مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد شما برای ساخت بهتر این طرح چیه ؟
سلام
من دارم روی یک سیستم خبرنامه کار می کنم ( یه چیزی مثل سایت وبگذر ) . الان مجبورم برای هر کاربر یک جدول توی بانک اطلاعاتی بسازم . یعنی وقتی کاربر توی سایت ثبت نام کرد ، یک جدول براش ایجاد بشه و ... .
اولاً این کار حجم سیستم رو خیلی بالا می بره . دوماً اگر بخوام طرح دیگری را روی سایت پیاده کنم ، تعداد جدول ها به تعداد بسیار بالایی بالا می رود .
حالا از اساتید تقاضا دارم که اگر راه حلی بهتری برای پیاده سازی دیتابیس این طرح دارند ، ارائه کنند .
با تشکر
my friend
03-06-2007, 07:51
همشونو تو یه تیبل بنام X بزار ، با یه Field اضافه با نام un ، بعد تو این فیلد نام کاربریشونو ذخیره کن و اینطوری صداش کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنماییتون
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید
من که هیچی نفهمیدم
همه که مثل شما نیستن استاد :31: :11:
سلام
دل انگیز جان! یک جدول بساز که شامل فیلدهای نام کاربری-رمزعبور-ایمیل-نام حقیقی و... و... باشه و برای تفکیک کاربران و اطلاعاتشان از همان فیلد اول که نام کاربری باشد استفاده کن.
هر کجا به اطلاعات کاربر خاصی نیاز داشتی با دستور sql مانند همانکه کاربر my friend ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشتند اطلاعات فرد مورد نظر را استخراج کن (البته دستور مشکل تایپی دارد و آن 11 نیست و احتمالا * است!)
my friend
03-06-2007, 17:24
اون عدد 11 تعداد نمایش رکورد ها هستش.
اگه * رو بزاره تمامی رکورد ها رو بر میگردونه.
از جوابتون ممنونم .
اما یکم ساده تر :
کاربر باید توی سایت عضو بشه . بعد بره توی اضافه کردن ایمیل . بعد بره توی قسمت ارسال خبرنامه و تمام .
این رو در نظر می گیریم که هر کابر تعداد نامحدود آدرس ایمیل اضافه می کنه .
منظور من اینه که چه فیلید هایی بسازم .
اگر فیلید هایی مثل نام کاربری و پسورد و .... بسازم ، زمانی که کاربر یک ایمیل جدید اضافه می کنه ، چی؟
یا یک ایمیل رو حذف می کنه
اگه میشه واضح تر توضیح بدین
my friend
03-06-2007, 19:33
چجوری بگم... جدول از دو ردیف افقی و عمودی ساخته شده.
به این نمودار نگاه کن:
همونطور که میبینی ، کاربر AAA با پسورد XXX سه تا ایمیل ذخیره کرده.
میتونی برای نمایش ایمیل های ثبت شده توسط اون از این کد استفاده کنی:
اون پست قبلیم هم اشتباه کرده بودم. باید بجای * فیلدی که میخواهیم رو بنویسیم و با لیمیت اونو محدودش کنیم.
متوجه اون قسمت شدم .
حالا در نظر بگیرید که من وارد حساب کاربریم شدم و می خوام یک ایمیل ثبت کنم . این ایمیلی که ثبت می کنم کجا می ره ؟
my friend
03-06-2007, 21:15
زیر این لیست قرار میگیره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما برنامه نویسی بلد هستید یا نه؟ کار با دیتابیس چطور؟
با برنامه نویسی مشکلی ندارم . با دیتا بیس زیاد کار نکردم ولی بگی نگی می لنگم .
به خاطرهمینه که مزاحم شما می شم .
من فقط این قسمت کار رو درست متوجه نشدم که اگر کسی بخواهد یک ایمیل جدید ثبت کند ، این ایمیل ها را به چه صورت وارد سیستم کند .
my friend
04-06-2007, 07:00
به نظر من اگه برای ذخیره پسورد یه تیبل جدا داشته باشی بهتره. دیگه نمیخواد تو هر رکورد تکرارش کنی و حجم دیتابیس الکی بالا نمیره.
این مثال رو نگاه کن ( از PHP.NET ، با مثال هاش کار کن تا بهتر متوجه بشی. )
اینقدر ساده هست که جای هیچ بحثی رو به میون نمیاره.
این هم یه مثال دیگه برای درج اطلاعات تو یه دی بی:
my friend
04-06-2007, 07:03
یه سرچ تو این دو تا سایت بکن ، اطلاعات زیادی در این مورد گیرت میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
متوجه منظورتون شدم
. فقط یه برداشت اشتباه کرده بودم .
الانم یه تیبل برای کاربران می سازم . یه دونم برای ایمیل ها و در نهایت اونها رو با پی اچ پی فراخوانی می کنم
از راهنماییتون بینهایت ممنون
سلام
اون عدد 11 تعداد نمایش رکورد ها هستش.
اگه * رو بزاره تمامی رکورد ها رو بر میگردونه.
من فکر کردم دستور فوق SyntaxError دارد، چون انجام کاری که شما گفتید دستور رسمی اس میشود:
ولی دستور sql شما را امتحان میکنم، جالب است و به استناد گفته شما دستور شما یک نوع خلاصه سازی معتبر دستور فوق است.
my friend
06-06-2007, 12:34
اینو من اشتباه نوشتم. دو سه تا پست بعدش گفتم.
اصلش اینطوری هست:
اونموقع میخواستم اصلاحش کنم که سایت دان شده بود و نتونستم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.