ... ناخلف بعد از چند دقيقه برنامه بسته ميشه

به يكي از دوستان كه در p30world هستن گفتم برام پست كنه ؟

كسي ميدونه اين برنامه ترجمه را بعد از چك كردن كرديت كارت از سايت ميكشه پايين

يا خودش ترجمه ميكنه

چون قسمت چك كرديت كارت را پچ كردم

و قسمتي كه به سايتش وصل ميشه را هم پچ كردم

اگر از سايت بكشه پايين ديگه قابل كرك نيست

ولي تا يك هفته ي ديگه اگه سايت ترجمه نكنه ؟ فول كركشو ميزارم اينجا

arash rashno
08-08-2007, 09:42
به يكي از دوستان كه در p30world هستن گفتم برام پست كنه ؟

فکر میکنم الان دیگه به دستت رسیده

arash rashno
08-08-2007, 10:37
به دلیل حل مشکل ویرایش شد

nooshabeh
08-08-2007, 16:21
Power Translator Pro v11.0 Multilanguage
Power Translator 11 produces draft usable translations of foreign language documents, e-mail, Web pages and more. Integrates with M'zoft Office. It is a fully-featured tool for translating text to and from 13 languages: CHINESE, DUTCH, ENGLISH, FRENCH, GERMAN, HEBREW, ITALIAN, KOREAN, POLISH, PORTUGESE(BRAZIL), RUSSIAN, SPANISH, TURKISH.

Download:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshad_4017
11-08-2007, 14:03
آقائي اينم مثل اونيكي ها كرك نداره و نميشه فارسي ترجمه كرد ؟

red ros
11-08-2007, 14:55
سلام دوست عزيز ما كه تا اخرش خونديم ولي بدون كرك شما بي فايده است پس براي ل روي بر وبچه هاي پي سي ورلد كركتو اپ كن يك دوست

arash rashno
11-08-2007, 23:52
سلام دوست عزيز ما كه تا اخرش خونديم ولي بدون كرك شما بي فايده است پس براي ل روي بر وبچه هاي پي سي ورلد كركتو اپ كن يك دوست
تمام دوستان توجه کنید
این مترجم برای زبان فارسی کرک نمیشه چون برای ترجمه زبان فارسی به دیتابیس سایت مربوطه وصل شده و از سایت استفاده میکند

red ros
13-08-2007, 12:37
دوستان عزيزم من از بازار اين نرم افزار را خريدم اما فقط ورژن 8 را داشتند كه 6 زبا نen;fr;ger; rus;portu;italiرا به همدير ترجمه مي كنه ولي فروشنده به من گفته بود كه فارسي هم داره كه متاسفانه نداشت حالا هم نمي دانم كه ان زبانها را درست ترجمه مي كنه يا نه چند تا سوال اينكه ورژن 11 را يكي از دوستان مي تونه به من هم بفرسته واينكه اين نرمافزار سريان مي خواد براي ترجمه چون براي من نصب كرد ولي سريالي نخواست البته شركت RoYAL به بازار داده و اينه از مديران عزير مي خوام كه در خصوص ترجمه فارسي اين نرمافزار تحقيق كنند كه چه جوريه؟
با تشكر

arash rashno
13-08-2007, 12:46
دوستان عزيزم من از بازار اين نرم افزار را خريدم اما فقط ورژن 8 را داشتند كه 6 زبا نen;fr;ger; rus;portu;italiرا به همدير ترجمه مي كنه ولي فروشنده به من گفته بود كه فارسي هم داره كه متاسفانه نداشت حالا هم نمي دانم كه ان زبانها را درست ترجمه مي كنه يا نه چند تا سوال اينكه ورژن 11 را يكي از دوستان مي تونه به من هم بفرسته واينكه اين نرمافزار سريان مي خواد براي ترجمه چون براي من نصب كرد ولي سريالي نخواست البته شركت RoYAL به بازار داده و اينه از مديران عزير مي خوام كه در خصوص ترجمه فارسي اين نرمافزار تحقيق كنند كه چه جوريه؟
با تشكر
پست بالایی رو خوندی
برای ترجمه فارسی باید به نت وصل بشی متوجه هستید
در ضمن اگر ورژن 11 رو خواستی من دارم pm بزن

LordPE
08-11-2007, 17:45
ببینید دوستان اینجا کسی برای پول کار نمیکنه من شنبه دانلودش میکنم و یکشنبه کرکش رو قرار میدم سعی میکنم برنامه رو بطور فول کرک کنم
اگه این برنامه محدودیت های دیگه ایی هم داره بصورت pm به من اطلاع داده بشه
با تشکر -- GioTiN

mrmmnb
08-11-2007, 22:41
خدا پدرت رو بیامرزه اگه این کار رو بکنی همه بروبچ دعات میکنن

farshad_4017
09-11-2007, 00:24
اگر که بشه چه میشه ! منتظریم !

arash rashno
09-11-2007, 22:46
ادیت شد !!!!!!!!!

