ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد بازیهای N73

pedix
31-05-2007, 16:08
بعضی از بازی ها در N73 کوچک هستند چه کار کنم که بزرگ شوند

Saman-tci
31-05-2007, 22:58
اگه منظورت ایکون بازیها هستند این به خاطر جاوا بودنشونه ....

pedix
01-06-2007, 14:31
نه نه اصلا منظورم ایکون بازی نیست خود بازی رو کوچک نشون می دهد لطفا من را راهنمایی کنید

ali111122223333
01-06-2007, 16:59
1.با استفاده از برنامه winrar توی کامپیوتر فایله جاوا رو باز کن
2. برو توی فولدر META-INF
3. فایله MANIFEST رو بکش بندازش رو دسکتاپت(Drag and Drop واسه راحتی کار میگم)
4. بعد اون فایل رو با notepad بازش کن
5.نوشته های زیر رو بهش اضافه کن

Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208
Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

6.بعد save ش کن
7.در آخرم بندازش تو همون فولدره META-INF

بعد از نصب میبینی که fullscreen شده فقط مشکلش اینه که کیفیت تصویرش میاد پایین !!!!
اما بعضی بازیها ارزششو دارن.

pedix
01-06-2007, 19:21
یک سوال دیگر بعضی از بازی ها به صورت پوشه است چگونه در موبایلم نصب کنم.

بیلچه
02-06-2007, 11:32
سلام
اون بازی ها جاوا بوده و پسوند Jar داشته وشما اشتباها اونها رو Extract کردید.
برای درست کردنشون باید همه ی فایلها و پوشه هاشو توی یه فایل Zip بریزی بعد پسوند فایلو به Jar تغییر بدی.

حواست باشه همشون تویه فولدر نذاری بعد فودذر رو زیپ کنی.باید با باز کردنه فایل زیپ اولین چیزی که ببینی یه عالمه پوشه و فایل باشه نه یه فولدر که این فایلها توشه.

pedix
02-06-2007, 15:06
من بعد از اینکه پوشه ی اصلی را Extract کردم فایل های درون اون را دوباره زیپ کردم و به فایل زیپ شده پسوند jar اضافه کردم ولی دوباره که اون فایل زیپ شده ی دومی را کلیک کردم فقط پوشه را باز کرد مو بایل نریخت

بیلچه
02-06-2007, 15:30
سلام.

می گم چه جوری "پوشه ی اصلی را Extract کردی" extract کردن یعنی اینکه یه فایلیو از حالت زیپ خارج کردن.

ببین ساده بگم فایلهاشو zip کن و پسوندشو jar کن همین.

طریقه ی zip کردن راحت هم اینه که همه ی فایل ها رو انتخاب کنی روشون کلیک راست کنی و add to archive را انتخاب کنی. اگه برنامه ی winrar رو هم رو کامپیوترت نداری بعد از انتخاب فایلها روشون کلیک راست کن و در قسمت send to روی گزینه ی compressed folder کلیک کن.

در ضمن نباید به پسوندش jar اضافه کنی که ( "به فایل زیپ شده پسوند jar اضافه کردم" )باید عبارت zip رو پاک کنی بنویسی jar یعنی کلا اسم فایلو از jsdhfkjdsfhhk.zip بکنی hdfghdgsjdfsk.jar

امیدوارم درست بشه. راستی اصلا چه فایلی هست. اگه درست نشد بی خیال شو دوباره دانلود کن.

( شرمنده از این که بعضی چیزها رو بلد بودین و من هم توضیح دادم فقط می خواستم مشکلتون حل یشه )

pedix
02-06-2007, 15:47
دوست عزیز خیلی از زحمات شما ممنونم .
یک اشکال دیگه که هست اینه که در name اصلا عبارت zip تایپ نشده که بخوام پاک کنم .

بیلچه
02-06-2007, 15:55
اون بر می گرده به تنظیمات کامپیوتر شما
طوری نیست همون طوری بریزش تو گوشی اونجا اسمشو عوض کن.بهتره با رمریدر یا کابل usb این کارو انجام بدی.