مشاهده نسخه کامل
: 3.2 پیکسلی جدید نوکیا
amir2011
02-06-2007, 01:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S a f a 6 4
02-06-2007, 02:00
امیر جان اسم یا مشخصاتی ازش نداری
پستت خیلی خوشک و خالیه
fery joon
02-06-2007, 02:24
خیلی نازه :40: واقعا معرکس
گوشی باحالیه ! هم زیباست هم کامل ! چرا اسمشو هیجاش ننوشته ؟
Dr.Afzali
02-06-2007, 04:34
نام مدل
Nokia 6500 slide
Sasan Info
02-06-2007, 12:08
خوبه جالبه
به نظر من گوشي كامليه فقط سيمبين نداره !!
ايول به نوكيا بايدحتما تست فني بشه!
Sasan Info
02-06-2007, 14:35
پس چرا قسمت پايينشو مثل سوني اريكسون زده ؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. ...................اين قسمت **
چه عجب نوکیا گوشی سیمبین نزده
(فکر کنم فهمیده جاوا بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
UNKNOWN_TEAM
02-06-2007, 16:20
ايراداتش كه به چشم مي خوره نداشت سيمبيانه و كاور لنز نداره براي اين دوربين با اين لنز به اين قدر حساس نذاشتن كاور لنز كار احمقانه اي از نوكيا بوده ولي طراحيش خيلي خوبه ولي من اصولا گوشي كشويي دوست ندارم
ولی بدنش استیله
خیلی خوشکله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
02-06-2007, 17:55
اره گوشی خوشگلیه
Nabakhshoode
02-06-2007, 19:26
ايراداتش كه به چشم مي خوره نداشت سيمبيانه و كاور لنز نداره براي اين دوربين با اين لنز به اين قدر حساس نذاشتن كاور لنز كار احمقانه اي از نوكيا بوده ولي طراحيش خيلي خوبه ولي من اصولا گوشي كشويي دوست ندارم
البته به نظر من نوکیا تو گوشی های پیشرفته یا نسبتا پیشرفته جاواش تجربه های خوب و نسبتا موفقی داره ! مثه 6233 و 6270 و 6230i و...!
به نظر من کار درستی کرد که اینو جاوا زد ! بعد از ساختن چند گوشی با دوربین 3 مگ و سیستم عامل سیمبین این گوشی ( که از نظر طراحی میتونه ادامه دهنده طرح 6270 و 6280 باشه ) اگه مشکلات نرم افزاریه 6280 رو نداشته باشه بدون شک میتونه جای خوبی برای خودش تو بازار باز کنه ! هر چند که 6270 و 6280 هم با وجود تمام مشکلاتشون جزو گوشی های پر فروش نوکیا تو زمان خودشون بودن !
در مورد لنز هم موافقم نداشتن لنز در همچین گوشیی با دوربین 3 مگ ضعف بزرگیه !
amir2011
03-06-2007, 00:15
البته فکر میکنم لنزش مثل n90 توسط یک پوشش محافظت میشه و دیگه نوکیا ترجیح داده اون کاورهایی که بعضا شل میشه رو حذف کنه!
در مورد سیستم عامل هم با جاوا بودن موافقم چون هم سرعت گوشی بالا میره هم احتمالا قیمتش پایین میاد و هم بهانه ایکه طرفدارهای نوکیا و سونی که تا بحث مقایسه k800 یا k810 با n73 میشه فورا میگن n73 اسمارت فونه و با اینها قابل مقایسه نیست رو حل کرده!
البته به احتمال زیاد مکانیسم کشویی این گوشی مثل 6270 و... نیست.
Nabakhshoode
03-06-2007, 01:17
نکته ی جالبی که تو اکثر گوشی های جاوای نوکیا هست ... اینه که صدای بلند و با کیفیتی دارن و همینطور نوکیا ال سی دی های با کیفیت و بزرگی روی این گوشیا میذاره ! ال سی دی 6270 و حتی 6233 ( با این که زیاد بزرگ نیس ال سی دیش ) کیفیت خیلی خوبی داره !
و یه مساله دیگه استفاده از دوربینایه نه چندان قوی تو این گوشیا بود ( به خصوص تو 6233 که دوربین 2 مگ ضعیفی داره )
البته استفاده از لنز کارل زایس نشون میده نوکیا تو این گوشی احتمالا از دوربین قویی بهره میبره !
بابا از بس گفتيم مرديم!
نوكيا كي ميخواد اين فلاش درپيت Ledرو بندازه دور يه زنون ناز بندازه رو گوشياش! تورو خدا حيف 2/3 نيست!؟
اینم یه سیاست هست Rjoun جان
راستش اگه بیاد و قیمتش خوب باشه یکی میخرم
چون واقعآخوشکل و دارای ال سی دی ردیف و دوربین و صدای خوبی هست
البته به احتمال قوی دوربینش مثل ک800 و یا ن73 نیست
اینم یه سیاست هست Rjoun جان
راستش اگه بیاد و قیمتش خوب باشه یکی میخرم
چون واقعآخوشکل و دارای ال سی دی ردیف و دوربین و صدای خوبی هست
البته به احتمال قوی دوربینش مثل ک800 و یا ن73 نیست
آره حق با شماست اگه بخواد يه گوشيه كامل بزنه كه بازار گوشيهاي ديگه كه كساد ميشه!
