ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خیلی به کمکتون نیازمندم(اونایی که ساز می زنن حتما بخونن)

david_violaw
03-06-2007, 14:21
با سلام خدمت همه دوستان عزيز عضو اين فروم
يه مشکلي براي من پيش اومده که شايد شما بتونين کمکم کنين
عرض کنم خدمت شما من حدود 4 سالي مي شه که ويولن مي زنم
الان حدودا 5-6 ماهي ميشه که حتي به سازم دست هم نزدم يه زماني بود که من روزي 6-7 ساعت تمرين مي کردم
کلا روحيه ام رو از دست دادم همه انگيزمو.علاقه امو
حتي بعضي وقتا شک مي کنم که آيا واقعا من ويولن رو دوس دارم يا نه؟
موقع تمرين مي شينم و فقط سازمو تماشا مي کنم دريغ از يه لمس کردنش يا اينکه دستم بگيرمش
کلاسم که نمي رم الان ديگه خجالت مي کشم برم کلاس يا با دوستام روبرو بشم چون اونقد غيبت کردم که...
نمي دونم چه بلايي سرم اومده
خيلي نشستم فکر کردم به نظر خودم اين قضيه از زماني شروع شد که يکي از آشناهامون گير داده بود بهم که براش ويولن بزنم ولي من قبول نمي کردم (چون يارو حتي قد يه گاو هم موسيقي سرش نمي شد)تا اينکه اون آقا از ساز زدن من نااميد شد و دست از سرمون برداشت ولي يه حرفي زد که اون حرفش اين بلا رو سر من آورد گفتش که اقا نمي خواد براي ما ساز بزني ميريم يه سي دي مثلا ويولن ياحقي رو مي گيريم منت تو رو هم نمي کشيم از تو هم بهتر ساز مي زنه ناز تو رو هم نمي کشيم
از اون موقع اين سئوال تو ذهن من شکل گرفت که من واسه چي ساز ياد مي گيرم من که نمي خوام و البته نمي تونم ياحقي يا ملک يا بديعي يا مثلا ياشا هايفتز بشم خب چه معني داره اين همه وقتمو تلف کنم برا کلاس رفتن و تمرين به جاي اون مي رم کاستاي اونا رو مي گيرم گوش مي کنم ديگه بالاخره از اونا که نمي تونم بهتر ساز بزنم
بله عزيزان از اينجا بود که من دچار يه نوع مرض پوچ گرايي ناخواسته يا بهتر بگم خود خواسته شدم بعضي وقتا يه کمي سر ذوق مي آم دوباره مي خوام شروع کنم يه روز تمرين مي کنم ولي روز بعد دوباره تعطيل واقعا ديگه نمي دونم چيکار کنم پيش روانشناس هم رفتم ولي ديدم که اي بابا اين اقا اصلا نگران من نيست داره برا تعداد جلساتش و حق مشاوره ده تومنيش نقشه مي کشه
ديگه الان درمونده و مستاصل هستم چندان دوستاي صميمي هم ندارم که باهاشون مشورت کنم آخه راستش من يه کمي هم ادم مغروري هستم و هميشه مي خوام که توي همه چيز اولين باشم يه زماني بود دوستام به شوخي بهم مي گفتن داوود ياحقي ولي اين داوود خان ياحقي ديگه الان ماه به ماه هم به سازش حتي يه دستمال هم نمي کشه نمي دونم ديگه چي بگم
ببخشين مث اينکه يه کمي زياد پر چونگي کردم
پيشا پيش از کمکتون تشکر مي کنم
کسايي که هم بخوان چيزاي بيشتري بدونن اين آيدي من تو ياهو هست david_staccato مي تونين ادم کنين
من اکثر شبا حدود ساعت 11 آن هستم البته تا 3 تير به خاطر امتحانات نمي ام نت ولي بعد از اون ميتونم خدمتتون باشم
خيلي ممنون باي

saviss
03-06-2007, 14:35
میدونی داوود جان...
کسی که ساز میزنه برای دل خودش میزنه ....برای عشقبازی باسازش....
ونه برای تائیدوتکذیب دیگران....
گمونم خودت باید با خودت کنار بیای.....
که
سازرو برای چی میزنی؟
برا دل خودت؟
یا
برا دل دیگرون؟
اگه برا دل خودته......خب برو دنبالش.....نگران قضاوت هیچکسی هم نباش...بدمیزنی؟بزن........خوب میزنی؟بزن.........فقط بزن...(البته منظورم نواختن بود)والا زخمه برساز زدن.........زخمه بردل هست......
اما اگه برا دیگرانه.........خب باعرض معذرت....بیخیال ساز بشی بهتره
...........
تکمله:
مگه بتهوون آخرای عمرش کر نشد؟
یعنی اون عشقش رو به موسقی برای دیگرون میخواست؟
زندگی پاگانینی رو هم بخونی بدنیست

