ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیباترین برنامه ای که تا بحال نوشته ام حتماً ببینید و نظر بدید.

عــــلی
31-05-2007, 20:10
:40: سلام دوستان برای قافل گیری شما یه برنامه نوشتم خیلی توپه پروژه رو در صورتی برای دانلود میزارم که نظرات خیلی بشه و در خواست زیاد این پروژه رو خودم ساختم هر کس جای من بود هرگز به کسی نمی داد این نرم افزار رو کاملا گرافیکی طراحی کردم. ممنون میشم اگه نظر بدین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه روی دکمه ماشین حساب کلیک کنید فرم زیر ظاهر می شه:

این هم معادله ماتریس ها که طراحی شده حدود 2000 یا 3000 خط کد نوشته شده!!!!

این فرم با منو یه منوی راست کلیک گزاشتم که اگه روش کلیک کردین فرم به شکل زیر در میاد یعنی منو ها ظاهر میشن.

این هم قسمتی دیگه از برنامه :

در صورتی پروژه داده میشه که نظرات و درخواست ها زیاد باشه.:11:

mazi_z_PSP
31-05-2007, 20:12
هميشه بهار جان بهتره که این کارها رو تو بقيه تاپيک ها انجام بدی.نيازی به تاپيک جديدی نبود

عــــلی
31-05-2007, 20:30
معذرت میخوام آقا مازیار دیگه تکرار نمی شه

looker
31-05-2007, 20:48
برنامه قشنگیه بخصوص اون شکل دوم که نوشتی گه روی دکمه ماشین حساب کلیک کنید فرم زیر ظاهر میشود.
موفق باشی

mohammaddelbakhte1422
31-05-2007, 21:57
سلام
خوبید
میشه این برنامه رو برام توی یه جا شیر کنی
چون الان خیلی بهش احتیاج دارم لطفا
اینم ایمیل منه
delbakhte_to1981@yahoo.com
منتظرم
بابای

mazi_z_PSP
01-06-2007, 09:24
سلام
خوبید
اینم ایمیل منه
منتظرم
بابای
غير قانونيه عزيز. اول قوانين رو بخون.

mazi_z_PSP
01-06-2007, 09:25
سلام
خوبید
اینم ایمیل منه
منتظرم
بابای
غير قانونيه عزيز. اول قوانين رو بخون.

mazi_z_PSP
01-06-2007, 09:26
هميشه بهار بهت تبريک ميگم برنامت خيلی قشنگه . اما هنوز جای کار کردن داره. يه نسخه از عکس های این برنامه رو برام بفرست ميتونم بيشتر بهت کمک کنم. موفق باشی

persian365
01-06-2007, 09:50
hamishebahar دوست عزیز برنامه جالبی بود .. امیدوارم موفق باشید
mazi_z_MCSD ، شما که به دوستان قوانین رو تذکر می دهید خودتون هم رعایت کننید 3 تا پست پشت هم ارسال نکنید

mazi_z_PSP
01-06-2007, 09:54
hamishebahar دوست عزیز برنامه جالبی بود .. امیدوارم موفق باشید
mazi_z_MCSD ، شما که به دوستان قوانین رو تذکر می دهید خودتون هم رعایت کننید 3 تا پست پشت هم ارسال نکنید
دستت درد نکنه که گوش زد کردی. اما من خودم خدای قوانينم. راستش مرورگر اینترنت قاطی ميکنه دوتا دوتا ميفرسته که این مشکل هم هميشه پيش نمياد بازم ببخشيد

Mohsen6558
01-06-2007, 11:06
دستت درد نکنه که گوش زد کردی. اما من خودم خدای قوانينم. راستش مرورگر اینترنت قاطی ميکنه دوتا دوتا ميفرسته که این مشکل هم هميشه پيش نمياد بازم ببخشيد

بابا خدای قانون بی خیال گیرم مرورگر اولی رو دوبار فرستاد سومی رو چرا نوشتی خوب Edit می کردی یا دومی رو ویرایش می کردی سومی رو تو دومی می نوشتی
در مورد برنامه ی شما هم بگم دوست عزیز اگه می خوای بچه ها دانلود کنن ببینن خوب بذار اگه نمی خوای چرا مردمو الاف می کنی ؟
کار خیلی بزرگی نکردی که اومدی از یه قالب آماده استفاده کردی.
شما که نمی خوای بگی این ایده رو شما به مایکروسافت دادی که ؟

mazi_z_PSP
01-06-2007, 11:23
بابا خدای قانون بی خیال گیرم مرورگر اولی رو دوبار فرستاد سومی رو چرا نوشتی خوب Edit می کردی یا دومی رو ویرایش می کردی سومی رو تو دومی می نوشتی
در مورد برنامه ی شما هم بگم دوست عزیز اگه می خوای بچه ها دانلود کنن ببینن خوب بذار اگه نمی خوای چرا مردمو الاف می کنی ؟
ببخشيد خيلی دونبال حذف پيغام گشتم اما مثل اینکه يه همچين قابليتی نيست. بازم شرمنده. بابا ول کن ديگه.. منم باهاتون موافقم اگر ميخوای از برنامه ديگران هم استفاده کنن سريع تر بزار.

عــــلی
01-06-2007, 18:25

سلام دوستان مخصوصا شما که اینقدر میگی بدون اینکه فکر کنی

تمام قسمتهای ریز و درشت این برنامه رو خودم طراحی کردم و حتماً هم برای دانلود میزام حجم پروژه این برنامه خیلی زیاده من نمی تونم خیلی زود اونو آپلود کنم حدود 10mb هستش چون کلی روش کار کردم ولی هنوز خیلی کار داره اشکال هم زیاد داره یه خورده صبور باشی درخواست ها زیاد شد خودم تو همین تاپیک میزارم تا همه بگیرن. بعد هم اگه سوالی داشتی بگو تا چند تا کد بفرستم.

عــــلی
01-06-2007, 18:30
در ضمن اینم بگم که چون از Media player 11 زیاد خوشم می اومد این کارو کرم قالب رو که از تو کلم نیاوردم بیرون که. از مدیا پلیر دیدم یه خورده ویرایشش کردم. همین. ممنونم از نظراتتون:40:

اینم بگم که برنامه اونقدر ساده هست که یه برنامه نویس که دو روز کلاس رفته باشه میتونه بنویسه ولی خیلی پیچیده هستش حتی با اونکه خودم نوشتم بعضی جاها رو نمی دونم میتونستم به جای ده خط کد یه خطش کنم ولی حالا دیگه دیر شده چون ایقدر کد ها زیاده اصلا حوصلشو ندارم چون وقت امتحانهاست.

mazi_z_PSP
01-06-2007, 18:50
هميشه بهار جان کمی از فونت های کوچيکتر استفاده کن. زيادی تو چشم ميزنه. در هر صورت موفق باشی و اینکه منتظر درخواست نباش.هرچه زود تر برنامه رو بزار. درخواست ها خودش زياد ميشه.