LordPE
10-11-2007, 08:20
لینک برنامه رو از صفحه اول این تاپیک گرفتم و دارم دانلودش میکنم تا 30 دقیقه دیگه دانلود تموم میشه
به امید اینکه بتونم کرکش کنم
موفق باشید

mrmmnb
10-11-2007, 20:22
امیدوارم بتونید و ما رو خوشحال کنید

LordPE
11-11-2007, 15:13
متاسفانه كرك نشد به اين دليل كه اين برنامه اصلاً‌بانك اطلاعاتي لعات رو در خودش نداره و حتماً‌بايد به صورت آنلاين معني لغات رو بدست بياره
من سعي خودم رو كردم به هر حال اميدوارم كه موفق باشيد

mrmmnb
15-02-2008, 08:23
سلام دوستان
این هم ورژن جدید Power Translator :

Power Translator 11

* Plug-Ins for Microsoft Outlook & Mozilla Firefox
* Support for Microsoft Office 2007 and Windows Vista

New Features previously added to Power Translator 9:

* Plug-Ins for Microsoft Internet Explorer & PowerPoint

Translation products for
Arabic,
Chinese,
Dutch,
English,
French,
German,
Hebrew,
Italian,
Japanese,
Korean,
Persian,
Polish,
Portuguese,
Russian,
Spanish,
Turkish,
Ukrainian.

دانلود :

حجم حدود 600 مگابایت :

یا :

این برنامه زبان های چینی ، آلمانی ، فرانسوی ، کره ای ، هلندی، روسی ، اسپانیایی و پرتغالی را به یکدیگر بدون هیچ مشکلی ترجمه میکند اما برای ترجمه متن فارسی و عربی و سایر متن ها باید به سرور وصل شید که پولیه هر کسی از دوستان اگر کرک این برنامه رو پیدا کرد لطفا اینجا بزاره .

در ضمن در این محموعه یک برنامه به نام Translate Dotnet هم وجود داره که قابلیت های بسیاری رو به مرورگرهای IE ، Firefox و opera و ... اضافه میکنه تا بتونید یک سایت یا قسمتی از سایت رو هم ترجمه کنید .

من میخواستم اینو دانلود کنم گفتم بپرسم ببینم اخرین ورژن همین هست یا ورژن جدیدتر براش اومده؟

shahramcat
19-02-2008, 17:43
سلام

این دیکشنری حتما باید برای ترجمه لغت به اینترنت وصل باشی ؟

x_2007
17-07-2008, 14:09

Power Translator helps grow businesses by providing more access to technical subjects and business documents. It is the most advanced version of our economical desktop software line.

* Translate letters, emails, chat, blogs and instant messages
* Translate from any program effortlessly
* Accurate, fast, flexible

Languages
Translate between multiple languages with one software package: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish and Russian.

Online Translation

With Power Translator, you also get an introductory subscription to Translate DotNet, with its easy-to-use desktop toolbar.
With Power Translator Euro you get:

* 3 month Translate DotNet subscription, valued at $120.00

Our subscription services give you online access to all the languages that LEC supports— more than 300 language pairs. After your initial subscription expires, you may resubscribe to one or more language pairs for as little as $5 per month. You do not need to resubscribe to continue to use Power Translator from your desktop.
Power Translator Euro includes LEC’s advanced user interfaces:

* LogoTrans translates text that you type, paste, or drop.
* ClipTrans translates any text that is selected and copied.
* MirrorTrans automatically monitors another application window and translates whatever text appears there.
* TransIt translates a sentence or two and quickly pops it into another application, such as an instant message or chat window.
* File Trans translates ‘text only’, Microsoft Word, HTML, RTF, PDF, and XML files.
* Dictionary is used to create and browse dictionaries. Details: Quickly and easily add words or translations not already in the main or subject dictionaries. This allows you to increase the accuracy of translations and create a dictionary tailored to your needs.
* Specialized Dictionaries Details: Include specialized business, computer, medical, and law dictionaries for more accurate translations of text in these subjects.

