مشاهده نسخه کامل
: بهترین مادر بورد همه چی Onboard .....
دوستان .. !
پست يك خطيه بي دليل خلاف قوانين بخش هست ! دوستان تازه وارد قوانين بخش را حتما مطالعه كنن ./
======
Giga 975X چي بيد ؟ كجاش آنبورده ؟
يه توضيحي ! دليلي !
Giga975xمادربورد
این کجاش آنبرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!
..... چیه ؟
نظر شخصي:
AMD : ABIT NF-M2 nView
INTEL : ABIT Fatal1ty F-I90HD
اگه پورت پارالل و سريال مورد نياز باشه:
AMD : ASUS M2A-VM
INTEL : INTEL DG965WH
نظر شخصي:
AMD : ABIT NF-M2 nView
INTEL : ABIT Fatal1ty F-I90HD
اگه پورت پارالل و سريال مورد نياز باشه:
AMD : ASUS M2A-VM
INTEL : INTEL DG965WH
من این Main رو برای یک کار اداری شرکتی در حد Office و Autocad میخوام و مهم اینه که تمام چیزهاش ( کارت صوتی و گرافیک و ....) Onboard باشه البته با Cpu AMD
هنوزم شما AMD : ABIT NF-M2 nView رو پیشنهاد می کنی.
من این Main رو برای یک کار اداری شرکتی در حد Office و Autocad میخوام و مهم اینه که تمام چیزهاش ( کارت صوتی و گرافیک و ....) Onboard باشه البته با Cpu AMD
socket?
754?
939?
940?
am2?
socket?
754?
939?
940?
am2?
ترجیها
AM2
ولی اگه پیشنهاد بهتری داری بگو
بنظر من اين با وجود گرافيك آنبرد بودن خيلي كامله فقط پورت پارالل نداره (احتمالا پرينترهاي شركت هنوز USB نشده اگه اينطوره پارالل پورت لازم داريد)
اگه مي خواي ارزونتر باشه با چيپ AMD 690 هم بد نيست (مثل...ASUS M2A)
اگه واسه کارای اداری میخوای و ارزون asrock این مدل و چند تا دیگه داره که مفت هستند و کامل هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ALiveNF7G-HDready
ali_nioton
08-06-2007, 08:32
الیت گروپ هم مدل های خوبی داره یه نیگا به نمونه هاش بنداز ضرر نداره
الیت گروپ هم مدل های خوبی داره یه نیگا به نمونه هاش بنداز ضرر نداره
نمایندگیش تو ایران کیه ؟ از کجا میشه مدل های تو ایرانشو پیدا کرد؟
به نظرتون این بسته چطوره به لحاظ قیمت و کیفیت به
کار من میاد ؟
main : ASUS - M2A-VM + cpu : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3600
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت رایان صبا: 155.000 Toman
ریز مشخصاتش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahram soleimani
08-06-2007, 18:58
اگه واسه کارای اداری میخوای و ارزون asrock این مدل و چند تا دیگه داره که مفت هستند و کامل هستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ALiveNF7G-HDready
آقا این مدل تو ایران اومده ؟ چنده ؟
به نظرتون این بسته چطوره به لحاظ قیمت و کیفیت به [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
کار من میاد ؟
main : ASUS - M2A-VM + cpu : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 3600
بنظر من باندل نگيري بهتره (من نميدونم گارانتي هاشون مجزا هست ويا اصلا چه گارانتي هست؟)
اون مادربردي كه Hiwa اشاره كرد هم چيز خوبي بنظر مياد. مشخصاتشو يه نگاهي بنداز... هرچند فكر نكنم ايران پيدا بشه.
بنظر من باندل نگيري بهتره (من نميدونم گارانتي هاشون مجزا هست ويا اصلا چه گارانتي هست؟)
اون مادربردي كه Hiwa اشاره كرد هم چيز خوبي بنظر مياد. مشخصاتشو يه نگاهي بنداز... هرچند فكر نكنم ايران پيدا بشه.
نه خود مادر بورد ASUS - M2A-VM به نظر چه جوریه ؟
نه خود مادر بورد ASUS - M2A-VM به نظر چه جوریه ؟
اگه مجزا باشه چيز بدي نيست. برد جديدي هست نسبتا... با چيپست AMD 690 با وجود اينكه در تست ها از چيپهاي گرافيك دار Nvidia كم مياره ولي راه حل خوب و ارزون قيمتي هست. البته از مشكلات خاص احتماليش چيزي نمي دونم.
اگه مجزا باشه چيز بدي نيست. برد جديدي هست نسبتا... با چيپست AMD 690 با وجود اينكه در تست ها از چيپهاي گرافيك دار Nvidia كم مياره ولي راه حل خوب و ارزون قيمتي هست. البته از مشكلات خاص احتماليش چيزي نمي دونم.
تو برای +CPU AMD Athlon 64 x2 4000 با Soket AM2 چه مادربوردی رو که Graphic on board با شه پیشنهاد میکنی
من این مدل رو انتخاب کردم چون هم جدید بود و هم خود چیپش AMD هست که من پیش خودم فکر کردم با CPU من MAtch باشه ضمن اینکه گرافیکش ATI x1200 128m real بود
قیمتش هم 73000 هزار بود
نظرت چیه؟
البته به گرافيكش زياد دلخوش نباش چون از 6150 كم مياره ولي اصلا مهم نيست. اين اصطلاح مچ بودن رو من هنوز معنيشو نفهميدم... يا تو cpu support هست يا نيست. البته اگه منظورت اينه كه چون چيپ AMD هست پس براي AMD بهتره بايد بگم نه. چون در واقع چيپ ATI هست كه بتازگي به AMD پيوسته و Nforce در مجموع قويتره.
ما براي دفترمون يه Giga GA-M55plus-S3G با Athlon 64 x2 3800 گرفتيم (البته گيگا نظر من نبود) در مجموع چيز خوبي شده مخصوصا كه بردش ATX هست. ولي كلا من ASUS رو به گيگا ترجيح ميدم فرق نميكنه چيپش چي باشه يا چه سايزي باشه. اتفاقا نظر من همون M2A-VM بود...
بنظر من كه بايد برد خوبي باشه قيمتش هم خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.