mazi_z_PSP
01-06-2007, 18:52
ولی در کل فکر درست کردنش جالب بود. ما همه اینارو داريم اما ازش استفاده نکرديم اما تو استفاده کردی
ميتونستی برای اینکه کمی بيشتر با برنامه های ديگه فرق کنه يک سری افکت با فلش روش ميزاشتی.ميتونستی بدی به يکی از دوستات اینکارو بکنه. در هر صورت خوب از آب درامده

عــــلی
01-06-2007, 20:15
اینم چند نمای دیگه:

rouhallah
01-06-2007, 21:06
با سلام
شما كه اين قدر رو طراحي ظاهر برنامه وقت گذاشتين بهتر بود منوها رو نيز راست به چپ طراحي ميكرديد
برنامه اي كه فارسي نوشته شده ظاهر قشنگي نداره منوهاش از چپ به راست باشد

m hsn_danger
01-06-2007, 21:19
Har Barnamei Ro Mitoni Ghashangtaresho Benevisi.Faghat Talashe Bishtari Mikhad
Eival Ghashange

__siavash__
01-06-2007, 21:23
ظاهرش كه خيلي قشنگه !

mazi_z_PSP
01-06-2007, 22:30
Eival Ghashange
فارسی بنويس.طبق قوانين

mazi_z_PSP
01-06-2007, 22:31
ديگه بهتره برنامتو بزاری برای دانلود. کم کم داره دير ميشه
سايت خوب برای آپلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hossein_Bahal
01-06-2007, 22:33
eاين هم يه نظر از طرف من براي اينكه برنامت رو اپلود كني و در اختيار همه بزاري .

عــــلی
01-06-2007, 22:46
سلام دوستان فردا شنبه برنامه رو برای دانلود میزارم. میرم اینترت پر سرعت و سه صوت آپلود میکنم چون هم حجمش زیاده و هم مراحل مهمی داره که باید انجام بشه.

اینم وقتی برنامه داره لود می شه:

mazi_z_PSP
01-06-2007, 22:50
بسيار عالی منتظريم
:33:

mazi_z_PSP
01-06-2007, 22:51
بسيار عالی منتظريم
:33:

تکنیک برتر
01-06-2007, 23:29
سلام همیشه بهار جان عزیرم
ازتصاویری که گزاشتی مشتاق شدم که برنامه ات رو ببینم من هم به لیست منتظران اضافه کن.

عــــلی
02-06-2007, 09:06
با عرض سلام خدمت همه دوستان همون طور كه گفته بودم امروز نرم افزار رو براي دانلود ميزارم.توجه كنين كه قبل از باز كردن پروژه بايد مراحل زير رو حتماً انجام بدين اگه يكي رو جا بزارين جز با Error با چيز ديگه اي مواجه نمي شيد.:5:

مراحل:

1- شما بايد نرم افزار Winrar را داشته باشيد تا پروژه ها رو از حالت فشرده در بيارين
دانلود Winrar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- پروژه زير رو دانلود كنيد.از حالت فشرده در بياوريد و در درايو E سيستم خود ذخيره يا paste كنيد.

3- پروژه زير رو دانلود كنيد. از حالت فشرده در بياوريد و در صفحه دسكتاپ (Desktop) سيستم خود ذخيره كنيد.

4- و حالا پروژه اصلي رو هم دانلود كنيد و از حالت فشرده در بياوريد.

خوب دوستان مراحل تمام شد.

دقت: تمام مراحل را به دقت انجام دهيد.

دوستان: كساني كه سورس رو دانلود كردن و ديدن حتماً نظر بدن همان طور كه گفتم نرم افزار چند تا اشكالم داره مثلاً بازي كرم (Snak)! هنوز آماده نشده اگه كسي آماده كرد لطفاً براي دانلود قرار بده.

mazi_z_PSP
02-06-2007, 09:14
با خوشحالی مشغول دانلودم

mazi_z_PSP
02-06-2007, 09:18
ای خدا این Desktop رو دانلود نميکنه.چکار کنم؟

mazi_z_PSP
02-06-2007, 09:49
با موفقيت انجام شد. تبريک

تکنیک برتر
02-06-2007, 12:34
سلام
همیشه بهار جان مگه چجوری برنامه نویسی کردی که حتما باید در درایو e بگزاریم شاید یکی درایو e نداشته باشد به احتمال زیاد برای فراخوانی از درایو e استفاده کردی مگه نه؟

mazi_z_PSP
02-06-2007, 13:02
من هم همين فکر رو ميکنم . برای همين هم با مشکل مواجه شدم.هميشه بهار يکم بيشتر برای طرز قرار گيری فايل ها توضيح بده

Payman_62
02-06-2007, 13:05
سلام.
mazi_z_MCSD پست هات رو نگاه میکردم. پستات تو هر تاپیک یکی از یکی بی محتوا تره. حتی تو تاپیک هکرتم پست بیهوده زیاد داری. ادعام نکن خدای قوانینی. یکی از کسانی که بیشتر از همه باهاش مشکل دارم شمایی. باره آخره بهت اخطار میدم. این موارد رو رعایت کن:
این تاپیک رو به دقت مطالعه کن.
پست های حاوی تشکر یا درخواست مثل عالی بود و جالب بود و دستت درد نکنه و زود تر انجام بده و منتظریم و ... نفرست.
پست های حاوی تذکر قوانین به سایر کاربرین نفرست. شما خودت قانون رو رعایت کن باقیش با ما.
پست های تکراری نفرست. قابلیت حذف وجود دارد. در گزینه ویرایش.
پست های پشت هم نفرست. قابلیت ویرایش و یکی کردن پست ها وجود دارد.

اگه این بار این موارد رو رعایت نکنی نام کاربریت غیر فعال میشه.

mazi_z_PSP
02-06-2007, 13:24
سلام.
mazi_z_MCSD پست هات رو نگاه میکردم. پستات تو هر تاپیک یکی از یکی بی محتوا تره. حتی تو تاپیک هکرتم پست بیهوده زیاد داری. ادعام نکن خدای قوانینی. یکی از کسانی که بیشتر از همه باهاش مشکل دارم شمایی. باره آخره بهت اخطار میدم. این موارد رو رعایت کن:
پست های حاوی تشکر یا درخواست مثل عالی بود و جالب بود و دستت درد نکنه و زود تر انجام بده و منتظریم و ... نفرست.
پست های حاوی تذکر قوانین به سایر کاربرین نفرست. شما خودت قانون رو رعایت کن باقیش با ما.

چشم رو چشم بابا بيشتر از این خجالت زدم نکنيد. خوب ميشه بگيد چطور ميشه يه پست رو حذف کرد؟ من نميدونم

__siavash__
02-06-2007, 13:47
Hamishebahar:
چرا درايو E رو براي كپي كردن فايل ها انخاب كردي ؟؟؟
به نظر من به جاي درايو E از App.Path استفاده ميكردي و فايل ها رو كنار برنامه ميذاشتي بهتر بود !

