ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از رادیو بون هندز فری

Arashdn
02-06-2007, 18:59
سلام دوستان:20:
من یک سوال داشتم :13:
آیا میتوان بون استفاده از هندز فری از رادیو گوشی k750 استفاده کرد؟:9:

doyenboof
02-06-2007, 21:28
سلام دوستان:20:
من یک سوال داشتم :13:
آیا میتوان بون استفاده از هندز فری از رادیو گوشی k750 استفاده کرد؟:9:

سلام
نه دوست من چون از هنز فری به عنوان آنتن استفاده میکند.

D E V I L
02-06-2007, 21:35
براي اينكار بايد پچ مربوطه نصب بشه تا اون پيغامي كه موقع رفتن به قسمت راديو ظاهر ميشه غير فعال بشه.
اما نميشه ازش استفاده كرد چون هندزفري كار آنتن رو انجام ميده و بدون اون نميتوني صداي با كيفيتي داشته باشي.
مگه اينكه نزديك فرستنده يا دكل باشي شايد اون موقع برات كار كرد

R@R#M@N
02-06-2007, 23:41
میتونی بعد از وصل کردن هندزفری در قسمت مور ترن آن اسپیکر رو بزنی و توی اسپیکر از صدا لذت ببری
ولی حتمآ باید یه بار وصل بشه
همونطور که دوستان گفتند بعنوان آنتن هست

iman_s
03-06-2007, 03:36
قبلا هم یک تاپیک بود که توی اون توضیح دادم.
برای این کار باید پچ روی گوشی نصب کن که دوستان در بالا توضیح دادند.در حالت عادی رادیو بدون هندزفری هیچ جایی رو نمیگیره.مگه اینکه در نزدیکی دکلهای رادیویی یا ایستگاههای فرستنده رادیو باشی.حالا اگه یه وقت نیاز ضروری به رادیو داشتیم چی؟
فقط کافیه یک تکه سیم یا سنجاق یا سوزن ته گرد یا جسم رسانایی شبیه به اینها داشته باشیم.ابتدا اتصالات ته گوشی رو مشاهده کنید.از سمت چپ دومین اتصال مربوط به آنتن رادیو هست.حالا با دقت سر سیم یا سنجاق رو به این اتصال وصل کنید.اگه موج رادیو تنظیم باشه می یبنید که شروع به پخش میکنه.
فقط مواظب باشید وقتی جسمی رو به اتصالات ته گوشی وصل کردید به اتصالات دیگه برخورد نکنه ممکنه باعث اشکال در گوشی بشه.
این روش رو خودم شانسی پیدا کردم و کپی رایتش دست منه.

iman_s
03-06-2007, 03:37
در ضمن روی گوشی من پچ نصب هست. و ممکنه روی گوشی هایی که پچ ندارند این روش جواب نده.