مشاهده نسخه کامل
: کپی کردن متن در W800 ؟
nkhdiscovery
03-06-2007, 17:29
خدایی اگه کسی اطلاع داره بگه اصلا شدنی هست یا نه؟؟؟ :2:
از كامپيوتر به گوشي فقط با نرم افزار MyPhoneExplorer امكان پذيره !
در خود گوشي هم ميتونيد متن رو كپي كنيد به قسمت ديگري !
D E V I L
03-06-2007, 17:40
منظور شما رو كامل متوجه نشدم!
اگه منظورتون نوشتن اس ام اس از كامپيوتره بله شدنيه؟ با نرم افزار myphoneExplorer
فايلهاي متني رو هم ميتونيد بريزيد رو گوشي مشكلي نداره فقط نبايد حجم فايلها زياد باشه و فكر ميكنم فارسي رو هم درست ساپورت نميكنه.
nkhdiscovery
03-06-2007, 17:56
از كامپيوتر به گوشي فقط با نرم افزار MyPhoneExplorer امكان پذيره !
در خود گوشي هم ميتونيد متن رو كپي كنيد به قسمت ديگري !
همون توی گوشی چه جوری میشه؟؟ مثلا از notes به sms ها...؟؟
D E V I L
03-06-2007, 18:08
همون توی گوشی چه جوری میشه؟؟ مثلا از notes به sms ها...؟؟
فكر كنم منظور دوستمون كپي كردن خود فايل به قسمتهاي ديگه بود.نه كپي كردن متن به قسمت sms
شما بايد از myphoneexplorer استفاده كنيد
nkhdiscovery
03-06-2007, 18:48
فكر كنم منظور دوستمون كپي كردن خود فايل به قسمتهاي ديگه بود.نه كپي كردن متن به قسمت sms
شما بايد از myphoneexplorer استفاده كنيد
نه دوست من منظورم اینه که مثلا یه اس ام اس میاد، حالا من میخوام خود متن رو مثلا یه عدد رو کپی کنم و توی notes پیست کنم . مثل z530 که توی edit یه گزینه copy داره یا مثل کاری که دکمه قلم توی نوکیا انجام میده.محض اطلاعتون با نگه داشتن + یا - و > و< خود تکست سلکت میشه، اما خب به چه دردی غیر از کپی کردن میخوره؟؟؟؟
نه دوست من منظورم اینه که مثلا یه اس ام اس میاد، حالا من میخوام خود متن رو مثلا یه عدد رو کپی کنم و توی notes پیست کنم . مثل z530 که توی edit یه گزینه copy داره یا مثل کاری که دکمه قلم توی نوکیا انجام میده.محض اطلاعتون با نگه داشتن + یا - و > و< خود تکست سلکت میشه، اما خب به چه دردی غیر از کپی کردن میخوره؟؟؟؟
دقيقا همينطوره !
همينطوري كپي ميكني متن رو بعد به note پيستش ميكني !
كاربردش فقط در كپي كردنه !
nkhdiscovery
04-06-2007, 00:37
دقيقا همينطوره !
همينطوري كپي ميكني متن رو بعد به note پيستش ميكني !
كاربردش فقط در كپي كردنه !
خب عزیزم مشکل من هم همینه که نمیدونم چه جوری کپی پیست کنم دکمه خاص داره یا منوی خاص؟ هیچ چیزی به اسم کپی پیست پیدا نکردم!! چی کار باید بکنم لطفا دقیقا توضیح بده چون فکر میکنم باید خیلی ساده باشه!!:2:
( ببخشید که انقدر موضوع کش اومد!)
ببينيد در موقعي كه sms رو فوروارد ميكنيد ميتونيد sms رو ويرايش كنيد در همون قسمت more را زده و بعد edit در قسمت edit گزينه سلكت آل يا كپي را زده !
بعد در قسمت note مثلا 'گزينه more را زده بعد دوباره قسمت اديت و بعد پيست !شما برو برعكسشم ميتوني انجام بدي از note به new SMS !
nkhdiscovery
04-06-2007, 14:04
ببينيد در موقعي كه sms رو فوروارد ميكنيد ميتونيد sms رو ويرايش كنيد در همون قسمت more را زده و بعد edit در قسمت edit گزينه سلكت آل يا كپي را زده !
بعد در قسمت note مثلا 'گزينه more را زده بعد دوباره قسمت اديت و بعد پيست !شما برو برعكسشم ميتوني انجام بدي از note به new SMS !