عــــلی
02-06-2007, 15:14
سلام خيلي از دوستان گفتن چرا درايو E .راستش خودمم نميدونم چون وقتي برنامه رو مينوشتم كم كم كدها زياد شد و من هم نتونستم وقت كنم تمام كدها رو تغيير بدم واسه همين تو درايو E گذاشتم. من تمام فايلهاي سيستممو كه لازم دارم تو درايو E ذخيره ميكنم شما مي تونيد با تغيير دادن كدها درايو رو عوض كنيد من كه گفتم برنامه نويس حرفه اي نيستم وبرنامه خيلي ساده هست ولي پيچيده و استفاده App.Path رو هم بلد نيستم با تشكر از نظراتتون. آقا مازيار من قبل از اين كه فايل ها رو تو P30World براي دانلود بزارم همه رو خودم دانلود كردم و امتحان كردم هيچ كدوم خراب نبود.:5:

عشق نميگه دوستم داري؟ عشق فقط ميگه دوستت دارم.:40: :11:

(موفق و سر بلند باشيد)

__siavash__
02-06-2007, 15:23
سلام خيلي از دوستان گفتن چرا درايو E .راستش خودمم نميدونم چون وقتي برنامه رو مينوشتم كم كم كدها زياد شد و من هم نتونستم وقت كنم تمام كدها رو تغيير بدم واسه همين تو درايو E گذاشتم. من تمام فايلهاي سيستممو كه لازم دارم تو درايو E ذخيره ميكنم شما مي تونيد با تغيير دادن كدها درايو رو عوض كنيد من كه گفتم برنامه نويس حرفه اي نيستم وبرنامه خيلي ساده هست ولي پيچيده و استفاده App.Path رو هم بلد نيستم با تشكر از نظراتتون. آقا مازيار من قبل از اين كه فايل ها رو تو P30World براي دانلود بزارم همه رو خودم دانلود كردم و امتحان كردم هيچ كدوم خراب نبود.:5:

عشق نميگه دوستم داري؟ عشق فقط ميگه دوستت دارم.:40: :11:

(موفق و سر بلند باشيد)
App.Path مسيري رو كه برنامه از اون جا اجرا ميشه رو برميگردونه !

Payman_62
03-06-2007, 00:11
چشم رو چشم بابا بيشتر از این خجالت زدم نکنيد. خوب ميشه بگيد چطور ميشه يه پست رو حذف کرد؟ من نميدونم
سلام.
ابتدا رو ویرایش کلیک کن.
بعد کلید delete رو بزن. بعد پایین سمت راست رو حذف پیغام کلیک کن. بعد پایین سمت چپ رو حذف این پیغام کلیک کن.
بگردی فکر کنم حدود 300 تا پست قابل پاک کردن داشته باشی.

در مورد app.path هم با دوستان موافقم. همیشه سعی کن پروژت رو جمع جور بنویسی. زیاد شلوغ کاری نکن. نصف برنامه تو درایو e نباشه نصفش تو درایو c . اومدیمو یکی 2 تا پارتیشن داشت. تکلیف چیه؟ درایو e نداره که. اون وقت برنامت رو اون سیستم جوابگو نیست. نمیتونه که به خاطر یه برنامه هاردشو fdisk کنه.
app.path هم مسیر اجرای فایل exe رو میده. اگه فایل های مورد نیاز کنار فایل exe باشن این دستور کمک میکنه. مثل همه برنامه ها که فایل های مورد نیازشون تو یه فولدره.
میتونستی ستاپم بسازی.

whisper
03-06-2007, 09:24
آقا دستت درد نکنه جالب به نظر می رسید ولی ما که نتونستیم اجرا کنیم

__siavash__
03-06-2007, 10:00
آقا دستت درد نکنه جالب به نظر می رسید ولی ما که نتونستیم اجرا کنیم
فكر ميكنم شما هم مشكل منو داشته باشيد !
اون فايل هايي رو كه اكستركت كردي و تو پو شه هستند با پوشه تو درايو E نريز يعني تو درايو E بايد 3 تا پوشه بريزي ( پوشه هاي a و s و m )

whisper
03-06-2007, 10:21
فكر ميكنم شما هم مشكل منو داشته باشيد !
اون فايل هايي رو كه اكستركت كردي و تو پو شه هستند با پوشه تو درايو E نريز يعني تو درايو E بايد 3 تا پوشه بريزي ( پوشه هاي a و s و m )

دقیقا منم همین کار رو کردم ولی اون برنامه اصلی باید کجا باشه؟؟؟؟

عــــلی
03-06-2007, 11:41
با سلام خدمت همه دوستان من معذرت ميخوام از اينكه بيشتر دوستان دچار مشكل شدند ولي كساني دچار مشكل شدن كه دقت لازم رو انجام ندادند گوش كنين ببينين چي ميگم.

در سه فايلي كه دانلود كردين اولاً: هر سه تا رو بايد از حالت فشرده در بيارين دوماً: سه پوشه با نام هاي a ,s ,m وجود داره كه اونا رو بايد در درايو E ذخيره كنيد يه پوشه به نام Iran young group وجود داره كه بايد روي صفحه دسكتاپ باشه و يك پوشه با نام HamisheBahar وجود داره كه بايد روي صفه دسكتاپ يا هر جا دوست دارين باشه كه پروژه اصلي تو پوشه HamisheBahar هستش اون وقت برنامه رو اجرا كنين اگه مشكلي داشت حتماً خبرم كنيد.

خبر تازه:

دوستان خبر تازه اينه كه يه فرم ديگه طراحي كردم كه محور مختصات رو با سه نقطه A,B,C روي صفحه نشون ميده همين چند روزي براي دانلود ميزارم با تشكر از نظرات دوستان موفق و سر بلند باشيد.:40: :11:

__Genius__
03-06-2007, 11:52
سلام ...
من از فرمتون خوشم اومد ...
ترکیب خیلی جالبی داره ...
البته کد زنی اون هم جدا ... به هر حال تبریک میگم ...
خوش باشین ... و انشالله برنامه های بهتری بنویسین ...

online-amir
03-06-2007, 11:54
موفق و موید باشی همیشه بهار... .

whisper
03-06-2007, 12:11
آقا بالاخره برنامه ات رو اجر کردم برنامه خوبیه با اینکه مشکلاتی داره ولی خوب برنامه بی عیب که نمیشه:46:

در کل خیلی زحمت کشیدی ممنون
:10:

Mohsen6558
03-06-2007, 13:34
Eival Ghashange
دوست عزیز اینجا کسی انگلیسی نمی نویسه

سلام دوستان مخصوصا شما که اینقدر میگی بدون اینکه فکر کنی

تمام قسمتهای ریز و درشت این برنامه رو خودم طراحی کردم و حتماً هم برای دانلود میزام حجم پروژه این برنامه خیلی زیاده من نمی تونم خیلی زود اونو آپلود کنم حدود 10mb هستش چون کلی روش کار کردم ولی هنوز خیلی کار داره اشکال هم زیاد داره یه خورده صبور باشی درخواست ها زیاد شد خودم تو همین تاپیک میزارم تا همه بگیرن. بعد هم اگه سوالی داشتی بگو تا چند تا کد بفرستم.
همون جریان شد دیگه حتما شما پیشنهاد شو به مایکروسافت واسه گذاشتنش توی ویندوز مدیاپلیر دادین دیگه
در ضمن 10 مگابایت کجاش زیاده ؟ نمی خواست وینرار رو هم آپلود کنی ملت می بینن پسوندش RAR هست خودشون با اون برنامه باز می کنن با بی سواد که طرف نیستی ؟
در ضمن چطور می خوای باور کنم کسی که APP.pach رو بلد نیست بیاد یه همچین چیزی بنویسه ؟
بهتر نبود از همون اول آپلود می کردی و خلاص؟!
البته هنوز دانلود نکردم ولی چیز خوبی به نظر می آد

سلام.