New Features and Improvements

* Greater speed and accuracy. Details: Improvements have been made to all translation engine dictionaries and grammars resulting in better translations than ever before.
* Automatic Language Identification Details: Automatic Language Identification enables quick, easy translation of multilingual text. With Automatic Language Identification enabled, you simply select and copy text and ClipTrans automatically translates it to your chosen language.
* Add-ins for Internet Explorer and Firefox provide translation of web pages with a single mouse click.
* Quick Start Program. Details: QuickStart helps first-time users pick the best program for any translation task.

Requirements:
Windows ME/2000/XP/Vista

Download:
CODE

Password:

thus HeavenDenied

1% recovery record

Credit goes to CYGiSO for their PT 10 serial. The ISO release as well as the tweaking so that the PT 10 serial would work for this version are my own

mrmmnb
17-09-2008, 18:11
منظورت انلاین هست؟

ویارش شد
این به صورت انلاین از سایتش

اینم یه سایت دیگه

اینم یه سایت خیلی کامل که مشتمل از چند تا دیکشنری هست

اینم مترجم انلاین پارس خودمون

یکی دیگه هم داشتم که الان لینکش کار نمیکنه :
این لینک صفحه بود که توی این سایت میشد باهاش ترجمه کرد

اینم خود سایت هست

خود سایت رو یکم گشتم چیزی پیدا نکردم حالا خودت میخوای با دقت بگردد شاید پیداش کنی من زیاد نگشتم (شایدم به کل برداشتن که بعیده)

Unforgiven
30-10-2008, 16:35
LEC Power Translator Pro 12 Euro Edition

x_2007
19-12-2008, 09:57
گستردگی مطالب و اطلاعات در اینترنت که به هر زبانی در این دنیای مجازی یافت می شود باعث شده تا کاربران برای درک مفهمومی بسیاری از مطالب با مشکل روبرو شوند و به فکر راه حلی برای این مشکل زبانی باشند ! بلی بهترین راه حل استفاده از نرم افزارهای مترجم زبان قدرتمند می باشد که کار کاربر را با یک کلیک ساده می کند ! البته برنامه های مترجم زبان دارای کاربرد های مختلفی می باشند و بسیاری از افراد از این نرم افزارها به چشم برنامه های کمک آموزشی در امر یادگیری زبان نگاه می کنند.

ابر نرم افزار Power Translator محصول کمپاین بزرگ و نام آشنای LEC، که به تازگی نسخه شماره 12 آن برای کاربران انتشار یافته است ، نرم افزار فوق العاده قدرتمند در زمینه ترجمه متون زبان های مختلف می باشد. زبان پایه این نرم افزار می تواند زبان انگلیسی یا 16 زبان دیگر باشد که نکته جالب آن در پشتیبانی از زبان فارسی است.بلی این ابر نرم افزار قابلیت ترجمه متون یا عبارات زبان های انگلیسی ، فارسی ، عربی ، چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی را دارد ! به عبارتی با انتخاب هر یک از این 16 زبان به عنوان زبان پایه، تمامی جفت های زبانی چه از آن زبان به زبان دیگر و چه از دیگر زبان ها به آن زبان برای شما در دسترس می باشد !

دیگر ویژگی عالی این نرم افزار سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !

- قابلیت ترجمه کامل یک صفحه وب یا متون مختلف از یک زبان به زبانی دیگر ( ترجمه هوشمند برای زبان های اروپایی )

ویژگی های کلیدی مترجم قدرتمند Power Translator Pro 12 در یک نگاه :

- مترجم متون و عبارات انگلیسی ، فارسی ، عربی چینی، فرانسوی ، آلمانی ، روسی، اسپانیایی، ترکی، ایتالیایی، ژاپنی، کره ای ، هلندی، هبری ، لهستانی و اکراینی به یکدیگر !

- قابلیت ترجمه کامل یک صفحه وب یا متون مختلف از یک زبان به زبانی دیگر ( ترجمه هوشمند برای زبان های اروپایی )

- سرعت بسیار بالا و دیتابیس عظیم لغت و گرامر که این نسخه را به بهترین و کامل ترین نسخه مبدل کرده است !

