PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با ntfs security

New World
31-05-2007, 18:51
با سلام
همونطور كه ميدونين درايو هايي كه ntfs فرمت ميشن داراي قابليت security هستن. يعني ما ميتونيم با اين قابليت سطح دسترسي فايلها و فولدر ها رو تعيين كنيم. حالا بااين توضيح مشكل من اينه كه در قسمت security فايلها و فولدر ها هيچكدوم از دكمه ها كار نميكنن. يعني عملا من هيچكار نميتونم با اين قابليت انجام بدم. قسمت بدترش اينجاس كه خيلي از فايلها و فولدر هام مشكل دسترسي دارن يعني سطح دسترسي شون محدوده و من هم هيچ كار نميتونم بكنم. هر دكمه اي كه توي اين قسمت فشار ميدم پيغام زير رو ميده :
Unable to display the user selection dialog (null)
لطفا راهنماييم كنين

M.R.M
03-06-2007, 09:25
سلام دوست عزيز ،
در مورد اين مشكل چند علت اصلي وجود دارد ، يكي اينكه شما كاربر Admin سيستم نيستيد و يا با يوزر Admin وارد سيستم نشده ايد و سعي در انجام چنين كاري را داريد و يا مشكل از يك فايل DLL ميباشد. من فرض ميكنم شما كاربر Admin سيستم هستيد و مشكلي از اين قسمت نميباشد ... بنابراين مشكل شما به احتمال بسيار زياد از يك DLL با نام riched32.dll ميباشد ...
براي بررسي دقيق موضوع و رفع مشكل ابتدا به پوشه System32 ويندوز مراجعه نماييد و سپس فايل riched32.dll را در آن بيابيد. سپس به حجم فايل دقت نماييد ، حجم استاندارد براي اين فايل معمولا بايد بين 2 تا 4 كيلوبايت باشد ، اگر مشاهده نموديد كه فايل شما حجمي بسيار بيش از اين حجم استاندارد دارد ، ميتوانيد به اين موضوع كه مشكل از اين فايل ميباشد شك نماييد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي رفع مشكل كافي است اين فايل را در CD اصلي ويندوز XP يافته و آن را با نسخه اي كه دچار اشكال ميباشد تعويض نماييد ( براي اين كار بايد از طريق DOS يا SafeMode اقدام نماييد ). بدين منظور بايد ابتدا به پوشه I386 در سي دي ويندوز XP مراجعه نماييد و فايلي با نام _RICHED32.DL را بيابيد ، براي اين كار ميتوانيد از ابزار Search ويندوز كمك بگيريد.
پس اينكه فايل را يافتيد آن را در محلي دلخواه بر روي هارد ديسك خود كپي نماييد. همانطور كه مشاهده خواهيد كرد اين فايل در ظاهر از نوع DLL نميباشد. براي تبديل آن به فرمت DLL تنها كافي است علامت _ در انتهاي نام آن را به L تغيير دهيد ، يعني فايل را به RICHED32.DLL تغيير نام دهيد. پس از اين كار فايل به حالت DLL تبديل خواهد شد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از اين كار ابتدا فايل riched32.dll را به طرقي كه به آنها اشاره نمودم ، حذف نماييد و سپس اين فايل جديد را جايگزين آن نماييد. توجه داشته باشيد كه ويندوز در حالت عادي اجازه جايگزيني DLL ها را به شما نميدهد و در صورت جايگزيني نيز عمليات بازيابي صورت خواهد گرفت ، بنابراين حتما جايگزيني را در حالاتي كه اشاره نمودم انجام دهيد ، بنابراين در انجام اين مرحله بسيار دقت نماييد.
با انجام صحيح اين كار مشكل شما چنانچه از اين فايل باشد برطرف خواهد شد.
اميدوارم مشكلتان هر چه سريعتر برطرف گردد.
شاد و پيروز و موفق باشيد :happy: .

New World
03-06-2007, 12:55
با تشكر از شما
اين كاري كه گفتيد انجام دادم. بله حجم فايل 140 kb بود ولي با تعويض اون هم هيچ تغييري ايجاد نشد و همچنان هيچ كدوم از دكمه ها كار نميكنن.

H A M E D
03-06-2007, 13:47
به نظر من به هيچ وجه اين مشكل نمي تونه از Reach Edit باشه! احتمالا فايلهاي شما توسط يوزر ديگه اي رمزنگاري شده و چون شما سطح دسترسي به اونها رو نداريد پس نمي تونيد دكمه ها رو هم فعال و يا غير فعال كنيد. ممكنه شما 2 عدد يوزر Admin توي كامپيوترتون داشت باشيد

New World
03-06-2007, 14:40
دوست عزيز با يك ري استارت و حذف مجدد فايل و جايگزين كردن توسط ويندوز مشكل حل شد. واقعا از شما ممنون و سپاسگزارم. موفق باشي.

New World
03-06-2007, 14:42
به نظر من به هيچ وجه اين مشكل نمي تونه از Reach Edit باشه! احتمالا فايلهاي شما توسط يوزر ديگه اي رمزنگاري شده و چون شما سطح دسترسي به اونها رو نداريد پس نمي تونيد دكمه ها رو هم فعال و يا غير فعال كنيد. ممكنه شما 2 عدد يوزر Admin توي كامپيوترتون داشت باشيد

اتفاقا اشكال از همون بود ! اينايي هم كه گفتيد هيچكدوم صدق نميكنه. بهر حال از شما هم بخاطر اين كه وقت گذاشتي ممنونم.