اینم را ست می گه دیگه همش پست تکراری خستمون کردی

عــــلی
03-06-2007, 20:18
بازم سلام خدمت همه دوستان همونطور که گفته بودم بازم اومدم برای یه فرم دیگه اینده فرمی که ساختم مختصات هستش . علاقه مندان به ریاضیات میتونن فرم رو دانلود کنن. شما میتونین این فرم رو هم به نرم افزاری که بهتون دادم اضافه کنین.

راستی آقا محسن شما همیشه اینقدر بد اخلاقین منظورم از اینکه تمام قسمتهای ریز و درشت از کد هاش بود نه از اینکه بگم من این ایده رو مایکروسافت دادم.Winrar هم گذاشتم چون مگه شما قبل از اینکه Winrar به وجود بیاد میدونستی چیه؟

تمام کدهای نرم افزار رو خودم نوشتم من با ویژوال بیسیک فقط ده جلسه کار کردم. از این که همه از این نرم افزار راضی هستن خوشحالم.

یکی از دوستان گفته بودن که نرم افزار عیب زیاد داره منم گفتم که حرفه ای نیستم و نرم افزار کامل نشده صبر کنین کاملش کنم ولی عجله کردین من میخواستم مختصات رو هم به نرم افزار اضافه کنم ولی صبر نکردین تا کاملش کنم.

بعضی از دوستان راجع به App.pat گفتن. من سعی میکن اونم زود یاد بگیرم تا انشاالله اگه فرم جدیدی آماده کردم و برای دانلود گذاشتم کسی اعتراض نکنه.

راستی آقا محسن میشه بگی چرا از اینکه برنامه رو من نوشتم شک داری!؟

خوب اینم فرم مختصا کسانی دوست دارن میتونن از زیر دانلودش کنن:

با تشکر از همه دوستان موفق و موید باشین(نظر یادتون نره):40: :11:

Mohsen6558
03-06-2007, 21:08
Winrar هم گذاشتم چون مگه شما قبل از اینکه Winrar به وجود بیاد میدونستی چیه؟

راستی آقا محسن میشه بگی چرا از اینکه برنامه رو من نوشتم شک داری!؟

با سلام دوست عزیز (الان خوش اخلاقم )
دلیل شکم خیلی ساده هست
شما app.pach رو که ساده ترین دستوره و بدون اون نمی شه حتی یه ماشین حساب نوشت رو بلد نیستی بعد می گی که اینو من نوشتم
البته نظر کاملمو بعد از نصب و اجرا خواهم نوشت.

در ضمن من نه ، قبل از اینکه به دنیا بیاد نمی دونستم اما از وقتی تونستم کلمه ی ویژوال بیسیک رو بنویسم دیگه فوت و فن برنامه های فشرده ساز رو می دونستم یه برنامه نویس یه حرفه ای ویندوز و برنامه های کاربردی می شه بعد می ره سراغ برنامه نویسی (برای من و هر کسی رو که می شناسم اینطوره شما شاید استثنا باشی )
با تشکر

kbdfa
04-06-2007, 14:30
سلام
البته من منكر زحمتي كه روي اين برنامه كشيده شده نيستم وبرنامه بدي نيست ولي كمي باور كردن اين كه كسي با ده جلسه كار كردن با وي بي ايهنمه دستور رو ياد گرفته باشه تازه دستورات ساده اي مثل APP.path رو ياد نگرفته باشه كمي اگه اغراق نشه بهتره در هر صورت موفق باشين

Mohsen6558
04-06-2007, 14:45
سلام
البته من منكر زحمتي كه روي اين برنامه كشيده شده نيستم وبرنامه بدي نيست ولي كمي باور كردن اين كه كسي با ده جلسه كار كردن با وي بي ايهنمه دستور رو ياد گرفته باشه تازه دستورات ساده اي مثل APP.path رو ياد نگرفته باشه كمي اگه اغراق نشه بهتره در هر صورت موفق باشين

منم همینو می گم و موافقم

Mohsen6558
05-06-2007, 09:10
سلام به دوستان
این کد یه کد مرده هست یعنی همیشه جوابش True هست :
If Timer1.Enabled = True این کد در داخل تایمر بازی کرم معنی نداره چون اگه تایمر فعال نباشه که که کد اجرا نمی شه
اما محکم ترین دلیلم برای رد اینکه اینو شما نوشتین اینه :
هیچ یک از قسمت ها رنگ سیاه رو نداره به جز صفحه ی لود در مسیر E:\s\ سه تا فایل وجود داره 212 copy و 212 و 21 که 212 کوچولو شده ی 21 هستش و در خود برنامه وجود داشته که شامل پوسته ی سیاه برنامه است که در هیچ جا به کار گرفته نشده و خالی هم هستش ولی در 212 copy به همون عکس خالی اسم شما اضافه شده خب حالا چرا شما 21 رو که سورس اصلی هست پاک نکردین دلیلش ساده هست ادم وقتی به برنامه دیگران دست پیدا می کنه هرگز چیزی رو پاک نمی کنه چون احتمال داره اون فایل در داخل برنامه استفاده شده باشه و با حذف اون برنامه از کار بیافته درسته ! پس سورس می مونه و پاک نمی شه و اسم خودتونم اضافه می کنین حالا من از کجا مطمینم که اون فایل اضافه شده اول اینکه هم 21 و هم 212 تاریخ ساختشون 12 روز پیش از تاریخ ساخت 212 copy هست و پسوندش هم با اونا فرق داره و توسط یه آماتور Embedded شده در حالی که به بقیه ی عکسها لینک داده شده؟
دوسه تا سوال دارم
فرق بین SUB و Function چیه ؟ و دوتا سابی که خودت درست کردی تو برنامه رو اسمشونو بگو و کارشونو در حد دو سه کلمه بنویس
کاربرد OCX اسکین توی برنامه چیه ؟
این کد در صفحه ی load در قسمت Timer1 یعنی چی : Timer1.Interval = Timer1.Interval + 100
در ضمن چرا مثلا در صفحه ی اول عکس Embedded شده در حالی که در بقیه لینک داده شده ؟
Iran Young Group یعنی چی ؟ و چرا توی برنامه بکار برده شده ور در قسمت Company هم این هست؟
اما تنها دلیلی که منو در شک نگه می داره اینکه این کدها خیلی خیلی آماتور هستن و احتمال نوشته شدنش توسط شما هست البته بعد از پیدا کردن دلایل قانع کننده برای سوالات بالا
(در مورد خودتونم بگم که با توجه به نوشته ها و انتخاب رنگ و غیره احتمال 80درصد شما دخترین! درسته ؟ )
در مورد مشکلات برنامتون بگم که بعد از اینکه جواب سوالامو گرفتم اونا رو دسته بندی می کنم و با راه حل تقدیم می کنم .

