ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال و جواب های پیرامون php4 , php5

amoozeshphp
03-06-2007, 20:03
سلام دوستان من چندتا مشکل دارم تو پی اچ پی اگه ممکنه به این سوالاتم جواب بدین ممنون میشم:
راجبه تکنیک clustring اگه کسی میدونه یه توضیح بده.
از ثابت ها تو پی اچ پی کجا ها باید استفاده کرد معمولا و کجا ها به درد برنامه نویس میخورند.
متغیر Null چه شکلی هست و به چه دردی میخوره و کجا کاربرد داره.
r\ به چه دردی میخوره ؟
کاراکتر 10 اسکی و 13 اسکی یعنی چی چه معنی می دهند.
عملگر های دستکاری بیتی یا (& . | . ^ . << . >> ) به چه دردی میخوردن اگه میشه یه چنتا مثال بزنین که خوب بفهمم و فرق بین مثلا | و || چیه ؟
تو عملگر های منطقی فرق بین == و === و همینطور فرق بین =! و <>و همینطور فرق بین =! و ==!در عمل چیه با مثال لفاً.
چرا بعضی وقتا از && و بعضی وقتا از and یا بعضی وقتا از || و بعضی وقتا از or استفاده میشود فرق اینا چیه و اینکه معمولا کجا ها باید از هر کدام استفاده کرد.
اگه میشه این کد رو ببین و راجبش توضیح بدین که چرا یه همچین خروجی داره من هر چی دقت کردم نفهمیدم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون

soldier
04-06-2007, 11:27
برنامه نویسی تحت وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

my friend
05-06-2007, 07:53
راجبه تکنیک clustring اگه کسی میدونه یه توضیح بده.
مطمئنی این برای PHP هست؟

متغیر Null چه شکلی هست و به چه دردی میخوره و کجا کاربرد داره.
متغیری که چیزی بهش داده نشده باشه. بعضی وقت ها که میخواهیم قبل از یه حلقه و ... یه متغیر رو تعریف کنیم ازش استفاده میکنیم. برای استفاده از فرم ها هم میشه استفاده کرد. ( که بگیم اگه یه فیلد خالی بود چکار بکنه. )

r\ به چه دردی میخوره ؟
برای رفتن به خط جدید توی خروجی هست. به سورس صفحه دقت کنید. البته فقط برای خواناتر شدن سورس صفحات استفاده میشه و از این جور چیزا که تو خود اجزای صفحه تاثیری نمیزاره.

کاراکتر 10 اسکی و 13 اسکی یعنی چی چه معنی می دهند.
این ها رو هم تاحالا نشنیدم.

عملگر های دستکاری بیتی یا (& . | . ^ . << . >> ) به چه دردی میخوردن و اگه میشه یه چنتا مثال بزنین که خوب بفهمم و فرق بین مثلا | و || چیه ؟
^ برای جمع اعداد ، | یعنی یا ، >> و << برای بزرگتر یا کوچکتر بودن اعداد. | یعنی یا ، & یعنی و:

تو عملگر های منطقی فرق بین == و === و همینطور فرق بین =! و <>و همینطور فرق بین =! و ==!در عمل چیه با مثال لفاً.
== یعنی عملگر های چپ و راست برابر هستن. === یعنی عملگرهای چپ و راست برابر و همنوع هستن.
=! یعنی عملگر های چپ و راست برابر نیستن. =! با <> فرقی نداره. مثل & و and .
==! نمیدونم چی هست. تا حالا بهش برخورد نکردم. فکر کنم همون =! باشه.

چرا بعضی وقتا از && و بعضی وقتا از and یا بعضی وقتا از || و بعضی وقتا از or استفاده میشود فرق اینا چیه و اینکه معمولا کجا ها باید از هر کدام استفاده کرد.
&& با and و || با or و هیچ فرقی نداره.
معمولا برای مقایسه متغیر ها استفاده میشه. در مثال اولم گفتم.

my friend
05-06-2007, 08:00
مثل اینکه توضیحاتی که دادم برای آخرین مثال به هم ریخته.
الان وقت ندارم ، سر فرصت حتما درستش میکنم.

peyman1987
05-06-2007, 08:43
متغير null متغيري هست که يهش هيچ مقداري حتي "" هم داده نشده باشه يعني متغير زير يه رسته تهي است و null نيست.

کاراکترهاي 10 و 13 اسکي با هم متعلق به کليد enter هستن. وقتي شما کليد enter رو فشار ميدين اول با کاراکتر 10 ميره به اول سطر جاري و بعد با کاراکتر 13 ميره به سطر بعد.

عملگرهاي بيتي به درد کار با صفر و يکها ميخورن مثل شيفت دادن به راست و چپ و AND و OR کردن. عملگر | دو تا عدد باينري رو ميگيره و با هم جمع بيتي ميکنه مثلا 01101 | 10010 ميشه 11111.

عملگر == فقط مقادير دو عملوندش رو براي مساوي بودن چک ميکنه عملگر === هم مقدار و هم نوع مقادير عملوندهاش رو مقايسه ميکنه. مثلا :

فرق بين =! و ==! هم همينه.

&& با AND و || با OR هيچ فرقي ندارن و استفاده ازشون توي PHP سليقه‌ايه.

