مشاهده نسخه کامل
: مشکل در وصل کردن نوکیا n90 به کامپیوتر
shahriar_sh_2007
05-06-2007, 10:33
بچه ها من در وصل کردن ان نود به کامپیوتر مشکل دارم. چطور نصبش کنم ؟ لطفا فوری کمک کنید چون اضطراری.
سلام شما می خواین با چه وسیله ای این کارو کنید.
بلوتوث یا یو اس بی ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه یو اس بی هست می خواین با Pc Suit وصل کنید یاdata Transfer ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahriar_sh_2007
05-06-2007, 18:50
سلام شما می خواین با چه وسیله ای این کارو کنید.
بلوتوث یا یو اس بی ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه یو اس بی هست می خواین با Pc Suit وصل کنید یاdata Transfer ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می خوام با یو اس بی وصل بشم . اگه می شه یه توضیح در مورد چطور وصل شدنش به کامپیوتر بهم بگو. البته من مال خودم نیست مال یکی از دوستان می خام آهنگ براش بندازم روش. من خودم با موتورولا که وصل می شم راحته ولی با نوکیا نمی دونم چطور باید با یو اس بی وصل شد.
ببین اصولا با usb دو جور به کامپیوتر وصل میشن.
1. بوسیله ی pc suit .
pc suit یه برنامه است که توی سی دی گوشی های نوکیا وجود داره و با نصب این برنامه و وصل کردن گوشی به کامپیوتر میشه با گوشی تبادل فایل کرد. در این حالت گوشی باید در حالت pc suit باشه یعنی در آدرس زیر
menu>connect>datacable
گزینه ی data cable mode روی pc suite باشه.
2. به وسیله ی data transfer
برای انجام این کار نیاز به نصب نرم افزار نیست و باید گوشی از همان آدرس بالا در حالت data transfer باشه و همچنین در آدرس زیر باید
menu>messeaging>option>setting>other
'گزینه ی memory in use باید در حالت phone memory باشه.البته بعد اینکه همه ی کاها تمام شد این گزینه را به همون memory card تغییر بده.
بعد از انجام این کار ها گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و گوشی در حالت offline قرار میگیره که شما باید ok بزنی.
حالا گوشی شما نقش یه فلش مموری را بازی می کنه.
بعد از انتقال فایلها حتما ارتباط usb را با زدن دگه ی قرمز روی موبایل یا safty remove .......... قطع کنید و بعد سیم را از گوشی و کامپیوتر جدا کنید.
موفق باشی.
بچه ها من در وصل کردن ان نود به کامپیوتر مشکل دارم. چطور نصبش کنم ؟ لطفا فوری کمک کنید چون اضطراری.
تا جایی که یادمه CD رو نصب میکنی که همون PC Suite باشه بعد یک درایو جدید به نام NOKIA در my computer درست می شه از این به بعد هر وقت گوشیتو نصب کنی و به اون درایو بری میتونی محتویات گوشیتو ببینی .
Saman-tci
07-06-2007, 11:40
همون طور که shavci عزیز هم گفتن باید Cd مربوطه رو نصب کنید (Pc Suite) بعد از نصب این برنامه هر موقع گوشی رو از طریق Usb به سیستمت وصل کنی بعد از شناختن مودم گوشیت رو میشناسه و یه درایور به اسم Nokia Phone Browser توی MyComputer سیستمت میسازه و بعد هر بار بعد از اینکه گوشی رو به کامپیوترت وصل کردی به این درایو مجازی میری و دسترسی به تمام اطلاعات گوشیت پیدا میکنی ...
shahriar_sh_2007
14-06-2007, 11:52
من سی دی رو نصب کردم . ولی موقعی که کابلو وصل کردم درایو بالا نمی یاد. حالا طبق دستور العمل هایی که دوست عزیزم بیلچه داده انجام می دم و امیدوارم که به نتیجه برسم . البته الان گوشی دستم نیست ولی موقعی که اوردمش امتحان می کنم ببینم درست می شه یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.