آرش جون گوشی w800 هست اما نه توی تکست نه توی مسیج فوروارد منوی edit که شما میگی نداره:41: مطمئنم چون با z530 این کار رو انجام دادم و میدونم چه جوریه. نمیدونم گوشی من این منو رو نداره:18: یا مشکل کلیه؟؟ از کجا بفهمم مشکل از گوشی نیست(یعنی تقلبیه؟؟نمیشه که!)
آرش جون گوشی w800 هست اما نه توی تکست نه توی مسیج فوروارد منوی edit که شما میگی نداره:41: مطمئنم چون با z530 این کار رو انجام دادم و میدونم چه جوریه. نمیدونم گوشی من این منو رو نداره:18: یا مشکل کلیه؟؟ از کجا بفهمم مشکل از گوشی نیست(یعنی تقلبیه؟؟نمیشه که!)
دوست عزيز چون خودتم با مدل ديگري كار كردي و متوجه قضيه شدي پس دبليو 800 شما مشكل داره !
چون اينا همشون مشابه همن !
اگر فكر ميكني مشكل ديگري هم با نرم افزار حال حاظر گوشيت داشتي احتياج به يك فلش داره اگرم نه تا حالا مشكل نداشتي شايد با ريست كلي مشكل حل بشه !
nkhdiscovery
04-06-2007, 23:10
دوست عزيز چون خودتم با مدل ديگري كار كردي و متوجه قضيه شدي پس دبليو 800 شما مشكل داره !
چون اينا همشون مشابه همن !
اگر فكر ميكني مشكل ديگري هم با نرم افزار حال حاظر گوشيت داشتي احتياج به يك فلش داره اگرم نه تا حالا مشكل نداشتي شايد با ريست كلي مشكل حل بشه !
یکی از دوستان توی یه تاپیک دیگه گفتند نمیشه وقت تلف نکن اما من بعید میدونم نشه.ظاهرا شما خودت این کار رو کردی آره؟ w810 دوستمم همین طوریه البته مال من اصلیه فیرم ویرش هم R1Bc002 هستش.میخوام فلش نکنم راستی با ریست کلی(master riset ) شماره ها و مسیج ها میپره؟؟؟؟
با ريست كلي شماره و مسيجها ميپره يه سري از فايلها هم ميپره !
رم خارجي رو هم بايد بيرون بياريد !
بله من خودم بارها اين كارو كردم و امكان پذيره اون دوستمونم مطمئنا موضوع رو متوجه نشدن !
nkhdiscovery
06-06-2007, 13:26
با ريست كلي شماره و مسيجها ميپره يه سري از فايلها هم ميپره !
رم خارجي رو هم بايد بيرون بياريد !
بله من خودم بارها اين كارو كردم و امكان پذيره اون دوستمونم مطمئنا موضوع رو متوجه نشدن !
یعنی چی یه سری فایل ها میپره؟! چه فایل هایی ؟ منظورت play list و برنامه اینهاست یا نه گوشی میپره!!
مسیج ها مهم نیست شماره ها رو با کامپیوتر synchronise کردم نفهمیدم کجا رفت فقط توی out look میاد نمیدونم چه جوریه میشه راهنمایی کنید؟؟؟ و واقعا ازتون ممنونم قبل از اینکه از ericsson نا امید بشم مطمئنم کردید که این کار نشدنی نیست و یکی مثل شما با W800 این کارو کردید!! راستی از پاسخگویی صمیمانه و مکررتون ممنون:11:
یعنی چی یه سری فایل ها میپره؟! چه فایل هایی ؟ منظورت play list و برنامه اینهاست یا نه گوشی میپره!!
مسیج ها مهم نیست شماره ها رو با کامپیوتر synchronise کردم نفهمیدم کجا رفت فقط توی out look میاد نمیدونم چه جوریه میشه راهنمایی کنید؟؟؟ و واقعا ازتون ممنونم قبل از اینکه از ericsson نا امید بشم مطمئنم کردید که این کار نشدنی نیست و یکی مثل شما با W800 این کارو کردید!! راستی از پاسخگویی صمیمانه و مکررتون ممنون:11:
دوست عزيز ببين وقتي ميخواهي ريست كلي كني خود گوشي از قسمت more ميگه كه چه فايلهايي ميپره ولي من چند بار كردم فايلهايي كه رو رمت هست اصلا دست نميخوره منظومر مموري هستا !
رمه داخليت تم ها و عكسها تلفن ها اس ام اس ها ميپرن !
بله شما مطمئن باش كپي كردن پيست كردن رو با سوني اريكسون ها به راحتي انجام ميدن !