ايشالا بقيش هم بمونه واسه پست بعدي

amoozeshphp
07-06-2007, 20:00
سلام دوستان مرثی که توضیح دادین همرو فهمیدم غیر از این متغر های بیتی رو یعنی نفهمیدم تو نوشتن یه سورس به زبان پی اچ پی کجا مثلا استفاده شده و میشه یه سوال دیگه هم دارم اینکه ترکیب سورس های پی اچ پی با اچ تی ام ال چه فرق هایی با ترکیب پی اچ پی با ایکس ام ال داره . یه سوال دیگه هم اینکه برای پایگاه داده پی اچ پی یعنی کار با پی اچ پی همراه با پایگاه اطلاعاتی چه چیزی رو برای شروع خوبه که یاد بگیرم چون تا حالا با هیچ پایگاه اطلاعاتی کار نکردم یه چیز دیگه هم الان یادم اومد که باید بپرسم این تابع return دقیقا کارش چیه و کجا و چه طوری استفاده میشه فقط با دیدن یه سری از سورسا دیدیم بیشتر موفق تعریف فانکشن و فرا خودن یه متغیر از تو تابع کاربرد داره اگه میشه بیشتر توضیح دهید اگه پیش نیاز یا همنیاز هم میخواد لطفا بگید ممنون از همتون که کمک کردین :40: :10: :46: :11:

powerslave
08-06-2007, 03:37
خب من زیاد با php کار نکردم الان بار اولمه اما به طور قطع هیچ پایگاه داده ای به اندازه mysql با php سازگار نیست.تابعreturn برای باز گردوندن مقداری از زیر تابع به تابع اصلی به کار میره-تو c که php بر اساس اون نوشته شده اینطوری هست-در مورد سولات همشون جنبه عمومی دارن و در c پاسخ داده میشن.کناب مهندس مقسمی یا جعفر نژاد در مورد c همه سوالات شما رو در بخش کوچکی پاسخ دادن.

peyman1987
08-06-2007, 08:16
همرو فهمیدم غیر از این متغر های بیتی رو یعنی نفهمیدم تو نوشتن یه سورس به زبان پی اچ پی کجا مثلا استفاده شده

دوست عزيز غملگرهاي بيتي توي تمام زبانهاي برنامه‌نويسي مطرح بصورت کامل پشتيباني ميشن ولي چون کاربرد کمي دارن دليل اين نيست که به هيچ دردي نميخورن در برخي موارد ميشه ازشون استفاده کرد ولي معمولا توي کارهاي خيلي خاص ازشون استفاده ميشه. مثلا ميتونين با عملگر بيتي شيفت به راست و چپ عملگر رياضي تقسيم و ضرب رو پياده سازي کنين. درباره return هم همونطور که دوستمون گفتن براي برگردوندن مقدار از تابع استفاده ميشه و در واقع خروجي يه تابع رو مشخص ميکنه. پايگاه داده هم اگر مفاهيم طراحي پايگاه داده رو بلدين و يا اصلا نميخواين خودتون پايگاه داده طراحي کنين بايد بگم ياد گرفتن دستورات SQL در حد رفع نياز و همينطور کار با ,mysql و phpMyAdmin رو بايد بلد باشين ( البته اگر بخواين با MySql کار کنين ).

meysam-OK
10-06-2007, 21:00
دوست عزيز غملگرهاي بيتي توي تمام زبانهاي برنامه‌نويسي مطرح بصورت کامل پشتيباني ميشن ولي چون کاربرد کمي دارن دليل اين نيست که به هيچ دردي نميخورن در برخي موارد ميشه ازشون استفاده کرد ولي معمولا توي کارهاي خيلي خاص ازشون استفاده ميشه. مثلا ميتونين با عملگر بيتي شيفت به راست و چپ عملگر رياضي تقسيم و ضرب رو پياده سازي کنين. درباره return هم همونطور که دوستمون گفتن براي برگردوندن مقدار از تابع استفاده ميشه و در واقع خروجي يه تابع رو مشخص ميکنه. پايگاه داده هم اگر مفاهيم طراحي پايگاه داده رو بلدين و يا اصلا نميخواين خودتون پايگاه داده طراحي کنين بايد بگم ياد گرفتن دستورات SQL در حد رفع نياز و همينطور کار با ,mysql و phpMyAdmin رو بايد بلد باشين ( البته اگر بخواين با MySql کار کنين ).

منم همين نظر رو دارم:10:

amoozeshphp
12-06-2007, 20:29
:40: سلام دوستان عزیز اگه من تو آموزش پی اچ پی رسیدم به قسمت سشن ها و کوکی ها ولی هیچی از هیچ کدوم نفهمیدم کسی مقاله ی فارسی راجبه این دو تا داره و اگه ندارین یه مقدار زیاد اینجا راجبهش توضیح بدین که بفهمم چه جوری ایجاد و چه جوری استفاده میشوند و چه کاربردی دارند اگه میشه تا جایی که ممکنه کامل توضیح بدین چون برام خیلی مهمه بازم ممنون بای :11:

programmer_forever
24-02-2010, 21:04
:40: سلام دوستان عزیز اگه من تو آموزش پی اچ پی رسیدم به قسمت سشن ها و کوکی ها ولی هیچی از هیچ کدوم نفهمیدم کسی مقاله ی فارسی راجبه این دو تا داره و اگه ندارین یه مقدار زیاد اینجا راجبهش توضیح بدین که بفهمم چه جوری ایجاد و چه جوری استفاده میشوند و چه کاربردی دارند اگه میشه تا جایی که ممکنه کامل توضیح بدین چون برام خیلی مهمه بازم ممنون بای :11:
سلام
ببخشید من یه سوال درباره سشن ها دارم.
اگه تابع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو اول تمام صفحات سایت قرار بدیم بعد از اینکه کاربری فرم لاگ این رو پر کرد آیا محتویات فرم سابمیت شده در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اتوماتیک قرار میگیره؟
من میخوام با این کار کاربر لاگ این کرده در تمام صفحات شناخته بشه.چه کار کنم؟
ممنون از همه ی دوستان