مشاهده نسخه کامل
: mp4 تا 100تومن
سلام
یه mp4 player خوب می خوام که صفحه ی نمایشش یکم بزرگ باشه و حدالامکان بلوتوث داشته باشه
هرچی فکر می کنم بدون بلوتوث به دردم نمی خوره:31:
اصلا چنین چیزی وجود داره؟؟(قیمت هم تا حد اکثر 100-120 هزارتومن باشه)
becareful
02-06-2007, 12:20
وجود داره ولی بلوتوسش اونجور که با مبایل بشه ارتباط برقرار کرد نیست.
becareful
02-06-2007, 12:21
قیمتشم 20 تومن گرونتره اون چیزیه که نوشتی
چرا با موبایل نمیشه؟؟؟!!!!
پس با موبایل نشه با چی ارتباط برقرار کنیم؟؟
مدلش چیه؟؟
اگه میشه یه mp4 player که بلوتوث هم نداشته باشه (IPOD باشه بهتره) صفحه LCD هم بالا باشه تا 100 هزار تومن
تا 1 گیگ هم باشه (کارت حافطه بخوره)
alfred88
02-06-2007, 14:47
دوست عزيز با 100 تومن mp4 خوب بت نميدن (اونم صفحه بزرگ)
لطفا اون مدله بولوتوث دار معرفي كن .من يكي قبلا ديده بودم اوركس. ولي بولوتوثش براي جابجايي اطلاعات نبود در ضمن صفحه رنگي نبود.
alfred88
02-06-2007, 14:49
وجود داره ولی بلوتوسش اونجور که با مبایل بشه ارتباط برقرار کرد نیست.
اتفاقا براي ارتباط با موبايله چون اين كه من ديدم كارش ارتباط با موبايل بود.
دوست عزيز با 100 تومن mp4 خوب بت نميدن (اونم صفحه بزرگ)
لطفا اون مدله بولوتوث دار معرفي كن .من يكي قبلا ديده بودم اوركس. ولي بولوتوثش براي جابجايي اطلاعات نبود در ضمن صفحه رنگي نبود.
خوب شما چه mp4 payer ای تا 100 هزار تومن پیشنهاد می دین؟؟(البته با مموری این قیمت باشه)
becareful
03-06-2007, 00:25
اتفاقا براي ارتباط با موبايله چون اين كه من ديدم كارش ارتباط با موبايل بود.
اولا من منظورم اون مدلی بود که گفتم 20 تومن گرونتره اون چیزیه که این کاربر جدید گفت.
دوما این مدل اصلا نمایندگی داره که بخاد قبر داشته باشه؟
حالا آخرش چه mp4 player ای تا ایت قیمت وجود داره؟؟(تا 100تومن)
becareful
03-06-2007, 15:01
خیلی مدل هست فاکتور های علا قه و خریدت رو بگو البته نباید انتظار زیادی از اون داشته باشی.
یا فروم قات زده بود یا من به هر حال مجبور شدم اینو ویرایش کنم
باتری لیتیوم
بلندگوی داخلی داشته باشه
دوبین نداشته باشه( اخه جدا دوربینو می خرم نمی خوام هزینه ی الکی بکنم)
ipod یا creative باشه
مجموعا با گوشی و خود mp4 palyer و یه مموری 1 گیگ بشه 100 هزارتومن
فایل تصوری هم اجرا بکنه
یه ظاهر آبرومندی هم داشته باشه ( زیاد بزرگ نباشه یعنی اینجور که دیدم بیشتر ipod ها نصف صفحه دکمه هست فقط)
becareful
04-06-2007, 16:36
آی پاد رو بی خیال با این قیمتی که تو دادی آی پادی که هیچ کدوم از این کارهارو نمیکنه هم گرونتره.میمونه کریتیو تنها مدل همون zen v plus وzen neon 2 که هر دو 1 گیگ 93 تومنه هستن که نه مموری میخورن نه اسپیکر دارن ولی بقیه رو دارن. تمام
از این چینی مینی های ریمارک تا دلت بخواد تا 100 تومن گیر میاد از این یه بار مصرفا !!!!! مثل Marshal و Leono و این بچه بازیا ولی اگه درست حسابی میخوای سراغ Creative و iPod و COWON i Audio برو.
نظر من روی Creative Zen V Plus یا ZEN Neeon 2 هست که صفحه هاشون بزرگ نیستن.
ببین اگه مارک خوب با کیفیت خوب میخوای هرگز سراغ ریمارک های چینی مثل Marshal و Leono و SKY و اینا نرو.
چون اینا از چین میاد روش مارک میخوره ! تو 10000 تا که به چین سفارش بدی به اسم خودتم میزنن برات !!!!!!!
Creative چین داره مالزی هم داره از نظر کیفیت هیچ تفاوتی با هم ندارن فقط دقت کن گارانتیش یا شاب و یا رایانبدر باشه چون این دو تا وارد کننده ی کریتیو هستن.
becareful
04-06-2007, 23:07
از این چینی مینی های ریمارک تا دلت بخواد تا 100 تومن گیر میاد از این یه بار مصرفا !!!!! مثل Marshal و Leono و این بچه بازیا ولی اگه درست حسابی میخوای سراغ Creative و iPod و COWON i Audio برو.