:11:
nkhdiscovery
07-06-2007, 04:53
دوست عزيز ببين وقتي ميخواهي ريست كلي كني خود گوشي از قسمت more ميگه كه چه فايلهايي ميپره ولي من چند بار كردم فايلهايي كه رو رمت هست اصلا دست نميخوره منظومر مموري هستا !
رمه داخليت تم ها و عكسها تلفن ها اس ام اس ها ميپرن !
بله شما مطمئن باش كپي كردن پيست كردن رو با سوني اريكسون ها به راحتي انجام ميدن !
:11:
اما w800 , k750 :41: :41: از هرکی میپرسم نمیتونه و edit نداره در صورتی که شما گفتی میشه و این کار رو کردی...!؟!؟!؟! w810 که میشه و عجیبه توی این دو گوشی نمیشه.... به هر حال با مستر ریست درست نشد. :23: کسی رو سراغ نداری w800 داشته فلش کرده باشه؟؟ قکر کنم باید یه تاپیک با این عنوان بزنم تا یکی رو پیدا کنم . .................................................. .................................................. .... :45:
عزيزان من . . . w800 اين امكان كپي كردن رو نداره . . . خودتون رو خسته نكنيد . . .
nkhdiscovery
07-06-2007, 08:25
arash جان جواب دوستمون رو بده ... شما با W800 این کارو کردی یا مشابه هاش؟؟ اگه نشدنیه ولش یه کلک رشتی دیگه برا مسیج و تکست میزنم....
دوست من واقعا عجيبه !
من تا اونجايي كه يادمه ميشد !
حال اگر شما الان كه اين مدل دستتونه ميگيد نداره خب پس نداره !
فكر كنم بايد يه كلك ديگه بزنيد !
nkhdiscovery
09-06-2007, 14:51
آقا یعنی چی ؟؟؟ کشک؟؟؟ .........:37:.:37:..:37:................
w800 هم w800 های قدیم! شما چند وقت پیش داشتی؟؟؟؟
دوست عزيز ببين دبليو 810 كه اين قابليت رو داره چون نرم افزارش به نسبت جديد تره !
من قبلا كه با دبليو 800 كار كرده بودم الان فكر كردم اونم اين قابليت رو داره اگر شما نميتوني و اين دوستمون هم كه اشاره كرده پس اين كار نشنديه توسط دبليو 800 !
بله . . .عزيزان . . . همون طور كه گفتم w800 اين قابليت رو نداره . . . چون خودم دارم . . .
nkhdiscovery
11-06-2007, 15:48
ممنون از همکاری همگی به خصوص آرش جان....
یه ضد حال خفن خوردم یه سری بزنید...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کل کپی کردن رو هم فراموش کردم چون مثل اینکه w800 سریال اصلی ما چینج از آب درومد..!:2: (و هک کردن گوشی هم فعلا ......!)
بازم از راهنمایی های همتون ممنون:11:
ممنون از همکاری همگی به خصوص آرش جان....
یه ضد حال خفن خوردم یه سری بزنید...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کل کپی کردن رو هم فراموش کردم چون مثل اینکه w800 سریال اصلی ما چینج از آب درومد..!:2: (و هک کردن گوشی هم فعلا ......!)
بازم از راهنمایی های همتون ممنون:11:
دوست عزيز ممنون ...!
هك كردن رو بيخيال مخصوصا فعلا !
اگر به شما به عنوان سريال اصل فروختن و شما موقع خريد چك نكرديد كه سريال ها يكي باشن برو به طرف گير بده بگو چرا سريالش چنجه !
nkhdiscovery
13-06-2007, 14:06
دوست عزيز ممنون ...!
هك كردن رو بيخيال مخصوصا فعلا !
اگر به شما به عنوان سريال اصل فروختن و شما موقع خريد چك نكرديد كه سريال ها يكي باشن برو به طرف گير بده بگو چرا سريالش چنجه !
آرش جون گفتم که چک کردم و اصله فقط نمیدونم چرا تو سایت numbering همین سریال رو به اسم کا 750 میشناسه واین امکان نداره چون پشت بدنه زیر باتری و جعبه وگوشی یکیه . نمیشه یه 750 اصل با همین سریال باشه و اگه 750 تبدیل شده به 800 هست بازم به تناقض میرسیم ( امروز امتحان جبر داشتم!!:13: ) پس خلاف حکم یعنی چنجی بودن نادرسته !
اما چرا گفتی بی خیال هک؟؟
دوست عزيز فعلا جز دردسر چيز ديگري برات نميمونه !