عــــلی
05-06-2007, 12:51
به به سلام آقا محسن ببینم اینا رو خودت تنهایی فکر کردی نوشتی اگه تنهایی نوشتی آفرین:27: خیلی باحالی ولی حالا خوب گوش کن ببین من چی میگم این پستت بسیار بی معنی بود چون شما هنوز نمی دونی که من چرا کنترل skin رو گذاشتم روی فرم حالا انتظار داری که بدونم شما حرفه ای هستی من تو کارای گرافیکی خیلی حساس هستم پس اگه یه خورده حوصله به خرج بدی میفهمی که چرا از کنترل اسکین استفاده کردم بی خودی هم اینقدر سوال نکن چون سوالات همه خودش جوابه. من ده جلسه پیش یکی از بهترین معلمام که از همین جا دستشو می بوسم به خاطر آموزشش. معلمم چون که استعداد منو می دونست در عرض ده جلسه از مبتدی تا فوق پیشرفته بهم گفت و چیزهای ساده مثل App.path رو نگفت چون میدونست چیزای ساده رو خودم یاد میگیرم تازه ویژوال بیسیک برنامه به این راحتی که چیزی نداشت که من نتونم یاد بگیرم بعد اینم بگم دلیل اینکه اونا رو پاک نکردم این بود که من چیزای جدید تری که میسازم دوست ندارم قبلیهاشو که قدیمیترن پاک کنم و یه سری عکسهای الکی گذاشتم تو اون که شاید بتونه به شما کمک کنه من کار زیاد دارم و کم کم داره زیاد تر میشه از جمله کارای اصلی من : برنامه نویسی ، انیمیشن سازی، میکس و مونتاژ و .... و جدیدآ هم میخوام ساخت موزیک و صدا های حرفه ای رو یاد بگریم.

اصلاً من برای چی باید به شما دروغ بگم من دوست ندارم کسانی که لیاقتشو ندارن اصلاً تو این تاپیک بی خودی حرف بزنن.

بعد شما حق نداری در مورد من اینقدر زود قضاوت کنی که بگی من دخترم. من پسرم اسمم علی هست و 17 سال سن دارم و اگه تو تاپیک انیمیشن و گرافیک بری میبینی که منو علی آقا صدا میزنن و فقط چهار ماه هست که با ویژوال بیسیک آشنا شدم تعجب نکنین چون برای من خیلی آسون بود در ضمن آقا محسن اونای که باور کردن من اینا رو نوشتم خوش بحالشون ولی اونایی که باور نکردن الکی حرف نزنن و بشین کارای منو ببینن.

تو بازی کرم اگه کلید F5 رو بزنی بازی اجرا میشه.

دوستان قالب JetAudio رو ساختم این قالب طوری هستش که شما هم میتونین اندازشو به حداکثر برسونین و هم میتونین به حداقل برسونین.

قالب با 5 رنگ طراحی شده میتونین از زیر دانلود کینین:

با تشکر از نظرات.
:40: :11:

Mohsen6558
05-06-2007, 13:07
اصلاً من برای چی باید به شما دروغ بگم من دوست ندارم کسانی که لیاقتشو ندارن اصلاً تو این تاپیک بی خودی حرف بزنن.
از این حرفت ناراحت شدم این یک
دوم خیلی مغروری بطور کلی توی هر رشته ای بخوای می تونم باهات بصورت خصوصی بحث کنم (البته شرایط سنی برای شما این طور نوشتن رو ایجاب می کنه)
در مورد پست هات می خوام بگم همشون کپی پیست هست اینم منبعش :
اینم مطالبی که کپی کردی : (به توجه به تاریخ نمی تونی بگی اول من نوشتم بعد اون کپی کرده!!!)
اگر هم به سه بعدی سازی و گرافیکت می نازی اینم از این :
اینم جایی که برداشتی و توی اکانت خودت توی پرشین گیگ آپلود کردی :
دوست عزیز کلا در این 116 پست چیزی واسه گفتن نداشتی .
سوم اینکه نیازی نبود یه مشت حرفهای بی ربط می زنی اگه فقط تفاوت Function و Sub رو می گفتی برام ثابت می شد که شما اینو نوشتین چون این مطلب مثل app.pach نیست که چون خیلی مبتدی هست در سطح شما نباشه این یه مطلب نیمه حرفه ای هست
یا مثالا چرا اول قرار بود که پروژه 10 مگابایت باشه ولی وقتی رو کردی شد کمتر از یک مگابایت
یا می گفتیم چرا در بعضی قسمت ها به عکسهای اسکین لینک دادین ولی در بعضی قسمتها وارد ویژوالش کردین؟
یا چرا پسوند اون قسمت که اسم خودتونو نوشتین GIF هست و مثل بقیه BMP نیست ؟
(لطفا جواب بدین علی آقا که ادعا دارین توی ده جلسه یه فوق حرفه ای شدین)
در ضمن من در مورد شما قضاوت نکردم فقط حدث زدم نوشتم هشتاد درصد نه صد درصد علی آقا!
در ضمن به خودت زیاد افتخار نکن ویژوال زبان خیلی آسونی هست که می شه سریع یاد گرفت اما فرق یه حرفه ای و تازه کار در اینه که برای مثال در یک قسمت از برنامه اومدین چند هزار خط کد نوشتین که من اونو با شاید کمتر از بیست خط قادر باشم بنویسم .
به هر حال الان JetAudio رو دانلود کردم نگاه می کنم بهش ببینم App.pach رو رعایت کردی مجبور نباشیم صدتا کپی انجام بدیم ؟
به هر حال موفق باشی دوست عزیز

عــــلی
05-06-2007, 13:26
اولا سلام آقا محسن امید وارم حالتون خوب باشه دوماً من اصلا مغرور نیستم شما فکر می کنی از آدم مغرور متنفرم من این فرم ها رو شبانه روز روش کار کردم شما راست میگی خیلی راحت میتونی با ده خط کد ترمیمش کنی. من اینا رو گذاشتم تا شاید کسانی بهش احتیاج داشته باشن.سوماً معذرت می خوام از اینکه ناراحتت کردم چهارماً اگه راستشو بخوای من فرم هامو با فتوشاپ طراحی نکردم با فتوشاپ فقط رنگش کردم و فرم رو با یه برنامه خیلی ساده Paint طراحی کردم و چون Paint حجم بیشتر عکسها رو زیاد می ده من هم آوردم تو فتوشاپ و با پسوند گیف ذخیره کردم . سوال اولتونو درست نفهمیدم چی گفتین. از که گفتین مغرورم اشتباه کردین چون اگه مغرور بودم یا فرم رو نمیدادم یا اگه میدادم ادعای حرفه ای بودن زیاد می کردم ولی من تمام فرم ها رو رایگان در خدمت شما قرار دادم ولی نمیدونم چرا شما نمیخواین قبول کنین که من اونا رو نوشتم. به هر حال از نظراتت ممنونم فعلاً