سازگاری کامل

- بهره مندی از تکنولوژی تشخیص گفتار Speech Recognition برای ترجمه صحبتها از زبان های English, German, French, Spanish, Japanese, و Chinese !

- بهره مندی از تکنولوژی تبدیل متن به صدا Text to Speech سازگار با زبانهای Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian .

- ترجمه بسیار سریع که تنها با نگاه داشتن نمایشگر موس بر روی متن ترجمه ظاهر می شود !

- سازگاری کامل با محیط های مختلف به خصوص محیط وب و نرم افزارهای Internet Explorer و Firefox و همچنین محیط نرم افزارهای نسخه های مختلف Microsoft Office و سازگاری کامل با ویندوز ویستا است !

- ترجمه دو طرفه برای هر یک از 16 زبان !

- دارای چهار ابزار حرفه ای LogoTrans ، ClipTrans ، MirrorTrans ، TransIt !

LogoTrans برای ترجمه متونی که تایپ می کنید، Paste می کنید و یا به داخل محیط نرم افزار می کشید !

ClipTrans برای ترجمه هر متنی که انتخاب و کپی شده است !

MirrorTrans به صورت اتوماتیک پنجره و محیط دیگری را زیر نظر می گیرد و هر متنی که در آنجا ظاهر می شود را بلافاصله ترجمه می کند !

TransIt یک یا دو جمله را ترجمه کرده و سریعا در محیط یک نرم افزار دیگری همچون نرم افزار های چت قرار می دهد.

- قابلیت ترجمه یک فایل و ذخیره نتیجه به صورت یک فایل ! پشتیبانی کامل از فرمتهای TXT/text, Microsoft Word, HTML, RTF, Adobe Acrobat PDF and XML files .

- دیکشنری های تخصصی مختلف و حتی قابل ویرایش !

و ....

لینک مستقیم :

سرور رپید شیر :

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

befermatooo
21-12-2008, 00:28
LEC Power Translator Euro Edition v12.0

NetLoad

FileFactory

765 MB

befermatooo
21-12-2008, 00:29
LEC.Power.Translator.Euro.v12.BIN-DVT

x_2007
29-12-2008, 16:39
دوستان عزیز اینو چیکار کنم حالا ؟ دانلود کردم آنزیپ هم کردم این 3 تا رو داد حالا چجوری نصب کنم ؟

اون فایل MS Info روبا نرم افزار نوت پد باز کنیدو به توضیحاتی که داخل اون داده توجه کنید ومطابق همون عمل کنید.

x_2007
06-01-2009, 13:28
آقا اين كه اصلاً به فارسي ترجمه نمي‌كنه!
پيغام ميده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكسي از دوستان ميدونه بايد چيكار كرد؟

این پیغام میگه اعتبار license key شما تموم شده وباید باقسمت پشتیبانی سایت برنامه تماس بگیرید

برای چندمین بار:

هنوز نرم افزاری (چه ایرانی وچه خارجی ) ساخته نشده که بتونه به درستی متون فارسی رو به

انگلیسی ترجمه کنه ویا بالعکس

بیخودی وقتتون رو هدر ندید ودنبال اینجور نرم افزارها نگردید :27::27::27:

ebivaali84
08-01-2009, 11:54
دوست عزيز x_2007 ممنون كه به پيغام بنده توجه كرديد.
من هم معني اين جمله رو مي‌دونم و هم مي‌دونم اين برنامه كامل نيست.
اما بين تمام مترجمهاي متني كه بررسي كردم اين بهترين بود.
و در ضمن هدفم از مطرح كردن اين جمله در بالا اين بود كه ببينم كسي از دوستان راهي براي استفاده از قسمت مترجم فارسي اين برنامه به نظرش مي‌رسه كه در اختيار بقيه قرار بده؟
ميگن كاچي به از هيچي!!!
گاهي اوقات ترجمه ناقص يك متن كه ممكنه خيلي وقت آدم رو بگيره بهتر از اينه كه خيلي وقتمون رو صرف ترجمه اون بكنيم.
بازهم اگر راه حلي به نظرتون مياد كه ميتونه مفيد باشه ممنون ميشم كه اينجا مطرح كنيد.
قربان امضاي x_2007
ياعلي

x_2007
12-01-2009, 14:51
کسی لینک داونلود برای

Power Translator World

و یا

Power Translator World Premium

رو نداره؟

ممنون میشم.

