ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دسترسی از طریق نام یک سیستم ؟

Dark-man
02-06-2007, 01:01
با سلام خدمت دوستان محترم ....
من در یک شبکه Lan بر پایه ویندوز 2003 ( Domain) ...یک سری از دستگاه ها(Clients) را ویندوزشان را عوض کردم و بعد از عوض کردن ویندوز آنها بعضی از آن دستگاه ها به صورت اسمی قابل دسترسی نیستند و فقط با آی پی می توان به آنها دسترسی پیدا کرد ( یعنی مثلا اسم یک دستگاه اگر Hamid و آی پی آن 192.168.1.18 باشد نمی توانم از پشت دستگاه دیگر با اسم Hamid کانکت شوم و باید از ای پی آن برای اینکار استفاده کنم ....) ممنون می شوم اگر بگید مشکل از کجاست و چطور می توانم آن را بر طرف کنم ؟؟؟؟
ممنون

secure
02-06-2007, 13:17
اگر در سیستمتون dns server به همراه DHCP Server داشته باشین مشکل از اونجا میتونه باشه -> مربوط به pollution (آلودگی ها) یعنی در قدیم درDNS Server یک رکرد با نام کامپیوتر و IP اون کامپیوتر ثبت شده که الان به خاطر تغییرات رکودهای قدیمی موجود هستند و پاسخ مناسب به درخواست شما پیدا نمیشه.اگه فکر میکنید ممکنه به این علت باشه بگید تا راه حلشو بگم.

Dark-man
02-06-2007, 15:13
درسته دوست من دقیقاً همینه

mkoleiny
03-06-2007, 17:43
روی اون کلاینت ها در run بزن cmd و بعدش ipconfig /registerdns تا توی dns ثبت بشن. البته قبلش چند بار ipconfig /flushdns رو اجرا کنی بد نمیشه.

kiana2007
11-06-2007, 13:11
سلام ، من دقیقاً عکس مشکل بالا رو دارم ، در شبکه ip ها رو دستی داده ام. یک ویندوز هست که وقتی ip رو جستجو می کنم دسترسی به سیستم رو می ده ولی فولدر share شده رو access denied d می ده .
اما اگر با اسمش به سیستم وصل بشم دسترسی ها درست هست و اجازه بازشدن فولدر share شده رو هم دارم . کسی می تونه راهنمایی کنه ؟