Mohsen6558
05-06-2007, 13:31
بازم تفره رفتی یه دونه بگی فرق Sub با Function چیه کافیه !
آخه دوست عزیز شما که اینو نمی دونی چطور می خوای قبول کنم توی پروژه ای که صدتا از اینا بکار رفته رو شما نوشتین ؟!! به من هم حق بده خب
پست اولت هم اینقدر مهبون بودی بهتر بود
مرسی

kbdfa
05-06-2007, 14:16
سلام
اولا دوست عزيز هميشه بهار هميشه يادت باشه هيچ وقت ادعا نكن همه چيز وي بي رو ميدوني چون خود تيم نويسنده وي بي هم همچين ادعائي رو نداره چه برسه به من و شماكه App.path رو هم بلد نيستيم.در ضمن دفعه پيش هم گفتم با ده جلسه كار كردن نميشه همه چيز يك زبان برنامه نويسي رو ياد گرفت هر چند معلمت خود بيل گيتس باشه ودر ضمن من منكر زحمتهائي كه رو اون برنامه كشيده شده نيستم و اشتياقي كه براي ياد گرفتن وي بي داري تحسين ميكنم.وفكر ميكنم كسي كه اينقدر از يك زبان برنامه نويسي چيز بلد هست نيازي به تبليغات و اينجور حرفا نيست يه نگاهي به دور وبرت بنداز دوستان زيادي هستن برنامه هاي مفيد و خوبي نوشتن و تحويل دادن ولي هيچ تبليغات قبل از دادن برنامه انجام ندادند.من خودم شخصا از برنامه هاي آقاي رحيمي (تكنيك برتر)خيلي استفاده كرده ام ولي ايشون هيچ وقت ادعائي براي فوق پيشرفته بودن خودشون وبرنامه هاشون نكرده اند.
دوما پيشنهاد ميكنم بحث رو تموم كنين و به كيفيت كارها دقت كنين و به پيشبرد سواد جمعي فكر كنين اينجا هيچ كي منفعت مالي نداره و فقط براي ارتقاي سواد جمعي فكر ميكنه (حد اقل من كه اينجوري ميدونم) .برنامه رو هر كي نوشته باشه هدف اين باشه كه دوستاني كه ميان اينجا از برنامه ها استفاده كنن و به معلوماتشون افزوده بشه نه اينكه بيان ببينن دو نفر افتاده اند به جون هم و سوادشون رو به رخ همديگه ميكشن .به نظرم تمومش كنين بهتره چون شخصيت اين فروم رو پائين مياره.

عــــلی
05-06-2007, 14:20
ببین آقا محسن الکی میخوای وقت آدمو بگیری باشه برات میگم .خیلی ساده هست فرقش:

Function مقداری رو بر میگردونه ولی sub بر نمیگردونه.

مثلاً برای اینکه بخوای جواب جمع 2+2 روبدست بیاری از فانکشن استفاده میکنی البه با sub هم میشه ولی گاهی اوقات کار با فانکشن ضروریه. آخه من باید به تاپیک های دیگمم سر بزنم نمیتونم اینقدر سری جوابتو بدم عزیز. فعلاً خداحافظ.

جناب Kbdfa هم بعضی حرفاش درسته بهتره تمومش کنین.(کی گفته که من ادعا کردم)

kbdfa
05-06-2007, 15:34
من ده جلسه پیش یکی از بهترین معلمام که از همین جا دستشو می بوسم به خاطر آموزشش. معلمم چون که استعداد منو می دونست در عرض ده جلسه از مبتدی تا فوق پیشرفته بهم گفت و چیزهای ساده مثل App.path رو نگفت چون میدونست چیزای ساده رو خودم یاد میگیرم تازه ویژوال بیسیک برنامه به این راحتی که چیزی نداشت که من نتونم یاد بگیرم بعد اینم بگم دلیل اینکه اونا رو پاک نکردم این بود که من چیزای جدید تری که میسازم دوست ندارم قبلیهاشو که قدیمیترن پاک کنم و یه سری عکسهای الکی گذاشتم تو اون که شاید بتونه به شما کمک کنه من کار زیاد دارم و کم کم داره زیاد تر میشه از جمله کارای اصلی من : برنامه نویسی ، انیمیشن سازی، میکس و مونتاژ و .... و جدیدآ هم میخوام ساخت موزیک و صدا های حرفه ای رو یاد بگریم.

ا اگه تو تاپیک انیمیشن و گرافیک بری میبینی که منو علی آقا صدا میزنن و فقط چهار ماه هست که با ویژوال بیسیک آشنا شدم تعجب نکنین چون برای من خیلی آسون بود در ضمن آقا محسن اونای که باور کردن من اینا رو نوشتم خوش بحالشون ولی اونایی که باور نکردن الکی حرف نزنن و بشین کارای منو ببینن.

اينا رو شما نوشتين ها !!!!!!!!!!! اينا مگه ادعا و از خود تعريف كردن نيست؟

عــــلی
05-06-2007, 16:02
نه خیر عزیز اینا فقط برای اینکه بتونم ثابت کنم که برنامه رو من ساختم نه کس دیگه.

Mohsen6558
06-06-2007, 14:02
با سلام آقا علی یا همون همیشه بهار آقا ما تسلیم اینو شما نوشته خوبه ؟
پروژه ی جدیدتو دانلود کردم این وآدم می تونه باور کنه شکه خوتون درست کردین البته ghaleb سورسش بود و بقیه رو با فتوشاپ تغییر رنگ دادین که اگه جسارت نباشه اونایی که تغییر دادین زیاد خوب نیافتاده خوب نیافتاده
دوست عزیز kbdfa
شما هم بهتره بی خیال این اتفاقات بشین
با تشکر

عــــلی
06-06-2007, 15:43
سلام آقا محسن ممنون از نظرت منم با نظرت كاملا موافقم ميخواستم اونا رو واسه دانلود نزارم. آخه وقتي خودم يه نگاه بهش مينداختم چشمو ميزد. ولي دلم نيومد نزارم. اول ميخواستم فقط قالب اصليشو بزارم ولي بعد چند تا رنگم بهش اضافه كردم .فعلا يا علي.

mazi_z_PSP
06-06-2007, 18:32
سلام.
ابتدا رو ویرایش کلیک کن.
بعد کلید delete رو بزن. بعد پایین سمت راست رو حذف پیغام کلیک کن. بعد پایین سمت چپ رو حذف این پیغام کلیک کن.
.

.
من که هرچی ميگردم این گزينه هايی که گفتی پيدا نميکنم به خدا.

عــــلی
09-06-2007, 08:21
سلام دوستان حالا حالا ها فکر نکنم برنامه ای بنویسم. چون دارم تو تاپیک بازی ها کار میکنم اگه تونستید تاپیک رو خالی نزارین فعلا بای.

mazi_z_PSP
09-06-2007, 23:03
شما app.pach رو که ساده ترین دستوره و بدون اون نمی شه حتی یه ماشین حساب نوشت
با تشکر
کی گفته بدونه App.path نميشه حتی يه ماشين حساب نوشت. من خودم در زمانی که مقدمات برنامه نويسی رو ياد ميگرفتم يه ماشين حساب بدون App.path نوشتم.

mazi_z_PSP
09-06-2007, 23:07
از جمله کارای اصلی من : برنامه نویسی ، انیمیشن سازی، میکس و مونتاژ و .... و جدیدآ هم میخوام ساخت موزیک و صدا های حرفه ای رو یاد بگریم.

