ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲-مشکل در برنامه pc suite برای w700-----(از همه متخصصین میخوام که کمک بفرستند)▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

nisty
31-05-2007, 00:29
با سلام خدمت دوستان عزیز و متخصصین انجمن
من یه مشکلی داشتم تو گوشی دبلیو 700 .
وقتی از سی دی برنامه خود گوشی برنامه pc suite رو اینستال میکنم.و وقتی روی ایکون برنامه pc suite کلیک میکنم با این ارور مواجه میشوم::18:

Application launcher: unable to load configuration

================================================== =============

و بعد از این ارور خیلی از برنامه هام باز نمیشه..و بعد از هر بار بالا اومدن ویندوز این ارور رو میده...!!!و در کل همه ویندوزمو داغون میکنه.
البته من فکر کردم اشکال از گوشیمه ولی یه بار گوشیمو ریست کردم ولی بازم درست نشد!
نمیدونم مشکل از سیدی برنامه هستش یا چیز دیگه ای هست!

میخواستم بپرسم آیا برنامه دیگه ای هست مثل pc suite که بتونه مموری گوشی و memory stick duo رو بخونه و ساپورت کنه؟؟؟؟؟

================================================== =======================

از همه متخخصین موبایل خواهشمندم هر جوری میتونن بهم کمک کنن!
پیشاپیش از دوستان خوبم ممنونم.:40:

lover_pc_games
31-05-2007, 01:22
فکر کنم my phon explorer اینکارو انجام بده !
در مورد اون error ... قبل از نصب pc suite درایور های گوشیتو نصب کردی !؟
قبل از اینکه وارد ویندوز بشی گوشیتو به کامپیوتر وصل کن و وقتی وارد ویندوز بشی امکان نصب کامل درایور ها رو داری !
اینو از روی تجربه شخصیم گفتم ... چون وقتی توی ویندوز گوشی رو وصل میکردم بعضی از درایور ها نصب نمیشد و پی سی سویت error میداد.

nisty
31-05-2007, 13:43
با my phon explorer کار کردم ولی حتما باید اول pc suite رو بریزم.تا my phon explorer بتونه گوشیمو بخونه.
در ضمن یه مشکلی دارم تا وقتی که pc suite رو نریزم نمیتونم درایوامو ببینم حتما باید اینو نصب کنم...................................!!!راه ه دیگه ای نداره بدون برنامه pc suite هم بتونم مموریمو ببینم....:41:
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممک:18:

nisty
31-05-2007, 13:44
متخصصین کمک کنند...............!

lover_pc_games
31-05-2007, 14:20
ببین این چیزی که میگم خودم توی کا800 انجام میدم !
قبل از اینکه وارد ویندوز بشی ! (اگر 2 تا ویندوز داری همونجا که باید یکیو انتخاب کنی گوشی رو وصل کن ... اگر نداری قبل از بالا اومدن ویندوز F8 بزن و توی صفجه انتخاب مود ها گوشی رو وصل کن)
بعد این مسیر رو توی گوشی پیدا کن !
menu/settings/connectivity/usb/usb connection/file transfer
فایل ترانسفر رو سلکت کن بعد از حدودا 2 دقیقه که عکس اتصال گوشی و کامپیوتر رو نشون داد وارد ویندوز شو ! بعد از 3-2 دقیقه مموری گوشیت به صورت یک درایو توی my computer میبینی !
مطمئن نیستم ولی فکر کنم گوشی شما هم یه همچین امکانی داشته باشه !

nisty
01-06-2007, 02:44
دوست عزیز مسیر /usb/usb connection/file transfer توی گوشی دبلیو 700 وجود نداره ..همچین چیزی نیست اصلان...خیلی عجیبه ها...نه!:18: ....با این حال ممنون

Arashdn
03-06-2007, 17:25
برای رفع این مشکل شما باید ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 نصب کنید:27:

setare_m
22-07-2007, 13:00
salam
sharmande ke nemitoonam farsi benevisam. lotf mikonid linke downloade my phon explorer ro bezarid???ye donya mamnoon misham.