rafifar
03-06-2007, 14:50
وای!
چه جوری دلت می آد بعد این همه تازه به جاهای خوبش که رسیدی ولش کنی؟
من خودم ویالن بلد نیستم اما می دونم که خیلی سخته و اگه اطلاعاتم درست باشه دورش 12 سال.
می گن تو چند سال اول فقط می تونی جیغ سازو در بیاری بعدش که بتونی باهاش بنوازی عاشق می شی
حالا که شما رسیدی به جای خوبش ولش کردی؟
من خودم سنتور می زنم جز مامان و خواهر و بابام هیچکی تا حالا ساز زدنمو ندیده ولی وقتی می زنم انقدر حال می کنم که نگو بعد ساز زدن احساس می کنم همه ی اعصاب خوردی های روزم تموم شده.
شاید چون برات سخت بوده ولش کردی؟
ولی اگه به خودت تلقین نکنی ادامه بدی 3 سال دیگه می گی دمم گرم که اون موقع خر نشدم و ولش کنم.نذار 3 جوری بشه که 3 سال دیگه بگی خاک بر سر من که ولش کردم

ali reza majidi 14
03-06-2007, 15:45
عزیز من هم نوازنده هستم
انسان وقتی تنهاست
وقتی نمخواد
اصلا با کسی حرف بزنه یا درد دلشو بگه
اون وقته که اگه زبون سازتو بدونی می تونی دردت رو به اون بگی با اون حرف بزنی
ساز آدم یه یار از اونم بیشتر
چرا تو باید به دیگران ساز بزنی

آره همون بهتر که برن سی دی ویولون بگیرن گوش بدن
خودت واسه این چیزا ناراحت نکن
سازت رو بردار (یه دستمالم به روش بکش)
وشروع کن تمرین کردن
به حرفهای هیچکسم توجه نکن
چون تو موسیقی رو واسه خودت میخوای نه واسه یدیگرون
موفق باشی

david_violaw
09-06-2007, 02:36
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من این بحثو تو چن تا فروم دیگه هم مطرح کرده بودم خیلیا بهم لطف داشتن و بهم جواب دادن و راهنماییم کردن
این چن روزه که بیکار بودم خیلی نشستم به این قضیه فک کردم به قول معروف کلاهمو قاضی کردم دیدم آره این همون سازیه که من 4 سال پیش براش می مردم به خاطرش پا می شدم می رفتم مراغه(یه شهریه 12 کیلومتری ما)فقط به خاطر اینکه ویترین یه مغازه ساز فروشی و ویلن هاش رو ببینم آخه اون موقع ساز فروشی و آموزشگاه نداشتیم اینجا
راستش الان دیدگاهم نسبت به این قضیه 180 درجه تغییر کرده و سازمو عاشقانه از اون موقعها هم بیشتر دوسش دارم و بهش عشق می ورزم
چند روزه که تمرین کردنو دوباره شروع کردم الان رسیدم به مرز روزی یکساعت و نیم
الان خیلی ناراحتم که چرا این مسئله رو 5 ماه پیش باشما در میون نذاشتم و بیخودی 5-6 ماه رو از دست دادم اگه یه کمی غرورمو می شکستم و خودمو عقل کل نمی دونستم شاید الان یه کتاب دیگه رو هم تموم کرده بودم ولی بالاخره جلوی ضررواز هر جا هم که بگیری بازم منفعته
البته خیلی هم خوشحالم چون اگه یه مدت دیگه هم به همین منوال می گذشت من ساز زدنو برای همیشه کنار می ذاشتم
خلاصه بازم ازتون ممنونم که تنهام نذاشتین و بهم خیلی کمک کردین
آرزو می کنم همیشه موفق و سربلند باشین
خدا نگهدارتون

Actros
09-06-2007, 03:53
میدونی داوود جان...
کسی که ساز میزنه برای دل خودش میزنه ....برای عشقبازی باسازش....
ونه برای تائیدوتکذیب دیگران....
گمونم خودت باید با خودت کنار بیای.....
که
سازرو برای چی میزنی؟
برا دل خودت؟
یا
برا دل دیگرون؟
اگه برا دل خودته......خب برو دنبالش.....نگران قضاوت هیچکسی هم نباش...بدمیزنی؟بزن........خوب میزنی؟بزن.........فقط بزن...(البته منظورم نواختن بود)والا زخمه برساز زدن.........زخمه بردل هست......
اما اگه برا دیگرانه.........خب باعرض معذرت....بیخیال ساز بشی بهتره
...........
تکمله:
مگه بتهوون آخرای عمرش کر نشد؟
یعنی اون عشقش رو به موسقی برای دیگرون میخواست؟
زندگی پاگانینی رو هم بخونی بدنیست

تایید میشه
منم 6 سال سنتور میزدم
الان 2 سالی هست که خیلی کم میزنم

)(^A^)(
11-07-2007, 17:07
سلام دوست عزيز.
منم خودم نوازنده هستم.:8:
ببين وقتي شما شروع به ياد گرفتن يك ساز ميكني بايد تا اخرش اگه امكانات مهيا بود بري.:27:
ولي اگه وسط هاي كار ولش كردي مطمئن باش اون ساز مورد علاقه تو نبوده.:41:
شايد ساز مورد علاقه شما يه چيز ديگه بوده؟ و خودتون هنوز متوجه نشدين.:18:
جدي ميگم اگه تونستي سازهاي ديگه رو هم امتحان كنيد.:20:
موفق باشين.:11: