ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ویبره

mohammad8
01-06-2007, 23:37
سلام

دوستان گوشی من از دیروز که وقتی زنگ میخوره فقط یه ویبره میزنه و دیگه ویبرش کار نمیکنه . منظورم اینه که یه ثانیه بیشتر ویبرش کار نمیکنه و بعد متوقف میشه . . خاموش روشن هم کردم .حتی مموری کارت رو هم در آوردم بازم همینجوریه .

چه کار کنم؟:41:
مرسی

UNKNOWN_TEAM
01-06-2007, 23:59
ببين اول مدل گوشيتو بگو بعد برو مستر ري ستش كن اگه درست نشد گارانتي داشت بده گارانتي بده تعمير چون ديگه درست بشو نيست خراب شده ديگه شايدم ويروسي ميروسي داشته باشه

mohammad8
02-06-2007, 00:57
اوه راستی یادم رفت بگم گوشم 6630 هست.

Saman-tci
02-06-2007, 09:30
قبل از هر چیز مموری کارت و گوشیتو فرمت کن ... اون با این کار مثل روز اول میشه ( مموری رو حتما فرمت کن) اگه دیدی بازم مشکل داره 2 3 جا زنگ بزن ببین علتش چیه الکی نبر بده دست تعمیرکار.... هر موقع که واقعا متوجه شدی اشکال کجاس اون موقع بهتر میتونی تصمیم بگیری ....

بیلچه
02-06-2007, 11:38
سلام:20:
چه خبره هر کی گوشیش یه طوریش می شه نیومده می گین فرمت و مستر ریست.:19:

در ضمن شما نیازی نیست مموری را فرمت کنید فقط درش بیار کار همونو میکنه.:19:

شما دوست عزیز اول به Profile گوشیت دقت کن شاید احیانا سهوا روی Sicreet یا Meeting نباشه.

دوما برو توی تنظیمات Profile ها شاید یه چیزیو دست کاری کردی.

سوما اگه برنامه ای مرتبط با Profile یا Roingtone اخیرا روی گوشیت نصب کردی پاک کن.

اگه کار نکرد اول تنظیمات گوشیتو به حالت کارخانه ببر و اگر باز هم کار نکرد به توصیه ی دوستان در پست های بالا گوش کن.:41:

امیدوارم موفق باشی.:31:

Saman-tci
02-06-2007, 11:47
بیلچه جان اخرشم که حرف ما شد که .... منکه از همون اول گفتم فورمت کنه ....

بیلچه
02-06-2007, 12:11
بیلچه جان اخرشم که حرف ما شد که .... منکه از همون اول گفتم فورمت کنه ....

به به سلام سامان جان.چطوری مرد مومن . این ورا منظورم اینه ما این ورا.:31:
خووب خوبی دیگه.:20:

چیکار میشه کرد آدم هر کار کنه از دست این مستر ریست و فورمت خلاص نمیشه.:41:

باید جز قوانین بزارن هرکی مشکلی داره اول یه مستر ریست کنه بعد فرمت هم بکنه بعد اگه درست نشد بیاد تاپیک بزنه.:27::31:

می گم راستی صاحب تاپیک کجاست. خونه نیست. اگه من دیگه اینورا نیومدم سلام بش برسون.:11:

بیلچه
02-06-2007, 12:16
راستی دوست عزیز
یه کار دیگه یادم رفت بگم انجام بدی
برو تو قسمتی که تنظیم میکنی رینگ تون و آهنگ sms تنظیم میکنی ببین گوشیت اصلا ویبرش درست کار میکنه .آهنگشم یه دست عوض کن ببین درست میشه .صدای آهنگ هم کم زیاد کن .

من قبلا 1100 که داشتم یه قسمت تنظیم برای ویبره داشت .
می شد تنظیم کرد یه تک ویبره بزنه.یا رو ریتم آهنگ ویبره بزنه یا یکنواخت ویبره بزنه و ...... یا اصلا ویبره نزنه.
شاید گوشی شما هم این تنظیمات را هم داشته باشه.

mohammad8
02-06-2007, 17:27
سلام دوستان
مرسی از راهنماییتون

من الان یه چیزی متوجه شدم اونم این بود که مشکل از یه برنامست که نصب کردم. برنامه TotalRecall که برای ضبط مکالمات بکار میره. ولی من 2 3 روز پیش ایون نصب کردم نمیدونم چرا الان اینجوری شده . برنامه رو که غیر فعال میکنم ویبرش کار میکنه ولی وقتی برنامه فعاله ویبرش همینجوری میشه . چه کار باید بکنم به نظر شما ؟
چون این برنامه رو خیلی دنبالش گشتم برنامه جالبیه و هنگام ضبط بوق هم نمیزنه. میخوام اینم داشته باشم ولی با این تفاسیر مثل اینکه نمیشه .
اگه راه حلی دارین پیشنهاد بدین .
ممنون

Saman-tci
02-06-2007, 17:31
جالب شد اولین برنامه ای که میبینم با ویبره گوشی مشکل داره .....

بیلچه
02-06-2007, 18:15
سلام دوستان
مرسی از راهنماییتون

من الان یه چیزی متوجه شدم اونم این بود که مشکل از یه برنامست که نصب کردم. برنامه TotalRecall که برای ضبط مکالمات بکار میره. ولی من 2 3 روز پیش ایون نصب کردم نمیدونم چرا الان اینجوری شده . برنامه رو که غیر فعال میکنم ویبرش کار میکنه ولی وقتی برنامه فعاله ویبرش همینجوری میشه . چه کار باید بکنم به نظر شما ؟
چون این برنامه رو خیلی دنبالش گشتم برنامه جالبیه و هنگام ضبط بوق هم نمیزنه. میخوام اینم داشته باشم ولی با این تفاسیر مثل اینکه نمیشه .
اگه راه حلی دارین پیشنهاد بدین .
ممنون

دیدی گفتم زود گوشی رو فرمت نکن.
اگه الان فرمت کرده بودی دوباره برنامه رو نصب می کرد و همون آشو همون کاسه.............

راستی گوشی شما چیه........

Saman-tci
02-06-2007, 18:25
گوشی 6630.....

Sasan Info
03-06-2007, 17:49
من براي اولين بار ميبينم كه همچين برنامه اي روي ريتگ تون و ويبره تاثير بذاره؟؟؟!