مشاهده نسخه کامل
: اقا یکی کمک کنه گوشیم ویروس گرفته
سلام
تو رو خدا هرکی میتونه کمک کنه من گوشیم ویروس گرفته تا روشنش میکنم هنگ میکنه
باید باطری شو در بیارم و دوباره روشنش کنم تا روشن میشه 3 تا 4 ثانیه بعد هنگ میکنه
تو رو خدا یکی بگه چطوری درستش کنم:19: :19: :19: :41: :41: :41: :41:
Saman-tci
02-06-2007, 20:27
به احتمال 99% به خاطر این که برنامه یا فایل ( عکس .اهنگ . ویدیو . sms و ....) به گوشیت وارد شده ... اگه برای دریافت این فایلها ادرس مموری کارت رو دادی برو مموریتو فورمت کن اطلاعاتت رو هم به کامپیوتر منتقل کن بعد با یه انتی ویروس قوی اون فایلها رو چک کن ... اگر هم روی مموری گوشی ریختی گوشیتو فورمت کن .... سعی کن همیشه یه انتی ویروس روی گوشیت نصب باشه ....
یه نفر یه فایل sis از طریق بولوتوث فرستاد بعد که اجراش کردم گوشیم هی هنگ میکنه من رو مموری نصبش کردم ولی وقتی مموری رو هم در میارم باز هنگ میکنه
nima_949
02-06-2007, 21:15
هیچ مشکلی نیست اگه برات مهم نیست اطلاعات روی گوشیت هم مموری وهم گوشیتو فرمت کن
دوست عزیز سلام سرت رو درد نمیارم گوشیت رو با کد #7370#* فرمت کن. مموریت رو هم فقط با رم ریدر فرمت کن.قید اطلاعات گوشیت رو هم بزن خودتو راحت کن.چون فکر نکنم این انتی ویروسهای موجود بتونه کاری برات بکنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x_2007 جان دستت درد نکنه با این کد درستش کردم
nima و saman جان عزیز از شما هم ممنونم
Saman-tci
03-06-2007, 18:55
خواهش میکنم... امیدوارم مشکلت حل بشه ...
x_2007 جان دستت درد نکنه با این کد درستش کردم
nima و saman جان عزیز از شما هم ممنونم
قابلی نداشت دوست عزیز اگه بازم کمک خواستی من در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.