نظر من روی Creative Zen V Plus یا ZEN Neeon 2 هست که صفحه هاشون بزرگ نیستن.
ببین اگه مارک خوب با کیفیت خوب میخوای هرگز سراغ ریمارک های چینی مثل Marshal و Leono و SKY و اینا نرو.
چون اینا از چین میاد روش مارک میخوره ! تو 10000 تا که به چین سفارش بدی به اسم خودتم میزنن برات !!!!!!!
Creative چین داره مالزی هم داره از نظر کیفیت هیچ تفاوتی با هم ندارن فقط دقت کن گارانتیش یا شاب و یا رایانبدر باشه چون این دو تا وارد کننده ی کریتیو هستن.
منظورتون اینه که سامسونگ اینجا بوقه!!! رایان بدر بهتره.
نگفتم سامسونگ بوقه ولی بهتر از Creative نیست توی ایران الکی گرونه !
والا من شنیده بودم شاب بهتره ولی الان مشخص شده که هر دو وارد کننده ی رسمین هیچ فرقی با هم ندارن.
MP4 Player با قیمت 100-120 تومان که بلوتوث واقعی داشته باشه و بلوتوثش کار کنه شاید نتونی پیدا کنی اما اگه MP4بخوی که صفحه اش بزرگ باشه،بتونی باهاش کپچر کنی،کیفیت خوبی داشته باشه و حتی یک دوربین معمولی هم روش داشته باشه میتونی JXD بخری :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
becareful
05-06-2007, 13:27
سامسونگ برای این گرونتره چون کیفیتش از کریتیو بهتره این کریتیو هایی که توی ایران هست کیفیتی به اندازه کریتیو واقعی که توی اروپا و ... پخش میشه نیست ولی سامسونگ کوون و آی پاد اینجوری نیست.
من سامسونگ رو پيشنهاد ميكنم Jxd رو اگر تو سطل اشغال ديدين زود درشو ببندين چون بو گندش يه محل رو ور ميداره:13:
MP4 Player با قیمت 100-120 تومان که بلوتوث واقعی داشته باشه و بلوتوثش کار کنه شاید نتونی پیدا کنی اما اگه MP4بخوی که صفحه اش بزرگ باشه،بتونی باهاش کپچر کنی،کیفیت خوبی داشته باشه و حتی یک دوربین معمولی هم روش داشته باشه میتونی JXD بخری :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واقعا حال کردم با دیدن JXD !!!!!!!!!!!!!!
من mp4 دیده بوم ولی با این کیفیت ها نه مخصوصا با این قیمت!!!
از کجا می تونم گیر بیارم؟؟؟(من اصفهان هستم)
JXD 661 ال سیدی ی 2 اینچ:18::18::18::18:
دوربین 3 مگاپیکسلی که اگه نداشت خیلی خوب بود!
قیمت 100 هزار تومن واقعا اگه چینی هم باشه میارزه !!! حتی اگه افغانستانی باشه!!!
من یکی که خوشم اومد از کجا گیر بیارم خدا می دونه !
باتری هاش لیتیوم هستن یا AA؟
کارت حافطه می خوره؟؟
becareful
06-06-2007, 13:18
واقعا حال کردم با دیدن JXD !!!!!!!!!!!!!!
من mp4 دیده بوم ولی با این کیفیت ها نه مخصوصا با این قیمت!!!
از کجا می تونم گیر بیارم؟؟؟(من اصفهان هستم)
JXD 661 ال سیدی ی 2 اینچ:18::18::18::18:
دوربین 3 مگاپیکسلی که اگه نداشت خیلی خوب بود!
قیمت 100 هزار تومن واقعا اگه چینی هم باشه میارزه !!! حتی اگه افغانستانی باشه!!!
من یکی که خوشم اومد از کجا گیر بیارم خدا می دونه !
باتری هاش لیتیوم هستن یا AA؟
کارت حافطه می خوره؟؟
1-100% باید لیتیومی باشه 2- به قول این دوستمون ali &G بوش خفه ات نکنه!!!3- اگه ساخت افغانستان باشه بپپا یهو توش بمب نباشه یا سیستم جاسوسی اسامه ی برلادن توش نباشه ...
چرا می گی بوی اون بده؟؟ مگه بوی سطل میده؟
becareful
08-06-2007, 17:34
نمیدونم.ali&g گفت همینجوری گفت برای اینکه بگه مارک زیاد جالبی نیست.