سريال ها كه يكي هستن پس سريال اصله !
اگر در سايت چند مدل ميزنه پس سريال ماله چند تا گوشيه ببينم فقط ميزنه كا750 !؟
nkhdiscovery
14-06-2007, 13:40
دوست عزيز فعلا جز دردسر چيز ديگري برات نميمونه !
سريال ها كه يكي هستن پس سريال اصله !
اگر در سايت چند مدل ميزنه پس سريال ماله چند تا گوشيه ببينم فقط ميزنه كا750 !؟
آره عزیز فقط کا750 میزنه. تازه تو اون نوار جلوش تو قسمت سبز علامت میزینه مینویسه !very likely گوشی داداشمم نوکیا اصله همون قسمت سبز رو علامت میزنه(البته نوع گوشی رو هم درست نشون میده .
راستی چرا دردسر ؟ دارم سعی میکنم همه تاپیک ها رو بخونم و بعد هم وارد عمل بشم!
احتمالا چون دبليو 800 كاملا مشابه كا750 اين ساين فقط اين سايت اينطور ميزنه !
nkhdiscovery
15-06-2007, 13:19
احتمالا چون دبليو 800 كاملا مشابه كا750 اين ساين فقط اين سايت اينطور ميزنه !
ایول دست درد نکنه.مخلصم
:20:
nkhdiscovery
19-06-2007, 14:37
آقا دیدید گفتم یه راهی هست!!!یکی از دوستام گفت تو همین سایت توی یه تاپیک کلی که ترفند ها رو نوشته بود این هم بود که تو W800 با یه ترفندی کپی میکرد دارم میگردم اگه پیدا کردید خبر بدید.از یکی دیگه که دبلیو 800 داشت هم پرسیدم گفت یه بابایی یه بار براش کپی کرده اما یادش نمیاد چه طوری! تا گفتم با دکمه ولوم گفت آره اما بقیه اش یا دش نیومد!!! من مطمئن شدم که میشه چون به اون دوستم که گفت تو همین سایت خونده اعتماد کامل دارم . هر وقت پیدا کردم میذارم تو یه تاپیک جدید تا همه کسایی که با این موضوع مشکل دارند و اون هایی هم که میگن نمیشه بفهمن که شدنیه خوب هم شدنیه !!! من رفتم بگردم ته و توی قضیه رو کامل در بیارم .اگه شما هم پیدا کردید بگید دوستم میگفت توی اون تاپیک خیلی چیزا رو گفته بود وسطش هم گفته بود گوشی های اینجوری این ترفند رو بزنن. فعلا یا حق...
s.m.k-design
19-06-2007, 19:24
سلام اولا نوید جان به عضو جدید خوش آمد بگو دوما :
1.یه جا قبلا تو تاپیکا خوندم که یادم نیست کجا.
2.اگه میخوای کلک رشتی بزنی my phone explorer در خدمتته.:40:
nkhdiscovery
22-06-2007, 17:44
مصطفی جون اولا خوش اومدی.دوما آخه کوووووووووووووووجججججاااا ااااااااا؟؟؟ اگه پیدا کردی بذار نمیدونی حدودا کدوم صفحه ها بود؟
دوما 29 تا پست به این زودی؟ایول!(ببخشید چت کردن تو سایت ممنوعه!):46:
nkhdiscovery
22-06-2007, 19:44
سلام اولا نوید جان به عضو جدید خوش آمد بگو دوما :
1.یه جا قبلا تو تاپیکا خوندم که یادم نیست کجا.
2.اگه میخوای کلک رشتی بزنی my phone explorer در خدمتته.:40:
عزیزم نکنه منظورت این بوده؟؟؟؟؟؟:
چگونه ميتوان متن ها را copy و paste کرد ؟
کليد قلم (که به آن ABC نيز گفته مي شود) را فشار دهيد و نگهداريد ، سپس در همان حالت با استفاده از کليد ماوس يا (scroll key) مي توانيد متن مورد نظر را انتخاب کنيد. چنانچه کليد قلم پايين نگه داشته شود ، کليد فانکشن چپ به copy تغيير مييابد و مي توان متن انتخاب شده را با اين کليد به حافظه موقت کپي کرد. به همين شکل مي توان محتويات حافظه موقت را paste نمود. بدين ترتيب که کليد قلم را شايين نگاه داشته و سپس کليد فانکشن سمت راست که به paste تغيير مييابد را فشار دهيد ، محتواي حافظه موقت به محل فعلي مکان نما منتقل خواهد شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.