ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال ضروري و مهم در مورد سيو صفحات اينترنتي داشتم.

forouzesh
11-08-2005, 19:15
با عرض سلام وخسته نباشيد.
1.من يك سوال مهم داشتم.
سوال من اين است كه من وقتي مي خواهم بعد از اينكه از اينترنت ديسكانكت شدم و مي خواهم صفحات بعضي از سايتها را Save كنم نمي توانم و با Error هاي زير مواجه مي شوم
.This Web page could not be saved

.This Web page could not be saved to the selected location

واينكه اصلا بعضي از سايتها اجازه راست كليك كردن را نيز براي كپي گرفتن از متنشان را نمي دهند. ( در ضمن من صفحات را در حالت Work Offline نيز گذاشتم و دوباره با Error هاي بالا
مواجه شدم و نشد كه صفحه را Save كنم ).
لطفا يك راهنمايي كامل و دقيق و صحيح كه كارساز باشد بكنيد.

Nesta
11-08-2005, 19:29
سلام دوست عزیز .
شما باید از منو file گزینه save asرو بزنید .تا کل صفحه همونطوری ذخیره بشه.اگه متن رو می‌خواهید که ذخیره کنید و نمی‌شه راست کلیک کرد شما من رو انتخاب کنید و کلید های Ctrl+insert
and Ctrl+C
رو بزنید و جائی‌ که خواستید Paste کنید.

Arashi
11-08-2005, 20:00
سلام دوست عزیز .
شما باید از منو file گزینه save asرو بزنید .تا کل صفحه همونطوری ذخیره بشه.اگه متن رو می‌خواهید که ذخیره کنید و نمی‌شه راست کلیک کرد شما من رو انتخاب کنید و کلید های Ctrl+insert
and Ctrl+C
رو بزنید و جائی‌ که خواستید Paste کنید.

نستا جان ولي بيشتر سايت هايي كه راست كليك رو اجازه نميدن اجازه كپي كردن رو هم نمي دن
مثل همين وبلاگ ويندوز خودمون :arrow: :arrow:

forouzesh
11-08-2005, 20:15
من اين راه ها را رفته ام و دوباره نيز راه بالا را رفتم و نشد
يك راه كارساز را بگوييد.

termite62
11-08-2005, 20:38
آن سايت هاي كه توي راست كليك جواب نمي دهند اصولا اجازه save as را هم نمي دهند

Nesta
11-08-2005, 23:24
سلام دوستان من تست نکردم در انجائی‌ که شما میفرمائید ولی‌ اصولا Ctrl+insert جواب میده .

Iranian_sports
12-08-2005, 06:06
سلام
من برنامه ای میخواستم که بشه باهاش بخش دنیای فتوشاپ و کلا بخشی از یک سایت که مورد نظرمون هست نه همش یا یک سفحه اش رو دانلود کنم
موفق باشید
فعلا

mpsjavad
12-08-2005, 06:31
با ســــلام ..

براي وبسايت هايي كه گزينه راست كليك و گزينه save as رو ميبندند ( مثل قسمت وبلاگ ويندوزي كه اقا ارشي اشاره كردن ) شما به راحتي در حالت انلاين و افلاين با غير فعال كردن ( Disable ) كد هاي جاوا و اسكريپ ها و اكتيو ايكس ها و بازآوري ( Refresh ) صفحه مورد نظزتون ميتونيد به قايليت هاي گرفته شده چون راست كليك موس و گزينه save as دست پيدا كنيد ..

براي غير فعال شدن موارد ذكر شده شما با توجه به مرور گري كه از اون استفاده ميكنيد ميتونيد اين كار رو انجام بديد ..

براي مرور گر Avant كه براي هر كدوم از موارد نام برده بالا كليدي تعبيه شده و شما به راحتي و با چند كليك ميتونيد به يك صفحه وب بدون هيچ محدوديت برسيد :mrgreen:

اگه براي غير فعال كرد موارد بالا به مشكلي برخورد كرديد من در خدمتم ..

در مورد اروري كه اشاره كرديد معمولا در صفحاتي كه در طراحي اونها از كدها و اكتيو ايكس هاي خاصي استفاده شده اين خطا رخ ميده ..

اگر براي شما تصاوير سايت ها مهم نيست و شما بيشتر به دنبال متن هستيد ميتونيد موقع انتخاب save as پسوند فايلي رو كه ذخيره ميشه رو به TXT تبديل كنيد .. در اين حالت با هيچ اروري برخورد نخواهيد كرد ..

اميدوارم توضيحات من راه گشاي شما باشه ...

K053_LSH_KV90
12-08-2005, 06:37
یا آخرش اینکه خیلی به مطلب نیاز داشته باشی
بری تو سورسش
و کد جاوا(دوست داش دنی لزیز) لعنتی رو پیدا کنی و اونو پاک کنی
یا حتی اگه اینم بلد نیستی برو تو سورس و اونجا مطالبتو کپی کن

forouzesh
12-08-2005, 14:17
با عرض سلام و خسته نباشيد دوباره.

لطفا يكمي بيشتر توضيح بدهيد كه چه كار بايد بكنم.

K053_LSH_KV90
12-08-2005, 14:31
forouzesh,عزیز اگه با من بودی
برو تو view => source
اینجا اگه کد های جاوا رو میشناسی برو پاکشون کن
اگه نه از تو همون سوروس می تونی مطالب دل خواتو امتحان
کنی و یه جا دیگه مثل ورد پد یا ونت پد یا همین ورد خودمون کپی کنی
باید بگم که این راه رو آخر از همه امتحان کنی بهتره :arrow:

Iranian_sports
12-08-2005, 14:36
سلام

سلام
من برنامه ای میخواستم که بشه باهاش بخش دنیای فتوشاپ و کلا بخشی از یک سایت که مورد نظرمون هست نه همش یا یک سفحه اش رو دانلود کنم
موفق باشید
فعلا
کسی جواب مارو نمیدونه؟ :cry:
موفق باشید
فعلا

K053_LSH_KV90
13-08-2005, 06:46
ایران جون,یه برنامه بود به اسم offline explorer
نمی دونم درست نوشتم یا نو با اون میتونی آدرس تاپیک فتو شاپ رو بدی اون برات دانلود
کنه
ولی من شک دارم که بتونی دانلود کنی