درخواست نرم افزار:

در خواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (3 نفر در حال ديدن اين بخش)
درخواست نرم افزار هاي مورد نظر خودتان رو اينجا مطرح كنيد

cerulean
16-01-2009, 20:36
سلام دوستان.
ظاهرا سركاري بود.آخه با اين فايل كه با هيچ برنامه اي باز نميشه چه بايد كرد........؟
اگه دوستان همون اول اعلام كنن كه برنامه بايد آنلاين باشه بهتر نيست.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
زحمت دانلودش الكي بود.

hadi492
05-02-2009, 15:12
از دوستان هنوز کسی کرک LEC Power Translator Pro12 گیر نیاورده؟
عجب حکایتیه!!!

mshiraz.2009
05-02-2009, 15:59
با سلام.

من بلاخره موفق به دانلود شدم.

پس چرا انگلیسی به فارسی ترجمه نمی کنه؟

sam.sum
08-02-2009, 00:38
آیا نسخه برنامه power translator که تو سایت P30world واسه فروش گذاشتن قسمت فارسیش کرک شده؟

hadi beiki
14-02-2009, 14:26
سلام
اقا من نسخه ای که توی سایت گذاشته رو از خود سایت خریدم این نرم افزار در dvd که هستش نیاز به کرک نداره و برای ترجمه ی فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسی باید تاریخ سیستم به 2008 تغییر کنه
منم از این نرم افزار خیلی راضیم چون لا اقل می فهمم چی نوشته؟

brain
15-02-2009, 21:04
من دانلودیدمش ... چه برنامه خفنیه ...
پس به فارسی ترجمه نمیکنه ؟ (حالا غلط پولوتم باشه عیب نداره ) من هرکاری کردم نشد ... متن انگلیسی میدم ، میزنم بره ترجمه ، همون انگلیسی تحویلم میده :31: ..یکم راهنماییم کنید لطفا ....
ولی دمشون گرم چیز توپ و عجیبیه ...
این 7 تا دایره ها چیه ؟ ... میدونم بعضیاش چیه ولی بعضیاشو نفهمیدم ... :31:

hadi beiki
17-02-2009, 10:25
من دانلودیدمش ... چه برنامه خفنیه ...
پس به فارسی ترجمه نمیکنه ؟ (حالا غلط پولوتم باشه عیب نداره ) من هرکاری کردم نشد ... متن انگلیسی میدم ، میزنم بره ترجمه ، همون انگلیسی تحویلم میده :31: ..یکم راهنماییم کنید لطفا ....
ولی دمشون گرم چیز توپ و عجیبیه ...
این 7 تا دایره ها چیه ؟ ... میدونم بعضیاش چیه ولی بعضیاشو نفهمیدم ... :31:
باید تاریخ کامپیوترت رو 2008 باشه تا کار کنه:41:

kingofnight
17-02-2009, 11:41
خودتون رو خسته نکنید من ورژن 12 این نرم افزار رو هم گرفتم مفتش هم گرونه . به نظر من پدیده و بابیلون بهتر از همه ترجمه میکنن . سایت شرکت lec هم سر زدم متن بهش دادم . حتی خود سایت که به عنوان تبلیغ نرم افزار هست نمیتونه درست به فارسی ترجمه کنه چه برسه به نرمافزار ناقص یا با کرک.

Mohsen6558
18-02-2009, 23:54
Power Translator 12.0

hadi beiki
19-02-2009, 16:58
تو خود سایت خیلی بده ولی تو خود نرم افزار باید بهش بگی چه نوع متنی داری مثلا کامپیوتر یا چیزهای دیگه...

iran2008
30-04-2009, 21:25
دوستان
میشه نحوه کار این برنامه رو بگید ؟
چطوری ترجمه میکنه ؟
یه تولبار تو اینترنت اکسپلورر اضافه کرده .
مگه سایت های انگلیسی رو فارسی نمیکنه ؟
En >Pe

iran2008
03-05-2009, 01:25
یکی نیست جوابی بده

بی باک بی بال
03-05-2009, 07:17
مگه سایت های انگلیسی رو فارسی نمیکنه
من هم همین سوال دارم

hhhh_1360
03-05-2009, 14:27
سلام خواهش می کنم اموزش کار با این مترجم را توضیح بدهید من این نرم افزار را خریداری کردم اما نمی توانم با این نرم افزار کار کنم

