Aamoo
03-06-2007, 13:59
سلام
يك شبكه رو با يك سرور در نظر بگيريد يه برنامه روي اين سرور هستش و Shortcut اون برنامه روي كلاينتها وجود داره كه از طريق اون ميتونن به برنامه دسترسي پيدا كنن
حالا من ميخوام يه كلاينت ديگه به اين شبكه اضافه كنم
به من اينطور گفتن كه :
بايد در مرحله اول برنامه دلفي رو نصب كنم تا BDE Administrator روي سيستم نصب بشه
بعد از اين مرحله بايد از BDE Administrator گزينه object ، odbc administrator بعد در پنجره ...odbc data دكمه add رو بزنم آخرين گزينه يعني SQL server رو انتخاب كنم دكمه Finish رو بزنم در پنجره ... create a new data نام رو در قسمت name بهش بدم و در قسمت Server ،آي پي سرور رو بنويسم بعد گزينه Finish ودر آخر دكمه test data source رو بزنم تا پيغام successfully ظاهر بشه من اين كارها رو انجام ميدم ولي پيغام خطاي زير رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد خيلي فهميدن اين موضوع برام مهمه
يك شبكه رو با يك سرور در نظر بگيريد يه برنامه روي اين سرور هستش و Shortcut اون برنامه روي كلاينتها وجود داره كه از طريق اون ميتونن به برنامه دسترسي پيدا كنن
حالا من ميخوام يه كلاينت ديگه به اين شبكه اضافه كنم
به من اينطور گفتن كه :
بايد در مرحله اول برنامه دلفي رو نصب كنم تا BDE Administrator روي سيستم نصب بشه
بعد از اين مرحله بايد از BDE Administrator گزينه object ، odbc administrator بعد در پنجره ...odbc data دكمه add رو بزنم آخرين گزينه يعني SQL server رو انتخاب كنم دكمه Finish رو بزنم در پنجره ... create a new data نام رو در قسمت name بهش بدم و در قسمت Server ،آي پي سرور رو بنويسم بعد گزينه Finish ودر آخر دكمه test data source رو بزنم تا پيغام successfully ظاهر بشه من اين كارها رو انجام ميدم ولي پيغام خطاي زير رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد خيلي فهميدن اين موضوع برام مهمه