با تشکر از نظرات.

هميشه بهار جان به نظر من اگر ميخوای موفق بشی فقط رو يه رشته تمرکز کن و به چندين رشته نپرداز. به نفع خودته.اینجوری به جايی نميرسی.

mazi_z_PSP
09-06-2007, 23:12
محسن جان ديگه زيادی داری ایراد ميگيری.طبق قوانين(ببخشيد همکاران محترم) نبايد تو زوق يک مبتدی بزنی که ناراحت بشه.حتی اگر تو قوانين هم نيامده بود اینو هر آدمی ميفهميد.از تکنيک برتر ياد بگير که با اینکه 100 پيراهن از ما بيشتر جر وا جر کرده يک زره از این برنامه اشکال نگرفت. بر عکس اميد داد. تو هم ميتونستی بگی که : هميشه بهار جان اگر بتونی App.path رو ياد بگيری بهتر ميتونی برنامه بنويسی.

عــــلی
10-06-2007, 11:14
خيلي ممنونم آقا مازيار شما گفتين من اينا رو يكي يكي ياد بگيرم آخه بعضي هاش جزء درسمه بعضي هاش هم براي تفريح مثلاً هر وقت كه بيكارم اونا رو كا ميكنم. با تشكر.

Mohsen6558
10-06-2007, 14:15
کی گفته بدونه App.path نميشه حتی يه ماشين حساب نوشت. من خودم در زمانی که مقدمات برنامه نويسی رو ياد ميگرفتم يه ماشين حساب بدون App.path نوشتم.

دوست عزیز منظورم یه برنامه با عکس بود نه اینکه به جای + از Button استفاده کنی یه ماشین حساب گرافیکی نه ساده
در ضمن من ضد حال نزدم جاهایی هم گفتم که برنامتون جالبه
اما تعجب من در این بود که چطور یه نفر با این مشخصات (مثلا فقط ده جلسه کار کردن) بتونه یه همچین چیزی بنویسه که جوابش استعداد و علاقه بود
در ضمن سریال پست های تکراری شما هنوز ادامه دارد

محسن جان ديگه زيادی داری ایراد ميگيری.طبق قوانين(ببخشيد همکاران محترم) نبايد تو زوق يک مبتدی بزنی که ناراحت بشه.حتی اگر تو قوانين هم نيامده بود اینو هر آدمی ميفهميد.از تکنيک برتر ياد بگير که با اینکه 100 پيراهن از ما بيشتر جر وا جر کرده يک زره از این برنامه اشکال نگرفت. بر عکس اميد داد. تو هم ميتونستی بگی که : هميشه بهار جان اگر بتونی App.path رو ياد بگيری بهتر ميتونی برنامه بنويسی.

هميشه بهار جان به نظر من اگر ميخوای موفق بشی فقط رو يه رشته تمرکز کن و به چندين رشته نپرداز. به نفع خودته.اینجوری به جايی نميرسی.

اعصاب آدم خورد می شه تا یه صفحه لود بشه!!

Babak
11-06-2007, 03:25
mazi عزیز خودتون یه نگاه به پست هاتون بندازین ؟ از دبد دیگری .
ما دوست نداریم تذکر بدیم دوست هم نداریم کسی اخطار بگیره یا ...
خودتون همراهی کنید لطفا ، خودتون مدیر خودتون باشین
ممنون

عــــلی
21-06-2007, 16:14
سلام دوستان من اومدم ببخشید دیر کردم اینبار با قالب Nero اومدم امیدوارم خوشتون بیاد.

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:

با تشکر از همه نظر لطفتون فراموش نشه.:40: :11:

Mohsen6558
21-06-2007, 17:14
زیباست تست می کنم

mvsoft
24-06-2007, 01:16
سلام به همه !
باب بيخيال چنان گفتيد برنامه قشنگ كف بيل گيتس سيخ شد ، ديگه از مديا پلير 11 عكس گرفتن و توي فتوشاپ باهاش ور رفتن هنر نمي خواد كه كتر عمو بهار قشنگ باشه (با عرض پوزش!!؟)
ولي دمت گرم با فتوشاپ بلدي كار كني!

Payman_62
24-06-2007, 03:13
سلام به همه !
باب بيخيال چنان گفتيد برنامه قشنگ كف بيل گيتس سيخ شد ، ديگه از مديا پلير 11 عكس گرفتن و توي فتوشاپ باهاش ور رفتن هنر نمي خواد كه كتر عمو بهار قشنگ باشه (با عرض پوزش!!؟)
سلام.
لطفا بیهوده پست ندید.

Mohsen6558
24-06-2007, 10:22
دوست عزیز زیباست اما یه جاهایی معلومه مثل وسط که معلومه با فتوشاپ ورداشتی
انگار وقت نداشتی نه؟

عــــلی
24-06-2007, 10:32
دوست عزیز زیباست اما یه جاهایی معلومه مثل وسط که معلومه با فتوشاپ ورداشتی
انگار وقت نداشتی نه؟

سلام خيلي ممنونم از نظرات آقا محسن راست ميگن من وقت نداشتم. فقط كمتر از يه ساعت وقتمو گذاشتم رو فتوشاپ و برنامه نويسي.با تشكر از نظرات.:27: .

عــــلی
24-06-2007, 10:46
سلام به همه !

ايشون راست ميگن من فتوشاپ بلد هستم ولي اگه با فتوشاپ مي ساختم بايستي تو كفش ميموندي! من 95% برنامه رو با Paint طراحي كردم و اون 5% هم براي اين بود كه برنامه سيو شده رو تو فتوشاپ باز كنم و دوباره سيوش كنم چون برنامه Paint حجم رو ميبره بالا ولي وقتي با فتوشاپ سيو كني از مگابايت مياد به 20 كيلوبايت.:27: .

Payman_62
24-06-2007, 13:09
سلام.
همیشه بهار این برنامه چه کاربردی داره؟ فکر میکنی اصلا میشه اسمشو برنامه گذاشت؟

عــــلی
25-06-2007, 09:48
سلام.
همیشه بهار این برنامه چه کاربردی داره؟ فکر میکنی اصلا میشه اسمشو برنامه گذاشت؟

سلام
اين برنامه كاربرد خاصي نداره فقط براي اينكه شما بتوني مثلاً جلوه Nero به نرم افزارت بدي يا مثلاً از كد هاش استفاده كني كه من چطوري از كد ها در اون نرم افزار ساده استفاده كردم با تشكر.

mazi_z_PSP
25-06-2007, 18:40
سلام هميشه بهار.از این قالبات بيشتر بزار.بدرد ميخوره.اما يه درخواست : يه قالب ميخوام شبيه قالب ماشين حسابت تو همون برنامه. اما يکم از طول دراز تر باشه. يکی هم ميخوام که مربع باشه.زياد بزرگ نه.از این نرو يکم کوچيک تر يا هم اندازه.دستت ندرده

عــــلی
25-06-2007, 22:44
سلام مازیار جان اینم درخواستت حالا با اجرای این برنامه می تونی اندازه قالب رو به هر اندازه که دوست داری برسونی. با تشکر:

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Payman_62
26-06-2007, 01:57
سلام
اين برنامه كاربرد خاصي نداره فقط براي اينكه شما بتوني مثلاً جلوه Nero به نرم افزارت بدي يا مثلاً از كد هاش استفاده كني كه من چطوري از كد ها در اون نرم افزار ساده استفاده كردم با تشكر.
سلام.
اگه یه ocx میدادی که قالب فرم رو عوض میکرد جالب بود. ولی برنامه شما فقط 4 تا عکس هستن که کنار هم گذاشتی و قالب فرم همون دیفالت xp هست.