hhhh_1360
03-05-2009, 22:05
کسی نیست مرا یاری کند

hhhh_1360
04-05-2009, 16:13
کسی نیست مرا یاری کند

shahbazi62
05-05-2009, 09:22
اون فایل MS Info روبا نرم افزار نوت پد باز کنیدو به توضیحاتی که داخل اون داده توجه کنید ومطابق همون عمل کنید.
سلام
دوست عزيز من اين برنامه رو از سايت ديگه اي دانلود كردم و بعد از extract اون فقط يك فايل 750 مگابايتي با پسوند bin ميده. ميشه راهنمايي كنيد چطوري برنامه رو نصب كنم. (Ms Info رو براي راهنمايي ندارم)

hhhh_1360
05-05-2009, 22:56
سلام واقعا این مترجم اینقدر بی خوده که دوستان حاضر نیستند جواب بدهند فقط خوب برای تبلیغ می گذارنند و زمانی که خریداری می کنی کسی حاضر به جواب دادن نیست

hamed s
06-05-2009, 12:11
سلام
دوست عزيز من اين برنامه رو از سايت ديگه اي دانلود كردم و بعد از extract اون فقط يك فايل 750 مگابايتي با پسوند bin ميده. ميشه راهنمايي كنيد چطوري برنامه رو نصب كنم. (Ms Info رو براي راهنمايي ندارم)

پسوند bin مال فایلهای ایمج هست باید با یک نرم افزار iso (که توی فروم زیاد پیدا میشه) اینه ایمجو بازکنی
بعدشم که مثل اب خوردن اینستال میشه

M i L @ D
09-05-2009, 13:10
دوستان من وقتی میخوام این برنامه رو نصب کنم پیغام زیر رو میده :

ممنون میشم کمک کنید !

hhhh_1360
09-05-2009, 16:25
از مدیران انجمن خواهش جواب دوستان را بدهند اموزش کار با این نرم افزار مترجم را توضیح بدهید به صورت اموزش فارسی

M i L @ D
22-05-2009, 10:11
واقعا مدیران این بخش چه فعال هستند ...

یه ماه پیش یه سوال پرسیدیم هنوز کسی جواب نداده ...

مرسی از خدمتتون !

hamed s
22-05-2009, 12:50
دوستان من وقتی میخوام این برنامه رو نصب کنم پیغام زیر رو میده :

ممنون میشم کمک کنید !

دوست عزیز چک کن ببین ویروس کش (یا احیانا فایروال -ویندوز دفندر) بهش گیر نداده چون گاهی اوقات گیر بیخود میدن و مانع نصب میشن

M i L @ D
22-05-2009, 16:15
دوست عزیز چک کن ببین ویروس کش (یا احیانا فایروال -ویندوز دفندر) بهش گیر نداده چون گاهی اوقات گیر بیخود میدن و مانع نصب میشن

نه متاسفانه ، درست نشد ... من هم ویروس کش رو غیرفعال کردم هم فایروال ویندوز رو !:41:

ممنون میشم کمک کنید ! :37:

jims band
30-07-2009, 17:59
سلام.من از PT 12 استفاده میکنم . من تنظیمات مربوط به زبان رو انجام دادم حالا وقتی میخوام ترجمه کنم متن رو پیغام Don't send رو میده . اشکال از کجاست ؟

omidaqa
30-01-2010, 02:15
با سلام
يه سوال دارم و اون اينکه آيا اين نرم افزار به خريدش مي ارزه يا نه؟
يعني خروجي ترجمه انگليسي به فارسيش اونقدرهايي قابل قبول هست که بشه روش حساب کرد؟
براي ترجمه متن نياز به اتصال به اينترنت داره يا نه؟
اگه جواب اين سوالات را بديد ممنون ميشم

arash rashno
31-01-2010, 10:25
با سلام
يه سوال دارم و اون اينکه آيا اين نرم افزار به خريدش مي ارزه يا نه؟
يعني خروجي ترجمه انگليسي به فارسيش اونقدرهايي قابل قبول هست که بشه روش حساب کرد؟
براي ترجمه متن نياز به اتصال به اينترنت داره يا نه؟
اگه جواب اين سوالات را بديد ممنون ميشم
برای ترجمه نیاز هست به نت وصل باشید
ترجمه اش نیاز به ویرایش داره

hamed malekpour
05-02-2010, 22:29
من این دیکشنری را خریده ام اما گفته باید تاریخ را به2008برگردانی چرا؟

satttanism
18-02-2010, 22:25
Power Translator Euro Edition 14 Multilanguage | 676MB

xeNociDe
08-05-2010, 14:26
Power Translator 14 Euro Edition | 676.48 MB

Power Translator helps grow businesses by providing more access to technical subjects and business documents. It is the most advanced version of our economical desktop software line.

