PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای zling studio کمککککککککک!

alikhoub
04-06-2007, 16:51
:10: :27: دوستان سلام یک دستگاه Zling Studio PMP خریدم خیلی خوب کار میکنه چه از لحاظ صدا چه از لحاظ تصویر و .... تنها مشکلی که هست یا من نمیدونم اصلا چی هست و مشکل کجاست اینه :
وقتی من دستگاهم رو به ریسیور ماهواره وصل میکنم (فقط از LCD تصویر پخش میشه تلویریون دیگه تصویری پخش نمیکنه!) تا ازش فیلم ضبط کنم در عرض 10 دقیقه یا کمتر به صورت اتوماتیک دستگاه خاموش میشه چرا ؟؟؟؟:18: :19:
آیا مشکل از LCD هستش یا ..... ؟:41:
مشکل دوم اینکه حاتهای 11 گانه اکولایزر فقط در هدفون انجام میشود و در حالت عادی و پخش صدا از بلندگو دستگاه حالات اعمال نمیشود چرا ؟؟؟؟:41:
سوم اینکه آیا دفترچه فارسی آموزش این مدل وجود دارد یا نه؟؟؟؟:10:
لطفا زودتر جواب بدید تا من برم و دستگاهم رو عوض کنم مرسی!

alikhoub
04-06-2007, 18:01
جواب بدین دوستان اساتید من منتظرم !

alikhoub
04-06-2007, 21:51
از دوستا کسی جواب ما رو نمیده لطفا کمککککککککککککککککککککککک کککککک!!!!

becareful
04-06-2007, 22:56
این که تلویزیون تصویری پخش نکنه که عادیه ولی اینکه خاموش میشه در عرض 10 دقیقه عجیبه

becareful
04-06-2007, 23:01
شاید خاموش میشه ولی در عین حال اون برنامه ای رو که میخوای ظبط میکنه یا اینکه شارژش تموم شده. یه بار به تلویزیون برای ظبط وصلش کن در عین حال داخل شارژ بزارش ( به صورت ممتد) حالا چه شارژ باشه چه نباشه. ببین اینجوری درست میشه؟ حالا ببینیم بقیه اساتید چی میگن. در ضمن دفتر چه فارسی رو میخای چی کار من خوندم اینگلیسیشو کار باهاش رو توضیح داده.

alikhoub
04-06-2007, 23:20
مرسی از جوابتون توی دفترچه هم گفته باید به صورت ممتد بزاری تو شارژ تا درست کار کنه در غیر این صورت به باطری نیز صدمه وارد میشه ولی این سوال رو جواب ندادین :

مشکل دوم اینکه حاتهای 11 گانه اکولایزر فقط در هدفون انجام میشود و در حالت عادی و پخش صدا از بلندگو دستگاه حالات اعمال نمیشود چرا ؟؟؟؟

becareful
04-06-2007, 23:28
خواهش میکنم ممنوم از تشکرت من اینترنتم مشکل داشت ولی هر طور شد برات نوشتم.اکولایزر ها رو نمیدونم ولی احتمالا برای اسپیکرش نداره ونباید هم انتظار چندانی داشته باشی حالا مگه بد آهنگ پخش میکنه با اسپیکر ؟

becareful
04-06-2007, 23:32
راستی یادم اومد فکر کنم نوشته بود اگر میخاین برین بیرون یا مثلا ولش کنین روی حالت خودکار برای ظبط در ساعتی معین اونوقت توی شارژ بزارینتا شارژش تموم نشه وقتی کاری باهاش ندارین.

becareful
06-06-2007, 13:22
حالا چی شد همه چیزاش درست شد؟