Ship Storm
10-01-2008, 09:13
سلام دوستان من اومدم ببخشید دیر کردم اینبار با قالب Nero اومدم امیدوارم خوشتون بیاد.

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:

با تشکر از همه نظر لطفتون فراموش نشه.:40: :11:

واقعا عالی بود

mehdidelphi
11-01-2008, 19:52
سلام
دوست عزیز برنامه خیلی خوبی نوشبید امیدوارم برنامه های بهتری از شما ببینیم:5:

mehdidelphi
11-01-2008, 19:57
سلام
برنامه خوبی نوشتی امیدوارم برنامه های بهتری بنویسی:20:

mehdidelphi
11-01-2008, 20:01
سلام
برنامه خوبی نوشتید امیوارم برنامه های بهتری هم بنویسید.

MrJamshidy
12-01-2008, 00:54
برنامه عالی نوشتی امیدوارم موفق باشی

شما هم همه مطالبت رو تو یک پست بده پست تکراری هم نده!!!!

tarannome bahar
12-01-2008, 11:41
سلام دوست عزیز راستش رو بخوای من خیلی مشتاق دیدن برنامت شدم اگه میشه لینک اون رو تو سایت بزار:46::46:

tarannome bahar
12-01-2008, 11:45
من مشتاق دیدن برنامت شدم اگه میشه اون رو تو سایت بذار

تهران غرب
17-01-2008, 12:06
برنامه شما واقعا عالیه لطفا اگه امکان دارد آن را در دسترس دیگران قرار بده

valizadeh110
28-01-2008, 00:10
دست شما درد نکنه برنامه خوبی به نظر می رسه

majid_kntu
28-01-2008, 21:09
ميبينم كه ملت قانون دان شدن!

:31:

majid_kntu
28-01-2008, 21:10
عزيز برنامت خيلي قشنگه ولي به نظرم ماتريساش جالب نبودن

Source-Nevis
09-02-2008, 22:46
حیف این محیط قشنگ نبود!!!
خود برنامه کار خاصی انجام نمیده...! فقط یه سری مبدل و اینجور کارهاست که دیگه تکراری شدن(تعداد خطوط کد هم هیچ ربطی به حرفه ای بودن برنامه نداره)...!
ای کاش یکم روی خود برنامه هم کار میکردی.
البته هنوز هم دیر نشده و وقت بسیار هست...!

BLACK-BLACK
16-02-2008, 09:46
دلیل شکم خیلی ساده هست
شما app.pach رو که ساده ترین دستوره و بدون اون نمی شه حتی یه ماشین حساب نوشت رو بلد نیستی بعد می گی که اینو من نوشتم
البته نظر کاملمو بعد از نصب و اجرا خواهم نوشت.

شماكه بيشتر بلد نيستي!app.path درسته نه app.pach

aligegar
16-02-2008, 10:26
خیلی خوشکله:8:

mehdibarghi
18-02-2008, 01:19
سلام ...
دوست عزیز فقط میتونم بگم که اگر واقعاً این کد ها رو بعد از 10 روز کار با vb نوشته ای ، واقعاً معرکه ای و اینکه مطمئناً به برناه نویسی خیلی علاقه داری و اگه همینجوری پیش بری تا 1 سال دیگه میشی خدای vb ...
امیدوارم هر روز موفق تر از دیروز باشی ...

mehdibarghi
18-02-2008, 01:24
در جواب یکی از دوستامون هم باید بگم که ...
بلاخره یک نفر برنامه رو نوشته یا نه ! ... هر کسی که نوشته مطمئناً همه دستورا رو بلد بوده بجز app.path (app.pach به قول شما) .

MrJamshidy
18-02-2008, 01:50
دوستان جا داره که بگم مسخره کردن اصلا کار درستی نیست به هر حال هر کسی تو برنامه نویسی مشکل داره که باید حل بشه اگر انجوری نبود که دیگه این انجمن Vb به چه دردی میخوره

همه مشکل دارن همون بیل گیدس هم تو برنامه نویسی مشکل داره چه برسه به من و شما

امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
وقتی برنامه ت کامل شد باید سورسش رو بزاری ها :19:

nibble
19-02-2008, 07:36
سلام ممنون از برنامه هر چند كه من هنوز موفق به download نشدم

سلام.
ابتدا رو ویرایش کلیک کن.
بگردی فکر کنم حدود 300 تا پست قابل پاک کردن داشته باشی.

در مورد app.path هم با دوستان موافقم. همیشه سعی کن پروژت رو جمع جور بنویسی. زیاد شلوغ کاری نکن. نصف برنامه تو درایو e نباشه نصفش تو درایو c . اومدیمو یکی 2 تا پارتیشن داشت. تکلیف چیه؟ درایو e نداره که. اون وقت برنامت رو اون سیستم جوابگو نیست. نمیتونه که به خاطر یه برنامه هاردشو fdisk کنه.
app.path هم مسیر اجرای فایل exe رو میده. اگه فایل های مورد نیاز کنار فایل exe باشن این دستور کمک میکنه. مثل همه برنامه ها که فایل های مورد نیازشون تو یه فولدره.
میتونستی ستاپم بسازی.

اين delete كه مي گين كجاست؟ من كه نديدم

nibble
20-02-2008, 08:18
سلام ممنون از برنامه هر چند كه من هنوز موفق به download نشدم

اين delete كه مي گين كجاست؟ من كه نديدم

كسي نيست بدونه اين delete كجاست؟

rv1361
22-02-2008, 16:28
آدم یه برنامه ای رو می نویسه یا نمی ذاره بالا یا اگه گذاشت شرط و شروط واسه دانلودش نمی ذاره .
ضمنا من این برنامه رو با یه ماشین حساب که basic داشت نوشته بودم ولی چون به درد نمی خورد پاکش کردم .

M3tallica
23-02-2008, 16:17
سلام. با با بی خیال این همه سخت نگیر حالا اگه این کارتو گذاشتی روی سایت خوب کد شو هم می زاشتی.

Benygh
23-02-2008, 16:46
دوست عزیز با اینکه در اول تاپیک توسط اشخصای شاید ضد حال خورده باشید ولی برنامه اتون عالی بود به نظر من مخصوصا تو کف ماتریس ها هستم ...
موفق باشید ...