* Translate letters, emails, chat, blogs and instant messages
* Translate from any program effortlessly
* Accurate, fast, flexible

Languages
Translate between multiple languages with one software package: English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish and Russian.

Online Translation

With Power Translator, you also get an introductory subscription to Translate DotNet, with its easy-to-use desktop toolbar.
With Power Translator Euro you get:

* 3 month Translate DotNet subscription, valued at $120.00

Our subscription services give you online access to all the languages that LEC supports: more than 300 language pairs. After your initial subscription expires, you may resubscribe to one or more language pairs for as little as $5 per month. You do not need to resubscribe to continue to use Power Translator from your desktop.
Power Translator Euro includes LEC's advanced user interfaces:

* LogoTrans translates text that you type, paste, or drop.
* ClipTrans translates any text that is selected and copied.
* MirrorTrans automatically monitors another application window and translates whatever text appears there.
* TransIt translates a sentence or two and quickly pops it into another application, such as an instant message or chat window.
* Quick Start Program. Details: QuickStart helps first-time users pick the best program for any translation task.
* File Trans translates 'text only', Microsoft Word, HTML, RTF, PDF, and XML files.
* Dictionary is used to create and browse dictionaries. Details: Quickly and easily add words or translations not already in the main or subject dictionaries. This allows you to increase the accuracy of translations and create a dictionary tailored to your needs.
* Specialized Dictionaries Details: Include specialized business, computer, medical, and law dictionaries for more accurate translations of text in these subjects.
* Automatic Language Identification Details: Automatic Language Identification enables quick, easy translation of multilingual text. With Automatic Language Identification enabled, you simply select and copy text and ClipTrans automatically translates it to your chosen language.

New Features and Improvements

* Greater speed and accuracy Details: Improvements have been made to all translation engine dictionaries and grammars resulting in better translations than ever before.
* Speech-to-text Details: Integration of Microsoft's speech recognition for English, German, French, Spanish, Japanese, and Chinese when running under Vista. English, Chinese, and Japanese speech recognition is supported under XP. Translate your speech. Control translation applications with your voice.
* Text-to-Speech Details: for Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian and Spanish.
* Hover Translation Details: Point the cursor at a word and a translation of the sentence or word immediately appears near the text.
* Translate Selection Details: Select any text and its translation appears next to it.
* Text Capture Details: Import text to LogoTrans from any program. No need to cut and paste: just click or draw a rectangle around the text you want to import.

Requirements:
Windows XP/Vista/Windows 7
60-505 MB for single language
410-1155 MB for multi-language versions

gonbad city
06-06-2010, 01:27
دوستان این نرم افزار اصلا ارزش دانلود کردن هم نداره
وقتتون رو باهاش هدر ندین
اصلا به درد نمی خوره

REZABEST
20-06-2010, 09:22
حجمش خیلی زیاده داداش

babelirani
27-09-2011, 00:12
Power Translator World Edition 15 v 3.1r9 Multilingual | 777.67 Mb

hacker3000
12-10-2011, 13:13
یکی توی صفحه پیش مشکل منو داشت ولی به جواب نرسیده بود ...

منم مثل ایشون فایروال یا آنتی روی سیستمم فعال نیست ... ولی با همین پیغام رو به رو میشم ...

مشکل از چیه ؟

( ویندوزم 7 . 64 بیت ) البته روی 4 تا سیستم امتحان کردم همین مشکل رو داشت

hacker3000
14-10-2011, 16:31
یکی توی صفحه پیش مشکل منو داشت ولی به جواب نرسیده بود ...

منم مثل ایشون فایروال یا آنتی روی سیستمم فعال نیست ... ولی با همین پیغام رو به رو میشم ...

مشکل از چیه ؟

( ویندوزم 7 . 64 بیت ) البته روی 4 تا سیستم امتحان کردم همین مشکل رو داشت

باز هم هیچ کس جواب نمیده ؟ ؟ ؟

واقعا واسه این فروم و همه ی فروم های ایرانی متاسفم ...