دوستاي من منظور من از بوي بد اين بود كه بوي بد ميده ديگه
راستش من براي دوستم يه jxd خريدم بعد از دو روز كه خراب شد برد براي نمايندگي كه اونا هم گفتم به به
پس اين جنس تو پاچه ي يكي ديگه هم رفته حالا نميدونم منظورشون چي بود بعدم گفتن كه اين دستگاه خيلي
پيشرفته هست و تعميرش كار ما نيست ولي من بازم متوجه اين حرفشونم نشدم بعد اومدم خونه و خودم
دستگاه رو باز كردم كه با تعجب يك تيكه پفك گنديده توش پيدا كردم فكر براي نمايندگيش بود كه توي دستگاه
جاگزاشته بود بعد بردم پيش فروشنده كه اونم گفت اين كه چيز عجيبي نيست ما توي بعضي از دستگاه هامون
پفك . مو . خورده سيم و... پيدا ميكنيم براي همين بود كه گفتم اگر از دوستان كسي خواست اين ماركو بخره
يه پولي هم براي يه عطر كنار بزاره
دوستان عزیز،
نمایندگی اصلی JXD در ایران شرکت نگین خاورمیانه است ،اگر با گارانتی اصلی یعنی گارانتی شرکت نگین خاورمیانه JXD رو تهیه کنید هیچ مشکلی با این دستگاه نخواهید داشت و اگر مشکلی داشته باشین شرکت میتونه اونو برطرف کنه یا دستگاهتون را تعویض می کنه،در مورد پفک و آدامس وبیسکویت که توی دستگاهتون پیدا شده بخاطر این بوده که دستگاه رو قبلا بازکرده بوده اند.دستگاههایی که گارانتی اصلی شرکت باشند برچسب گارانتی خود شرکت JXD روش هست که روی اون شماره سریال هم خورده و اگر برچسب سالم باشه مشکلات عادی دستگاه تا اتمام تاریخ گارانتی که یکسال است به عهده شرکت خواهد بود.
جهت ارتباط با شرکت با شماره :88348484 تماس بگیرید سایت شرکت هم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.
سایت رو هرهفته حتما ببینید چون هر هفته حداقل 1 مدل جدید شرکت تولید می کنه که مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیاست.
web: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jxd iran.com
b_e_h_dad2
10-06-2007, 00:48
سلام
جالبه اینجا یکی سه سئوال بقیه رو میندازه به جون هم!!!
علی جان یا alionline یا علی غفاری یا دوست عزیز اگه JXD بو میده چرا توی وبلاگت مدل 685 رو تبلیغ کردی و گفتی که دستگاه خوبیه!!ولی باز دمت گرم که JXD رو انحصاری خودت نکردی و آدرس سایت اصلیش رو هم زدی زیرش ... شرمنده من باید از همه خبرهای مربوط به jxd توی اینترنت با خبر باشم!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جالبه اینجا یکی سه سئوال بقیه رو میندازه به جون هم!!!
علی جان یا alionline یا علی غفاری یا دوست عزیز اگه JXD بو میده چرا توی وبلاگت مدل 685 رو تبلیغ کردی و گفتی که دستگاه خوبیه!!ولی باز دمت گرم که JXD رو انحصاری خودت نکردی و آدرس سایت اصلیش رو هم زدی زیرش ... شرمنده من باید از همه خبرهای مربوط به jxd توی اینترنت با خبر باشم!!!
اقا رو :13: :13: :13:
دوست عزيز اسم من علي هست در ضمن سايت يا وبلاگي هم ندارم كه جنساي چيني مثل jxd رو توش بزارم
پس لطفا ...:2:
b_e_h_dad2
10-06-2007, 19:57
اقا رو :13: :13: :13:
دوست عزيز اسم من علي هست در ضمن سايت يا وبلاگي هم ندارم كه جنساي چيني مثل jxd رو توش بزارم
پس لطفا ...:2:
سلام علی جان
با پاک کردن وبلاگت دیگه مطمئن شدم که وبلاگ برای خودته !!!
آدرسش :
که البته می تونی نوشته های قدیمی خودت رو توی لینک زیر ببینی
البته فکر کنم این دفعه هر چیزی که از فایرفاکس توش گذاشتی رو برداری!
با تشکر
حالا من یه تبر میدم بهتون همدیگه رو بزنید بکشید!!!!!
اینجا که محل دعوا نیست!!!!
فکر کنم همون creative رو بخرم
ali reza majidi 14
11-06-2007, 10:30
آقا Mp4 فقط Canon بهترینmp4 ها رو می زنه
سلام علی جان
با پاک کردن وبلاگت دیگه مطمئن شدم که وبلاگ برای خودته !!!
آدرسش :
که البته می تونی نوشته های قدیمی خودت رو توی لینک زیر ببینی
البته فکر کنم این دفعه هر چیزی که از فایرفاکس توش گذاشتی رو برداری!
با تشکر
ببين دوست عزيز داري دهن منو وا ميكني اخه اگه من يه وبلاگ داشتم اين بحث اينقدر مهم هست كه
من بخاطرش درشو ببندم حالا بازم بگو من وبلاگ دارم تازه مگه هركي اسمش علي هست يه وبلاگ داره
يا اين وبلاگي كه شما ميگي براي اونه علي انلاين كدوم خريه دست از سرم بردار خوبه منم بيام بگم شما
مدير فروم ايران ايكس ايراني خوشت مياد بهداد انلاين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.