نه بابا حالا حالاها بايد گوشي بياد تا اين دوتا بيان پايين! مگه اينكه يه 5 مگا پيكسلي بتونه از پس شاهكار نوكيا N73و سوني اريكسون King800بربياد!
M O H S E N
03-06-2007, 13:22
فکر میکنم اگر کسی اون رو بخره بیشتر به خاط قافه خوشگلش باشه !
amir2011
04-06-2007, 01:46
آره حق با شماست اگه بخواد يه گوشيه كامل بزنه كه بازار گوشيهاي ديگه كه كساد ميشه!
نه بابا حالا حالاها بايد گوشي بياد تا اين دوتا بيان پايين! مگه اينكه يه 5 مگا پيكسلي بتونه از پس شاهكار نوكيا N73و سوني اريكسون King800بربياد!
ولی من به شخصه این گوشی رو به هر دوتا شاهکار شما ترجیح میدم!
ولی من به شخصه این گوشی رو به هر دوتا شاهکار شما ترجیح میدم!
هر كس يه عقيده اي داره! ولي توي عكاسي بعيده حريف k800 بشه توي صدا هم عمرا به پاي 73نميرسه!
فکر میکنم اگر کسی اون رو بخره بیشتر به خاط قافه خوشگلش باشه !
کاملآ حق با شماست
و من فکر میکنم به خاطر داشتن دوربین 3 و بدنه استیل قیمت این گوشی در ایران خیلی بالا بره و بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كس يه عقيده اي داره! ولي توي عكاسي بعيده حريف k800 بشه توي صدا هم عمرا به پاي 73نميرسه!
کاملآ تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash_zp
04-06-2007, 14:32
زيادم قشنگ نيست من با اينكه از گوشي هاي كشويي خوشم مياد ولي اين به دلم نچسبيد
يه جوريه
اتفاقا منم یا ظاهرش خیلی حال کردم
عالیه
با اینکه عشق سیمبینم اما اگه قیمتش خوب باشه شاید...
ها...؟! :دی
ali_chenger
04-06-2007, 16:37
به نظر من گوشی قشنگیه و ارزش خریدن داره:20:
amir2011
04-06-2007, 23:21
البته اینکه هر کسی نظری داره درسته ولی من موندم هنوز این گوشی نیومده شما ها چه جوری دوربینشو زیر سوال میبرید و در مورد صداش اظهار نظر میکنید!!!
Nabakhshoode
05-06-2007, 15:47
اینم اطلاعات دیگه یی از این گوشی :
نوكيا مدل جديد 6500 را با دو ويرايش كلاسيك و كشويي به بازار اروپا معرفي كرد.
اين گوشي نسل سوم (3G) نوكيا در دو فرم متفاوت و با پشتيباني از قابليتها و كارآيي شبكههاي 3G به مشتريان عرضه خواهد شد.
علاوه بر پوشش آلومينيومي 6500 كلاسي، ضخامت خارجي آن در حدود 5/9ميليمتر است.
ولي از لحاظ نوع پوشش صيقلي، اين دو فرم تفاوت چنداني با يكديگر ندارند.
به گزارش فناوران شبكه 2بانده فناوري 3G براي دانلود پرسرعت و مرورگري و شبكه 4بانده GSM براي رومينگ بينالملل، امكانات ارتباطي زيادي را در اختيار مصرفكنندگان 6500 قرار ميدهد.
در اين گوشي حافظهاي يك گيگابايتي براي دسترسي همهجانبه كاربر به عكس، فيلم، آهنگ، دفترتلفن و تماسها تعبيه شده است.
رابط كاربر سري 40 نوكيا، دسترسي آسان را به مجموعه مشخصههاي گوشي به شما ميدهد كه اين مشخصهها در 6500 كلاسيك شامل دوربين 2مگاپيكسل با فناوري نوري LED، پخشكننده موسيقي و پورت اتصال micro-USB ميشود.
6500 نوكيا همچنين ميتواند به عنوان يك درايو قابل حمل با ظرفيت بالا مورد استفاده قرار گيرد و از طريق پورتي مخصوص با اتصال به كامپيوتر شارژ شود. مدل كشويي 6500 نيز داراي دوربين 2/3مگاپيكسل با لنزنوري Carl Zeiss با قابليت فيلمبرداري و مكالمه تصويري است. اين اولينبار است كه نوكيا در سطح گوشيهاي متوسط (mid-Range) خود از لنز Carl Zeiss استفاده ميكند. از ديگر امكانات دوربين 6500 كشويي، ميتوان به زوم خودكار، فلاش با فناوري LED و زوم ديجيتال 8x اشاره كرد. فرم كلاسيك اين گوشي با قيمت 320يورو و نمونه كشويي آن با قيمت 370 يورو در سه ماهه سوم سال 2007 روانه بازار خواهد شد.
منبع : تالیا نیوز !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.